Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε μπορούμε όμως να ζητάμε εξίσωση για όλους πλην ενστόλων και γ'αυτούς να ζητάμε ορθολογική αξιολόγηση.
Σωστά??

δε με παρακολουθεις και λες πραγματα που δεν λεω. εγραψα για τον σκουπιδιαρη παραπανω. ειναι κουραστικο να μην γινεται η συζητηση πανω σε αυτα που λεω.
παω για καφε.

Επισκέπτης
δε με παρακολουθεις και λες πραγματα που δεν λεω. εγραψα για τον σκουπιδιαρη παραπανω. ειναι κουραστικο να μην γινεται η συζητηση πανω σε αυτα που λεω.
παω για καφε.

Πολύ προσωπικά δεν το πήρες??
Νομίζεις πως απευθύνομαι μόνο σ' εσένα??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπα??
Τώρα εγώ γίνομαι καραγκιόζης, έτσι??
Επειδή γράφω για τους ντάκους αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς από διάφορους για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες εργαζομένων, έτσι??
Τι καλά..

διαβασε πρωτα τι εχω γραψει διαβασε τι γραφεις και συ και μετα ξανασυζηταμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οταν με παραθετουν συνηθως νομιζω οτι σε μενα απευθυνονται. ειμαι ξεκαθαρος σε οτι εχω γραψει. φιλακια για τωρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τον έχω πληγώσει εγω.... για αυτο περιμενε την καταλληλη στιγμη
και μαζευε ποστ για να μου επιτεθει   :S

αχ ρε μαλακα ετσι και βρω αυτο το ποστ που ελεγε "Πουτανες γυναικες... σιχαμενες...μνημη ελεφαντα τα κρατανε και σου κανουν επιθεση μολις βρουν ευκαιρια" θα το βαλω με size οσο η οθονη να γελασει και ο καθε πικραμενος  :grin:

αλλα βαριεμαι να ψαξω ρε φιλε.... σιγα μην κατσω να κανω αρχειοθετηση με αυτα που γραφει ο καθενας εδω μεσα τρελος ειμαι?  :2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ελεγχος κι απο κει και περα αναλογα τη θεση και το εργο τα αντιστοιχα προνομια.

οχι μονο στο στρατο,παντου.

αλλα οχι να εξισωνετε τον καθε μπουλουκο χαραμοφαη και καποιους που αξιζουν...αυτα τα ολιγα.

Επισκέπτης
οταν με παραθετουν συνηθως νομιζω οτι σε μενα απευθυνονται. ειμαι ξεκαθαρος σε οτι εχω γραψει. φιλακια για τωρα.

Μόνο που με αυτή τη λογική εγώ ξεκίνησα την κουβέντα παραθέτοντας τον σπέρα.
Τεσπα, οι πριβέ κουβέντες γίνονται με πμ . Στο φόρουμ, όλοι τα λέμε σε όλους..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τον έχω πληγώσει εγω.... για αυτο περιμενε την καταλληλη στιγμη
και μαζευε ποστ για να μου επιτεθει   :S

αχ ρε μαλακα ετσι και βρω αυτο το ποστ που ελεγε "Πουτανες γυναικες... σιχαμενες...μνημη ελεφαντα τα κρατανε και σου κανουν επιθεση μολις βρουν ευκαιρια" θα το βαλω με size οσο η οθονη να γελασει και ο καθε πικραμενος  :grin:

αλλα βαριεμαι να ψαξω ρε φιλε.... σιγα μην κατσω να κανω αρχειοθετηση με αυτα που γραφει ο καθενας εδω μεσα τρελος ειμαι?  :2funny: :2funny:

εχω μνημη ελεφαντα και εχω και εναν ειδικο τροπο να βρισκω αυτα που θελω αμεσα.
εσενα σε τελειωσα και δεν ασχολουμαι περαιτερω μεχρι νεωτερας. φυσικα εχει και αλλα τοσα οποτε μου δοσεις την ευκαιρια. εισαι ανυπαρκτος πλεον σορρυ αν σε πληγωσα αλλα δε θα με λες ψευτη και μετα να μη θες να σε κανω ξεφτιλα στο πανμπουρδελικο κοινο. μονος σου εξαχνωσες την υπαρξη σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μόνο που με αυτή τη λογική εγώ ξεκίνησα την κουβέντα παραθέτοντας τον σπέρα.
Τεσπα, οι πριβέ κουβέντες γίνονται με πμ . Στο φόρουμ, όλοι τα λέμε σε όλους..

οκ παιχτουρι μου κατανοητο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω μνημη ελεφαντα και εχω και εναν ειδικο τροπο να βρισκω αυτα που θελω αμεσα.
εσενα σε τελειωσα και δεν ασχολουμαι περαιτερω μεχρι νεωτερας. φυσικα εχει και αλλα τοσα οποτε μου δοσεις την ευκαιρια. εισαι ανυπαρκτος πλεον σορρυ αν σε πληγωσα αλλα δε θα με λες ψευτη και μετα να μη θες να σε κανω ξεφτιλα στο πανμπουρδελικο κοινο. μονος σου εξαχνωσες την υπαρξη σου.

Λοπεζ εκκρεμει ένα στοιχημα. Το οποιο αποφεύγεις... θα μπορουσες να βαλεις 500 ευρω να δουμε μετα ποιος θα πληγωνοταν... αυτα ειναι σοβαρα παιχνιδια οχι ολα αυτα που παραθετεις τα οποια εγω εχω γραψει και δεν με αγγιζουν καν... λες να αγγιζομαι επειδη θα με πεις κωλοτουμπα εσυ ή ο νατσος τρελο? στα αρχιδια μου σας εχω γραμμενους  , εγω ειμαι ευελικτος και μπορω να μεταβαλλω τις αποψεις και την σκεψη μου οποτε γουσταρω εγω για αυτο και με φοβασαι :grin:

Καθεσαι και δινεις σημασια στο ιντερνετ , επινοεις μαχες απο μονος σου , παιρνεις σοβαρο υφακι οτι και καλα εξαχνωσες εσυ εμενα... εχεις αναρωτηθει ποσο αστειος γινεσαι?

Ποσταρε τα παντα σε προκαλω .... ισα ισα γελαω απο εδω  :2funny:

εγω γελαω ... εσυ βριζεις... εγω παιζω με την ψυχολογια σου εσυ νομιζεις οτι εισαι δυνατος....
απο χθες το βραδυ ασχολεισαι μαζι μου...

κυριε "σκληρε" εκτορ λοπεζ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και τον τιτλο μιστερ μαλακα τον εχω βαλει ταμπελιτσα... εγω δεν πειραζομαι απο τετοια

εσεις θα πρεπει να προσεχετε... εσυ ειδικα λοπεζ που σε εχω κουρδισει τοσο ωστε να καθεσαι να ψαχνεις δικα μου ποστ να τα βαζεις και να χαιρεσαι.  :P

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ενω εσεις στα βουνα με τα φυσικλικια ολη μερα ειστε. Πατε ενα στρατο και μας τα κανετε να τα σκωτια. ΔΕν συζηταω που ολοι ψαχνετε απεγνωσμενα να βρειτε μεσον να περασετε αστον αφρο. και μετα πουλατε ιστορια οτι βγαλατε στρατο και οτι οι γυναικες δεν πανε. Δεν γαιμεστε να ασπρισουμε λεω εγω καλομαθημενα της μανουλας. Που πουλατε και ειρωνιτσες γιατι δηθεν ειστε αντρακια. ψευτομαγκιες του κωλου... και στην μανουλιτσα σουζα :birdman:  (εξου και τα απωθημενα)

η επιθεση που μου εκανες υποδηλωνει οτι μαλλον εθιξα ευαισθητες χορδες με το ποστ μου  :sunglasses:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ο κλασσικός γιωτόμπαλος που παραπονιέται. Γιωτάς είσαι, πατάτες θα καθαρίζεις.

Ρε κακομοίρηδες, αντιλαμβάνεστε ότι μερικούς από εσάς και επί της ουσίας σας έχουν κρίνει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ προς στράτευση;;;;;;;;;;;;;;;ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!Βέβαια, εσείς υποκειμενικότατα θεωρείτε ευατούς ικανότατους για όλα τα άλλα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το γιατί το άοπλο δε σημαίνει και απόλυση είναι πρακτικά πολιτική απόφαση.

Περιμένει κανείς από έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης συγχαρητήρια στον σκουπιδιάρη της;;;Όχι βέβαια.

Κακομοίρηδες, ανοίξτε τα μάτια σας και αντιληφθείτε την κατάντια σας: σπαταλάτε το χρόνο σας στο στρατό ως γυναικούλες καθαρίζοντας πιάτα και πατάτες. Κατά τα άλλα μας φταίνε οι καραβανάδες..........

φιλε Ι βγαινουν οσοι εχουν καποιο προβλημα υγειας, μην το ξεχνας... αν βεβαια το γνωριζεις!
Ημουν αεροπορια Ι3, ενοπλοςμε δικη μου θεληση γιατι ηθελα να κανω και κατι. Οποτε μην βιαζεσαι να κρινεις!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom