ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τραβα εξαφανισου ρε μηδενικο. ΜΗΔΕΝ ΥΠΑΡΞΗ.
καλα χαλαρωσε κι εσυ.....ο ΕΣ δεν ειναι 1000000 ραμπο μην τρελαθουμε κιολας......ειναι δημοσιο να κλεινεσαι μισο χρονο σε υποβρυχιο ή σε φρεγατα?
ειναι δημοσιο να τσακιζεις τα ποδια σου ή να σκοτωνεσαι οπως φιλος πριν 3 χρονια σε ριψη με αλεξιπτωτα?
ειναι δημοσιο να παθαινεις τοξικη δηλητηριαση με τη συσκευη κλειστου κυκλωματος στην καταδυση?
αυτα επιγραμματικα μονο.
ωχ το τραβαει το δευτερο ημιχρονο ο ξεφτιλισμενος οργανισμος σου. δηλαδη ψεμματα λεω και σε αυτο? και κλασσικα δε θα αντιδρασεις καθολου με ανδρισμο αμα σε ξεβρακωσω παλι?
καλα χαλαρωσε κι εσυ.....ο ΕΣ δεν ειναι 1000000 ραμπο μην τρελαθουμε κιολας......
Για τι άλλο??
ρε γαμιολη δεν εχεις τσιπα γιαυτο θα σε γαμαω παντα. μηδενικη υπαρξη της ντροπης εισαι με αυτα που λες.
ΦΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΞΟΥΦΤΙΛΑ
αυτοι που γνωρισα εγω το γουσταραν αυτο που κανανε.Για τι άλλο??
προφανως αλλα για αλλα επαγγελματα αφοριζουμε ομως σε αλλα θρεντ...τεσπαδεν ειπα αυτο. να προσεχεις καλυτερα τη συζητηση. ειπε ο σκασκα ολοι εξισωση και του ειπα δεν ειναι ολοι το ιδιο.
Ρε εισαι τελειως μπουφος???????????? Δεν ξερεις ελληνικα καθολου?????
Αμα ΘΑ εμπαινα λεω.... ΑΜΑ ..... 3 φορες μπηκα οσο ημουν γραμμενος στο τσατ να σπασω πλακα
μετα εφαγα μπαν... αυτα σε πειραξανε???? ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Που δεν δεχτηκες τους ορους και εκανες την παπια το ξεχασες???? Να στο ξαναθυμησω λοιπον
δεν ξες καθολου ελληνικα????? να διαβαζεις ελεος οτι θες καθεσαι και γραφεις
ποσα νομιζεις οτι παιρνει συνταξη ρε φιλε,3000 ευρω? μη μιλατε χωρις να γνωριζετε...Για την γρήγορη συνταξιοδότηση.
προφανως αλλα για αλλα επαγγελματα αφοριζουμε ομως σε αλλα θρεντ...τεσπα
δεν ντρεπεσαι καθολου βρωμιαρη. δε θελω κουβεντες με ανανδρους που δεν ντρεπονται κιολας. αν εξαφανιζοσουν απο σημερα θα σεβοσουν τον εαυτο σου. ληξις. δεν υπαρχουν μεγαλυτερες ξεφτιλες απο αυτες που σε υπεβαλα.
ποσα νομιζεις οτι παιρνει συνταξη ρε φιλε,3000 ευρω? μη μιλατε χωρις να γνωριζετε...
οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι τεμπεληδεςαφοριζουμε ποιοι? οταν απαντας σε μενα και συνομιλεις με μενα θα μου λες για αυτα που λεω εγω χωρις πρωτο πληθυντικο. διευκρινησε.
Eγω να ντραπω? εσυ καθεσαι και γραφεις οτι δεν εχω παει στρατο
και μολις σε προκαλω να βαλεις χρηματικο στοιχημα δεν αντιδρας καθολου και κανεις την παπια...
και λες σε εμενα να ντρεπομαι εγω? που την αλλη φορα ειχες γραψει οτι οι γυναικες ειναι σιχαμενες που εχουν μνημη ελεφαντα και σε κτυπανε οταν βρουν ευκαιρια και καθεσαι και φιλας δικα μου ποστ για να μου κανεις επιθεσεις εδω μεσα?
Ηταν λαθη αυτα που εκανες
σε οτι με εβγαλες ψευτη και αρρωστο στα ετριψα στα μουτρα. εξαφανισου τωρα απο μπροστα μου ανυπαρκτο αντικειμενο. τελειωσα με σενα ουτε πλακα δεν εχεις. ξετσιπωτε.
τυπε εχεις δικιο το να σε βγαλει βολτα δεν ειναι σοβαρο στοιχημα
αυτο μπορει να γινει και χωρις να μπει σε στοιχημα
εκτος αν θελει να σου ξηγηθει οπως θελουν οι διπλα στον αχαχουχα και παει να θολωσει τα νερα :S
αυτοι που γνωρισα εγω το γουσταραν αυτο που κανανε.
σε οτι με εβγαλες ψευτη και αρρωστο στα ετριψα στα μουτρα. εξαφανισου τωρα απο μπροστα μου ανυπαρκτο αντικειμενο. τελειωσα με σενα ουτε πλακα δεν εχεις. ξετσιπωτε.
ας κανεις εσυ αυτα που κανουν ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (γιατι σαφως και υπαρχουν χαραμοφαηδες-το διευκρινησα πιο πανω) και μαγκια σου να παρεις συνταξη στα 50΄Δεν έγραψα :"αδρή". "Γρήγορη" έγραψα.