alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αν ξερω πολυ ευχαριστως.Α και αλεξ αν έχεις ασχοληθεί θέλω μια αποψη για ενα θεμα στέλνω πμ..
Αν ξερω πολυ ευχαριστως.Α και αλεξ αν έχεις ασχοληθεί θέλω μια αποψη για ενα θεμα στέλνω πμ..
Ναι υπηρχε διαταξη που ελεγε οτι αν προαχθει νεοτερος σου, παιρνεις συνταξη. Νομιζω καταργηθηκε πλεον.εχω συγγενη στρατιωτικο που βγηκεστην συνταξη στα 36 του χρονια! παντα λουφαδοροι και προνομιουχοι ακομα και τωρα με την κριση προνομιουχοι αφου θα παρουν πισω πολλα λεφτα..
Για μενα οχι. Αλλά για καποιον αλλον οπως βλεπεις, μπορει να ειναι.
εχω συγγενη στρατιωτικο που βγηκεστην συνταξη στα 36 του χρονια! παντα λουφαδοροι και προνομιουχοι ακομα και τωρα με την κριση προνομιουχοι αφου θα παρουν πισω πολλα λεφτα..
Έχουμε γεμισει βλαμμένους και ΤΡΟΛΛ και εντος και εκτος ΙντερνετΕιμαι ανοιχτος να κανω συζητηση αλλα οχι με τρολλ τα βαριέμαι πάρα πολυ αληθεια ...
σιγα μην μας προστατευουν 2 φορες που τους χρεαιστηκαμε μια στην Κυπρο και μια στα Ιμια το βαλανε στα ποδιαΒλέπεις τα σκυλιά που σε προστατεύουν τα ταίζεις..
σιγα μην μας προστατευουν 2 φορες που τους χρεαιστηκαμε μια στην Κυπρο και μια στα Ιμια το βαλανε στα ποδια
σιγα μην μας προστατευουν 2 φορες που τους χρεαιστηκαμε μια στην Κυπρο και μια στα Ιμια το βαλανε στα ποδια
Αυτη ήταν η εντολή απο την πολιτική ηγεσια εσυ τι θα έκανες δηλαδη? αντάρτικο?
εχω συγγενη στρατιωτικο που βγηκεστην συνταξη στα 36 του χρονια! παντα λουφαδοροι και προνομιουχοι ακομα και τωρα με την κριση προνομιουχοι αφου θα παρουν πισω πολλα λεφτα..
Εγω τύπε μου, σου απαντησα ηδη. Θεωρω κριτηριο μονο την υπαγωγη στον δημοσιοϋπαλληλικο κωδικα.Εγω με σενα μιλάω τωρα. Γιατι εισαι ο μοναδικος που απαντας σοβαρά και δεν έχεις διαθεση να τρολάρεις.
Κανονικα και για σενα ομως θα έπρεπε να ειναι κριτηριο. Δεν γινεται να θεωρεις κάποιον που βάζει καθημερινα την ζωη του σε σοβαρο κινδυνο και πάει να βγαλει το φιδι απο την τρυπα οταν οι άλλοι κρυβονται στα γραφεια και ξέρουν μονο να κρινουν και να κράζουν ισο με τους τελευταιους.
μπα...υπαξιωματικος του ναυτικου!Πιλότος ?
Τώρα μας κάνεις πλάκα έτσι ? Πόσο χρονών είσαι είπαμε ?σιγα μην μας προστατευουν 2 φορες που τους χρεαιστηκαμε μια στην Κυπρο και μια στα Ιμια το βαλανε στα ποδια
γιατι που την βλεπεις την πλακα?Τώρα μας κάνεις πλάκα έτσι ? Πόσο χρονών είσαι είπαμε ?
Οι Έλληνες στρατιωτικοί ήταν στη θέση τους και στα Ίμια αλλά και στην Κύπρο και έδωσαν τις ζωές τους . Αν δεν με πιστεύεις ή δεν έχεις γνώση των πραγμάτων λόγο της ηλικίας σου δες :γιατι που την βλεπεις την πλακα?
Αν κάποιος δηλαδή εν υπηρεσία εμπλακεί σε ατύχημα με αυτοκίνητο του στρατού ,με ιδιώτη ο ιδιώτης άραγε σε ποια δικαστήρια θα ασκήσει την αγωγή του για αποζημίωση; ας μας απαντήσουν οι ειδικοί
να καταλάβω και εγω η μη ειδική την σχέση του στρατού με το δημόσιο η την μη εξαρτησή της απο αυτήν
Το ερωτημα ειναι παγιδα?
Το θεμα εχει φτασει μεχρι το Ανωτατο Ειδικο Δικαστηριο για το αν προκειται για διαφορα δημοσιου ή ιδιωτικου δικαιου. Αμφισβητειται σφοδρά. Το γνωριζεις και ρωτας επιτηδες, ή οντως δεν το ξερεις?