Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι τεμπεληδες
οι γιατροι φακελακηδες
οι δικηγοροι λαμογια κλπ κλπ......

δεν λεω και δεν θυμαμαι αν τα ειπες ολα αυτα εσυ συγκεκριμενα αλλα παντως αρκετοι κατα καιρους σπευδουν να υπερθεματισουν χωρις εξαιρεσεις σε αναλογα θρεντ

εκτος το οτι αλλαζεις την συζητηση σε κατι αλλο θες και να απαντω και αντιπροσωπευτικα για οσους τα λενε αυτα. ας σοβαρευτουμε.
η συζητηση στο παρον ειναι για την εξισωση αποδοχων ΟΛΩΝ οσων πληρωνονται απο το κρατος. λαθος και το αιτιολογησα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Δεν εχει τελειωσε.... με μενα τωρα αρχιζεις.

Καθεσαι και βριζεις ενα καρο ατομα εδω μεσα.... μας λες οτι δεν εχουμε παει στρατο
οταν σε καλουμε να το αποδειξεις με χρηματικο στοιχημα κανεις την παπια και θα πεις εσυ σε εμενα παραθετοντας αστεια ποστ οτι τελειωσε?

δεν εχει τελειωσει τιποτα φιλε.

Ετσι...

Βάλτε την στην θέση της, την κολομπίνα...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ωραία λοιπόν, αφού γουστάρουν αυτό που κάνουν, ας μην το αποκαλούν βρωμοδουλειά.
Ας έχουν και τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που γουστάρουν περισσότερα χρόνια, μέχρι τα 67 ας πούμε.
Κι έτσι όλοι θα είμαστε χαρούμενοι.
Συμφωνείς??
οχι δε συμφωνω γιατι δε γινεται ενας ουκας ας πουμε να κανει αυτα που κανει μεχρι τα 67  :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε εισαι αρρωστος?

εγω δεν εχω ανταλλαξει ουτε φβ απο εδω μεσα με καμια
τι κοσμο και ποαπαριες μου λες μια ημερα μπηκα εκει μονο.
Εβαζα μαυρους θανατους για πλακα και με εκαναν μπαν

Καθεσαι και ανακατευεις τριτα ατομα τι λουκρητιες και μαλακιες μου λες ... πωπω τι ξεφτιλισμενος ρε φιλε
γυναικωτος οπως το ειπα με το στοιχημα εσυ δεν αντεδρασες και λες εμενα?
εκανες την παπια κατσε τωρα να τα βρω μλκα γιατι εχεις αρχισει και ξεφευγεις περιμενε να τα ανεβασω
βαριεμαι και να τα ψαξω κιολας... αυτο σε εχει σωσει
εχεις φμπι τυπε;;;;

Επισκέπτης
οχι δε συμφωνω γιατι δε γινεται ενας ουκας ας πουμε να κανει αυτα που κανει μεχρι τα 67  :)

Ας κάνει τον ουκά όσο αντέχει και μετά ας ψάξει να βρει άλλη δουλειά μέχρι να συμπληρώσει ένσημα.
Εντάξει τώρα??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ωραία λοιπόν, αφού γουστάρουν αυτό που κάνουν, ας μην το αποκαλούν βρωμοδουλειά.
Ας έχουν και τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που γουστάρουν περισσότερα χρόνια, μέχρι τα 67 ας πούμε.
Κι έτσι όλοι θα είμαστε χαρούμενοι.
Συμφωνείς??

μονο εσυ θα εισαι χαρουμενος και αδικος. τα διπλα συνταξιμα χρονια δε θεσπιστηκαν για κινητρο ουτε για ομορφια, αλλα για βασιμους ιατρικους λογους.
μη μου πεις καμια μπουρδα παλι για ορισμενους γιατι απαντησα ηδη παραπανω.
αλλο ορθολογικη αξιολογηση αλλο εξισωση ολοι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και για να ολοκληρωσω τον συλλογισμο μου οπως δεν αδικω πχ τον μεσο ελληνα να εχει στο μυαλο του την εικονα ενος γιατρου που παιρνει φακελακι για να χειρουργησει πχ την μανα του.....

ετσι δεν αδικω και τον ελληνα που στο μυαλο του εχει πλασει την εικονα του αξιωματικου του στρατου που ειναι παχυσαρκος,αγυμναστος,με καραβανικη συμπεριφορα,που γυφτιζει και χρησιμοποιει τα φανταρια για να του κανουν τις προσωπικες του δουλειες και εξυπηρετησεις τζαμπα και βερεσε,που βγαινει στην συνταξη απο τα πενηντα και καθεται,που η μιση του θητεια δεκα χρονια πριν βγει στην συνταξη ειναι αναρρωτικες,που απολαμβανει συν γυναιξι και τεκνοις τζαμπα διακοπες σε ΚΑΑΥ και τζαμπα αρνακι σουβλισμενο απο φανταρο,που βαζει την στολη την ανασταση για να σταθει διπλα στον προεδρο του χωριου και τον νομαρχη το Πασχα και να επιδειχθει ως μελος της και καλα καλης κοινωνιας,που οταν δεν τον προαγουν παει στον βουλευτη να γλειψει και που εν τελει οταν βαρεθει να υπηρετει και θελει να ιδιωτευσει δηθεν κατεβαινει και υποψηφιος στο κωλοχωρι του και ολως τυχαιως παιρνει και ψηφους με το βιογραφικο του βαθμου του απο τον στρατο....

γεμισαν οι καφενεδες της επαρχιας στρατηγους και στρατηγους γραφικες φογουρες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ας κάνει τον ουκά όσο αντέχει και μετά ας ψάξει να βρει άλλη δουλειά μέχρι να συμπληρώσει ένσημα.
Εντάξει τώρα??

θες να κανεις τον καραγκιοζη τωρα? ειναι αυτο σοβαρη θεση?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
ας κανεις εσυ αυτα που κανουν ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (γιατι σαφως και υπαρχουν χαραμοφαηδες-το διευκρινησα πιο πανω)  και μαγκια σου να παρεις συνταξη στα 50΄

δε το λεω για σενα προσωπικα,ξεκαθαριζω.

γνωστος αποστρατευτηκε αντιπτεραρχος στα 52 με συνταξη κατω απο 2000 ευρω και με 2 παιδια να σπουδασει.πετουσε μαχητικα στα νιατα του.γιατι να μην αποστρατευτει στα 50 δηλαδη?

επειδη κποιοι εποπ τον παιζουν? η επειδη καποιοι ιδιωτικοι υπαλληλοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα?

Δείτε, αγαπητέ.

Δεν έχω ανιρρηση να αποστρατευτεί ακόμα και στα 45. Οι ίδιοι όμως εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν πρέπει να ισχύει και για συναδελφους που έχουν βγεί  "ελαφράς υπηρεσίας"...
Συνεπώς πρόκειται περί "εσωτερικού" θέματος, που πρέπει να λυθεί "εσωτερικά".

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εντάξει τώρα??
ουτε τωρα ενταξει.δεν ειναι ολες οι δουλειες το ιδιο.καποιοι ρισκαρουν τη ζωη τους για να προστατεψουν συνορα.και ΔΕΝ παραπονιουνται.

αν ελεγες οτι πρεπει να υπαρχει αυστηρος ελεγχος στους στρατιωτικους και ετησια αξιλογηση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (σωματικη κατασταση,εργο που παραγουν) θα συμφωνουσα 100%

για να ξεχωρισουν οι χαραμοφαηδες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εντάξει τώρα??

σωστό.
να πάει μετά σε δουλειά γραφείου στον στρατό ή ελεγκτής σε ΔΟΥ.
εκεί να δεις πως θα πληρώνουν οι φοροφυγάδες όταν θα βλέπουν ΟΥΚΑ μπροστά τους.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δείτε, αγαπητέ.

Δεν έχω ανιρρηση να αποστρατευτεί ακόμα και στα 45. Οι ίδιοι όμως εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν πρέπει να ισχύει και για συναδελφους που έχουν βγεί  "ελαφράς υπηρεσίας"...
Συνεπώς πρόκειται περί "εσωτερικού" θέματος, που πρέπει να λυθεί "εσωτερικά".
σε αυτο που λες συμφωνω ,το εγραψα και πιο πανω.αυστηρος ελεγχος να ξεχωρισουν οι πραγματικα ικανοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε αυτο που λες συμφωνω ,το εγραψα και πιο πανω.αυστηρος ελεγχος να ξεχωρισουν οι πραγματικα ικανοι.

ολοι το γραψαμε αυτο αλλα συνεχιζω να διαβαζω βλακειες που βγαζουν ματι.

Επισκέπτης
μονο εσυ θα εισαι χαρουμενος και αδικος. τα διπλα συνταξιμα χρονια δε θεσπιστηκαν για κινητρο ουτε για ομορφια, αλλα για βασιμους ιατρικους λογους.
μη μου πεις καμια μπουρδα παλι για ορισμενους γιατι απαντησα ηδη παραπανω.
αλλο ορθολογικη αξιολογηση αλλο εξισωση ολοι.

Δε μπορούμε όμως να ζητάμε εξίσωση για όλους πλην ενστόλων και γ'αυτούς να ζητάμε ορθολογική αξιολόγηση.
Σωστά??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλι το κοροιδο κανει ο "αντικειμενικος" και ορθολογιστης λοπεζ  :P

σας δουλευει ψιλο γαζι... μπαινει εδω μεσα και ξεσπαει το κομπλεξ του στον αχαχουχα
κραταει αρχειο με το τι γραφουμε και οταν ερθει η στιγμη μπαινει να μας τα ριξει  :P

οταν προκειται για σοβαρο στοιχημα κανει την παπια... μονο να ποσταρει παλια ποστ ξερει και να τα παρερμηνευει οπως τον συμφερει  να χαρω εγω αντριλικι...  :grin:

Επισκέπτης
θες να κανεις τον καραγκιοζη τωρα? ειναι αυτο σοβαρη θεση?

Μπα??
Τώρα εγώ γίνομαι καραγκιόζης, έτσι??
Επειδή γράφω για τους ντάκους αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς από διάφορους για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες εργαζομένων, έτσι??
Τι καλά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom