Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν "μια είκόνα = 1.000 λέξεις",
thessaloniki-se-diki-parapempetai-o-allote-epikefalis-tou-omilou-aspis-pavlos-psomiadis-1-315x236.jpg

τότε 1 video = 1.000.000 λέξεις.

και επειδή λεφτά για να βγει το video στα κανάλια με πληρωμένο χρόνο διαφήμησης δεν υπάρχουν, καλό θα είναι να στείλουμε το URL του youtube σε όλους τους φίλους, γνωστούς, κλπ για να το δουν έτσι.

Και με σύσταση να το στείλουν παραπέρα.

(Η τελευταία σκηνή πάντως είναι όλα τα λεφτά!)
Ωραίο ρε φίλε,αλλά πού κολλάει σε αυτό το thread????? :think: :think: :think: :think: :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλησπερα σας,

Ναυαρχε, θα βαλω πρωτα το γαλονι και θα σου σκασω μυτη σαν Υποσμηναγαρα...ετσι για να μου αποδωσεις τον στρατιωτικο χαιρετιμο...σαν ανωτερος σου...!!!

Μαλλον καποια εμπλοκη επαθα...εκανα upside down την ιεραρχια...  :headbang:
Οπως οταν υπηρετουσα στο ΑΤΑ και ρωτησα τον Μοιραρχο-Αντισμηναρχος (Ι) ποιους να δηλωσω  σε μια κατασταση και μου λεει:

Βαλε την Ηγεσια, και μου εδειξε 2 Ανθυποσμηναγους και 2 Υποσμηναγους!!  :2funny:
γιατρος εισαι τύπε;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Υπάρχει μηχανικός στην πολεμική αεροπορία που να παράγει τεχνολογία ή να κάνει έρευνα;
Έρχεται ένας νέος τύπος αεροπλάνου (το οποίο έχουμε χρυσοπληρώσει) και τους στέλνουν στο εξωτερικό για εκπαίδευση. Οι έλεγχοι και οι όποιες επισκευές γίνονται είναι τετριμμένα πράγματα.

Όχι τίποτ' άλλο, αλλά πετάγεται και η κάθε πούτσα και λέει την κοτσάνα της.

Σε επιπεδο σχεδιασμου και ερευνας προφανως οχι αλλα μαλλον υπαρχει αρκετη καταπονηση και ενταση εργασιας ή τυχαίνουν πολλοι απροβλεπτοι παραγοντες και επομενως μια καποια ικανη καταρτιση θα πρεπει να την εχουν. Δεν ειναι και τυφλοσουρτης , ειδικα οταν προκειται για τοσο πολυπλοκα και συνθετα μηχανηματα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Καλησπέρα συνάδελφε αεροπόρε..Μαλλον εσυ θα πρέπει να με χαιρετήσεις πρώτος!!!Όπως επιβάλλεται από τις Διατάξεις μας..Αλλά η προσκληση για καφεδακι ισχύει...  ;) ;)

Να χαιρετησω, γιατι να μην χαιρετησω τον συναδελφο ναυτεο! Αλλωστε τοσες χαιρετουρες που εριξα στο ΓΕΕΘΑ, δεν τις ειχα ριξει σε ολες τις αλλες μοναδες συγκεντρωτικα!

Συνυπηρετουσα με εναν ανηψιο του Ακη στο ΑΤΑ, ηταν Σμηνιας κληρωτος, και τον εβαζα υπηρεσια για να βγαινει ενας Σαντορινιος να παρει τον αερα του. Αχαχαχα! Και ενας συναδελφος Εφεδρος Ανθυποσμηναγος Νομικος (ειχε χασει την μπαλα-δεν ηξερε πως να κανει χρηση βαθμου) μου ελεγε, θα φας μεταθεση στο Βιτσι...αχαχαχαχα!!! Λες και με ενοιαζε το Βιτσι. Μετα απο τοσο διαβασμα , ας με εστελνε οπου ηθελε. Δεν πα να με στειλει και στις Βρυξελες που υπηρετουσε ο Κυριακος.....!! Αλλα ηταν οκ ο ανηψιος τελικα.

Παρεπιπτοντως, αυτος ο ταλαιπωρος ο Εφεδρος Ανθυποσμηναγος απορω ειλικρινα, ηταν χαμενο κορμι. Ενας Εφεδρος Ανθυποσμηναγος, Πατρινος Γυμναστης, τον ειχε κανει λαστιχο...αχαχαχαχα!! Τι να κανει αυτη η ψυψη τωρα. Θα τον κυνηγαει με την παντοφλα η γυναικα του...αν καταφερε να βρει καμια!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
γιατρος εισαι τύπε;;;

Yes...

Μια και μπηκαμε στο τριπακι και τα θυμηθηκαμε,

Ερχεται ο Μοιραρχος , Ασμχος (Ι) και λεει σε 2 σμηνιτες και σε μενα, θελω να κανουμε αυτο. Με κοιτανε οι φανταροι, γιατι απλα δεν γινοταν (ηταν κατι στον υπολογιστη) , και μουρμουρησαν οι φανταροι "  μα κυριε μοιραρχε δεν γινεται αυτο", οποτε γυρισε ο Μοιραρχος και μου λεει, και εσενα ποια ειναι η αποψη σου  Δοκιμε και του απαντω: συμφωνω δεν γινεται.
Και δινει την Θεικη απαντηση: Στην Αεροπορια τα παντα γινονται.  :2funny: Ακομα το θυμαμαι και λιωνω στο γελιο..... :rockon:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
καλησπέρα
με το καλό και σμηνίας, ή μήπως όχι γιατί ίσως κληθείς να αναλάβεις το ΑΤΑ; :grin:

Σμηνιας??? Και λιγα λες.....

Ανθυποθαλαμοφυλακας θες να πεις...

Ναυαρχε, σε τιμω με το να σε βαζω πρωτο...

Συνημμένα

• ploiarxos.png
    ploiarxos.png
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • ypsgos.jpg
    ypsgos.jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 19

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αφιερωμένο σε αυτόν που ανοιξε το thread και σε όλους εκείνους που πιστεύουν ακόμα ότι είμαστε ΔΥ-ΚΗΦΗΝΕΣ κλπ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!Το παλικάρι δε θα παει σπίτι του το μεσημερι..
δεν είστε όλοι το ίδιο

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ντρέπεσαι ρε κηφήνα να καπηλεύεσαι τη μνήμη ενός ανθρώπου που σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας;
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι άλλοι της φάρας σου τώρα που συα γράφω είναι στον υπουργό και του ζητάνε
αύξηση εκμεταλευόμενοι το παλικάρι που χάθηκε  :headbang: :headbang: :headbang:
Μιλάμε για ότι πιο υποταγμένο στο χρήμα ως κάστα εν Ελλάδι  >:( :(
Υποχρεώνεις τον κάθε ένα να κάνει αντίλογο σε ένα λεπτό θέμα.
Πρώτη φορά ακούς για επικίνδυνη εργασία;
Εδώ μιλάμε είστε τόσο χέστες σαν ράτσα οι στρατιωτικοί
που περισσότεροι ποδοσφαιριστές ΄πεθαίνουν από ανακοπή παρά εσείς ασκούμενοι.
Τι ασκούμενοι δηλαδή που οι μισοί είσαστε σαπιοκοιλιάδες.
Πάνε βρες καμιά πραγματική δουειά πρώτα και μετά μίλα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
δεν είστε όλοι το ίδιο
Νομίζεις ότι επειδή ειμαι τωρα στο Πενταγωνο δεν εχω ποτέ μου κινδυνεψει??Η συντριπτική μας πλειοψηφία εχει δει πολυ ασχημες καταστάσεις,που δε βγαινουν προς τα εξω....Πρέπει να γινεται κατι τετοιο για να σκεφτείτε τι κινδυνους εχει το επαγγελμά μας..Όπως και των ΣΑ ,πυροσβεστων,λιμενικών....
ΥΓ:Ιεραπόστολε είσαι απλώς ΜΑΛΑΚΑΣ αν πιστεύεις ότι το εγραψα για καπηλεία....

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
δεν είστε όλοι το ίδιο
Είναι όλοι , εν δυναμει το ίδιο. Οταν ανηκεις σε στρατό ξηρας , αεροπορια , ναυτικο , πυροσβεστικη , γενικα σε σωματα ασφαλειας ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου τύχη.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Νομίζεις ότι επειδή ειμαι τωρα στο Πενταγωνο δεν εχω ποτέ μου κινδυνεψει??Η συντριπτική μας πλειοψηφία εχει δει πολυ ασχημες καταστάσεις,που δε βγαινουν προς τα εξω....Πρέπει να γινεται κατι τετοιο για να σκεφτείτε τι κινδυνους εχει το επαγγελμά μας..Όπως και των ΣΑ ,πυροσβεστων,λιμενικών....
δεν έκρινα εσένα. Δεν σε ξέρω απο χθες για να ξέρω τι έχεις κάνει και τι έχεις δει. Όμως επειδή και γω κατά τύχη έχω δυο παραστάσεις που αποδεικνύουν ότι δεν είστε όλοι το ίδιο, ας μην το αναλύσουμε παραπάνω

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ντρέπεσαι ρε κηφήνα να καπηλεύεσαι τη μνήμη ενός ανθρώπου που σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας;
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι άλλοι της φάρας σου τώρα που συα γράφω είναι στον υπουργό και του ζητάνε
αύξηση εκμεταλευόμενοι το παλικάρι που χάθηκε  :headbang: :headbang: :headbang:
Μιλάμε για ότι πιο υποταγμένο στο χρήμα ως κάστα εν Ελλάδι  >:( :(
Υποχρεώνεις τον κάθε ένα να κάνει αντίλογο σε ένα λεπτό θέμα.
Πρώτη φορά ακούς για επικίνδυνη εργασία;
Εδώ μιλάμε είστε τόσο χέστες σαν ράτσα οι στρατιωτικοί
που περισσότεροι ποδοσφαιριστές ΄πεθαίνουν από ανακοπή παρά εσείς ασκούμενοι.
Τι ασκούμενοι δηλαδή που οι μισοί είσαστε σαπιοκοιλιάδες.
Πάνε βρες καμιά πραγματική δουειά πρώτα και μετά μίλα.
τι εννοεις με αυτο ακριβως?

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
αντί να τους γράψεις στα αρχίδια σου, κάθεσαι εδώ και 60 σελίδες και απολογείσαι στον κάθε τελειωμένο που για τα χάλια του, του φταίει ο στρατός, οι μπάτσοι, οι ελλεεινίδες ....

τι να σου πω και σένα ...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εννοώ ότι όταν σκοτώνεται ένας οικοδόμος ή κάποιος στα ναυπηγεία βγαίνουν οι συνάδελφοί του και τον θρηνούν
γράφουν κάτι λένε κάτι κτλ. Τα φυσιολογικά πράγματα δηλαδή.
Δεν βγαίνουν να λένε εμείς σκοτωνόμαστε ενώ οι δικαστικοί πχ δεν κινδυνεύουν άρα η Ελληνική κοινωνία
πρέπει να μας τιμά και να μας πληρώνει παραπάνω από αυτούς.
Αυτό το κάνουν κατά συρροή ΜΟΝΟ οι στρατιωτικοί.

Που και πολύ καλά λεφτα παίρνουν εν καιρό ειρήνης και πολλά προνόμια απολαμβάνουν και σε μια χώρα με παράδοση ανεργείας,
όχι μόμο τώρα, πληρώνονται από τα 18 και συνταξιοδοτούνται με πλασματικά χρόνια...
κερδίζοντας 15-20 χρόνια από την ζωή τους... χωρίς καν να έχουν συμμετάσχει σε αυτό για το οποίο προσλαμβάνονται.
Και ξέρεις γιατί φίλε μου,
Γιατί είναι οι μόνοι που κλαψομουνίαζουν για τον παρά μόνιμα...
Εδώ παλιά κάνανε πραξηκοπήματα μόνο για αύξηση/προαγωγή.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Νομίζεις ότι επειδή ειμαι τωρα στο Πενταγωνο δεν εχω ποτέ μου κινδυνεψει??

Όντως, ζεις μέσα στον κίνδυνο! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε πετύχει καμιά κελευστίνα την ώρα που την βγάζεις φωτογραφίες και να σου γυρίσει καμιά ξανάστροφη!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Όντως, ζεις μέσα στον κίνδυνο! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε πετύχει καμιά κελευστίνα την ώρα που την βγάζεις φωτογραφίες και να σου γυρίσει καμιά ξανάστροφη!
Mην το ξεφτιλίζεις τωρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom