Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εφοσον έχεις προσλάβει τον πιο άξιο και ικανό για την θέση γιατι τον βάζεις να δουλευει 8ωρο και του πληρώνεις μονο τα μισά ένσημα? βλεπω τον υπολογιζεις πολυ τον ικανό που διάλεξες. Εγω εχω μπερδέψει την βούρτσα ή μαλλον μας κάνουν πλάκα οι ιδιωτικοί που βεβαια τους παιρνει να την κάνουν αφου έχουν τοσο κοσμο να περιμένει απο κατω και να συμβιβαστεί. Δεν θα επιλέξει εμενα που θα πάω στην συνεντευξη και θα του κάνω τον ζόρικο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εκει που συμφωνω με τον Kolotripidakia ειναι οι εδω και χρόνια,αναξιες ηγεσίες που εχουμε..Αλλά η ηγεσία δεν ειναι η πλειοψηφία..Τελευταίος ΑΡΧΗΓΟΣ με όλη τη σημασία της λεξης για μενα στο ΠΝ, ηταν ο Θεοδωρουλάκης,,Γι'αυτο εφυγε και νωρις..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εκει που συμφωνω με τον Kolotripidakia ειναι οι εδω και χρόνια,αναξιες ηγεσίες που εχουμε..Αλλά η ηγεσία δεν ειναι η πλειοψηφία..Τελευταίος ΑΡΧΗΓΟΣ με όλη τη σημασία της λεξης για μενα στο ΠΝ, ηταν ο Θεοδωρουλάκης,,Γι'αυτο εφυγε και νωρις..

Aπαγορεύεται να κρινουμε ανώτερους  :P

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπόλντι...δώσε πόνο...  :rockon: :rockon: :rockon:

anigif_enhanced-buzz-7918-1347140266-13.gif

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Aπαγορεύεται να κρινουμε ανώτερους  :P
Η ασκηση κριτικής φιλε,ειναι θεμιτή κι επιτρεπόμενη,εφόσον δεν υπερβαίνει τα εσκαμμένα..
Και μετα απο 29 χρονια στο ΠΝ,πολυσκοτίστηκα...Το "ονομα" μου εχει βγει οπότε,τι να μου κανουν?Θα με μεταθεσουν?Αποστρατευσουν?Δε θα γινω Αρχηγός?
Εδω γελανε...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Η ασκηση κριτικής φιλε,ειναι θεμιτή κι επιτρεπόμενη,εφόσον δεν υπερβαίνει τα εσκαμμένα..
Και μετα απο 29 χρονια στο ΠΝ,πολυσκοτίστηκα...Το "ονομα" μου εχει βγει οπότε,τι να μου κανουν?Θα με μεταθεσουν?Αποστρατευσουν?Δε θα γινω Αρχηγός?
Εδω γελανε...
Είσαι αρχηγός στην καρδια μας! ;)

ουστ ρεμαλι κανονισε για καφε!!!!!!!!!!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε,επειδη εισαι νεος,αν δε σε πειραζει ανετρεξε σε παλαιότερα ποστ μου που εχω απαντησει για όλα οσα εχεις αναφερει..
Επιγραμματικα σου λεω,οτι επειδη εκανες θητεία δυο χρονια δε σημαινει οτι εμαθες και οτι γινεται..Και το οτι δεν ξερεις τι γινεται φαινεται απο τα "μαιμου" που λες..Η ιστορια αυτη μπαζει από παντου..
Και αυτες τις καραμελες περι "υποχρέωσης επαγγελματος" και "1500 το μηνα και στ'αρχιδια σας",παλια...
1100 με τα επικουρικα,τωρα τον πούλο και αυτα..

τυπε επειδη εισαι ευγενης μ'αρεσεις.

δεν θα ανατρεξω γιατι εχω φιλους στο ΠΝ και ξερω τι θα μου πεις - αυτα που μου λενε και αυτοι  :grin:

προφανως με δυο χρονια θητεια δεν μαθαινεις. επειδη πηγα μεγαλος εβλεπα και καταλαβαινα και χωρις να θελω να πω πολλα δημοσιως εκει που ημουνα τα εβλεπα απο πρωτο χερι. το οτι τα μαιμου ειναι ιστορια που μπαζει απο παντου το γνωριζω καλα - εξαλλου δεν γινεται μονο στις ενοπλες δυναμεις - που να δεις στα υπουργεια τι γινεται τυπε - αν πιστεψει κανεις τα χαρτια, το μισο δημοσιο πηγαινει εκτος εδρας καθε μηνα  :grin:

ειναι γεγονος οτι αυτα κοπηκανε βεβαια - τωρα τρωνε μονο οσοι μειναν στα κονε...

δεν ξερω αν παιρνεις 1100 ή 1500, και σιγουρα σε οποια δουλεια και να ησουνα, μετα απο 25-30 χρονια αυτα δεν ειναι λεφτα ειναι κοροιδια. εγω δεν διαφωνω σε αυτο. και εξαλλου και για αυτο οσοι παλιοι του ΠΝ που ξερω, πηραν συνταξη μικροι και κανουν αλλες δουλειες μετα για να βγαλουν μια καλυτερη ακρη.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ωπ, τι έχουμε εδώ;

Αναβάλλεται η εφαρμογή του Ενιαίου Μισθολογίου κατόπιν αντίδρασης στο bou.com;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η αξιοκρατια ποια ειναι στον ιδιωτικο? να σου λέει ελα να σε βάλω να δουλεψεις 8ωρο και να σε δηλώνω οτι δουλεύεις 4ωρο? ή μηπως να βάζεις απο τη τσέπη σου hardware και υλικό για να δουλεύει η εταιρεια? γενικα μην μιλήσουμε για ιδιωτικο τομέα στην Ελλαδα λιγες ειναι οι καλες επιχειρησεις και τυχεροι οσοι έχουν εργασια σε αυτες.

Ρε  φιλαρακι δεν υφισταται εννοια " αξιοκρατια" οταν μιλαμε για ιδιωτικο τομεα. Αυτος που πληρωνει κανει κουμαντο και λουζεται τις επιλογες του.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
μονο στην ελλαδα υπαρχει μια νοοτροπια οτι η επιχειρηση του καθενα ειναι για τους αλλους και οχι για αυτον.

κυριοι παγκοσμιως οποιος πληρωνει κανει οτι κουμαντο θελει. υπαρχει ο νομος και το πλαισιο.

επειδη στην ελλαδα ειναι οι νομοι και τα πλαισια μπουρδελα μη σας φταιει ο εργοδοτης. αυτος ξεκινησε τη δουλεια για να βγαλει λεφτα αυτος οχι εσεις.

οποιος δε γουσταρει, σορρυ αλλα εχει δυο επιλογες: ή βοηθαει να γινει επανασταση να αλλαξουν τα κουμαντα ή την βλεπει εκεινος εργοδοτης/επιχειρηματιας για να τα κανει καλυτερα, πιο ανθρωπινα, πιο ροζ και ομορφα και δικαια.

ετσι παει ο πλανητης τυποι. ή το χωνευουμε και παμε ετσι ή κανουμε κουμαντα να το αλλαξουμε και καλη λευτερια στους ορυζωνες του μεγαλου ηγετη που βγηκε προσφατα με 99.97%.  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μονο στην ελλαδα υπαρχει μια νοοτροπια οτι η επιχειρηση του καθενα ειναι για τους αλλους και οχι για αυτον.

κυριοι παγκοσμιως οποιος πληρωνει κανει οτι κουμαντο θελει. υπαρχει ο νομος και το πλαισιο.

επειδη στην ελλαδα ειναι οι νομοι και τα πλαισια μπουρδελα μη σας φταιει ο εργοδοτης. αυτος ξεκινησε τη δουλεια για να βγαλει λεφτα αυτος οχι εσεις.

οποιος δε γουσταρει, σορρυ αλλα εχει δυο επιλογες: ή βοηθαει να γινει επανασταση να αλλαξουν τα κουμαντα ή την βλεπει εκεινος εργοδοτης/επιχειρηματιας για να τα κανει καλυτερα, πιο ανθρωπινα, πιο ροζ και ομορφα και δικαια.

ετσι παει ο πλανητης τυποι. ή το χωνευουμε και παμε ετσι ή κανουμε κουμαντα να το αλλαξουμε και καλη λευτερια στους ορυζωνες του μεγαλου ηγετη που βγηκε προσφατα με 99.97%.  :grin:

κιμ γιονγκ ουν  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom