Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τραβα εξαφανισου ρε μηδενικο. ΜΗΔΕΝ ΥΠΑΡΞΗ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειναι δημοσιο να κλεινεσαι μισο χρονο σε υποβρυχιο ή σε φρεγατα?
ειναι δημοσιο να τσακιζεις τα ποδια σου ή να σκοτωνεσαι οπως φιλος πριν 3 χρονια σε ριψη με αλεξιπτωτα?
ειναι δημοσιο να παθαινεις τοξικη δηλητηριαση με τη συσκευη κλειστου κυκλωματος στην καταδυση?

αυτα επιγραμματικα μονο.
καλα χαλαρωσε κι εσυ.....ο ΕΣ δεν ειναι 1000000 ραμπο μην τρελαθουμε κιολας......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωχ το τραβαει το δευτερο ημιχρονο ο ξεφτιλισμενος οργανισμος σου. δηλαδη ψεμματα λεω και σε αυτο? και κλασσικα δε θα αντιδρασεις καθολου με ανδρισμο αμα σε ξεβρακωσω παλι?

Δειτε ΟΛΟΙ τι σημαινει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τον λοπεζ και τι σημαινει ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ

:2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα χαλαρωσε κι εσυ.....ο ΕΣ δεν ειναι 1000000 ραμπο μην τρελαθουμε κιολας......

δεν ειπα αυτο. να προσεχεις καλυτερα τη συζητηση. ειπε ο σκασκα ολοι εξισωση και του ειπα δεν ειναι ολοι το ιδιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε γαμιολη δεν εχεις τσιπα γιαυτο θα σε γαμαω παντα. μηδενικη υπαρξη της ντροπης εισαι με αυτα που λες.
ΦΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΞΟΥΦΤΙΛΑ

Ρε εισαι τελειως μπουφος???????????? Δεν ξερεις ελληνικα καθολου?????

Αμα ΘΑ εμπαινα λεω.... ΑΜΑ ..... 3 φορες μπηκα οσο ημουν γραμμενος στο τσατ να σπασω πλακα
μετα εφαγα μπαν... αυτα σε πειραξανε???? ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Που δεν δεχτηκες τους ορους και εκανες την παπια το ξεχασες???? Να στο ξαναθυμησω λοιπον

δεν ξες καθολου ελληνικα????? να διαβαζεις ελεος οτι θες καθεσαι και γραφεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ειπα αυτο. να προσεχεις καλυτερα τη συζητηση. ειπε ο σκασκα ολοι εξισωση και του ειπα δεν ειναι ολοι το ιδιο.
προφανως αλλα για αλλα επαγγελματα αφοριζουμε ομως σε αλλα θρεντ...τεσπα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε εισαι τελειως μπουφος???????????? Δεν ξερεις ελληνικα καθολου?????

Αμα ΘΑ εμπαινα λεω.... ΑΜΑ ..... 3 φορες μπηκα οσο ημουν γραμμενος στο τσατ να σπασω πλακα
μετα εφαγα μπαν... αυτα σε πειραξανε???? ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Που δεν δεχτηκες τους ορους και εκανες την παπια το ξεχασες???? Να στο ξαναθυμησω λοιπον

δεν ξες καθολου ελληνικα????? να διαβαζεις ελεος οτι θες καθεσαι και γραφεις

δεν ντρεπεσαι καθολου βρωμιαρη. δε θελω κουβεντες με ανανδρους που δεν ντρεπονται κιολας. αν εξαφανιζοσουν απο σημερα θα σεβοσουν τον εαυτο σου. ληξις. δεν υπαρχουν μεγαλυτερες ξεφτιλες απο αυτες που σε υπεβαλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
προφανως αλλα για αλλα επαγγελματα αφοριζουμε ομως σε αλλα θρεντ...τεσπα

αφοριζουμε ποιοι? οταν απαντας σε μενα και συνομιλεις με μενα θα μου λες για αυτα που λεω εγω χωρις πρωτο πληθυντικο. διευκρινησε. 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εν τω μεταξυ εχει και ιντερμεδια μπολντ η συζητηση...... :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ντρεπεσαι καθολου βρωμιαρη. δε θελω κουβεντες με ανανδρους που δεν ντρεπονται κιολας. αν εξαφανιζοσουν απο σημερα θα σεβοσουν τον εαυτο σου. ληξις. δεν υπαρχουν μεγαλυτερες ξεφτιλες απο αυτες που σε υπεβαλα.

Eγω να ντραπω? εσυ καθεσαι και γραφεις οτι δεν εχω παει στρατο
και μολις σε προκαλω να βαλεις χρηματικο στοιχημα δεν αντιδρας καθολου και κανεις την παπια...
και λες σε εμενα να ντρεπομαι εγω? που την αλλη φορα ειχες γραψει οτι οι γυναικες ειναι σιχαμενες που εχουν μνημη ελεφαντα και σε κτυπανε οταν βρουν ευκαιρια και καθεσαι και φιλας δικα μου ποστ για να μου κανεις επιθεσεις εδω μεσα?

Ηταν λαθη αυτα που εκανες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αφοριζουμε ποιοι? οταν απαντας σε μενα και συνομιλεις με μενα θα μου λες για αυτα που λεω εγω χωρις πρωτο πληθυντικο. διευκρινησε. 
οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι τεμπεληδες
οι γιατροι φακελακηδες
οι δικηγοροι λαμογια κλπ κλπ......

δεν λεω και δεν θυμαμαι αν τα ειπες ολα αυτα εσυ συγκεκριμενα αλλα παντως αρκετοι κατα καιρους σπευδουν να υπερθεματισουν χωρις εξαιρεσεις σε αναλογα θρεντ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Eγω να ντραπω? εσυ καθεσαι και γραφεις οτι δεν εχω παει στρατο
και μολις σε προκαλω να βαλεις χρηματικο στοιχημα δεν αντιδρας καθολου και κανεις την παπια...
και λες σε εμενα να ντρεπομαι εγω? που την αλλη φορα ειχες γραψει οτι οι γυναικες ειναι σιχαμενες που εχουν μνημη ελεφαντα και σε κτυπανε οταν βρουν ευκαιρια και καθεσαι και φιλας δικα μου ποστ για να μου κανεις επιθεσεις εδω μεσα?

Ηταν λαθη αυτα που εκανες

σε οτι με εβγαλες ψευτη και αρρωστο στα ετριψα στα μουτρα. εξαφανισου τωρα απο μπροστα μου ανυπαρκτο αντικειμενο. τελειωσα με σενα ουτε πλακα δεν εχεις. ξετσιπωτε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε οτι με εβγαλες ψευτη και αρρωστο στα ετριψα στα μουτρα. εξαφανισου τωρα απο μπροστα μου ανυπαρκτο αντικειμενο. τελειωσα με σενα ουτε πλακα δεν εχεις. ξετσιπωτε.

τυπε εχεις δικιο το να σε βγαλει βολτα δεν ειναι σοβαρο στοιχημα
αυτο μπορει να γινει και χωρις να μπει σε στοιχημα
εκτος αν θελει να σου ξηγηθει οπως θελουν οι διπλα στον αχαχουχα και παει να θολωσει τα νερα :S

Δεν εχει τελειωσε.... με μενα τωρα αρχιζεις.

Καθεσαι και βριζεις ενα καρο ατομα εδω μεσα.... μας λες οτι δεν εχουμε παει στρατο
οταν σε καλουμε να το αποδειξεις με χρηματικο στοιχημα κανεις την παπια και θα πεις εσυ σε εμενα παραθετοντας αστεια ποστ οτι τελειωσε?

δεν εχει τελειωσει τιποτα φιλε.

Επισκέπτης
αυτοι που γνωρισα εγω το γουσταραν αυτο που κανανε.

Ωραία λοιπόν, αφού γουστάρουν αυτό που κάνουν, ας μην το αποκαλούν βρωμοδουλειά.
Ας έχουν και τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που γουστάρουν περισσότερα χρόνια, μέχρι τα 67 ας πούμε.
Κι έτσι όλοι θα είμαστε χαρούμενοι.
Συμφωνείς??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:rockon:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έγραψα :"αδρή". "Γρήγορη" έγραψα.
ας κανεις εσυ αυτα που κανουν ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (γιατι σαφως και υπαρχουν χαραμοφαηδες-το διευκρινησα πιο πανω)  και μαγκια σου να παρεις συνταξη στα 50΄

δε το λεω για σενα προσωπικα,ξεκαθαριζω.

γνωστος αποστρατευτηκε αντιπτεραρχος στα 52 με συνταξη κατω απο 2000 ευρω και με 2 παιδια να σπουδασει.πετουσε μαχητικα στα νιατα του.γιατι να μην αποστρατευτει στα 50 δηλαδη?

επειδη κποιοι εποπ τον παιζουν? η επειδη καποιοι ιδιωτικοι υπαλληλοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom