Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ασε κυριε ναυαρχε γιατι δεν μας πειθεις αμα δεν γουσταρετε το στρατο και το πως λειτουργει πολλυ απλα παραιτηθειτε και πηγαινετε στον ιδιωτικο τομεα αλλα που βλεπετε στον ιδιωτικο τομεα εκει παιρνεις οτι αξιζεις και πολλυ λιγοτερο μαλιστα

γιατι να προτομιλησω για τους εποπ που τους περρισοτερους απο αυτους το μισθο που παιρνουν στο στρατο ουτε για αστεια δεν θα τον επαιρναν στον ιδιωτικο τομεα με τις γνωσεις που εχουν για να μην μιλησω για τα προνομια ασε που καθε μερα γκρινιαζουν και βριζουν αλλα μολις περασει η 7ετια και τους ρωτανε να συνεχησετε για μονιμη η να πατε στην ευχη του θεου υπογραφουν

Αυτο με τους ΕΠΟΠ ειναι σωστο. Καθονται και γκρινιαζουν που παιρνουν 900 ευρω το μηνα .... σε ιδιωτικη θα επαιρναν 900 κλοτσιες το μηνα οχι 900 ευρω.

900 ευρω χωρις τα οδοιπορικα.... μαζι με αυτα πανε στα 1020 στανταρ.

Παλι καλα που δεν βρεθηκα σε κανα ξεχασμενο χωριο να με διαταζει κανας εποπ λοχιας... πωπω μλκα
θα εψαχνα τροπους να του κανω τη ζωη κολαση για να με παρατησει ησυχο :P

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Αυτο με τους ΕΠΟΠ ειναι σωστο. Καθονται και γκρινιαζουν που παιρνουν 900 ευρω το μηνα .... σε ιδιωτικη θα επαιρναν 900 κλοτσιες το μηνα οχι 900 ευρω.

900 ευρω χωρις τα οδοιπορικα.... μαζι με αυτα πανε στα 1020 στανταρ.

Παλι καλα που δεν βρεθηκα σε κανα ξεχασμενο χωριο να με διαταζει κανας εποπ λοχιας... πωπω μλκα
θα εψαχνα τροπους να του κανω τη ζωη κολαση για να με παρατησει ησυχο :P

Ο λοχίας ΕΠΟΠ έχει πολλά χρονάκια μέσα, είναι γνώστης και ακόμα και οι δόκιμοι δεν παίζουν μαζί του. Μην τους μπερδεύεις με παιδάκια που πρόσφατα μπήκαν ΕΠΟΠ χωρίς να έχουν πάει ούτε φαντάροι πρώτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη σε τι ειναι γνωστης ?

Το θεμα ειναι να μην ξεχνας οτι οι φανταροι ειναι περαστικοί εκτος και αν προκαλουν απο μονοι τους και εξαρχης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο μεταξυ οσους αξιωματικους εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι η χειροτερη εκδοχη ειναι να τους βαλουν να εκπαιδευσουν φανταρους.... κανεις δεν το γουσταρει αυτο για αυτο ριχνουν ολους τους ΕΠΟΠ να κανουν παλι τη βρωμοδουλεια....  :2funny: :2funny:

Οποτε γινεται το εξης ... ο αξιωματικος δεν γουσταρει αυτο το ποστο , ο φανταρος τα ιδια... και οι 2 ξερουν οτι δεν δουλευει καλα το συστημα αλλα δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα για αυτο και βλεπεις συμπλεγματα να δημιουργουνται.

Για μενα θα επρεπε να ειναι θεμα επιλογης... και ενας μικρος στρατος αλλα καταλληλα εκπαιδευμενος μπορει να κανει θαυματα σε συγκριση με εναν μεγαλο και ανοργανωτο στον οποιο θα πεφτουν σα τα κοτοπουλα...

Δεν θες να πας φανταρος αγορι μου σε κανενα απο τα 3 σωματα? μην πηγαινεις. Απλα τα πραγματα... οποιος θελει πηγαινει για 6 μηνες και αν του αρεσει μπορει μετα να καταταγει ... και αν ειναι καλος μπορει και απο ΕΠΟΠ να γινει αξιωματικος με εξετασεις και αξιολογηση.

Να δινονται σε ολους οι ευκαιριες...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δε διαφωνω σε κάτι από αυτά που γράφεις φιλε..η ένστασή μου είναι ότι αυτοί όλοι που περιγράφεις,μαζί με αυτα τα καθίκια της φωτογραφίας, είναι η θλιβερή μειοψηφία που ΦΑΙΝΕΤΑΙ και χαντακώνει τους πολλούς...Δεν το ξερεις ότι στον αφρό βγαίνει η λέρα???Από τις 250.000 στελέχη των ΕΔ, θα κάτσω να απολογηθώ για 500-1000?Όχι ρε συ,δεν ειναι ετσι...Επέτρεψέ μου να γνωρίζω πολλούς περισσότερους από σενα που δεν ειναι έτσι και είναι στην αφάνεια ΦΥΣΙΚΑ, αφού ποτέ δεν τα τσεπώσανε ή δεν κάνανε κατάχρηση εξουσίας...
Κάνε και μια διάκριση ανάμεσα στα στελέση εκ παραγωγικών σχολών προερχόμενα και θα δεις τη διαφορα..Αν ο κομπλεξικός επιλοχίας σε ετρεχε ή ο κωλογλείφτης Διοικητής δεν προέβαλε το συμφέρον του Στρατοπέδου του, ε δεν θα μας πάρει όλους η μπαλα...Δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο εδω μέσα,όχι γιατί φοβάμαι αλλά δεν εχει και νόημα..
ΥΓ 1: BORIS λες αερολογίες..
[size=15pt]Κατ'αρχην αναφέρεσαι ΚΥΡΙΩΣ σε ΕΠΟΠ, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΔ..Αυτοί ειναι μισθοφόροι, περιστασιακοί και όντων απέχουν της στρατιωτικής νοοτροπίας.[/size]
Τα περί "δινετε 8,62€" και παροχών όχι σε μας, στο Υπουργείο Οικονομικών.Αν δεν το ξέρεις οι ΕΔ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, δεν ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ.Τόσα δίνουν, τόσα δίνουμε.Για την "Υπακοή Στο Συνταγμα"αν ησουν πιο παλιος εδω μεσα ,θα είχες διαβάσει τα ποστ μου περί Χουντικού στίγματος σε κάθε κίνηση των Αξκων...Τωρα το πώς βλέπεις τα πράγματα εξαρτάται και από το τι εμπειρίες εχεις..Κι επειδη είσαι πιτσιρικάς και προσφατα απολυθείς,ασε να ασχοληθούμε εμεις οι Μονιμοι με τα κακά του Οίκου μας...Αλλά βέβαια, σιγά να μη σε πείσει ενας "καραβανάς" Συνταγματάρχης...
ΥΓ2: HIPPOAKI τα αυτα και δι'υμας με τη συμπλήρωση ότι α) Τα θερετρα και τα πρατήρια τα εχουν και στον Ιδιωτικό τομεα με τη μορφή εταιρικων ΙΧ,κουπονιων Σουπερ μαρκετ και κινητων τηλεφωνων.Εμεις δεν εχουμε τετοια και
β)δεν βγαίνω στη συνταξη γιατι αγαπώ τη δουλειά μου και ακόμα τη ΓΟΥΣΤΑΡΩ...

αγαπητε δηλαδη στον ιδιωτικο τομεα δινουν κουπονια για σουπερμαρκετ μας δινουν μεσημεριανο και μας πληρωνουν διακοπες.
δυστηχως αυτες τις απολαβες στον ιδιωτικο τομεα τις εχει 1 στους 250.000 εργαζομενους μονο οι γενικοι διευθυντες τον πολυεθνικων και οχι ολοι οι αξιωματικοι του στρατου που εχουν πληρωμενες διακοπες πρατηρια κοινωνικες εξοδους με πολλυ χαμηλο κοστος για να μην μιλησω για τον καφε στα 0,50€ και πολλα αλλα η για τρους διοικητες με δικο τους οχημα και οδηγο σε μονιμη βαση

επισης καποιος εχει το διακιωμα στα 20 χρονια υπηρειες να βγει στη συνταξη ενω ενας οικοδομος θελει 30 χρονια εργασιας για να βγει στη συνταξη η στα 67ετη ζωης πλεον ενω ενας στρατιωτικος αμα μπει στη σχολη ευελπιδον στα 20 στα 45 εχει βγει στη συνταξη και αρκετα καλη μαλιστα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δε διαφωνω σε κάτι από αυτά που γράφεις φιλε..η ένστασή μου είναι ότι αυτοί όλοι που περιγράφεις,μαζί με αυτα τα καθίκια της φωτογραφίας, είναι η θλιβερή μειοψηφία που ΦΑΙΝΕΤΑΙ και χαντακώνει τους πολλούς...Δεν το ξερεις ότι στον αφρό βγαίνει η λέρα???Από τις 250.000 στελέχη των ΕΔ, θα κάτσω να απολογηθώ για 500-1000?Όχι ρε συ,δεν ειναι ετσι...Επέτρεψέ μου να γνωρίζω πολλούς περισσότερους από σενα που δεν ειναι έτσι και είναι στην αφάνεια ΦΥΣΙΚΑ, αφού ποτέ δεν τα τσεπώσανε ή δεν κάνανε κατάχρηση εξουσίας...
Κάνε και μια διάκριση ανάμεσα στα στελέση εκ παραγωγικών σχολών προερχόμενα και θα δεις τη διαφορα..Αν ο κομπλεξικός επιλοχίας σε ετρεχε ή ο κωλογλείφτης Διοικητής δεν προέβαλε το συμφέρον του Στρατοπέδου του, ε δεν θα μας πάρει όλους η μπαλα...Δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο εδω μέσα,όχι γιατί φοβάμαι αλλά δεν εχει και νόημα..
ΥΓ 1: BORIS λες αερολογίες..
[size=15pt]Κατ'αρχην αναφέρεσαι ΚΥΡΙΩΣ σε ΕΠΟΠ, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΔ..Αυτοί ειναι μισθοφόροι, περιστασιακοί και όντων απέχουν της στρατιωτικής νοοτροπίας.[/size]
Τα περί "δινετε 8,62€" και παροχών όχι σε μας, στο Υπουργείο Οικονομικών.Αν δεν το ξέρεις οι ΕΔ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, δεν ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ.Τόσα δίνουν, τόσα δίνουμε.Για την "Υπακοή Στο Συνταγμα"αν ησουν πιο παλιος εδω μεσα ,θα είχες διαβάσει τα ποστ μου περί Χουντικού στίγματος σε κάθε κίνηση των Αξκων...Τωρα το πώς βλέπεις τα πράγματα εξαρτάται και από το τι εμπειρίες εχεις..Κι επειδη είσαι πιτσιρικάς και προσφατα απολυθείς,ασε να ασχοληθούμε εμεις οι Μονιμοι με τα κακά του Οίκου μας...Αλλά βέβαια, σιγά να μη σε πείσει ενας "καραβανάς" Συνταγματάρχης...
ΥΓ2: HIPPOAKI τα αυτα και δι'υμας με τη συμπλήρωση ότι α) Τα θερετρα και τα πρατήρια τα εχουν και στον Ιδιωτικό τομεα με τη μορφή εταιρικων ΙΧ,κουπονιων Σουπερ μαρκετ και κινητων τηλεφωνων.Εμεις δεν εχουμε τετοια και
β)δεν βγαίνω στη συνταξη γιατι αγαπώ τη δουλειά μου και ακόμα τη ΓΟΥΣΤΑΡΩ...
ναυαρχε την μπουμπουλινα γιατι την παροπλισανε? δεν ηταν αξιομαχη?

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δεν λέω αερολογίες, αναφέρομαι σε πράγματα που έζησα. Σου χαλάω την εικόνα; Έτσι είναι, πλήρης αποσύνθεση. Θές κ άλλα; Επί 3μηνο, μονάδα με προβλεπόμενη δύναμη 72 άτομα να έχει 20 μαζί με τους ΕΠΟΠ; Καλοκαιριάτικα 3ωρη ΚΠ με ντάλα ήλιο και αλεξίθραυστο; Να μην βγαίνουν οι υπηρεσίες αλλά να λείπουν 10 και αργότερα 7 άτομα απόσπαση φυλάκια + λέσχη + κααυ απο σύνολο 20 στρατιωτών; Και στην νέα ΕΣΣΟ η μονάδα να παίρνει 6 άτομα, τα 2 αναβολή τα 3 άοπλοι; Τι άλλο θες να σου πω. Και από πού θες να το πιάσω, ως προς την λειτουργικότητα της μονάδας, την ασφάλεια του οπλισμού, τον ανθρώπινο παράγοντα, ότι καλοκαιριάτικα να πάμε να πιούμε ένα καφέ να δούμε ενα κώλο έπρεπε να πληρώσουμε ταξί για υπηρεσιακό 3 ωρών και μετα υπηρεσία; Θές και άλλα; Έχω! Και αυτό, όχι μόνο στην πρώην μονάδα μου. Να τα πω και αυτά στο υπουργείο οικονομικών;
Και μεταξύ μας μιλάμε, πιστεύεις πραγματικά ότι αυτά τα παιδιά που βγαίνουν από ευελπίδων είναι έτοιμα να υπερασπιστούν την πατρίδα από εξωτερικό κίνδυνο; Εγώ σου λέω είναι οι πρώτοι που θα φύγουν, πόσο μάλλον εμείς οι κοινοί θνητοί.
Κοίτα, είναι καλό που γουστάρεις αυτό που κάνεις γιατί αν το γουστάρεις το κάνεις και καλά. Ίσως επειδή είσαι Ναύαρχος τι είσαι, οι υφιστάμενοί σου σού τα παρουσιάζουν όλα τέλεια,μάλλον για να μην ασχοληθείς. Και καλύτερα να μην το κάνεις, γιατί ΠΑΛΙ οι φαντάροι θα την πληρώσουν.
Δεν είμαι τόσο πιτσιρικάς και διαβάζω αυτό που βλέπω, όχι ποιός το γράφει. Όχι δεν έχω δει τα ποστ σου, προφανώς δεν θέλω να βγούνε τα τανκς στους δρόμους, αλλά μια θέση δεν έχετε πάρει σε όλο αυτό που γίνεται. Σκύβετε το κεφάλι στα καθίκια αντί να μιλήσετε. Αλλά άν μιλήσετε σας αποστρατεύουν και βάζουν δικούς τους, ξέχασα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
admiral με όλο το σεβασμό στην ηλικά και όχι την θέση σου, έχεις παρωπίδες και αυτό είναι το χειρότερο, πόσο μάλλον για έναν υψηλόβαθμο στρατιωτικό. το ότι οι περισσότεροι, οι υγιώς σκεπτόμενοι αν μου επιτρέπεις, σιχαίνονται τον στρατό, είναι απόλυτα φυσιολογικό με τις συνθήκες που επικρατούν. Για ποιά ιδανικά μιλάμε μωρε!! Οι περισσότεροι για τα στάνταρ λεφτά μπήκανε, και επειδή είναι η δουλειά του απόλυτου τίποτα, και μιλάω κυρίως για επόπ. Γνώρισα και καλούς επαγγελματίες και καλούς σαν ανθρώπους, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός.
Λέτε πως έχουμε υποχρέωση στην πατρίδα και να γίνουμε σωστοί πολίτες. Συγγνώμη,σωστός πολίτης είσαι όταν κάνεις τον μαλάκα ή όταν είσαι χρήσιμο μέλος στην κοινωνία, με τον τρόπο που μπορείς και με ό,τι αυτό συνεπάγεται;
Δίνετε κοροιδίστικα 8.62 / μήνα, και έχετε την απαίτηση να συντηρούμε το στρατόπεδο δίνοντας λειψές μερίδες φαγητό με υλικά αμφιβόλου ποιότητας, ενώ ψήνετε σουβλάκια και πουλάτε σάντουιτς. Τι, δεν τα ξέρετε αυτά; Ή επειδή το κράτος κόβει κονδύλια και δεν έχουν τα στρατόπεδα ούτε λάμπα να αλλάξουν πρέπει να τα συντηρούν οι φαντάροι στην ουσία; Ξέρετε ότι χειμωνιάτικα στην Θήβα δεν είχαν ζεστό νερό να πλυθούν; Και τους λέγανε ότι έτσι θα γίνουν άντρες; Μας μιλάτε για πόλεμο λες και τον έχετε ζήσει, ένω είμαι σίγουρος ότι αν γινόταν αυτή τη στιγμή θα είχατε κατουρηθεί όλοι πάνω σας. Αν και ο πόλεμος πλέον δεν γίνεται με όπλα. Τουλάχιστον ο δικός μας.
Ααααααα και το αγαπημένο μου για το τέλος! Ο φοβερός σας όρκος μιλάει για υπακοή στο σύνταγμα. Το σύνταγμα λοιπόν έχει βιασθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Πού είναι ο πατριωτισμός σας λοιπόν όταν η ελλάδα γίνεται γερμανικό προτεκτοράτο και οι προδότες που είναι στην εξουσία εκχωρούν εθνική κυριαρχία; Κάνετε κάτι για αυτό ή μόνο τις κότες για τις θέσεις σας; Το ίδιο το σύνταγμα δεν ορίζει ότι οι πολίτες έχουν την υποχρέωση να αντιστέκτονται σε οτιδήποτε καταλύει το σύνταγμα, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ; Κανένας σεβασμός δεν σας αξίζει γιατί υπηρετείτε ιδανικά εκ του ασφαλούς, είτε είστε ψηλά είτε χαμηλά στην ιεραρχία,μπροστά στο να κρατήσετε την δουλίτσα σας κάνετε τουμπεκί.

αντι να φτιαξουν ενα στρατο σωστο απο επαγγελματιες οπλιτες οπως σε ολες τις σοβαρες χωρες. μονο που οι επαγγελματιες οπλιτες θα ειναι στρατιωτες και οχι κατι τυποι που ειναι 8 ωρες καψιμι με καφε και σαντουιτσ και ποτε θα παιε 2 για να παμε σπιτι. αντι να εχουμε οσα στρατοπαιδα χρειαζομαστε και οχι 5 με 6 σε καθε νησι της παραμεθωριου για να κινητε η αγορα του χειμωνα που δεν παταει τουριστας με σωστη οργανωση και τεχνολογικο εξοπλισμο ( ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να εχεις σκοπους το 2013 και οχι καμερες ασφαλειας) αλλα ειπαμε εχουμε οτι μας αξιζει στρατο που εξυπηρετει παντα πολιτικα συμφεροντα και οι στρατιωτικοι εξοπλισμοι μιζες για τις βιλες του τσαχατζοπουλου και του σμπωκου

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
ναυαρχε μου,εγω εχω αποληθει εδω και δωδεκα χρονια,εκανα 21 μηνες θητεια στο ναυτικο,εκ των οποιων δεκαεννεα μηνες πραγματικη παραμεθωριο(οχι σαλαμινα) και καποιες φορες σκληρη παραμεθωριο...ενα θα πω ,για δεκαπεντε μερες δεν ειχαμε νερο να κανουμε μπανιο,παρα μονο για τη λατζα.το παραπανω το λεω για το φιλο που μας ειπε πως στη θηβα κανουν μπανιο με κρυο νερο.αν επιτρεπεται εισαι απο σ.ν.δ η σ.μ.υ.ν και που υπηρετεις σε καραβι?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ναυαρχε μου,εγω εχω αποληθει εδω και δωδεκα χρονια,εκανα 21 μηνες θητεια στο ναυτικο,εκ των οποιων δεκαεννεα μηνες πραγματικη παραμεθωριο(οχι σαλαμινα) και καποιες φορες σκληρη παραμεθωριο...ενα θα πω ,για δεκαπεντε μερες δεν ειχαμε νερο να κανουμε μπανιο,παρα μονο για τη λατζα.το παραπανω το λεω για το φιλο που μας ειπε πως στη θηβα κανουν μπανιο με κρυο νερο.αν επιτρεπεται εισαι απο σ.ν.δ η σ.μ.υ.ν και που υπηρετεις σε καραβι?
Απαντωντας στο τελευταίο μηνυμα,να πω και για τα προηγούμενα...ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????Να φτιάξουμε τις ερειπωμένες υποδομές ενός παραλυμένου κράτους??Γίνεται?Δε γίνεται..Και μαζί με αυτά που γράφετε, για σκεφτείτε αυτούς που κάθε δυο χρόνια ξεσπιτώνονται και πάνε από Κιλκίς σε καλαμάτα και από Κερκυρα σε Ρόδο...με οικογένειες ,παιδιά, σχολεία κλπ σκατα..Για Στραταίους και Αεροπόρους μιλάω...Πώς να στεριώσουν αυτοί οι ανθρωποι σε ενα μερος και να φτιάξουν μια υγιη οικογένεια???Αυτά συμβαίνουν στο Δημόσιο?Ή στον ιδιωτικό τομέα??Και για ποια κουπόνια σε μεγαλοστελέχη του Ιδιωτικού μου μιλάτε???Ο μπατζανάκης μου στην GOLDAIR παιρνει 1.100 καθαρά-Γνωσεις λυκείου κι εχει 2 ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,120€ κουπονια ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και 90 ΒΕΝΖΙΝΗ μηνιαίως...Με καποιο τρόπο δεν πρεπει να αντισταθμίζονται αυτα και σε μας?Ε, πάμε 15 μερες διακοπές στα Θερετρα-ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ 15- και πληρωνουμε 160€...Και τον καφε στα 0,5€....Και μην μου πειτε παλι ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ...Εμείς το διαλέξαμε ,αλλά οχι και μονα ζυγά δικά σας...
ΥΓ: Ειμαι απο ΣΝΔ, Πλοίαρχος κάπου στο Πενταγωνο.....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αγαπητε δηλαδη στον ιδιωτικο τομεα δινουν κουπονια για σουπερμαρκετ μας δινουν μεσημεριανο και μας πληρωνουν διακοπες.
δυστηχως αυτες τις απολαβες στον ιδιωτικο τομεα τις εχει 1 στους 250.000 εργαζομενους μονο οι γενικοι διευθυντες τον πολυεθνικων και οχι ολοι οι αξιωματικοι του στρατου που εχουν πληρωμενες διακοπες πρατηρια κοινωνικες εξοδους με πολλυ χαμηλο κοστος για να μην μιλησω για τον καφε στα 0,50€ και πολλα αλλα η για τρους διοικητες με δικο τους οχημα και οδηγο σε μονιμη βαση

επισης καποιος εχει το διακιωμα στα 20 χρονια υπηρειες να βγει στη συνταξη ενω ενας οικοδομος θελει 30 χρονια εργασιας για να βγει στη συνταξη η στα 67ετη ζωης πλεον ενω ενας στρατιωτικος αμα μπει στη σχολη ευελπιδον στα 20 στα 45 εχει βγει στη συνταξη και αρκετα καλη μαλιστα
HIPPOAKI αυτά παλια....Τωρα δεν υπάρχει 45 συνταξη,ούτε Διοικητές με δικό τους οδηγό και οχημα πλην Διοικητών Μονάδων βαθμου Ταξιάρχου και ανω... Από παραπληροφόρηση πάμε καλά.....

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
40 σελιδες και νόημα κανενα..Συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε -οι περισσότεροι- ότι οι Στρατιωτικοί και ειδικά οι Αξκοι προερχόμενοι απο παραγωγικές Σχολές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, όσα και να μας καταλογίζουν..

Οι αξιωματικοι και ιδικα οι αξιωματικοι προερχομενοι απο παραγωγικες σχολες μπηκαν στο στρατο για να ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!! και οχι για ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...
Απο το 80 και μετα ο καρκινος του στρατευματος ειναι οι αξιωματικοι αυτοι, και οσοι (που δεν ειναι και λιγοι) ΟΠΥ, ΕΠΥ και οι ΕΠΟΠ που αντι για το ψυχιατριο μπηκαν (τους βαλανε)στο στρατο για να εχουν δουλεια....
Ο στρατος σημερα ειναι λιγο ποιο μπουρδελο απο οτι ειναι το κρατος...

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
σ.ν.δ ειναι σαφως ενα σκαλι πιο πανω,καθως μιλαμε για αξιωματικους καριερας,χωρις αυτο να σημαινει πως δεν εχουν κομπλεξ.καθε αλλο.να με συμπαθας δεν το λεω με χλευασμο,αλλα 48 χρονων και πλοιαρχος ακομα?απλα εχω γνωρισει πιλαφια που σε αυτη την ηλικια και ισως  λιγο μικροτεροι ειχαν μεγαλυτερο αξιωμα.απο απλη περιεργια στολο ποσα χρονια εκανες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σ.ν.δ ειναι σαφως ενα σκαλι πιο πανω,καθως μιλαμε για αξιωματικους καριερας,χωρις αυτο να σημαινει πως δεν εχουν κομπλεξ.καθε αλλο.να με συμπαθας δεν το λεω με χλευασμο,αλλα 48 χρονων και πλοιαρχος ακομα?απλα εχω γνωρισει πιλαφια που σε αυτη την ηλικια και ισως  λιγο μικροτεροι ειχαν μεγαλυτερο αξιωμα.απο απλη περιεργια στολο ποσα χρονια εκανες?

Θα φυγει στανταρ σαν Ναυαρχος ... Υποναυαρχος το λιγοτερο  :P

malamadre

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Ο στρατός έχει τα προβλήματα του κι αυτός σαν όλες τις άλλες δομές του Ελληνικού δημοσίου. Αυτό που είδα πάντως εγώ στη θητεία μου, είναι πως αυτοί που το παίζαν υπεράνω και ήταν όλο κριτική, λες και γεννήθηκαν σε καμιά Ελβετία κι έχουν άλλη κουλτούρα, ήταν στο 90% των περιπτώσεων οι χειρότεροι, παρτάκηδες, αντιδραστικοί και γαμωσείρια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο στρατός έχει τα προβλήματα του κι αυτός σαν όλες τις άλλες δομές του Ελληνικού δημοσίου. Αυτό που είδα πάντως εγώ στη θητεία μου, είναι πως αυτοί που το παίζαν υπεράνω και ήταν όλο κριτική, λες και γεννήθηκαν σε καμιά Ελβετία κι έχουν άλλη κουλτούρα, ήταν στο 90% των περιπτώσεων οι χειρότεροι, παρτάκηδες, αντιδραστικοί και γαμωσείρια.

Τους γραφεις στα αρχιδια σου και τελειωνει η υποθεση.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
σ.ν.δ ειναι σαφως ενα σκαλι πιο πανω,καθως μιλαμε για αξιωματικους καριερας,χωρις αυτο να σημαινει πως δεν εχουν κομπλεξ.καθε αλλο.να με συμπαθας δεν το λεω με χλευασμο,αλλα 48 χρονων και πλοιαρχος ακομα?απλα εχω γνωρισει πιλαφια που σε αυτη την ηλικια και ισως  λιγο μικροτεροι ειχαν μεγαλυτερο αξιωμα.απο απλη περιεργια στολο ποσα χρονια εκανες?
Τόσο παει φίλε....Καραβια εχω αρκετα, αλλα δεν μπορω να επεκταθω περισσοτερο από εδω μεσα...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τελικα η προπαγανδα δεν εχει τελειωμο ....οτι ακουνε καποιοι το αναπαραγουν !!!ποιες λεσχες και τσαμπα τροφιμα και καφεδες λετε ρε ?? ολα αυτα ειναι με κρατησεις απο τους μισθους...το ο,τι μαζευτηκαν και αποφασισαν να φτιαξουν λεσχες σε κτηρια και να πληρωνουν τον καφε 50 σεντς ,ειναι το ιδιο σε μια εταιρια οταν μαζευονται οι υπαλληλοι και δινουν 10 ευρω τον μηνα για να πινουν καφε και αυτοι με 40 σεντς....αντι να πανε στο καφε απεναντι να τον πληρωσουν 2 ευρω.......τι δε καταλαβαινεται ?? ετσι σας ειπαν ?? οτι αυτα ειναι παροχες απο το κρατος ???στις ΕΔ δεν διδονται ποτε υπερωριες απο την εποχη του Ωθωνα....οι βαρδεις που ειναι 24ωρες δεν ειναι πληρωτεες καν......οταν ο αλλος υπηρετει στον στολο και παει ταξιδι νατοικο επι 3 μηνες για 24 ωρες το 24ωρο ,μακρια απο το σπιτι του ...βαλτε ποσα 8ωρα αναλογουν......3 μηνες ταξιδι ειναι περι τα 270, 8ωρα σε συνεχη υπηρεσια....κοιμασε δε κοιμασε εισαι εκει στο χωρο εργασιας ανα πασα στιγμη......οταν στον ιδιωτικο τομεα δουλευουν 26 ωκταωρα βια καθε μηνα.....δηλαδη ο αλλος σε 3 μηνες στην φρεγατα .....χτυπαει καρτα οσο 11 μηνες εργασιας απο καποιον στον ιδιωτικο τομεα...γιατι στον δημοσιο τομεα τετοια νουμερα εργασιας δεν υπαρχουν...........αντεχεις να πας ταξιδι νατοικο 3 μηνες με 3 και 60 ??? οποιος μπορει ,ας ερθει λοιπον.....επιλογη μας ειναι και εμας ....αλλα οχι να τα ισοπεδωνεται ολα...αιντε πιαστε κομπιουτερακια να κανετε λογαριασμο να δειτε εαν εκανα σωστα τις πραξεις !!!!!οταν ο αλλος μπαινει απο 18 ετων συν 35 ετη εισφορες.....στα 55 βγαινει σε πληρη συνταξη.....δηλαδη αν τον βγαλεις στα 67 ή 69 ...θα πρπει να γραψει 40 ετη ασφαλισης.....ποιος εχει τοσα ενσυμα εξω ??? ο οικοδομος που ανεφερε καποιος εδω...οταν μια πληρωνε ικα και 4 δεν πληρωνε ???ή ο αγροτης που δεν πληρωσε ποτε ΟΓΑ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom