Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εχοντας στο μυαλο μου την περιπτωση που ειχα υποψη μου, παρασυρθηκα. Καπως πρεπει να λεγεται στην ψυχολογια αυτο.

Δεν παρασύρθηκες. Είναι ο τρόπος σκέψης διαφορετικός. Εν υπηρεσία και σε άσκηση κρατικής εξουσίας είναι κάτι που είναι διαφορετικό. Αν ο αστυνομικός είναι υπηρεσία και πήγε για μια εργασία δική του μπορει να μην ειναι στα πλαισια άσκησης κρατικής εξουσίας και έχει συμβει.Αν το δημόσιο αποδείξει ότι ο προστηθείς ήταν μεν εν υπηρεσία αλλά δεν  μετακινούνταν για την υπηρεσία διοτι δεν ειχε τετοια εντολη. Αυτά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μονο στην ελλαδα υπαρχει μια νοοτροπια οτι η επιχειρηση του καθενα ειναι για τους αλλους και οχι για αυτον.

κυριοι παγκοσμιως οποιος πληρωνει κανει οτι κουμαντο θελει. υπαρχει ο νομος και το πλαισιο.

επειδη στην ελλαδα ειναι οι νομοι και τα πλαισια μπουρδελα μη σας φταιει ο εργοδοτης. αυτος ξεκινησε τη δουλεια για να βγαλει λεφτα αυτος οχι εσεις.

οποιος δε γουσταρει, σορρυ αλλα εχει δυο επιλογες: ή βοηθαει να γινει επανασταση να αλλαξουν τα κουμαντα ή την βλεπει εκεινος εργοδοτης/επιχειρηματιας για να τα κανει καλυτερα, πιο ανθρωπινα, πιο ροζ και ομορφα και δικαια.

ετσι παει ο πλανητης τυποι. ή το χωνευουμε και παμε ετσι ή κανουμε κουμαντα να το αλλαξουμε και καλη λευτερια στους ορυζωνες του μεγαλου ηγετη που βγηκε προσφατα με 99.97%.  :grin:

Δεν κάνει ακριβως οτι κουμάντο θέλει εφοσον υπάρχουν νόμοι. Μου αρέσει που έμαθες και πως πηγαινει ο πλανήτης... τον έχεις γυρισει όλο? Η επιχειρηση για όποιον του κοβει λίγο ειναι ένα συστημα που αποτελείται απο πολλά γρανάζια και αν ένα δυσλειτουργει τοτε χαλάει ολο το σύνολο. Αυτο που περιγράφεις ειναι ο νομος του σατράπη οχι του επιχειρηματια. Με έναν σατραπη ελάχιστοι θέλουν να δουλέψουν. Δεν ειναι ροζ το να φέρεσαι σωστα στους υπαλλήλους σου ειναι αυτονοητο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε  φιλαρακι δεν υφισταται εννοια " αξιοκρατια" οταν μιλαμε για ιδιωτικο τομεα. Αυτος που πληρωνει κανει κουμαντο και λουζεται τις επιλογες του.

Ωραια τοτε ολοι εκεινοι που θα βγουν και θα κρινουν την αξιοκρατια του δημοσιου ή οποιου άλλου τομεα ειναι διαφορετικος απο τον δικο τους να προσέχουν τι λένε και τι κριτική κάνουν. Απο τη στιγμη που οι ιδιοι δεν αποτελούν υποδειγμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ωραια τοτε ολοι εκεινοι που θα βγουν και θα κρινουν την αξιοκρατια του δημοσιου ή οποιου άλλου τομεα ειναι διαφορετικος απο τον δικο τους να προσέχουν τι λένε και τι κριτική κάνουν. Απο τη στιγμη που οι ιδιοι δεν αποτελούν υποδειγμα.

Μαλλον δε καταλαβαινεις καλα τις εννοιες. Το δημοσιο εφοσον το πληρωνουν ολοι οφειλει ναναι αξιοκρατικο. Δεν ειναι το τσιφλικι κανενος. Τι σχεση εχει αν αποτελουν παραδειγμα ρε? Δεν υφισταται εννοια αξιοκρατια στον ιδιωτικο τομεα. Κριτικη εφοσον ειναι φορολογουμενοι πολιτες και απο την τσεπη τους πληρωνουν το δημοσιο και βεβαια θα κανουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μαλλον δε καταλαβαινεις καλα τις εννοιες. Το δημοσιο εφοσον το πληρωνουν ολοι οφειλει ναναι αξιοκρατικο. Δεν ειναι το τσιφλικι κανενος. Τι σχεση εχει αν αποτελουν παραδειγμα ρε? Δεν υφισταται εννοια αξιοκρατια στον ιδιωτικο τομεα. Κριτικη εφοσον ειναι φορολογουμενοι πολιτες και απο την τσεπη τους πληρωνουν το δημοσιο και βεβαια θα κανουν.

Αφου οι περισσοτεροι ρε φιλε φοροδιαφεύγουν και κρυβουν χρηματα απο το κρατος πως ακριβως πληρωνουν ?
οι μισθωτοι ειναι πιο σιγουροι οτι θα πληρώσουν γιατι έχουν φανερά εισοδήματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πάτημα έδωσα στον δικο σου αλλά ο ειδικός περι των νομων δεν .. μετα τσιμπησες εσυ και τα κανατε όλοι σαλατα  :tooth:

Ποτε ειπα εγω οτι ειμαι ειδικος περι των νομων? εχεις τρελαθει? σε κτυπησε η ζέστη?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν παρασύρθηκες. Είναι ο τρόπος σκέψης διαφορετικός. Εν υπηρεσία και σε άσκηση κρατικής εξουσίας είναι κάτι που είναι διαφορετικό. Αν ο αστυνομικός είναι υπηρεσία και πήγε για μια εργασία δική του μπορει να μην ειναι στα πλαισια άσκησης κρατικής εξουσίας και έχει συμβει.Αν το δημόσιο αποδείξει ότι ο προστηθείς ήταν μεν εν υπηρεσία αλλά δεν  μετακινούνταν για την υπηρεσία διοτι δεν ειχε τετοια εντολη. Αυτά.

καθοτι ο καθενας εν ωρα υπηρεσιας παιρνει ενα περιπολικο ή ενα στρατιωτικο οχημα και κανει τη βολτα του και τις δουλειες του.  :jerking:
αμπαλη θεια μη μιλας για θεματα που δεν κατεχεις πραμα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Σωστός. Δικιά μου η επιχείρηση, εγώ διαλέγω όπως γουστάρω το προσωπικό μου. Αν θέλω βάζω τις γκόμενες, τους φίλους, τις ξαδέρφες, τον μπατζανάκη μου κοκ. Αν αυτοί είναι ζωάδια και μου το φουντάρουν το μαγαζί πρόβλημα μου. Δικιά μου η τσέπη, δικιά μου και η χασούρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καθοτι ο καθενας εν ωρα υπηρεσιας παιρνει ενα περιπολικο ή ενα στρατιωτικο οχημα και κανει τη βολτα του και τις δουλειες του.  :jerking:
αμπαλη θεια μη μιλας για θεματα που δεν κατεχεις πραμα.

Αποψε λέω να πάρω το τζιπ της υπηρεσιας ρε να σκάσουμε στο Ακρωτηρι εισαι μέσα?  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θειτσα αντε να φτιάξεις καμια πίτσα έχει και Μουντιαλ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αποψε λέω να πάρω το τζιπ της υπηρεσιας ρε να σκάσουμε στο Ακρωτηρι εισαι μέσα?  :2funny: :2funny:
Καλα ρε μαλακα περυσι δεν μου ελεγες οτι θα με ξεπερνας στον μισθο και θα παιρνεις πανω απο 5000 τον μηνα;Τωρα συμβιβαστηκες με τα 600; :S

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
καθοτι ο καθενας εν ωρα υπηρεσιας παιρνει ενα περιπολικο ή ενα στρατιωτικο οχημα και κανει τη βολτα του και τις δουλειες του.  :jerking:

Δεν εννοεί προφανώς ότι θα βγάλει ο αρχιλοχίας το τζιπ απ' τη μονάδα να πάει π.χ. σουπερμάρκετ, αλλά πιθανές "παρακάμψεις" που μπορεί να κάνει όχημα που είναι ήδη έξω. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις δει ΠΟΤΕ να γίνεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Παροχες κινητων και αυτοκινητων σε στελεχη της εταιρειας = ξέπλυμα μαυρου χρηματος. Και θα βγει μετα αυτος να μιλήσει για αξιοκρατια και οτι πληρώνει τους ΔΥ. Ο καθενας οπως θέλει τα λεει αυτο δεν μπορουν να καταλαβουν κάποιοι και τάσσονται με το μέρος τους. Εγω δεν ειπα να ειναι κάποιος με τους ΔΥ αλλα έλεος εφοσον δεν τον ξέρεις τον άλλον τι τον υποστηριζεις? υποστηριξε τον εαυτο σου καλυτερα ή μεινε ουδετερος.

Αν οι μισοι βέβαια ειστε επιχειρηματιες εδω μεσα τοτε λογικο να υποστηριζετε την ομαδα σας.

Επισκέπτης
Φέρτε πίσω τον Λάκη ρε μάγκες να κάνουμε καμιά συζήτηση

Δεν παλεύεται αυτό το πράμα... :S :S :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν εννοεί προφανώς ότι θα βγάλει ο αρχιλοχίας το τζιπ απ' τη μονάδα να πάει π.χ. σουπερμάρκετ, αλλά πιθανές "παρακάμψεις" που μπορεί να κάνει όχημα που είναι ήδη έξω. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις δει ΠΟΤΕ να γίνεται.

δηλαδή υποβάλλουν σχέδιο πτήσης τα οχήματα του στρατού και τς αστυνομίας όταν βγαίνουν για υπηρεσία ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom