Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νομιζεις οτι δεν εχω και αλλα? πες μου οτι το νομιζεις. μονο πες μου.

E και? Θα αποδειξεις στον κοσμο του μπου οτι δεν ειμαι αξιοπιστος?

ΣΟβαρη απωλεια..... θα μου κανεις μεγιστο κακο!!!!

κατσε και αποθηκευε δικα μου μηνυματα και βαζε τα μετα....
σε προκαλω να τα βαλεις ολα τωρα. Να δεις στο τελος με ποιον θα γελανε ...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Το πρόβλημα είναι ότι επειδή η οικονομική δυνατότητα στο σύνολο δεν είναι λάστιχο για να ξεχειλώνει, τα προνόμια κάποιων τα πληρώνουν κάποιοι άλλοι. Όχι όλοι σύναξη στα 50 λοιπόν, αλλά αντί άλλοι στα 45 και άλλοι στα 70, όλοι κάπου στη μέση.

Και μην ακούω για ιδανικά και σημαία όταν το μοτο είναι δώρα - επιδόματα - πρόωρη.
(Τζάμπα φαΐ στη λέσχη, εκπτωτικά στα πρατήρια, οδοιπορικά).
δωρα,επιδοματα,αδειες κτλ δεν εχουν μονο οι στρατιωτικοι...δεν ειναι αυτοι το προβλημα μεμονωμενα,να σου πω κατι ταξιδακια κι επιδοματα σε διαφορα υπουργεια που εχω γνωστους να τρελαθεις   :)

και σχετικα με τη σημαια ειναι ΑΡΚΕΤΟΙ που πανε γι αυτο το λογο.κυριως οι εποπ ειναι για το μπουτσο γιατι δεν εχουν κατι αλλο να κανουν οποτε σου λεει απ το να ειμαι ανεργος παω καραβανας.οι αξιωματικοι δεν ειναι ετσι,γνωριζω παρα πολλους που υπηρετουν ειδικες δυναμεις και αξιζουν και με το παραπανω τα λεφτα τους.και περικοπες εχουν γινει τρομερες στο στρατο,δεν εξαιρειται.

αυτο που θελω να πω εν κατακλειδι ειναι οτι διαφθορα υπαρχει ΠΑΝΤΟΥ ,τουλαχιστον στο στρατο υπαρχουν ατομα που αγαπουν πραγματικα αυτο που κανουν και ειναι αξιοσεβαστοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
E και? Θα αποδειξεις στον κοσμο του μπου οτι δεν ειμαι αξιοπιστος?

ΣΟβαρη απωλεια..... θα μου κανεις μεγιστο κακο!!!!

κατσε και αποθηκευε δικα μου μηνυματα και βαζε τα μετα....
σε προκαλω να τα βαλεις ολα τωρα. Να δεις στο τελος με ποιον θα γελανε ...

οοοοοχι οχι. απο τη συμπεριφορα σου θα εξαρτηθει η συνεχεια. δεν ειναι σωστο ολα μαζι.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
και πως θα ειναι δικαιο αυτο? αφου δεν ειναι ολοι ιδιοι. το ιδιο ειναι υπαλληλος στο υπουργειο το ιδιο ειναι 250 μερες το χρονο πλευσιμα? ή καθε 3 χρονια μεταθεση. και δεν παω στα πιο...ειδικα σωματα.
ουτως η αλλως μπουρδελο ειναι οπως εχει τωρα δεν υπαρχει ανταποδοτικοτητα. η μαλακια ειναι στην κλαουρα, αυτο σου αρεσε αυτο επελεξες αυτο κανεις. μη κλαις οτι ζοριζεσαι.

Rotation τότε και όλα καλά. Όταν περνάει ο καιρός βάλτους σε μη μάχιμες θέσεις αλλά να δουλεύουν. Όχι στην υγειά των κορόιδων. Θα σου έλεγα τώρα μέχρι ποια ηλικία μπορεί ο οικοδόμος να ανεβαίνει στη σκαλωσιά, αλλά πού οικοδομή...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοπεζ σε γραφω στα αρχιδια μου φιλε... βαλε οτι θες  :P

εγω οποτε γουσταρω θα μπαινω εδω μεσα και θα γραφω οτι μου γουσταρει

εσυ θα πρεπει να προσεχεις γιατι εκτος απο εδω μεσα εισαι και στο κοσμο και δεν ξερω τι ιστοριες κανεις με γκομενες απο εκει.... εσυ παιζει να παθεις οντως χαλαστρα απο μενα

μην μου το πηγαινεις εκδικητικα λοιπον γιατι δεν μ αρεσουν τετοια κολπα. Ληξτο επιτοπου και υποχωρησε

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
δωρα,επιδοματα,αδειες κτλ δεν εχουν μονο οι στρατιωτικοι...δεν ειναι αυτοι το προβλημα μεμονωμενα,να σου πω κατι ταξιδακια κι επιδοματα σε διαφορα υπουργεια που εχω γνωστους να τρελαθεις   :)

και σχετικα με τη σημαια ειναι ΑΡΚΕΤΟΙ που πανε γι αυτο το λογο.κυριως οι εποπ ειναι για το μπουτσο γιατι δεν εχουν κατι αλλο να κανουν οποτε σου λεει απ το να ειμαι ανεργος παω καραβανας.οι αξιωματικοι δεν ειναι ετσι,γνωριζω παρα πολλους που υπηρετουν ειδικες δυναμεις και αξιζουν και με το παραπανω τα λεφτα τους.και περικοπες εχουν γινει τρομερες στο στρατο,δεν εξαιρειται.

αυτο που θελω να πω εν κατακλειδι ειναι οτι διαφθορα υπαρχει ΠΑΝΤΟΥ ,τουλαχιστον στο στρατο υπαρχουν ατομα που αγαπουν πραγματικα αυτο που κανουν και ειναι αξιοσεβαστοι.

Ε, αυτό λέμε. Ότι κατα βάθος, μέρος του δημοσίου και το ένδοξο στράτευμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Rotation τότε και όλα καλά. Όταν περνάει ο καιρός βάλτους σε μη μάχιμες θέσεις αλλά να δουλεύουν. Όχι στην υγειά των κορόιδων. Θα σου έλεγα τώρα μέχρι ποια ηλικία μπορεί ο οικοδόμος να ανεβαίνει στη σκαλωσιά, αλλά πού οικοδομή...

παιχτουρι μου αυτο που θελω να πω ειναι οτι κανεις λαθος για την εξισωση. δεν ειναι ολοι ιδιοι εκ των πραγματων. και θα πρεπει να υπαρχει μια ανταποδοτικοτητα (που δεν υπαρχει) για αυτο που κανεις και για την επικινδυνοτητα και για την εμπλοκη και ολα. αλλιως δε θα πηγαινε κανενας να κανει τη βρωμικη δουλεια. η καβλα δεν ειναι αρκετο κινητρο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοπεζ σε γραφω στα αρχιδια μου φιλε... βαλε οτι θες  :P

εγω οποτε γουσταρω θα μπαινω εδω μεσα και θα γραφω οτι μου γουσταρει

εσυ θα πρεπει να προσεχεις γιατι εκτος απο εδω μεσα εισαι και στο κοσμο και δεν ξερω τι ιστοριες κανεις με γκομενες απο εκει.... εσυ παιζει να παθεις οντως χαλαστρα απο μενα

μην μου το πηγαινεις εκδικητικα λοιπον γιατι δεν μ αρεσουν τετοια κολπα. Ληξτο επιτοπου και υποχωρησε

το κοσμο τωρα τι τοθελες να το αναφερεις? ξεχνας οτι εμπαινες εκει για να ριξεις γκομενα? και ελεγες στην λουκρητια να σε βοηθησει στο διαδικτυακο καμακι να σου κανει προπονηση?
βλεπω βιαζεσαι για δευτερο ξεβρακωμα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειναι δημοσιο ΟΛΟΣ ο στρατος φιλε.στο δημοσιο δε παιρνεις μεταθεση καθε 2 χρονια σχεδον ουτε τραβας γαμησι που περνανε στις ειδικες δυναμεις οι μονιμοι.και ναι επιλογη τους ειναι αλλα δεν αλλαζει αυτο κατι.

Επισκέπτης
παιχτουρι μου αυτο που θελω να πω ειναι οτι κανεις λαθος για την εξισωση. δεν ειναι ολοι ιδιοι εκ των πραγματων. και θα πρεπει να υπαρχει μια ανταποδοτικοτητα (που δεν υπαρχει) για αυτο που κανεις και για την επικινδυνοτητα και για την εμπλοκη και ολα. αλλιως δε θα πηγαινε κανενας να κανει τη βρωμικη δουλεια. η καβλα δεν ειναι αρκετο κινητρο.

Θα έλεγα τώρα κάτι για τη βρώμικοι δουλειά που κάνουν οι ντάκοι, αλλά δε γαμείς??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το κοσμο τωρα τι τοθελες να το αναφερεις? ξεχνας οτι εμπενες εκει για να ριξεις γκομενα? και ελεγες στην λουκρητια να σε βοηθησει στο καμακι να σου κανει προπονηση?
βλεπω βιαζεσαι για δευτερο ξεβρακωμα

Εγω εμπαινα στο κοσμο να βγαλω γκομενα? Εσυ τα κανεις αυτα και γλειφεις τις γκομενες εκει μεσα και εδω μεσα μας το παιζεις σκληρος χθες κλαιγοσουνα οτι δεν βρισκεις να γαμησεις μηπως τα ξεχασες ή θες να τα βαλω? Εσυ χθες ζητουσες απο εμενα συμβουλες .... δεν εχω ασχοληθει μαζι σου σοβαρα ακομη.... εγω δεν ειμαι αχαχουχας φιλε.

Επειδη εισαι και ψευτης .... εγω κοσμο μπηκα μια ημερα τους δουλεψα και απο τοτε ουτε που ξαναπατησα εγω δεν εχω αναγκη το ιντερνετ να βγαλω γκομενα... δεν ειμαι ζαβος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ειναι δημοσιο να κλεινεσαι μισο χρονο σε υποβρυχιο ή σε φρεγατα?
ειναι δημοσιο να τσακιζεις τα ποδια σου ή να σκοτωνεσαι οπως φιλος πριν 3 χρονια σε ριψη με αλεξιπτωτα?
ειναι δημοσιο να παθαινεις τοξικη δηλητηριαση με τη συσκευη κλειστου κυκλωματος στην καταδυση?

αυτα επιγραμματικα μονο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω εμπαινα στο κοσμο να βγαλω γκομενα? Εσυ τα κανεις αυτα και γλειφεις τις γκομενες εκει μεσα και εδω μεσα μας το παιζεις σκληρος χθες κλαιγοσουνα οτι δεν βρισκεις να γαμησεις μηπως τα ξεχασες ή θες να τα βαλω? Εσυ χθες ζητουσες απο εμενα συμβουλες .... δεν εχω ασχοληθει μαζι σου σοβαρα ακομη.... εγω δεν ειμαι αχαχουχας φιλε.

Επειδη εισαι και ψευτης .... εγω κοσμο μπηκα μια ημερα τους δουλεψα και απο τοτε ουτε που ξαναπατησα εγω δεν εχω αναγκη το ιντερνετ να βγαλω γκομενα... δεν ειμαι ζαβος.

ωχ το τραβαει το δευτερο ημιχρονο ο ξεφτιλισμενος οργανισμος σου. δηλαδη ψεμματα λεω και σε αυτο? και κλασσικα δε θα αντιδρασεις καθολου με ανδρισμο αμα σε ξεβρακωσω παλι?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δημόσιο είναι πχ να κάθεσαι στο ναυαρχείο και να γράφεις διπλά εξάμηνα υποβρυχείων, γιατί δήθεν εκεί είναι η οργανική σου θέση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θα έλεγα τώρα κάτι για τη βρώμικοι δουλειά που κάνουν οι ντάκοι, αλλά δε γαμείς??

υπαρχουν πολλες βρωμικες δουλειες σε πολλους κλαδους. και ο σκουπιδιαρης ειναι βρωμικη δουλεια. δε πρεπει να παρει κατι παραπανω αλλα να παιρνει τα ιδια λεφτα με τον θυρωρο στο δημο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δημόσιο είναι πχ να κάθεσαι στο ναυαρχείο και να γράφεις διπλά εξάμηνα υποβρυχείων, γιατί δήθεν εκεί είναι η οργανική σου θέση.

παιχτουρι μου τωρα μιλας για σωστοτερη ορθολογικη αξιολογηση και θα συμφωνησω. αλλο αυτο αλλο η εξισωση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωχ το τραβαει το δευτερο ημιχρονο ο ξεφτιλισμενος οργανισμος σου. δηλαδη ψεμματα λεω και σε αυτο? και κλασσικα δε θα αντιδρασεις καθολου με ανδρισμο αμα σε ξεβρακωσω παλι?

Ρε εισαι αρρωστος?

εγω δεν εχω ανταλλαξει ουτε φβ απο εδω μεσα με καμια
τι κοσμο και ποαπαριες μου λες μια ημερα μπηκα εκει μονο.
Εβαζα μαυρους θανατους για πλακα και με εκαναν μπαν

Καθεσαι και ανακατευεις τριτα ατομα τι λουκρητιες και μαλακιες μου λες ... πωπω τι ξεφτιλισμενος ρε φιλε
γυναικωτος οπως το ειπα με το στοιχημα εσυ δεν αντεδρασες και λες εμενα?
εκανες την παπια κατσε τωρα να τα βρω μλκα γιατι εχεις αρχισει και ξεφευγεις περιμενε να τα ανεβασω
βαριεμαι και να τα ψαξω κιολας... αυτο σε εχει σωσει

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειναι ετσι οπως τα λετε μερικοι.θα πας εσυ να δεχεσαι ριπες απο αλβανους που μεταφερουν λαθραιους? οι λιμενικοι το κανουν.κι οχι μονο για τα λεφτα πιστεψε με.σιγα τα λεφτα που παιρνουν δηλαδη σε σχεση με αυτο που προσφερουν.

θα πας εσυ να γινεις ουκας να γαμιεσαι στην εκπαιδευση και να εισαι πρωτη γραμμη αμα γινει κατι?

η να πηδας με το αλεξιπτωτο που ειπαν πιο πανω ?

ΟΧΙ.

αρα δεν ειναι ολοι το ιδιο κι ουτε εξισωνω το σαπιοκοιλη που καθεται σε ενα γραφειο με καποια σωματα του στρατου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Ρε εισαι αρρωστος?

εγω δεν εχω ανταλλαξει ουτε φβ απο εδω μεσα με καμια
τι κοσμο και ποαπαριες μου λες μια ημερα μπηκα εκει μονο.
Εβαζα μαυρους θανατους για πλακα και με εκαναν μπαν

Καθεσαι και ανακατευεις τριτα ατομα τι λουκρητιες και μαλακιες μου λες ... πωπω τι ξεφτιλισμενος ρε φιλε
γυναικωτος οπως το ειπα με το στοιχημα εσυ δεν αντεδρασες και λες εμενα?
εκανες την παπια κατσε τωρα να τα βρω μλκα γιατι εχεις αρχισει και ξεφευγεις περιμενε να τα ανεβασω
βαριεμαι και να τα ψαξω κιολας... αυτο σε εχει σωσει

ρε γαμιολη δεν εχεις τσιπα γιαυτο θα σε γαμαω παντα. μηδενικη υπαρξη της ντροπης εισαι με αυτα που λες.
ΦΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΞΟΥΦΤΙΛΑ

εγω μονο για αυτο θα εμπαινα εκει μεσα παντως.

Μπας και βγαλω καμια πιτσιρικα.
εγω μια φορα μπηκα κοσμο.... ψεμματα 3 φορες.

Τσακωθηκα ασχημα εκει (τι πρωτοτυπο) και δεν ξαναμπηκα.  :2funny: :2funny:

καλα και να μην τσακωνομουν δεν θα ξαναμπαινα...

σταμαρχη εσυ ξαναμπηκες?
ΧΑΧΧΑΧ τι να κανουμε... ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι

εκανα προπονηση και με σενα για να ριξω καμια αλλη...
δεν πηγε τελειως χαμενο

οταν την ριξω θα ερθω να σε ευχαριστησω κιολας που με προπονησες  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom