ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
admiral με όλο το σεβασμό στην ηλικά και όχι την θέση σου, έχεις παρωπίδες και αυτό είναι το χειρότερο, πόσο μάλλον για έναν υψηλόβαθμο στρατιωτικό. το ότι οι περισσότεροι, οι υγιώς σκεπτόμενοι αν μου επιτρέπεις, σιχαίνονται τον στρατό, είναι απόλυτα φυσιολογικό με τις συνθήκες που επικρατούν. Για ποιά ιδανικά μιλάμε μωρε!! Οι περισσότεροι για τα στάνταρ λεφτά μπήκανε, και επειδή είναι η δουλειά του απόλυτου τίποτα, και μιλάω κυρίως για επόπ. Γνώρισα και καλούς επαγγελματίες και καλούς σαν ανθρώπους, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός.
Λέτε πως έχουμε υποχρέωση στην πατρίδα και να γίνουμε σωστοί πολίτες. Συγγνώμη,σωστός πολίτης είσαι όταν κάνεις τον μαλάκα ή όταν είσαι χρήσιμο μέλος στην κοινωνία, με τον τρόπο που μπορείς και με ό,τι αυτό συνεπάγεται;
Δίνετε κοροιδίστικα 8.62 / μήνα, και έχετε την απαίτηση να συντηρούμε το στρατόπεδο δίνοντας λειψές μερίδες φαγητό με υλικά αμφιβόλου ποιότητας, ενώ ψήνετε σουβλάκια και πουλάτε σάντουιτς. Τι, δεν τα ξέρετε αυτά; Ή επειδή το κράτος κόβει κονδύλια και δεν έχουν τα στρατόπεδα ούτε λάμπα να αλλάξουν πρέπει να τα συντηρούν οι φαντάροι στην ουσία; Ξέρετε ότι χειμωνιάτικα στην Θήβα δεν είχαν ζεστό νερό να πλυθούν; Και τους λέγανε ότι έτσι θα γίνουν άντρες; Μας μιλάτε για πόλεμο λες και τον έχετε ζήσει, ένω είμαι σίγουρος ότι αν γινόταν αυτή τη στιγμή θα είχατε κατουρηθεί όλοι πάνω σας. Αν και ο πόλεμος πλέον δεν γίνεται με όπλα. Τουλάχιστον ο δικός μας.
Ααααααα και το αγαπημένο μου για το τέλος! Ο φοβερός σας όρκος μιλάει για υπακοή στο σύνταγμα. Το σύνταγμα λοιπόν έχει βιασθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Πού είναι ο πατριωτισμός σας λοιπόν όταν η ελλάδα γίνεται γερμανικό προτεκτοράτο και οι προδότες που είναι στην εξουσία εκχωρούν εθνική κυριαρχία; Κάνετε κάτι για αυτό ή μόνο τις κότες για τις θέσεις σας; Το ίδιο το σύνταγμα δεν ορίζει ότι οι πολίτες έχουν την υποχρέωση να αντιστέκτονται σε οτιδήποτε καταλύει το σύνταγμα, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ; Κανένας σεβασμός δεν σας αξίζει γιατί υπηρετείτε ιδανικά εκ του ασφαλούς, είτε είστε ψηλά είτε χαμηλά στην ιεραρχία,μπροστά στο να κρατήσετε την δουλίτσα σας κάνετε τουμπεκί.
RESPECT.