Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Oχι δεν το ειπα υπο αυτη την έννοια. Κοιτα χρησιμοι ειναι όλοι. Και ο υπαλληλος στο γραφειο φυσικα ειναι χρησιμος δεν θα τον κρινω εγω δεν ειμαι αρμοδιος ουτε ξέρω τι κάνει θα τον κρινει ο προισταμενος του. Εγω απλα θελω να σου πω οτι άλλος ο βαθμος επικινδυνοτητας στην μια περιπτωση και άλλος στην άλλη.
Να λοιπον ενα ακομη κριτηριο. Η επικινδυνοτητα. Πολλά μπορουμε να βρουμε λοιπον.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Καποιος αλλος θα σου πει, οτι ο υπαλληλος στο γραφειο μπορει να συντελει στην αυξηση του ΑΕΠ της χωρας, ενω ο αεροπορος οχι.

Mε αυτό το σκεπτικό δεν είχε χαρακτηρίσει ο Πάγκαλος "αντιπαραγωγικές τάξεις" τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν σου εχει απαντησει καποιος σχετικα, βαριεμαι να ψαχνω.
Δηλαδη αν αντιλαμβανομαι ορθως, εισαι στην ΛΑΕΔ και κλαιγεσαι, ενω καποιοι αλλοι εχουν γινει σουρωτηρια απο τα κουνουπια και ζόμπι απο την κουραση στον Εβρο.
Μαλιστα.

Υπάρχουν και στον Έβρο ΛΑΕΔ, λίγα χιλιόμετρα απ τα σύνορα. Δεν είπε που είναι...

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Και ένας που πουλάει χαρτομάντηλα στα τρένα, μπορεί να βροντοφωνάζει ότι δεν είναι ζητιάνος

Τι θα κάνουμε τώρα; θα κάτσουμε να επιχειρηματολογούμε αν είναι η όχι;

Αν τα πιλάφια θέλουν να αισθάνονται Ελεύθεροι Επαγγελματίες ή Ιδιωτικοί Υπάλληλοι

ας μας πουν τι παράγουν ή τι πουλάν και ποιος τους πληρώνει, ώστε να τους βγάλουμε την ταμπέλα του ΔΥ

:grin: :grin:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    81,9 KB · Εμφανίσεις: 49

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υπάρχουν και στον Έβρο ΛΑΕΔ, λίγα χιλιόμετρα απ τα σύνορα. Δεν είπε που είναι...
ΛΑΕΔ ομως. Οχι σκοπιά και πορεία και σκηνακια. Τεσπα δεν το συνεχιζω. Ο καθενας μπορει να κρινει μονος του, αν περναει καλα ή οχι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αν κάποιος δηλαδή εν υπηρεσία εμπλακεί σε ατύχημα με αυτοκίνητο του στρατού ,με ιδιώτη ο ιδιώτης άραγε σε ποια δικαστήρια θα ασκήσει την αγωγή του για αποζημίωση; ας μας απαντήσουν οι ειδικοί  :grin:

να καταλάβω και εγω η μη ειδική την σχέση του στρατού με το δημόσιο η την μη εξαρτησή της απο αυτήν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Να λοιπον ενα ακομη κριτηριο. Η επικινδυνοτητα. Πολλά μπορουμε να βρουμε λοιπον.
η επικινδυνότητα ειναι κριτήριο για το αν κάποιος είναι δημόσιος υπάλληλος; αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχχααχαχαχχααχ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν κάποιος δηλαδή εν υπηρεσία εμπλακεί σε ατύχημα με αυτοκίνητο του στρατού ,με ιδιώτη ο ιδιώτης άραγε σε ποια δικαστήρια θα ασκήσει την αγωγή του για αποζημίωση; ας μας απαντήσουν οι ειδικοί  :grin:

να καταλάβω και εγω η μη ειδική την σχέση του στρατού με το δημόσιο η την μη εξαρτησή της απο αυτήν
Το ερωτημα ειναι παγιδα?
Το θεμα εχει φτασει μεχρι το Ανωτατο Ειδικο Δικαστηριο για το αν προκειται για διαφορα δημοσιου ή ιδιωτικου δικαιου. Αμφισβητειται σφοδρά. Το γνωριζεις και ρωτας επιτηδες, ή οντως δεν το ξερεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
η επικινδυνότητα ειναι κριτήριο για το αν κάποιος είναι δημόσιος υπάλληλος; αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχχααχαχαχχααχ
Για μενα οχι. Αλλά για καποιον αλλον οπως βλεπεις, μπορει να ειναι.

Επισκέπτης

τι ρωτάς μαρή και εσύ τώρα;

Οι στρατιωτικοί είναι πιο ΔΥ από όλους

Είναι οι μοναδικοί που ορκίζονται:

"Πίστη εις την Πατρίδα"
"Υπεράσπιση της σημαίας με πίστη και αφοσίωση, μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους"

Και μετά από αυτόν τον όρκο, πληρώνονται από την πατρίδα μέχρι να πεθάνουν

Και ψάχνεται να βρείτε αν είναι ΔΥ;

Ξεμωραθήκατε τελείως;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Το ερωτημα ειναι παγιδα?
Το θεμα εχει φτασει μεχρι το Ανωτατο Ειδικο Δικαστηριο για το αν προκειται για διαφορα δημοσιου ή ιδιωτικου δικαιου. Αμφισβητειται σφοδρά. Το γνωριζεις και ρωτας επιτηδες, ή οντως δεν το ξερεις?
είμαι απλά πουτανάκι..  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

"Πίστη εις την Πατρίδα"
"Υπεράσπιση της σημαίας με πίστη και αφοσίωση, μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους"

Ξεμωραθήκατε τελείως;
Αχα. Άλλο κριτηριο. Η ορκοδοσια. Καλα παμε. :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

"Πίστη εις την Πατρίδα"

Ξεμωραθήκατε τελείως;
εγω τα έχω χάσει είναι αλήθεια και έχω και ένα γατάκι στην αυλή που έχει σκάσει το νιαούρισμα παρότι του έβαλα γαλα  :huh:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Α και αλεξ αν έχεις ασχοληθεί θέλω μια αποψη για ενα θεμα στέλνω πμ..

Επισκέπτης
εχω συγγενη στρατιωτικο που βγηκεστην συνταξη στα 36 του χρονια! παντα λουφαδοροι και προνομιουχοι ακομα και τωρα με την κριση προνομιουχοι αφου θα παρουν πισω πολλα λεφτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom