Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108
OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
επειδή η συζήτηση ξέφυγε λίγο, το θρέντ το άνοιξα με αφορμή τη συμπεριφορά τους όσον αφορά σε θέματα με τα προνόμια που έχουν αποκτήσει και πως μας συμπεριφέρονται στη λέσχη....το να δουλεύω 15-18 ώρες νον στοπ και να ετοιμάζω όλα τα καλά του θεού χωρίς καμιά ανταμοιβή είναι κάπως άσχημο...δεν αμφισβητώ ότι σίγουρα επιτελούν ΄κάποιο σημαντικό έργο αλλά άλλο αυ΄τό και άλλο η εκμετάλλευση του φαντάρου...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
επειδή η συζήτηση ξέφυγε λίγο, το θρέντ το άνοιξα με αφορμή τη συμπεριφορά τους όσον αφορά σε θέματα με τα προνόμια που έχουν αποκτήσει και πως μας συμπεριφέρονται στη λέσχη....το να δουλεύω 15-18 ώρες νον στοπ και να ετοιμάζω όλα τα καλά του θεού χωρίς καμιά ανταμοιβή είναι κάπως άσχημο...δεν αμφισβητώ ότι σίγουρα επιτελούν ΄κάποιο σημαντικό έργο αλλά άλλο αυ΄τό και άλλο η εκμετάλλευση του φαντάρου...
ποια εκμεταλλευση ρε φιλε,λεσχη εισαι η δουλεια σου ειναι να καθαριζεις και να μαγειρευεις.

αμα ειναι μαλακες οι αξιωματικοι τι σε νοιαζει θα τους παντρευτεις? ποσο σε παει καταρχας? για να ξερουμε για τι μιλαμε

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ποια εκμεταλλευση ρε φιλε,λεσχη εισαι η δουλεια σου ειναι να καθαριζεις και να μαγειρευεις.

αμα ειναι μαλακες οι αξιωματικοι τι σε νοιαζει θα τους παντρευτεις? ποσο σε παει καταρχας? για να ξερουμε για τι μιλαμε
10 μέσα μια έξω.....

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
δε παιζει αυτο που λες.λεσχη και να σε παει ετσι δεν υπαρχει περιπτωση
έλα και θα δεις...δεν ξέρεις τι γίνεται εδώ....δεν΄έχω λόγο να πω ψέμματα...αγανακτισμένος είμαι....

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
έλα και θα δεις...δεν ξέρεις τι γίνεται εδώ....δεν΄έχω λόγο να πω ψέμματα...αγανακτισμένος είμαι....
Ρε φίλε όλοι πήγαμε στρατό όλοι τα περάσαμε αυτά μην κάνεις έτσι,υπομονή και θα περάσει...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δε χρειαζεται να πεις μοναδα,απλως πες μου που υπηρετεις.πεζικο? πυροβολικο? αθηνα ? ρωταω γιατι μου φαινεται λιγο δυσκολο τετοια εμπλοκη.

ποσα ατομα ειστε στη λεσχη υπηρεσια?συνηθως ειναι 2 ωστε να βγαινει μια ο ενας μια ο αλλος,εσας γιατι σας παει ετσι? ειναι κυριολεκτικο το 10-1?

οσους ηξερα που ηταν λεσχη τους πηγαινε 1-1 γι αυτον ακριβως το λογο,ηταν συνηθως 2 ατομα

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
δε χρειαζεται να πεις μοναδα,απλως πες μου που υπηρετεις.πεζικο? πυροβολικο? αθηνα ? ρωταω γιατι μου φαινεται λιγο δυσκολο τετοια εμπλοκη.

ποσα ατομα ειστε στη λεσχη υπηρεσια?συνηθως ειναι 2 ωστε να βγαινει μια ο ενας μια ο αλλος,εσας γιατι σας παει ετσι? ειναι κυριολεκτικο το 10-1?

οσους ηξερα που ηταν λεσχη τους πηγαινε 1-1 γι αυτον ακριβως το λογο,ηταν συνηθως 2 ατομα
χίο είμαι μαν...δύναμη λέσχης 5 άτομα.....πεζικάριος είμαι... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟ.....

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
χίο είμαι μαν...δύναμη λέσχης 5 άτομα.....πεζικάριος είμαι... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟ.....
μα καλα αφου ειστε 5 ατομα γιατι σας παει ετσι τι κανετε  :think:

τελοσπαντων κοιτα φιλε εγω ειδικες δυναμεις πηγα και μας πηγαινε σε μια φαση για ενα μηνα 15 μεσα 1 εξω οποτε απο τη μια σε καταλαβαινω απ την αλλη κανε λιγο υπομονη και δες το στην πλακα.

αλλα ξαναλεω μου φαινεται πολυ περιεργο με 5 ατομα να σας παει 10 μεσα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στερεοσκόπιο.
Από όραση, δόξα το γιαραμπή, διαβάζω εφημερίδα απ' τα 10 εκατοστά μέχρι τα 2 μέτρα..

αφού καταφέρνεις και βλέπεις και μικρόβια το φαντάζομαι  :grin:

εγώ φόρεσα γυαλιά για κοντά στα 39 μου... γαμημένες οθόνες της παλιάς εποχής ...

και για να γίνω και κακός
να προσέχεις το τέρας μην στα πετάξει έξω τα μάτια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μα καλα αφου ειστε 5 ατομα γιατι σας παει ετσι τι κανετε  :think:

τελοσπαντων κοιτα φιλε εγω ειδικες δυναμεις πηγα και μας πηγαινε σε μια φαση για ενα μηνα 15 μεσα 1 εξω οποτε απο τη μια σε καταλαβαινω απ την αλλη κανε λιγο υπομονη και δες το στην πλακα.

αλλα ξαναλεω μου φαινεται πολυ περιεργο με 5 ατομα να σας παει 10 μεσα.
αφού 20 ΄πωρες το 24ώρο είμαστε στην υπηρεσία του ταξίαρχου...και επειδή κοιμόμαστε στο λόχο διαβιβάσεων απέναντι στην ταξιαρχία κάνουμε και θαλαμοφυλίκι...για να προσφέρουμε και καλά κάτι στην ταξιαρχία...λες και δεν μας αρκεί το γσαμήσι ...

Επισκέπτης
αφού 20 ΄πωρες το 24ώρο είμαστε στην υπηρεσία του ταξίαρχου...και επειδή κοιμόμαστε στο λόχο διαβιβάσεων απέναντι στην ταξιαρχία κάνουμε και θαλαμοφυλίκι...για να προσφέρουμε και καλά κάτι στην ταξιαρχία...λες και δεν μας αρκεί το γσαμήσι ...
Για δε τους λες οτι εγω θελω να παω πισω στη μοναδα ρε μεγαλε?Καλυτερα στο φιναλε να καθαριζεις πατατες για τους συναδελφους σου.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ποσες εχεις ακομη να απολυθεις?

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Για δε τους λες οτι εγω θελω να παω πισω στη μοναδα ρε μεγαλε?Καλυτερα στο φιναλε να καθαριζεις πατατες για τους συναδελφους σου.
σήμερα κιόλας το είπα μαν...στο μυαλό μου είσαι...έκανα υπομονή 2 εβδομάδες μπας κ ήταν προσωρινό αλλά δεν...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αμα πει να φυγει πρωτον θα τον ρωτησουν γιατι και δευτερον μπορει να αρπαξει και καμμια φυλακη.ασε που θα μπιφτεκωσει τους αλλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom