tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Για μένα έχει.
καλά ξέρουμε... για σένα έχει σχέση και η πούτσα με την βούρτσα...
Για μένα έχει.
έχει σχέση αυτό με την αξιοκρατία ρε γίδι..???
Πάλι πεταχτηκες ρε ?καλά ξέρουμε... για σένα έχει σχέση και η πούτσα με την βούρτσα...
Εκει που συμφωνω με τον Kolotripidakia ειναι οι εδω και χρόνια,αναξιες ηγεσίες που εχουμε..Αλλά η ηγεσία δεν ειναι η πλειοψηφία..Τελευταίος ΑΡΧΗΓΟΣ με όλη τη σημασία της λεξης για μενα στο ΠΝ, ηταν ο Θεοδωρουλάκης,,Γι'αυτο εφυγε και νωρις..
Μπόλντι...δώσε πόνο...
Μπόλντι...δώσεπόνοκώλο...
Η ασκηση κριτικής φιλε,ειναι θεμιτή κι επιτρεπόμενη,εφόσον δεν υπερβαίνει τα εσκαμμένα..Aπαγορεύεται να κρινουμε ανώτερους
Είσαι αρχηγός στην καρδια μας! ;)Η ασκηση κριτικής φιλε,ειναι θεμιτή κι επιτρεπόμενη,εφόσον δεν υπερβαίνει τα εσκαμμένα..
Και μετα απο 29 χρονια στο ΠΝ,πολυσκοτίστηκα...Το "ονομα" μου εχει βγει οπότε,τι να μου κανουν?Θα με μεταθεσουν?Αποστρατευσουν?Δε θα γινω Αρχηγός?
Εδω γελανε...
Οποτε θελεις...3.000 χλμ δρόμος ειναι μονο!!!Είσαι αρχηγός στην καρδια μας! ;)
ουστ ρεμαλι κανονισε για καφε!!!!!!!!!!!
Οταν ερθεις ρε ρεμαλι!Οποτε θελεις...3.000 χλμ δρόμος ειναι μονο!!!
στον στρατο δεν γινονται διακρισεις τυπε
και επιστημονας να εισαι σκατομαλακες θα υπηρετεις
και γονος πολιτικου να εισαι θα υπηρετήσεις σκληρη θητεια
Φιλε,επειδη εισαι νεος,αν δε σε πειραζει ανετρεξε σε παλαιότερα ποστ μου που εχω απαντησει για όλα οσα εχεις αναφερει..
Επιγραμματικα σου λεω,οτι επειδη εκανες θητεία δυο χρονια δε σημαινει οτι εμαθες και οτι γινεται..Και το οτι δεν ξερεις τι γινεται φαινεται απο τα "μαιμου" που λες..Η ιστορια αυτη μπαζει από παντου..
Και αυτες τις καραμελες περι "υποχρέωσης επαγγελματος" και "1500 το μηνα και στ'αρχιδια σας",παλια...
1100 με τα επικουρικα,τωρα τον πούλο και αυτα..
Η αξιοκρατια ποια ειναι στον ιδιωτικο? να σου λέει ελα να σε βάλω να δουλεψεις 8ωρο και να σε δηλώνω οτι δουλεύεις 4ωρο? ή μηπως να βάζεις απο τη τσέπη σου hardware και υλικό για να δουλεύει η εταιρεια? γενικα μην μιλήσουμε για ιδιωτικο τομέα στην Ελλαδα λιγες ειναι οι καλες επιχειρησεις και τυχεροι οσοι έχουν εργασια σε αυτες.
Ρε φιλαρακι δεν υφισταται εννοια " αξιοκρατια" οταν μιλαμε για ιδιωτικο τομεα. Αυτος που πληρωνει κανει κουμαντο και λουζεται τις επιλογες του.
μονο στην ελλαδα υπαρχει μια νοοτροπια οτι η επιχειρηση του καθενα ειναι για τους αλλους και οχι για αυτον.
κυριοι παγκοσμιως οποιος πληρωνει κανει οτι κουμαντο θελει. υπαρχει ο νομος και το πλαισιο.
επειδη στην ελλαδα ειναι οι νομοι και τα πλαισια μπουρδελα μη σας φταιει ο εργοδοτης. αυτος ξεκινησε τη δουλεια για να βγαλει λεφτα αυτος οχι εσεις.
οποιος δε γουσταρει, σορρυ αλλα εχει δυο επιλογες: ή βοηθαει να γινει επανασταση να αλλαξουν τα κουμαντα ή την βλεπει εκεινος εργοδοτης/επιχειρηματιας για να τα κανει καλυτερα, πιο ανθρωπινα, πιο ροζ και ομορφα και δικαια.
ετσι παει ο πλανητης τυποι. ή το χωνευουμε και παμε ετσι ή κανουμε κουμαντα να το αλλαξουμε και καλη λευτερια στους ορυζωνες του μεγαλου ηγετη που βγηκε προσφατα με 99.97%.