Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για αστυνομία δεν ξέρω, είναι διαφορετικό γιατί ο αστυνομικός έχει δικαίωμα να "επεμβαίνει" όπου κρίνει σκόπιμο. Αλλά αν στρατιωτικό όχημα που έχει βγει για ώνια εμπλακεί σε ατύχημα στην άλλη μεριά της πόλης τι γίνεται;

χαμος. μπερδευονται ολοι στη μεση και τροχαια και στρατονομια συντασσουν φακελο και οι δυο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χαμος. μπερδευονται ολοι στη μεση και τροχαια και στρατονομια συντασσουν φακελο και οι δυο.
γιαυτο οποιος ενεπλακη ποτε ακρη  δεν βρηκε να αποζημιωθει....καλυτερα να μπλεξεις με την γεωργιανη μαφια παρα με τον ΕΣ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και για πες εσυ που το κατέχεις το θεμα (γιατι φυσικα δεν εχεις κατανοήσει καν τι λεμε) ποια δικαστήρια ειναι τα αρμόδια κατα την πτωχη σου αποψη μεγαλε δάσκαλε;

οταν θα ερχεσαι με αυτο το υφακι σε μενα θα παιρνεις τις μπαλες μου για απαντηση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ευθυνων γιατι πραγμα ρε φιλε? Το ενα ειναι δημοσιο και ειναι υπολογος σε ολους το αλλο ειναι ιδιωτικο , ειναι υποθεση ατομικη ιδιωτικη. Τσιφλικη του αν θελει βαζει φωτια και την καιει. Για ποια ευθυνη και απεναντι σε ποιον μου μιλας? Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?

Ευθυνες και υποχρεώσεις απεναντι στο κράτος με την φορολογια. Δεν θα δεχθώ κριτική πχ απο σένα απο την στιγμη που δεν εισαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου. Διοτι το δικο σου μεριδιο που δεν πληρώνεις θα το φορτωθώ εγω. Απο μένα θα το αφαιρεσουν απο τον λογαριασμο μου οχι απο σενα που επιλεγεις αν θες να μην δειχνεις τον μισθο σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και που καταληξαμε????
οτι οι στρατιωτικοι ειναι ελευθεροι επαγγελματιες????

Δικια της ιδέα ηταν να ανοιχθει τέτοια ψηφοφορια. Εγω δεν θέλω να καταλήξω κάπου.
Της ειπα εξαρχης οτι η ψηφοφορια αυτη ειναι ανουσια αλλα οταν έχεις να κανεις με την εριναλ ξέρεις οτι άκρη δεν θα βγάλεις και θα συνεχισει να διαφωνει ακομα και αν έχει αδικο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιαυτο οποιος ενεπλακη ποτε ακρη  δεν βρηκε να αποζημιωθει....καλυτερα να μπλεξεις με την γεωργιανη μαφια παρα με τον ΕΣ

βρισκεις μια χαρα ακρη απλα ειναι χρονοβορο και εμπλεκονται αρκετες υπηρεσιες ενδιαμεσα (τμημα κρατικων οχηματων, δ/νση οικονομικου, δ/νση προυπολογισμου κλπ κλπ και τρεχα γυρευε. εαν δεν τα βρειτε στα οικονομικα πας στα πολιτικα δικαστηρια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ευθυνες και υποχρεώσεις απεναντι στο κράτος με την φορολογια. Δεν θα δεχθώ κριτική πχ απο σένα απο την στιγμη που δεν εισαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου. Διοτι το δικο σου μεριδιο που δεν πληρώνεις θα το φορτωθώ εγω. Απο μένα θα το αφαιρεσουν απο τον λογαριασμο μου οχι απο σενα που επιλεγεις αν θες να μην δειχνεις τον μισθο σου.

Η φοροδιαφυγη ειναι ενα αλλο ζητημα εντελως διαφορετικο απο την αξιοκρατια. Αλλο το οτι πρεπει να υπαρχει υπευθυνοτητα και σε αυτο .Αλλα αυτο αφορα τον επιχειρηματια οχι τον εργαζομενο στην ιδιωτικη εταιρεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για αστυνομία δεν ξέρω, είναι διαφορετικό γιατί ο αστυνομικός έχει δικαίωμα να "επεμβαίνει" όπου κρίνει σκόπιμο. Αλλά αν στρατιωτικό όχημα που έχει βγει για ώνια εμπλακεί σε ατύχημα στην άλλη μεριά της πόλης τι γίνεται;

Οχι. Ο αστυνομικος εχει δικαιωμα να επεμβει στις περιοχες δικαιοδοσιας του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η φοροδιαφυγη ειναι ενα αλλο ζητημα εντελως διαφορετικο απο την αξιοκρατια. Αλλο το οτι πρεπει να υπαρχει υπευθυνοτητα και σε αυτο .Αλλα αυτο αφορα τον επιχειρηματια οχι τον εργαζομενο στην ιδιωτικη εταιρεια.

Αυτο σου λέω. Οτι ο επιχειρηματιας (οχι ολοι εννοειται) κάποιοι απο αυτους ξεκινάνε πόλεμο με τους υπόλοιπους πχ δημοσιο και ρίχνουν κράξιμο απο την στιγμη που ουτε οι ιδιοι ειναι απεναντι στο κράτος εντάξει. Τέσπα αυτα σε γενικές γραμμές.

υ.γ Κάποιοι παίρνουν το μέρος των πρώτων δεν ξερω για ποιο λογο χωρις να έχουν ψάξει πρωτα αμα είναι σωστοι ή οχι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα κανει και δεν τον δειχνει τον μισθο του γιατι

α)πληρωνει 4 χιλιαρικα εισφορες ασφαλιστικες και δεν εχει περιθαλψη,γιατρο και εξασφαλισμενη συνταξη παρα μονο εθνικη----->360 ευρω

β)πληρωνει 26 τα εκατο φορο απο το πρωτο ευρω κερδους και προκαταβολη 50 τα εκατο για το 2015 την στιγμη που δεν ξερει αν το 2015 θα ζει(ειναι και γερος ο σεβαλιε εξηνταπεντε χρονων)

γ)πληρωνει εξτρα φορο αν απασχολει υπαλληλο και δινει μεροκαματο ως μικρομεσαια επιχειρηση σε ενα παιδι και τον βριζετε κιολας ως καπιταλα εκμεταλευτη εργοδοτη(σκατα στα αφεντικα κλπ)

δ)δεν παιρνει απο πουθενα αδεια,ρεπο,αργια,σαββατοκυριακα την στιγμη που εσυ ως ΔΥ κανονιζεις μην χασεις κανα κεκτημενο σου και δεν σου το δωσουν (πχ αδεια υπολογιστη,αδεια πατρικη,αδεια ανατροφης,αδεια με υπευθυνη δηλωση,αδεια αναρρωτικη,αδεια εκπαιδευτικη)

ε)εκπιπτουν ως εξοδα του μονο τα εξοδα της επιχειρησης αλλα αποδειξεις λιανικης δεν ισχυουν για αυτον....ο ελευθεροεπαγγελματιας προφανως δεν τρωει,δεν πινει,δεν παει σουπερμαρκετ.....οτι κερδιζει το αποταμιευει

στ)παλευει μονος του αλυσιδες και πολυεθνικες που απασχολουν εργατικη πλεμπα ενω αυτος ειναι υπαλληλος και αφεντικο μαζι τις περισσοτερες φορες

ζ)εχει μονιμα χρεωστικο εκκαθαριστικο αλλα δεν εχει φως νερο ποιοτητα ζωης,παροχες υγειας,δρομους

η)δεν εχει δικαιωμα επειδη ειναι και καλα αφεντικο κι ας ψωμοζει να εχει παροχες κοινωνικου τουρισμου,εργατικης κατοικιας,κοινωνικου βιβλιου κλπ.....ειπαμε ειναι ενας πλουσιος ελευθεροεπαγγελματιας καπιταλας

θ)αμα αρρωστησει βαρια η επιχειρηση του παει κατα διαολου ενω εσυ απλα εισαι σε μακρα αναρρωτικη μακρια απο δω και για τους δυο σας.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και συ μην ανοιγεις διαλογο με μπολντ μας εχεις εκνευρισει μεσημεριατικα ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom