Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ειναι μαλακια ερωτηση εκτορα, το θεμα ειναι υπαρκτο και αμφισβητησιμο (στην πραξη ειχε αμφισβητηθει με τζιπ του στρατου, που κινειτο για μη υπηρεσιακους λογους).
Το περιπολικο ειναι σαφες οτι κινειται για λογους ασκησης κρατικης εξουσιας, αρα αρμοδια ειναι τα διοικητικα δικαστηρια.

εν υπηρεσια εγραψε η χαρχαλω. δεν προσεχεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
ετσι ανεμελα διαβαζεις και τα δικογραφα. χασοδικη.
Εχοντας στο μυαλο μου την περιπτωση που ειχα υποψη μου, παρασυρθηκα. Καπως πρεπει να λεγεται στην ψυχολογια αυτο.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι μαλακια ερωτηση εκτορα, το θεμα ειναι υπαρκτο και αμφισβητησιμο (στην πραξη ειχε αμφισβητηθει με τζιπ του στρατου, που κινειτο για μη υπηρεσιακους λογους).
Το περιπολικο ειναι σαφες οτι κινειται για λογους ασκησης κρατικης εξουσιας, αρα αρμοδια ειναι τα διοικητικα δικαστηρια.
εχει αλλάξει αυτό απο το 2010
άρθρο 1 παρ. ή  ν. 1406/1983

"Εξαιρούνται οι διαφορές που αφορούν απαιτήσεις αποζημίωσης οποιασδήποτε
μορφής για ζημίες που έχουν προκληθεί από αυτοκίνητο. Οι διαφορές αυτές
υπάγονται στη δικαιοδοσία των πολιτικών δικαστηρίων. Η ισχύς του προηγούμενου
εδαφίου αρχίζει τρεις μήνες μετά τη δημοσίευση του παρόντος στην Εφημερίδα
της Κυβερνήσεως."

Επισκέπτης
Ακόμα συνεχίζεται η εμετικά ηλίθια συζήτηση για το αν ο πιο στενός πυρήνας του Δημοσίου ανήκει στο Δημόσιο;

Και η μαλακία έχει τα όρια της...

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
τυποι οποιος εχει παει στρατο ξερει οτι

1. ο στρατος οπως ολα στην ελλαδα ειναι μπουρδελο
2. δεν δουλευει τιποτα
3. ολοι ειναι κλασσικοι δημοσιοι υπαλληλοι με μαστερ στο ξυσιμο αρχιδιων και στην αφαιρεση πυτιριδας
4. εξαιρουνται του 3 διαφοροι τυποι οπως σε μοναδες μαχητικων της αεροποριας, τα καινουργια πλοια στο ναυτικο, ειδικες δυναμεις και τετοια
5. η μασα που πεφτει ειναι απιθανη και αδιανοητη και μην μου την πει κανενας γιατι ξερω πολλα και θα αρχισω να λεω για τα πετσινα και τα μαιμου και θα στεναχωρηθουμε.
6. οι χειροτεροι ολων ειναι οι πολιτες που δουλευον στις μοναδες - αυτοι θελουν ολοι εκτελεση στο συνταγμα.
7. σε περιπτωση πολεμου/συρραξης ολα αλλαζουν αφου κλασσικα στην ελλαδα υπαρχει φιλοτιμο και εθνικοπατριωτικο συναισθημα. ολοι θα τρεξουν, ολοι θα θυσιασουν τα παντα. αποδειξη τα Ιμια.
8. στη κακια στιγμη θα μας σωσει το φιλοτιμο και η αγαπη για την ελλαδα γιατι αμα περιμενουμε απο επαγγελματισμο/οργανωση απο τα στρατα, την πουτσισαμε τυποι  :grin:
Μέχρι και το 6 καλά το πήγαινες.Μετά το γάμησες και ψόφησε.
Ας ανάψουν οι καραβανάδες καμιά λαμπάδα στον Ερντογάν και ας εύχονται μια ζωή να παρασιτούν εις βάρος των άλλων.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
τυποι οποιος εχει παει στρατο ξερει οτι

1. ο στρατος οπως ολα στην ελλαδα ειναι μπουρδελο
2. δεν δουλευει τιποτα
3. ολοι ειναι κλασσικοι δημοσιοι υπαλληλοι με μαστερ στο ξυσιμο αρχιδιων και στην αφαιρεση πυτιριδας
4. εξαιρουνται του 3 διαφοροι τυποι οπως σε μοναδες μαχητικων της αεροποριας, τα καινουργια πλοια στο ναυτικο, ειδικες δυναμεις και τετοια
5. η μασα που πεφτει ειναι απιθανη και αδιανοητη και μην μου την πει κανενας γιατι ξερω πολλα και θα αρχισω να λεω για τα πετσινα και τα μαιμου και θα στεναχωρηθουμε.
6. οι χειροτεροι ολων ειναι οι πολιτες που δουλευον στις μοναδες - αυτοι θελουν ολοι εκτελεση στο συνταγμα.
7. σε περιπτωση πολεμου/συρραξης ολα αλλαζουν αφου κλασσικα στην ελλαδα υπαρχει φιλοτιμο και εθνικοπατριωτικο συναισθημα. ολοι θα τρεξουν, ολοι θα θυσιασουν τα παντα. αποδειξη τα Ιμια.
8. στη κακια στιγμη θα μας σωσει το φιλοτιμο και η αγαπη για την ελλαδα γιατι αμα περιμενουμε απο επαγγελματισμο/οργανωση απο τα στρατα, την πουτσισαμε τυποι  :grin:
Επειδη αρχισατε παλι τις μαλακίες,κλειστε το καλύτερα και μην πετατε πυροτεχνηματα..Δε βαρεθηκατε πια το "διαίρει και βασίλευε"??
ΥΓ:MYRWNA σε πμ ,λεπτομερειες για τον ΥΠΑΞ που συνταξιοδοτηθηκε με ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ στα 36..Για να καταθεσω τα γαλόνια μου,εγω που στα 30 πληρη δε βγαινω ακομη...

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη αρχισατε παλι τις μαλακίες,κλειστε το καλύτερα και μην πετατε πυροτεχνηματα..Δε βαρεθηκατε πια το "διαίρει και βασίλευε"??
ΥΓ:MYRWNA σε πμ ,λεπτομερειες για τον ΥΠΑΞ που συνταξιοδοτηθηκε με ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ στα 36..Για να καταθεσω τα γαλόνια μου,εγω που στα 30 πληρη δε βγαινω ακομη...
Στα 25 χρόνια αν ήθελες έφευγες,τα γαλόνια σου τώρα. :birdman:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

τυπε δεν κανω διαιρει και βασιλευε. εκαν θητεια δυο χρονακια και εχω αυτη την αποψη. στην ελλαδα δεν βρισκεις κανεναν να συμφωνησει οταν καποιος κατηγορησει την 'ομαδα' στην οποια ανηκει. κι εσυ λοιπον αν κρινω απο το αβαταρ εχεις καποια σχεση με ΠΝ τοτε λογικο να τα παιρνεις. το θεμα ειναι, αν διαφωνεις με τα παρακατω:

1. οπως σε καθε δημοσια υπηρεσια, η τεμπελια επιβραβευεται και δεν τιμωρειται?
2. πεφτει μασα πυραμιδωτα με τα μαιμου?
3. επικρατει η λογικη "θα την πληρωσει καποιος αλλος εμενα στα αρχιδια μου"?
4. επικρατει η λογικη "με πληρωνουν πολυ λιγα αρα δεν κανω τιποτα παραπανω απο το ελαχαστιο"?
5. το συστημα επιπλεει λογω φιλοτιμου μερικων?
6. η αξιοκρατια ειναι αγνωστη λεξη στον ελληνικο στρατο αφου οι προαγωγες γινονται με επετηριδα?

δεν με νοιαζει να μου απαντησεις τυπε, δυο επιλογες παιζουν: ή εισαι νορμαλ ατομακι (εχει πολλα) και τα ξερεις και εσυ και τα παιρνεις με τη κατασταση αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα - αρα συμφωνεις μαζι μου μεσα στο μυαλο σου ή εισαι στη πλειοψηφια δηλαδη ψιλοσταρχιδια σου και 1500 ευρω καθε μηνα και ολα καλα.

γιατι ειναι γεγονος οτι πληρωνεστε λιγα - αλλα απο την αλλη ισχυει αυτο που ισχυει για ολους τους δημοσιους υπαλληλους : δεν σας υποχρεωσε κανενας να διαλεξετε αυτο το επαγγελμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε δεν κανω διαιρει και βασιλευε. εκαν θητεια δυο χρονακια και εχω αυτη την αποψη. στην ελλαδα δεν βρισκεις κανεναν να συμφωνησει οταν καποιος κατηγορησει την 'ομαδα' στην οποια ανηκει. κι εσυ λοιπον αν κρινω απο το αβαταρ εχεις καποια σχεση με ΠΝ τοτε λογικο να τα παιρνεις. το θεμα ειναι, αν διαφωνεις με τα παρακατω:

4. επικρατει η λογικη "με πληρωνουν πολυ λιγα αρα δεν κανω τιποτα παραπανω απο το ελαχαστιο"?
6. η αξιοκρατια ειναι αγνωστη λεξη στον ελληνικο στρατο αφου οι προαγωγες γινονται με επετηριδα?

δεν με νοιαζει να μου απαντησεις τυπε, δυο επιλογες παιζουν: ή εισαι νορμαλ ατομακι (εχει πολλα) και τα ξερεις και εσυ και τα παιρνεις με τη κατασταση αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα - αρα συμφωνεις μαζι μου μεσα στο μυαλο σου ή εισαι στη πλειοψηφια δηλαδη ψιλοσταρχιδια σου και 1500 ευρω καθε μηνα και ολα καλα.

γιατι ειναι γεγονος οτι πληρωνεστε λιγα - αλλα απο την αλλη ισχυει αυτο που ισχυει για ολους τους δημοσιους υπαλληλους : δεν σας υποχρεωσε κανενας να διαλεξετε αυτο το επαγγελμα.

Στον ιδιωτικο τομεα υπάρχει αξιοκρατια? απο που υπάρχει? οταν παιρνεις τον νεοτερο με τα λιγοτερα για να σου βγάλει την δουλεια αυτο ειναι αξιοκρατια?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η αξιοκρατια ποια ειναι στον ιδιωτικο? να σου λέει ελα να σε βάλω να δουλεψεις 8ωρο και να σε δηλώνω οτι δουλεύεις 4ωρο? ή μηπως να βάζεις απο τη τσέπη σου hardware και υλικό για να δουλεύει η εταιρεια? γενικα μην μιλήσουμε για ιδιωτικο τομέα στην Ελλαδα λιγες ειναι οι καλες επιχειρησεις και τυχεροι οσοι έχουν εργασια σε αυτες.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μένουμε Ελλάδα.

Που σημαίνει, οι νέοι είναι κακοπληρωμένοι χωρίς κονέ συνήθως και τρώνε το γαμήσι και οι παλιοί έχουν περάσει από την διαδικασία και έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν τα ίδια στους νέους, πληρώνονται καλύτερα, κάνουν μπινιές κ.τ.λ, ένας κύκλος γενικά...
Υπάρχουν και αυτοί που πληρώνονται-μπαίνουν σε θέσεις αξιοκρατικά αλλά αυτοί είναι λίγοι και ξαναλέω μένουμε Ελλάδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
@κολοτέτοιε

Εσυ που δουλευεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η αξιοκρατια ποια ειναι στον ιδιωτικο? να σου λέει ελα να σε βάλω να δουλεψεις 8ωρο και να σε δηλώνω οτι δουλεύεις 4ωρο? ή μηπως να βάζεις απο τη τσέπη σου hardware και υλικό για να δουλεύει η εταιρεια? γενικα μην μιλήσουμε για ιδιωτικο τομέα στην Ελλαδα λιγες ειναι οι καλες επιχειρησεις και τυχεροι οσοι έχουν εργασια σε αυτες.

έχει σχέση αυτό με την αξιοκρατία ρε γίδι..???

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486

Φιλε,επειδη εισαι νεος,αν δε σε πειραζει ανετρεξε σε παλαιότερα ποστ μου που εχω απαντησει για όλα οσα εχεις αναφερει..
Επιγραμματικα σου λεω,οτι επειδη εκανες θητεία δυο χρονια δε σημαινει οτι εμαθες και οτι γινεται..Και το οτι δεν ξερεις τι γινεται φαινεται απο τα "μαιμου" που λες..Η ιστορια αυτη μπαζει από παντου..
Και αυτες τις καραμελες περι "υποχρέωσης επαγγελματος" και "1500 το μηνα και στ'αρχιδια σας",παλια...

Ανέβα λίγο  :grin: αν θυμάμε καλά για 1100 μου λέγανε.  :sunglasses:
1100 με τα επικουρικα,τωρα τον πούλο και αυτα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έχει σχέση αυτό με την αξιοκρατία ρε γίδι..???

Για μένα έχει. Αν ερθει και μου μιλήσει εκπροσωπος εταιρειας που κάνει τέτοια χάλια για αξιοκρατιες θα με πιάσουν τα γέλια.

Φτιαξε πρώτα τα αυτονοητα και μετά έλα να μου κάνεις κύρηγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom