Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω απλα θέλω αν δεν ειναι δυ να μην πληρωνονται απο το κρατος.. Τελος. Αν ειναι να πληρωνονται. Αυτα. Οι υπολοιποι διαχωρισμοί δεν με νοιαζουν. Το αν τα ξυνουν η αν εχουν ειδικα μισθολογια η αν εργαζονται περισσοτερο η λιγοτερο δεν εχει σχεση ουτε με τον χαρακτηρισμό τους με την τυπικη του όρου έννοια, ούτε πιθανόν με την ουσιαστική αλλά ίσως με την ευρεία απόδοση χαρακτηρισμού σε μια κοινωνική ομάδα που συνήθως τρώει απο τον κρατικό κορβανα παραδοσιακά στην ελλάδα.. και ουδόλως αφορά την συζήτησή μας.
Ενταξει, συνεννοουμαστε. Κατανοητα αυτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τι σε χαλαει ρε τυπε εσενα;;
εισαι στρατιωτιτκος αρα η δουλεια σου είναι να προσεχεις τον "δημο" και πληρωνεσαι γι αυτό... Αρα παρεχεις μια εμμισθη υπηρεσια... Αρα τι εισαι;;; ;)
Γι αυτο ειπα πριν οτι ειναι μια τεραστια συζητηση. Εχει να κανει με ποιο κριτηριο κατατασσει ο καθενας. Οι περισσοτεροι εκλαμβανουν ως κριτηριο το μισθο, και τους κανουν ολους ΔΥ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι απαραιτητο ομως να ειναι ειδικη σε θεματα δημοσιου δικαιου.

Λάθος. Οταν θές να μιλάς και να κάνεις τον έξυπνο ειναι απαραιτητο και υποχρεωτικό να εισαι ειδικός σε θέματα δημοσιου δικαιου. Διοτι κράζει χωρις να ξέρει μαλλον προσπαθει να κράξει χωρις να ξέρει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είναι ΔΥ μικράς διαρκείας

Μιας χρήσης που λέμε

Η αλλιώς, ότι διαφορά έχει το χαρτί υγείας με ένα wettex για τον καθαρισμό της χέστρας
Οχι βεβαια, αυτο που λες ειναι ατοπο. Οι ΔΥ εχουν μονιμοτητα απο το Συνταγμα. Δεν νοειται ΔΥ "μικρας διαρκειας".
Αρα βλεπετε οτι δεν ειναι τοσο απλο τελικα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι βεβαια, αυτο που λες ειναι ατοπο. Οι ΔΥ εχουν μονιμοτητα απο το Συνταγμα. Δεν νοειται ΔΥ "μικρας διαρκειας".

ΔΥ μικάς διαρκειας χαχαχα τι τουβλο έριξε  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λάθος. Οταν θές να μιλάς και να κάνεις τον έξυπνο ειναι απαραιτητο και υποχρεωτικό να εισαι ειδικός σε θέματα δημοσιου δικαιου. Διοτι κράζει χωρις να ξέρει μαλλον προσπαθει να κράξει χωρις να ξέρει.
Σε κραζουν επειδη σε πληρωνει το Δημοσιο τύπε.
Κι εσυ απαντας "δεν ειμαι ΔΥ".
Αντιλαμβανεσαι το ζητημα?

Επισκέπτης

alex, υπάρχουν άπειροι τρόποι για να πνιγεί κάποιος σε μια κουταλιά νερό και να ψάχνει να αποδείξει ή να αμφισβητήσει το αυτονόητο

ένας από αυτούς είναι και αυτό που κάνεις

Προσωπικά βαριέμαι να ασχοληθώ

Αν δε βαριόμουν (λόγω ασημαντότητας του αντικειμένου), υπάρχουν 532 τρόποι να αποδειχθεί ότι οι στρατιωτικοί είναι ΔΥ εκ των οποίων οι 278 αποδεικνύουν ότι είναι και παραπάνω ΔΥ από όλους τους άλλους ΔΥ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει ρε, μην γινεσαι καφρούλης τωρα. Δεν ειναι ολοι υποχρεωμενοι να ξερουν. Συζητηση κανουμε.

Οποιος δεν ξέρει ειναι ταπεινος ομως δεν κάνει τον κράχτη. Διαφωνεις? αν ειναι έτσι να αρχιζουν ολοι να κράζουν σε ολα ρε παιδι μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Και οι δικαστες και οι βουλευτες σιγουρα δεν ειναι ΔΥ αλλά τους πληρωνει το δημοσιο.

οιονεί δημόσιοι υπαλληλοι δηλαδή..;  :2funny: :2funny: ε βέβαια με εξαιρετικά μισθολόγια μιας και υπερασπίζουν τα του εαυτού τους φαντάζομαι :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
alex, υπάρχουν άπειροι τρόποι για να πνιγεί κάποιος σε μια κουταλιά νερό και να ψάχνει να αποδείξει ή να αμφισβητήσει το αυτονόητο

ένας από αυτούς είναι και αυτό που κάνεις

Προσωπικά βαριέμαι να ασχοληθώ

Αν δε βαριόμουν (λόγω ασημαντότητας του αντικειμένου), υπάρχουν 532 τρόποι να αποδειχθεί ότι οι στρατιωτικοί είναι ΔΥ εκ των οποίων οι 278 αποδεικνύουν ότι είναι και παραπάνω ΔΥ από όλους τους άλλους ΔΥ
Δεν διαφωνουμε. Επι της ουσιας τα ιδια λεμε, απλως βαζουμε διαφορετικα κριτηρια. Δεν ειναι τιποτα φοβερο.

Επισκέπτης
Γι αυτο ειπα πριν οτι ειναι μια τεραστια συζητηση. Εχει να κανει με ποιο κριτηριο κατατασσει ο καθενας. Οι περισσοτεροι εκλαμβανουν ως κριτηριο το μισθο, και τους κανουν ολους ΔΥ.
και βεβαια δεν εχει καμια σχεση η δουλεια του στρατιωτικου με τον βισματια υπαλληλο του ικα. Αλλα ότι και οι δυο δουλευουν και πληρωνονται από το κρατος είναι γεγονος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε κραζουν επειδη σε πληρωνει το Δημοσιο τύπε.
Κι εσυ απαντας "δεν ειμαι ΔΥ".
Αντιλαμβανεσαι το ζητημα?

Εγω ετσι θεωρω οτι ΔΥ δνε ειμαι με τον τροπο που έχει ο άλλος στο μυαλο του έναν κλασσικο υπάλληλο πχ του δημοσιου τομέα. Δηλαδη συγκρίνεις τωρα εσύ εναν αεροπόρο με έναν υπάλληλο γραφειου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και βεβαια δεν εχει καμια σχεση η δουλεια του στρατιωτικου με τον βισματια υπαλληλο του ικα. Αλλα ότι και οι δυο δουλευουν και πληρωνονται από το κρατος είναι γεγονος.

like -.-

Επισκέπτης
Δεν διαφωνουμε. Επι της ουσιας τα ιδια λεμε, απλως βαζουμε διαφορετικα κριτηρια. Δεν ειναι τιποτα φοβερο.

Και ένας που πουλάει χαρτομάντηλα στα τρένα, μπορεί να βροντοφωνάζει ότι δεν είναι ζητιάνος

Τι θα κάνουμε τώρα; θα κάτσουμε να επιχειρηματολογούμε αν είναι η όχι;

Αν τα πιλάφια θέλουν να αισθάνονται Ελεύθεροι Επαγγελματίες ή Ιδιωτικοί Υπάλληλοι

ας μας πουν τι παράγουν ή τι πουλάν και ποιος τους πληρώνει, ώστε να τους βγάλουμε την ταμπέλα του ΔΥ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω ετσι θεωρω οτι ΔΥ δνε ειμαι με τον τροπο που έχει ο άλλος στο μυαλο του έναν κλασσικο υπάλληλο πχ του δημοσιου τομέα. Δηλαδη συγκρίνεις τωρα εσύ εναν αεροπόρο με έναν υπάλληλο γραφειου?
Καποιος αλλος θα σου πει, οτι ο υπαλληλος στο γραφειο μπορει να συντελει στην αυξηση του ΑΕΠ της χωρας, ενω ο αεροπορος οχι. Δεν βγαινει ακρη ετσι ομως, με το ποιος θεωρει εαυτον χρησιμοτερο του αλλου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καποιος αλλος θα σου πει, οτι ο υπαλληλος στο γραφειο μπορει να συντελει στην αυξηση του ΑΕΠ της χωρας, ενω ο αεροπορος οχι. Δεν βγαινει ακρη ετσι ομως, με το ποιος θεωρει εαυτον χρησιμοτερο του αλλου.

Oχι δεν το ειπα υπο αυτη την έννοια. Κοιτα χρησιμοι ειναι όλοι. Και ο υπαλληλος στο γραφειο φυσικα ειναι χρησιμος δεν θα τον κρινω εγω δεν ειμαι αρμοδιος ουτε ξέρω τι κάνει θα τον κρινει ο προισταμενος του. Εγω απλα θελω να σου πω οτι άλλος ο βαθμος επικινδυνοτητας στην μια περιπτωση και άλλος στην άλλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ανοίγω το παρόν θέμα για να εκθέτουμε απόψεις εμείς τα στρατευμένα νιάτα σχετικά με τους ανωτέρους μας και την αχαριστία που δείχνουν.... Προσωπικά εδώ κ μια εβδομάδα είμαι στη Λέσχη αξιωματικών, σηκώνομαι αξημέρωτα, φτιάχνω ομελέτες σε κάτι απόστρατους αντιστράτηγους, μαγειρεύουμε για το συσίτιο για να φάνε οι διάφοροι καραβανάδες, ετοιμάζουμε τραπέζια και εκδηλώσεις για τον τξίαρχο, τραπεζώουμε φίλους και συγγενείς του κάθε αστεράτου....όλο το κορμί πονάει, η μέση μου είναι χάλια και όλα τα παιδιά παραπονιούνται από την αυπνία...και ένα "ευχαριστώ" ούτε έχει ειπωθεί, μια τιμητική δεν έχει δοθεί....ταθεωρούν όλα δεδομένα, ότι πρέπει να έχουν όλα αυτά τα προνόμια, άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητα θα μου έκλαναν τα αρχίδια...και τώρα μπορούν και το παίζουν ιστορία...
Δεν ξερω αν σου εχει απαντησει καποιος σχετικα, βαριεμαι να ψαχνω.
Δηλαδη αν αντιλαμβανομαι ορθως, εισαι στην ΛΑΕΔ και κλαιγεσαι, ενω καποιοι αλλοι εχουν γινει σουρωτηρια απο τα κουνουπια και ζόμπι απο την κουραση στον Εβρο.
Μαλιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom