Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Bγες από το μικρόκοσμό σου και σταμάτα να πιστεύεις ότι αυτό που κάνεις είναι υπηρεσία.
Κατά πρώτον η υπηρεσια ειναι 24ωρη εντός στρατοπέδου και κατά δεύτερον παραπτώματα κατά την εκτέλεσή της τιμωρούνται αυστηρά τόσο διοικητικά όσο και ποινικά (στρατοδικείο).
Συνηθως η υπηρεσία σχετίζεται με τη φύλαξη (συνόρων και στρατοπέδων) όπως υπερσία σκοπού, περιπόλου, πύλης για φαντάρους και υπαξιωματικούς και επόπτες στρατοπέδου για μεσο-κατώτερους αξιωματικούς. Άπαντες διανυκτερεύουν εντος στρατοπέδου.
Υποθέτω για εσάς (αεροπορία) εκτός από υπηρεσία σκοπού ίσως να κανουν υπηρεσία οι επητηρητές ραντάρ και οι του πύργου ελέγχου. Ούτε αυτό κάνεις οπότε μη παραμυθιάζεσαι ότι κάνεις υπηρεσία. Επισης μη παραμυθάζεσαι ότι κάνεις θητεία.  Πολλοι γιωτάδες υποφέρουν και πραγματικά θα ήθελαν να κάνουν κάτι ανάλογο με αυτό που κάνεις εσύ που κατά τα άλλα  ισχυρίζεσαι ότι δεν εισαι γιωτάς.
Οτι ειπε ειναι ολοσωστο τυπε!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σήμερα κιόλας το είπα μαν...στο μυαλό μου είσαι...έκανα υπομονή 2 εβδομάδες μπας κ ήταν προσωρινό αλλά δεν...

ααααα τοσο κρατησε το μακρυ σου μαρτυριο? 2 εβδομαδες?  :headbang:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ααααα τοσο κρατησε το μακρυ σου μαρτυριο? 2 εβδομαδες?  :headbang:
----------
2 βδομαδες....
εδω ρε 3  μηνες  χωρις αδεια κ 20 μερες χωρις εξοδο...
μην πω για τα φυλακια εβρο που μπορει να υπηρχαν κ ατομα 4 κ 4 μιση μηνες...
κ εκει δεν βλεπεις κ τιποτα περα απο τις 6-8 γνωστες φατσες...
ρε φιλε οκ το πιξιμο το καταλαβαινω...
αλλα που να ησου σε τιποτα αστα να πανε μοναδες...
τι θα εκανες??
140 μετρα μερες να φυγεις...κ ξεχνα τα ΟΛΑ..
ΟΣΟ γκρινιαζεις τοσο θα σου φαινονται μερες ατελειωτες..
πουλα τρελα

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
----------
2 βδομαδες....
εδω ρε 3  μηνες   χωρις αδεια κ 20 μερες χωρις εξοδο...
τι θα εκανες??
πουλα τρελα
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ξέρεις κατι? Θες να σου πω ενα μυστικο?
Εσύ μπορείς να μη μιλάς καλυτερα για τον πόνο που έχει ο άλλος με το πήξιμό του στο στρατο;
Πάρε μια παστίλια τουλάχιστον να μη μιλάς.

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Απολύθηκα πρόσφατα..

Γνώρισα λογής λογής ανθρώπους. Φαντάρους, ΕΠ.ΟΠ., υπαξιωματικούς και αξιωματικούς διαφόρων βαθμών.

Είδα ΕΠ.ΟΠ. να μας  λένε κορόιδα που πήγαμε και σπουδάσαμε και είμαστε άνεργοι. Είδα Λοχία να με σκατώνει άγρια επειδή ήμουν αξύριστος και στην έξοδο να πίνουμε καφέ παρέα και να κάνουμε καλαμπούρι. Είδα Λοχαγό που μας είχε σαν αδέρφους του. Είδα Αντισυνταγματάρχη να την έχει δει Α/ΓΕΕΘΑ. Είδα Συνταγματάρχη να μου λέει (επί λέξει): "ρε φίλε, μπορείς να πεταχτείς να μου φέρεις μια τυρόπιτα σε παρακαλώ;".

Είδα άτομα που πήγαν για την Ιδέα. Είδα άτομα που πήγαν μόνο και μόνο να διατάζουν. Είδα άτομα που πήγαν για τα λεφτά μεν αλλά πολύ ξηγημένους και επαγγελματίες δε. Και είδα και άτομα που πήγαν μόνο για τα λεφτά όντας εντελώς άχρηστοι για οτιδήποτε άλλο.

Το κακό στο Στρατό είναι ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι χαλαροί και αφήνουν τους άχρηστους σχετικά ανενόχλητους. Χρειάζεται γερός έλεγχος και στις Σχολές και εντός της Ιεραρχίας.

Ειδικότερα στο θέμα, @lakgonisian: Μην περιμένεις να ακούσεις πολλά ευχαριστώ, ότι ισχύει αλλού στην Κοινωνία μας, ισχύει το ίδιο και στο Στρατό. Αν τώρα δεν αντέχεις σωματικά, πολλά μπορείς να κάνεις, βγες στην αναφορά και πες να σε αλλαξουν, χτύπα αναρρωτική, δεν ξέρω... Σίγουρα με το να γκρινιάζεις στο μπου.κομ δεν αλλάζει κάτι. Κι εγώ είχα σκάσει από την εμπλοκή (15-20 μέσα, για κανονική έξοδο μιλάω πάντα), τη ζέστη και τις βροχές, τα κουνούπια, τις αγγαρείες και την εκπαίδευση πέρυσι το καλοκαίρι στον Έβρο. Τί έπρεπε δηλαδή με τη λογική σου; Να βγώ στα κανάλια;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Που ακριβως βρισκεται η λεσχη στην Χιο?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
υπαρχουν μοναδες στο πεζικο που περνας καλυτερα και απο αεροπορια/ναυτικο!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Απολύθηκα πρόσφατα..

Γνώρισα λογής λογής ανθρώπους. Φαντάρους, ΕΠ.ΟΠ., υπαξιωματικούς και αξιωματικούς διαφόρων βαθμών.

Είδα ΕΠ.ΟΠ. να μας  λένε κορόιδα που πήγαμε και σπουδάσαμε και είμαστε άνεργοι. Είδα Λοχία να με σκατώνει άγρια επειδή ήμουν αξύριστος και στην έξοδο να πίνουμε καφέ παρέα και να κάνουμε καλαμπούρι. Είδα Λοχαγό που μας είχε σαν αδέρφους του. Είδα Αντισυνταγματάρχη να την έχει δει Α/ΓΕΕΘΑ. Είδα Συνταγματάρχη να μου λέει (επί λέξει): "ρε φίλε, μπορείς να πεταχτείς να μου φέρεις μια τυρόπιτα σε παρακαλώ;".

Είδα άτομα που πήγαν για την Ιδέα. Είδα άτομα που πήγαν μόνο και μόνο να διατάζουν. Είδα άτομα που πήγαν για τα λεφτά μεν αλλά πολύ ξηγημένους και επαγγελματίες δε. Και είδα και άτομα που πήγαν μόνο για τα λεφτά όντας εντελώς άχρηστοι για οτιδήποτε άλλο.

Το κακό στο Στρατό είναι ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι χαλαροί και αφήνουν τους άχρηστους σχετικά ανενόχλητους. Χρειάζεται γερός έλεγχος και στις Σχολές και εντός της Ιεραρχίας.

Ειδικότερα στο θέμα, @lakgonisian: Μην περιμένεις να ακούσεις πολλά ευχαριστώ, ότι ισχύει αλλού στην Κοινωνία μας, ισχύει το ίδιο και στο Στρατό. Αν τώρα δεν αντέχεις σωματικά, πολλά μπορείς να κάνεις, βγες στην αναφορά και πες να σε αλλαξουν, χτύπα αναρρωτική, δεν ξέρω... Σίγουρα με το να γκρινιάζεις στο μπου.κομ δεν αλλάζει κάτι. Κι εγώ είχα σκάσει από την εμπλοκή (15-20 μέσα, για κανονική έξοδο μιλάω πάντα), τη ζέστη και τις βροχές, τα κουνούπια, τις αγγαρείες και την εκπαίδευση πέρυσι το καλοκαίρι στον Έβρο. Τί έπρεπε δηλαδή με τη λογική σου; Να βγώ στα κανάλια;

δυστυχως φιλε δε φταιει ο στρατος....φταιει ο λαος !!! ο καθε γονεας κοιταζει οταν φτασει η ωρα του στρατου ,να βρει κανα βυσμα να φτιαξει το παιδι του ...και δικαιως να το κανει ,οταν βλεπει το παιδι του γειτονα και κανει θητεια σπιτι του !! ξερω στρατιωτικους που η ωρα της καταταξης ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αγγαρειες ενος ενστολου αν διαταχτει να παει για προπαιδευση...ουκ ολιγες φορες εχει ακουσει καποιος βαθμοφορος τα συγχωριανα του απο τον διοικητη κεντρου ,επειδη "ζορισε" καποιον εκλεκτο επισκεπτη !! Ετσι την πληρωνουν οι απλοι και ανωνυμοι την μπορα ολη......οταν εισαι απο τα αρχιδια του κοκκαλη , δε σε αγγιζει κανεις και εξαγοραζεις την θητεια σου μετα την προπαιδευση......οταν εισαι απο τα αρχιδια του ανωνυμου...τα τρως ολα !!!
Στο ΠΝ και την ΠΑ... στις μαχιμες μοναδες και μοιρες...δεν υπαρχουν καν στρατευσιμοι εδω και μια δεκαετια....ειδικα στο ΠΝ ,τελευταιο ποδι ναυτου ,που πατησε σε πολεμικο πλοιο ...ηταν πριν 10-15 χρονια.....γιατι λοιπον υπαρχει θητεια ακομη στον ΠΝ ??? φυσικα για το βολεμα εκλεκτων ..... το ιδιο ισχυει και την ΠΑ .....στο πεζικο δυστυχως πανε οι περισσοτεροι που χασκουν βυσματος για να πανε ΠΝ&ΠΑ....και λεω δυστυχως ,,,διοτι το κρατος βαζει τους περιορισμους και τις εντολες στις ΕΔ και οχι ο καθε διοικητης ......Εδω στο λουτρακι ειναι το στρατοπεδο πυροβολικου και στρατευσιμοι ειναι ελαχιστοι για ενα τοσο μεγαλης εκτασης στρατοπεδο και παραμενει ανοιχτο για ευνοητους λογους μιας και ειναι κοντα στην αθηνα και βολευονται οι βυσματουχοι αθηναιοι που εχουν το καλυτερο "δοντι" !!!!Οσο και να ψαξουμε ...οτι συμβαινει στις ΕΔ, συμβαινει και στο ΙΚΑ,στις εφορειες,στου δημους,στα ΚΕΠ κλπ κλπ.....μαθανε τον κοσμο στο ρουσφετι και εμαθε ο κοσμος με το ρουσφετι......και ακομη αυτο ισχυει !!!! Και ο γκομενος της Μενεγακη, πηγε για θητεια και χτες προχτες εκανε εξαγορα του υπολοιπου.......το βλεπει και ο απλος και ανωνυμος και μετα του φταινε ολα στον στρατο οταν παει για θητεια......αλλου ειναι το προβλημα !!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μεσα στην πολη, νομιζω διπλα στην ταξιαρχια. Γιατι ρωτας;

Oχι δεν εχει να κανει με την κουβεντα γιατι ρωταω, απλα για καποιος ασχετους δικους μου λογους. Σε ενα δρομο καθετο στο λιμανι ειναι νομιζω ?( δε θυμαμαι οδο ) .
Για την κουβεντα παντως, ε αν ειναι διπλα στην ταξιαρχια, οσο πιο κοντα εισαι στους υψηλοβαθμους, τοσο χειροτερα θα ειναι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.893
Πόντοι
25.467
----------
2 βδομαδες....
εδω ρε 3  μηνες   χωρις αδεια κ 20 μερες χωρις εξοδο...
τι θα εκανες??
πουλα τρελα

:thumbsup:

Την πρώτη μου άδεια (48ωρη) την πήρα μετά από 5 μήνες στην μονάδα (εννοείται εντός της νήσου στην οποία υπηρετούσα), και για να πάω στο σπίτι μου με πενθήμερη πέρασαν άλλοι τρείς (συνολικά 8 μήνες στην μονάδα).

:headbang2: :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης
:thumbsup:

Την πρώτη μου άδεια (48ωρη) την πήρα μετά από 5 μήνες στην μονάδα (εννοείται εντός της νήσου στην οποία υπηρετούσα), και για να πάω στο σπίτι μου με πενθήμερη πέρασαν άλλοι τρείς (συνολικά 8 μήνες στην μονάδα).

:headbang2: :headbang2: :headbang2:
Στην Μυτιλινη σε φυλακιο μας πηγαινε 3 μηνες μεσα και μετα αδεια,δεν ειχαμε εξοδουχους γιατι πρωτων δεν βγαιναν οι υπηρεσιες και δευτερον ειχαμε σκυλαδες που ξεκιναγαν 5 το απογευμα περιπολο και δεν μπορουσες να μπεις στο στρατοπεδο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
40 σελιδες και νόημα κανενα..Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε -οι περισσότεροι- ότι οι Στρατιωτικοί και ειδικά οι Αξκοι προερχόμενοι απο παραγωγικές Σχολές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, όσα και να μας καταλογίζουν..
ΥΓ:Κανενα μηνυματάκι όμως δεν πηρα για διερευνηση συνθηκών Θητείας....Ισχύει ακόμα η προσφορά μου....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
40 σελιδες και νόημα κανενα..Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε -οι περισσότεροι- ότι οι Στρατιωτικοί και ειδικά οι Αξκοι προερχόμενοι απο παραγωγικές Σχολές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, όσα και να μας καταλογίζουν..
ΥΓ:Κανενα μηνυματάκι όμως δεν πηρα για διερευνηση συνθηκών Θητείας....Ισχύει ακόμα η προσφορά μου....

ουστ ρε αλήτη στρατιωτικέ- αχάριστε καραβανά

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ούτε ένα βάζελο δεν μπορείτε να κάνετε κουμάντο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
40 σελιδες και νόημα κανενα.. Συνεχίζετε [size=12pt]να μην καταλαβαίνετε[/size] -οι περισσότεροι- ότι οι Στρατιωτικοί και ειδικά οι Αξκοι προερχόμενοι απο παραγωγικές Σχολές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
Ναι, ε?
Κατ' αρχήν στο δικό μου ποστ δεν απάντησες, αν το είδες, κι αν έχεις κάτι να απαντήσεις.
Κατά δεύτερο για κοίτα αυτούς εδώ στη φωτο.
Εσύ λες δηλαδή ότι οι τύποι που πανηγυρίζουν με το παλικάρι εδώ ήταν ΑΜΕΤΟΧΟΙ στις δουλειές που σκάρωνε?
Μόνος του τις σκάρωνε?

Γιατί εγώ λέω ότι μόνος του, αυτός κι ο Σμπώκος δε μπορούσαν να στήσουν δουλειά που τους έβγαλε τόσα λεφτά.

Είχαν μέσα και αυτούς που τους λες "αξιωματικούς ΜΗ δημόσιους υπαλλήλους".

Συνημμένα

• XaresKaiPanigyria.jpg
    XaresKaiPanigyria.jpg
    224,3 KB · Εμφανίσεις: 19

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
admiral με όλο το σεβασμό στην ηλικά και όχι την θέση σου, έχεις παρωπίδες και αυτό είναι το χειρότερο, πόσο μάλλον για έναν υψηλόβαθμο στρατιωτικό. το ότι οι περισσότεροι, οι υγιώς σκεπτόμενοι αν μου επιτρέπεις, σιχαίνονται τον στρατό, είναι απόλυτα φυσιολογικό με τις συνθήκες που επικρατούν. Για ποιά ιδανικά μιλάμε μωρε!! Οι περισσότεροι για τα στάνταρ λεφτά μπήκανε, και επειδή είναι η δουλειά του απόλυτου τίποτα, και μιλάω κυρίως για επόπ. Γνώρισα και καλούς επαγγελματίες και καλούς σαν ανθρώπους, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός.
Λέτε πως έχουμε υποχρέωση στην πατρίδα και να γίνουμε σωστοί πολίτες. Συγγνώμη,σωστός πολίτης είσαι όταν κάνεις τον μαλάκα ή όταν είσαι χρήσιμο μέλος στην κοινωνία, με τον τρόπο που μπορείς και με ό,τι αυτό συνεπάγεται;
Δίνετε κοροιδίστικα 8.62 / μήνα, και έχετε την απαίτηση να συντηρούμε το στρατόπεδο δίνοντας λειψές μερίδες φαγητό με υλικά αμφιβόλου ποιότητας, ενώ ψήνετε σουβλάκια και πουλάτε σάντουιτς. Τι, δεν τα ξέρετε αυτά; Ή επειδή το κράτος κόβει κονδύλια και δεν έχουν τα στρατόπεδα ούτε λάμπα να αλλάξουν πρέπει να τα συντηρούν οι φαντάροι στην ουσία; Ξέρετε ότι χειμωνιάτικα στην Θήβα δεν είχαν ζεστό νερό να πλυθούν; Και τους λέγανε ότι έτσι θα γίνουν άντρες; Μας μιλάτε για πόλεμο λες και τον έχετε ζήσει, ένω είμαι σίγουρος ότι αν γινόταν αυτή τη στιγμή θα είχατε κατουρηθεί όλοι πάνω σας. Αν και ο πόλεμος πλέον δεν γίνεται με όπλα. Τουλάχιστον ο δικός μας.
Ααααααα και το αγαπημένο μου για το τέλος! Ο φοβερός σας όρκος μιλάει για υπακοή στο σύνταγμα. Το σύνταγμα λοιπόν έχει βιασθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Πού είναι ο πατριωτισμός σας λοιπόν όταν η ελλάδα γίνεται γερμανικό προτεκτοράτο και οι προδότες που είναι στην εξουσία εκχωρούν εθνική κυριαρχία; Κάνετε κάτι για αυτό ή μόνο τις κότες για τις θέσεις σας; Το ίδιο το σύνταγμα δεν ορίζει ότι οι πολίτες έχουν την υποχρέωση να αντιστέκτονται σε οτιδήποτε καταλύει το σύνταγμα, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ; Κανένας σεβασμός δεν σας αξίζει γιατί υπηρετείτε ιδανικά εκ του ασφαλούς, είτε είστε ψηλά είτε χαμηλά στην ιεραρχία,μπροστά στο να κρατήσετε την δουλίτσα σας κάνετε τουμπεκί.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και ποτε προλάβατε να διαμορφωσετε γνωμη κυριε??Στη θητεία σας???Γιατι εγω μιλάω μετα απο 27 χρόνια από μέσα..
ΥΓ: Ευχαριστω και για το χαρακτηρισμό..."Αγορίνα" στα 48 μου το θεωρώ μεγα κομπλιμέντο. ;) ;)Σας ειπα και πριν..Αυτα σας λεει η προπαγάνδα ,αυτά πιστεύετε...ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ, το 95% της γενιας μου μπήκαν γιατί ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΔ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ...

ασε κυριε ναυαρχε γιατι δεν μας πειθεις αμα δεν γουσταρετε το στρατο και το πως λειτουργει πολλυ απλα παραιτηθειτε και πηγαινετε στον ιδιωτικο τομεα αλλα που βλεπετε στον ιδιωτικο τομεα εκει παιρνεις οτι αξιζεις και πολλυ λιγοτερο μαλιστα

γιατι να προτομιλησω για τους εποπ που τους περρισοτερους απο αυτους το μισθο που παιρνουν στο στρατο ουτε για αστεια δεν θα τον επαιρναν στον ιδιωτικο τομεα με τις γνωσεις που εχουν για να μην μιλησω για τα προνομια ασε που καθε μερα γκρινιαζουν και βριζουν αλλα μολις περασει η 7ετια και τους ρωτανε να συνεχησετε για μονιμη η να πατε στην ευχη του θεου υπογραφουν

για τους αξιωματικους τι να προτοπεις που ολη μερα γλυφουν και παρακαλανε κομματαρχες και πολιτικους για μια καλυτερη μεταθεση η για καμια προαγωγουλα και τη σημαια μονο γι αυτη δεν μπηκαν στο στρατο για το σιγουρο δημοσιουπαλληλικη μπηκαν και ολο τους το κομπλεξ το βγαζουν παντα στον απο κατω ασε που ολη μερα βριζουν το συστημα και το πως λειτουργει το μπουρδελο ο στρατος και δεν υπαρχει αξιοκρατια και για παραιτηση ουτε λογος αμ που θα βρουν τα λεφτα που πληρωνουμε στην τελικη εμεις τα κοροιδα με τα εξτραδακια τους ξερετε φαγητο σχεδον τσαμπα διακοπες σχεδον τσαμπα σε θερετρα αξιωματικων πρατηρια και πολλα αλλα και ο μισθος μισθος

κυριε ναυαρχε αν μου επιτρεπετε πως και με 27 χρονια υπηρεσια δεν εχετε βγει στη συνταξη στην 20ετια δεν θεμελιωνετε δικαιωμα????

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ναι, ε?
Κατ' αρχήν στο δικό μου ποστ δεν απάντησες, αν το είδες, κι αν έχεις κάτι να απαντήσεις.
Κατά δεύτερο για κοίτα αυτούς εδώ στη φωτο.
Εσύ λες δηλαδή ότι οι τύποι που πανηγυρίζουν με το παλικάρι εδώ ήταν ΑΜΕΤΟΧΟΙ στις δουλειές που σκάρωνε?
Μόνος του τις σκάρωνε?

Γιατί εγώ λέω ότι μόνος του, αυτός κι ο Σμπώκος δε μπορούσαν να στήσουν δουλειά που τους έβγαλε τόσα λεφτά.

Είχαν μέσα και αυτούς που τους λες "αξιωματικούς ΜΗ δημόσιους υπαλλήλους".
Δε διαφωνω σε κάτι από αυτά που γράφεις φιλε..η ένστασή μου είναι ότι αυτοί όλοι που περιγράφεις,μαζί με αυτα τα καθίκια της φωτογραφίας, είναι η θλιβερή μειοψηφία που ΦΑΙΝΕΤΑΙ και χαντακώνει τους πολλούς...Δεν το ξερεις ότι στον αφρό βγαίνει η λέρα???Από τις 250.000 στελέχη των ΕΔ, θα κάτσω να απολογηθώ για 500-1000?Όχι ρε συ,δεν ειναι ετσι...Επέτρεψέ μου να γνωρίζω πολλούς περισσότερους από σενα που δεν ειναι έτσι και είναι στην αφάνεια ΦΥΣΙΚΑ, αφού ποτέ δεν τα τσεπώσανε ή δεν κάνανε κατάχρηση εξουσίας...
Κάνε και μια διάκριση ανάμεσα στα στελέση εκ παραγωγικών σχολών προερχόμενα και θα δεις τη διαφορα..Αν ο κομπλεξικός επιλοχίας σε ετρεχε ή ο κωλογλείφτης Διοικητής δεν προέβαλε το συμφέρον του Στρατοπέδου του, ε δεν θα μας πάρει όλους η μπαλα...Δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο εδω μέσα,όχι γιατί φοβάμαι αλλά δεν εχει και νόημα..
ΥΓ 1: BORIS λες αερολογίες..
[size=15pt]Κατ'αρχην αναφέρεσαι ΚΥΡΙΩΣ σε ΕΠΟΠ, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΔ..Αυτοί ειναι μισθοφόροι, περιστασιακοί και όντων απέχουν της στρατιωτικής νοοτροπίας.[/size]
Τα περί "δινετε 8,62€" και παροχών όχι σε μας, στο Υπουργείο Οικονομικών.Αν δεν το ξέρεις οι ΕΔ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, δεν ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ.Τόσα δίνουν, τόσα δίνουμε.Για την "Υπακοή Στο Συνταγμα"αν ησουν πιο παλιος εδω μεσα ,θα είχες διαβάσει τα ποστ μου περί Χουντικού στίγματος σε κάθε κίνηση των Αξκων...Τωρα το πώς βλέπεις τα πράγματα εξαρτάται και από το τι εμπειρίες εχεις..Κι επειδη είσαι πιτσιρικάς και προσφατα απολυθείς,ασε να ασχοληθούμε εμεις οι Μονιμοι με τα κακά του Οίκου μας...Αλλά βέβαια, σιγά να μη σε πείσει ενας "καραβανάς" Συνταγματάρχης...
ΥΓ2: HIPPOAKI τα αυτα και δι'υμας με τη συμπλήρωση ότι α) Τα θερετρα και τα πρατήρια τα εχουν και στον Ιδιωτικό τομεα με τη μορφή εταιρικων ΙΧ,κουπονιων Σουπερ μαρκετ και κινητων τηλεφωνων.Εμεις δεν εχουμε τετοια και
β)δεν βγαίνω στη συνταξη γιατι αγαπώ τη δουλειά μου και ακόμα τη ΓΟΥΣΤΑΡΩ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom