Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το να κραζουμε πριν παμε στρατο παει στο διαολο πες..... δεν ξερεις τι θα συναντησεις και εχεις μια ανησυχια που σου βγαινει σε κραξιμο.... το να πας ομως να περασεις μια χαρα να εισαι αεροπορια ή ναυτικο και μετα να βγαινεις να κραζεις μαζι με τους υπολοιπους που φαγανε πουτσα ειναι αισχρο

για αυτο και αν προσεξε κανεις εγω εγραψα χθες στον λοπεζ απο περυσι το μαιο και μετα αν εχεις να μου δειξεις παραπονα δικα μου οχι απο προπερσι.... που μου παρεθεσε. (2011)

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.171
Πόντοι
7.195
χαχαχ αγραμματο πιλαφι λεει ο αλλος....

να δω οι γραμματιζουμενοι ολοι που μαζευτηκαν τι δουλεμα εχουν να φανε μολις σκασουν
σε ιδιωτικες επιχειρησεις να δουλεψουν στην Ελλαδα  :P

πηγαινε σιγα σιγα λεει να προλαβει την πλευσιμη.... και γιατι να τους την χαρισει ρε φιλε?
Ουτε εσυ θα την χαριζες....Αμα συγκρινεις εναν δημοσιο με εναν στρατιωτικο ο πρωτος βρεξει χιονισει 2 παρα ειναι σπιτι ενω ο δευτερος αμα εχει ασκησεις ειναι επι τοσες μερες στο ποδι 24 ωρες το 24ωρο.

p.s redman πηγες αεροπορια περασες καλα και μπαινεις εδω και κραζεις? καλα το λεω εγω οτι εισαι ρουφιανος  :P
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ?????? παραδεχεσαι ΕΓΓΡΑΦΩΣ πλεον οτι σε ΚΡΑΖΟΥΝ ?????
αντε χωσου στην τρυπα σου ΓΕΛΟΙΕ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:jerking: :jerking:

ξεφτιλας αναγνωσμα απο το ξεβρακωτο φαντασμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:jerking: :jerking:

ξεφτιλας αναγνωσμα απο το ξεβρακωτο φαντασμα.

Λοπεζ δεν μπορεις να με ξεφτυλισεις εσυ....  :P

οι θεσεις μου ειναι ξεκαθαρες ...

- Δεν μ αρεσει ο στρατος ξηρας και για αυτο εγραψα το ποστ που παρεθεσες εσυ χθες πριν απο 2 χρονια... τοτε δεν ηξερα που θα παω ακριβως επειδη δεν εχω και βυσμα.... εσεις λετε ηλιθιοι αμα ειχα βυσμα να ανησυχουσα και να εγραφα ολα αυτα που εγραφα τοτε?????????????????????/ Σε ευχαριστω που μονος σου δινεις απαντησεις σε ολους αυτους που με κατηγορουν σαν βυσμα

- Πριν παω στρατο δεν ηξερα... και ειναι λογικο να πεις το οτιδηποτε ... εδω τοσα ατομα κραζουν χωρις να ξερουν .... τωρα ομως δεν εχω παραπονο !!!!! Αφου ειμαι και στο σωμα που θελω.  :P

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Προς τον θεματοθετη!

Γιωτας κ φωναζεις! Κακως! Ηθελες να καθεσαι ολη μερα?? Γι αυτο κ οι αυτοκτονιες! Αμα τν παιζεις ολη μερα κ δεν εχεις τι να κανεις σου την βαραει!

Κ εγω δεν περασα πολυ καλα στον στρατο! Αλλα υπηρχε κ η μαλακια! Παραθετω!

Υ.Γ Δεν ειμαι εγω αλλα τετοια σκηνικα απειρα!

:grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλα...τραβα πες σε γκομενα(ακομα και "προοδευτικια") οτι πρεπει να παρει το οπλο να ζωστει φυσικλικια και να ανεβει στο βουνο νσ κοψεις αντιδρασεις  :2funny: :2funny: :2funny:

ενω εσεις στα βουνα με τα φυσικλικια ολη μερα ειστε. Πατε ενα στρατο και μας τα κανετε να τα σκωτια. ΔΕν συζηταω που ολοι ψαχνετε απεγνωσμενα να βρειτε μεσον να περασετε αστον αφρο. και μετα πουλατε ιστορια οτι βγαλατε στρατο και οτι οι γυναικες δεν πανε. Δεν γαιμεστε να ασπρισουμε λεω εγω καλομαθημενα της μανουλας. Που πουλατε και ειρωνιτσες γιατι δηθεν ειστε αντρακια. ψευτομαγκιες του κωλου... και στην μανουλιτσα σουζα :birdman:  (εξου και τα απωθημενα)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
σε ολες τις δουλειες υπαρχουν και μαλακες και αχαριστοι και κλεφτες,ο στρατος γιατι να ειναι εξαιρεση δηλαδη  :think:

τουλαχιστον εγω εκει που πηγα γνωρισα και ατομα που ειχαν πειθαρχια και ηταν και στρατοκαβλοι και καναμε πλακα .

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που οι πιο πολλοι 20ρηδες ειναι τελειως εναντιον του στρατου και κλαιγονται να πανε καπου καλα.

γνωρισα εναν μπουλη που το παιζε μαγκας ,μηχανες,κοντρες και υφακι αλλα εμαθα μετα οτι επαιρνε τηλεφωνο το μπαμπα να τον βαλει κοντα στο σπιτι επειδη λεει δε μπορουσε να παιρνει λεωφορειο στις αδειες  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Λοπεζ ντροπη ειναι καποιος να ισχυριζεται για καποιον αλλον κατι και οταν μετα τον καλεις να παιξει σε στοιχημα να μην απανταει καν και να κανει το κοροιδο.... και περιμενες εγω να ζητησω συγγνωμη σε σενα?

Εξηγησα οι δηθεν κωλοτουμπες που λες τι ακριβως ειναι. Αν δεν σου κανει αυτη η εξηγηση τι να σου κανω?Και εμενα δεν μου κανει η συμπεριφορα σου στο στοιχημα.... να σε αλλαξω? δεν γινεται αλλα αμα συνεχισεις θα εχουμε πολεμο στο λεω να το ξερεις  :P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πωπω μπόλντη, σε άφησε τσίτσιδο στο δρόμο όπως ο Κούρκουλος τη Λάσκαρη στον κατήφορο

Απο μενα λοπεζ μην περιμενεις διαγραφες και κλωνους

εγω αδερφη δεν ειμαι... μπορεις να ψαξεις ολα μου τα ποστ δεν ντρεπομαι για αυτα που εχω γραψει εδω μεσα σιγουρα εχω γραψει και μαλακιες οπως ολοι το παθαινουν αυτο ειναι ανθρωπινο (και για σενα κτυπαει η καμπανα) αλλα δεν εχω προβλημα φιλε  :P

γραψε οτι θες στα αρχιδια μου το μαιο ομως εχει γερο παιχνιδι .... εκει να δω πως θα το καταφερεις γιατι το στοιχημα θα μπει με ορους και ειναι σιγουρο οτι θα το χασεις. Εγω στρατο εχω παει

Περιμενε ... ερχονται και αλλα.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και ποτε προλάβατε να διαμορφωσετε γνωμη κυριε??Στη θητεία σας???Γιατι εγω μιλάω μετα απο 27 χρόνια από μέσα..
ΥΓ: Ευχαριστω και για το χαρακτηρισμό..."Αγορίνα" στα 48 μου το θεωρώ μεγα κομπλιμέντο. ;) ;)Σας ειπα και πριν..Αυτα σας λεει η προπαγάνδα ,αυτά πιστεύετε...ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ, το 95% της γενιας μου μπήκαν γιατί ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΔ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ...

Βεεεεεεεεεεβαια, γι' αυτό όλοι την κάνουν μόλις θεμελιώσουν δικαίωμα σύνταξης...

πήξαμε στους κάτω των 50 απόστρατους.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Βεεεεεεεεεεβαια, γι' αυτό όλοι την κάνουν μόλις θεμελιώσουν δικαίωμα σύνταξης...

πήξαμε στους κάτω των 50 απόστρατους.
εσενα το προβλημα σου πιο ειναι ? που παιρνουν συνταξη στα 50 η που δε μπορεις να παρεις κι εσυ τοτε? η γενικα?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ενω εσεις στα βουνα με τα φυσικλικια ολη μερα ειστε. Πατε ενα στρατο και μας τα κανετε να τα σκωτια. ΔΕν συζηταω που ολοι ψαχνετε απεγνωσμενα να βρειτε μεσον να περασετε αστον αφρο. και μετα πουλατε ιστορια οτι βγαλατε στρατο και οτι οι γυναικες δεν πανε. Δεν γαιμεστε να ασπρισουμε λεω εγω καλομαθημενα της μανουλας. Που πουλατε και ειρωνιτσες γιατι δηθεν ειστε αντρακια. ψευτομαγκιες του κωλου... και στην μανουλιτσα σουζα :birdman:  (εξου και τα απωθημενα)
:thumbsup: Mε κάνεις και σε πάω πιο πολύ!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοπεζ ντροπη ειναι καποιος να ισχυριζεται για καποιον αλλον κατι και οταν μετα τον καλεις να παιξει σε στοιχημα να μην απανταει καν και να κανει το κοροιδο.... και περιμενες εγω να ζητησω συγγνωμη σε σενα?

Εξηγησα οι δηθεν κωλοτουμπες που λες τι ακριβως ειναι. Αν δεν σου κανει αυτη η εξηγηση τι να σου κανω?Και εμενα δεν μου κανει η συμπεριφορα σου στο στοιχημα.... να σε αλλαξω? δεν γινεται αλλα αμα συνεχισεις θα εχουμε πολεμο στο λεω να το ξερεις  :P

νομιζεις οτι δεν εχω και αλλα? πες μου οτι το νομιζεις. μονο πες μου.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
εσενα το προβλημα σου πιο ειναι ? που παιρνουν συνταξη στα 50 η που δε μπορεις να παρεις κι εσυ τοτε? η γενικα?

Το πρόβλημα είναι ότι επειδή η οικονομική δυνατότητα στο σύνολο δεν είναι λάστιχο για να ξεχειλώνει, τα προνόμια κάποιων τα πληρώνουν κάποιοι άλλοι. Όχι όλοι σύναξη στα 50 λοιπόν, αλλά αντί άλλοι στα 45 και άλλοι στα 70, όλοι κάπου στη μέση.

Και μην ακούω για ιδανικά και σημαία όταν το μοτο είναι δώρα - επιδόματα - πρόωρη.
(Τζάμπα φαΐ στη λέσχη, εκπτωτικά στα πρατήρια, οδοιπορικά).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το πρόβλημα είναι ότι επειδή η οικονομική δυνατότητα στο σύνολο δεν είναι λάστιχο για να ξεχειλώνει, τα προνόμια κάποιων τα πληρώνουν κάποιοι άλλοι. Όχι όλοι σύναξη στα 50 λοιπόν, αλλά αντί άλλοι στα 45 και άλλοι στα 70, όλοι κάπου στη μέση.

Και μην ακούω για ιδανικά και σημαία όταν το μοτο είναι δώρα - επιδόματα - πρόωρη.
(Τζάμπα φαΐ στη λέσχη, εκπτωτικά στα πρατήρια, οδοιπορικά).

και πως θα ειναι δικαιο αυτο? αφου δεν ειναι ολοι ιδιοι. το ιδιο ειναι υπαλληλος στο υπουργειο το ιδιο ειναι 250 μερες το χρονο πλευσιμα? ή καθε 3 χρονια μεταθεση. και δεν παω στα πιο...ειδικα σωματα.
ουτως η αλλως μπουρδελο ειναι οπως εχει τωρα δεν υπαρχει ανταποδοτικοτητα. η μαλακια ειναι στην κλαουρα, αυτο σου αρεσε αυτο επελεξες αυτο κανεις. μη κλαις οτι ζοριζεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom