Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εχω συγγενη στρατιωτικο που βγηκεστην συνταξη στα 36 του χρονια! παντα λουφαδοροι και προνομιουχοι ακομα και τωρα με την κριση προνομιουχοι αφου θα παρουν πισω πολλα λεφτα..
Ναι υπηρχε διαταξη που ελεγε οτι αν προαχθει νεοτερος σου, παιρνεις συνταξη. Νομιζω καταργηθηκε πλεον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για μενα οχι. Αλλά για καποιον αλλον οπως βλεπεις, μπορει να ειναι.

Εγω με σενα μιλάω τωρα. Γιατι εισαι ο μοναδικος που απαντας σοβαρά και δεν έχεις διαθεση να τρολάρεις.

Κανονικα και για σενα ομως θα έπρεπε να ειναι κριτηριο. Δεν γινεται να θεωρεις κάποιον που βάζει καθημερινα την ζωη του σε σοβαρο κινδυνο και πάει να βγαλει το φιδι απο την τρυπα οταν οι άλλοι κρυβονται στα γραφεια και ξέρουν μονο να κρινουν και να κράζουν ισο με τους τελευταιους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειμαι ανοιχτος να κανω συζητηση αλλα οχι με τρολλ τα βαριέμαι πάρα πολυ αληθεια ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εχω συγγενη στρατιωτικο που βγηκεστην συνταξη στα 36 του χρονια! παντα λουφαδοροι και προνομιουχοι ακομα και τωρα με την κριση προνομιουχοι αφου θα παρουν πισω πολλα λεφτα..

Βλέπεις τα σκυλιά που σε προστατεύουν τα ταίζεις..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σιγα μην μας προστατευουν 2 φορες που τους χρεαιστηκαμε μια στην Κυπρο και μια στα Ιμια το βαλανε στα ποδια

Αυτη ήταν η εντολή απο την πολιτική ηγεσια εσυ τι θα έκανες δηλαδη? αντάρτικο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτη ήταν η εντολή απο την πολιτική ηγεσια εσυ τι θα έκανες δηλαδη? αντάρτικο?
%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%91-%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%9A%CE%A3.jpg
:rolleyes:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236

Πιλότος ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω με σενα μιλάω τωρα. Γιατι εισαι ο μοναδικος που απαντας σοβαρά και δεν έχεις διαθεση να τρολάρεις.

Κανονικα και για σενα ομως θα έπρεπε να ειναι κριτηριο. Δεν γινεται να θεωρεις κάποιον που βάζει καθημερινα την ζωη του σε σοβαρο κινδυνο και πάει να βγαλει το φιδι απο την τρυπα οταν οι άλλοι κρυβονται στα γραφεια και ξέρουν μονο να κρινουν και να κράζουν ισο με τους τελευταιους.
Εγω τύπε μου, σου απαντησα ηδη. Θεωρω κριτηριο μονο την υπαγωγη στον δημοσιοϋπαλληλικο κωδικα.

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιατι που την βλεπεις την πλακα?
Οι Έλληνες στρατιωτικοί ήταν στη θέση τους και στα Ίμια αλλά και στην Κύπρο και έδωσαν τις ζωές τους . Αν δεν με πιστεύεις ή δεν έχεις γνώση των πραγμάτων λόγο της ηλικίας σου δες :

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυποι οποιος εχει παει στρατο ξερει οτι

1. ο στρατος οπως ολα στην ελλαδα ειναι μπουρδελο
2. δεν δουλευει τιποτα
3. ολοι ειναι κλασσικοι δημοσιοι υπαλληλοι με μαστερ στο ξυσιμο αρχιδιων και στην αφαιρεση πυτιριδας
4. εξαιρουνται του 3 διαφοροι τυποι οπως σε μοναδες μαχητικων της αεροποριας, τα καινουργια πλοια στο ναυτικο, ειδικες δυναμεις και τετοια
5. η μασα που πεφτει ειναι απιθανη και αδιανοητη και μην μου την πει κανενας γιατι ξερω πολλα και θα αρχισω να λεω για τα πετσινα και τα μαιμου και θα στεναχωρηθουμε.
6. οι χειροτεροι ολων ειναι οι πολιτες που δουλευον στις μοναδες - αυτοι θελουν ολοι εκτελεση στο συνταγμα.
7. σε περιπτωση πολεμου/συρραξης ολα αλλαζουν αφου κλασσικα στην ελλαδα υπαρχει φιλοτιμο και εθνικοπατριωτικο συναισθημα. ολοι θα τρεξουν, ολοι θα θυσιασουν τα παντα. αποδειξη τα Ιμια.
8. στη κακια στιγμη θα μας σωσει το φιλοτιμο και η αγαπη για την ελλαδα γιατι αμα περιμενουμε απο επαγγελματισμο/οργανωση απο τα στρατα, την πουτσισαμε τυποι  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν κάποιος δηλαδή εν υπηρεσία εμπλακεί σε ατύχημα με αυτοκίνητο του στρατού ,με ιδιώτη ο ιδιώτης άραγε σε ποια δικαστήρια θα ασκήσει την αγωγή του για αποζημίωση; ας μας απαντήσουν οι ειδικοί  :grin:

να καταλάβω και εγω η μη ειδική την σχέση του στρατού με το δημόσιο η την μη εξαρτησή της απο αυτήν

μαλακια ερωτηση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το ερωτημα ειναι παγιδα?
Το θεμα εχει φτασει μεχρι το Ανωτατο Ειδικο Δικαστηριο για το αν προκειται για διαφορα δημοσιου ή ιδιωτικου δικαιου. Αμφισβητειται σφοδρά. Το γνωριζεις και ρωτας επιτηδες, ή οντως δεν το ξερεις?

αν τρακαρει περιπολικο ποια δικαστηρια ειναι αρμοδια χασοδικη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι μαλακια ερωτηση εκτορα, το θεμα ειναι υπαρκτο και αμφισβητησιμο (στην πραξη ειχε αμφισβητηθει με τζιπ του στρατου, που κινειτο για μη υπηρεσιακους λογους).
Το περιπολικο ειναι σαφες οτι κινειται για λογους ασκησης κρατικης εξουσιας, αρα αρμοδια ειναι τα διοικητικα δικαστηρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom