Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και συ μην ανοιγεις διαλογο με μπολντ μας εχεις εκνευρισει μεσημεριατικα ......

Δεν έχω σκοπο να εκνευρισω κανέναν. Ο καθένας απο την πλευρά που ειναι όταν θα δεχθεί κριτική θα υποστηρίξει τον εαυτο του και την θέση του και ειναι απολυτα λογικό. Για αυτο και ειπα πριν οτι τελικα ευθυνες εχουν και οι 2. Τωρα που ο φορος ειναι υψηλός σε πειράζει και ειναι λογικο μέχρι να φτάσουμε ομως σε αυτο το σημειο δεν πλήρωνες κανονικα τους φορους σου και το κράτος φαλήρισε. Δεν φταις μονο εσυ βεβαια φταινε και άλλα σκάνδαλα προφανως.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καλα κανει και δεν τον δειχνει τον μισθο του γιατι

α)πληρωνει 4 χιλιαρικα εισφορες ασφαλιστικες και δεν εχει περιθαλψη,γιατρο και εξασφαλισμενη συνταξη παρα μονο εθνικη----->360 ευρω

β)πληρωνει 26 τα εκατο φορο απο το πρωτο ευρω κερδους και προκαταβολη 50 τα εκατο για το 2015 την στιγμη που δεν ξερει αν το 2015 θα ζει(ειναι και γερος ο σεβαλιε εξηνταπεντε χρονων)

γ)πληρωνει εξτρα φορο αν απασχολει υπαλληλο και δινει μεροκαματο ως μικρομεσαια επιχειρηση σε ενα παιδι και τον βριζετε κιολας ως καπιταλα εκμεταλευτη εργοδοτη(σκατα στα αφεντικα κλπ)

δ)δεν παιρνει απο πουθενα αδεια,ρεπο,αργια,σαββατοκυριακα την στιγμη που εσυ ως ΔΥ κανονιζεις μην χασεις κανα κεκτημενο σου και δεν σου το δωσουν (πχ αδεια υπολογιστη,αδεια πατρικη,αδεια ανατροφης,αδεια με υπευθυνη δηλωση,αδεια αναρρωτικη,αδεια εκπαιδευτικη)

ε)εκπιπτουν ως εξοδα του μονο τα εξοδα της επιχειρησης αλλα αποδειξεις λιανικης δεν ισχυουν για αυτον....ο ελευθεροεπαγγελματιας προφανως δεν τρωει,δεν πινει,δεν παει σουπερμαρκετ.....οτι κερδιζει το αποταμιευει

στ)παλευει μονος του αλυσιδες και πολυεθνικες που απασχολουν εργατικη πλεμπα ενω αυτος ειναι υπαλληλος και αφεντικο μαζι τις περισσοτερες φορες

ζ)εχει μονιμα χρεωστικο εκκαθαριστικο αλλα δεν εχει φως νερο ποιοτητα ζωης,παροχες υγειας,δρομους

η)δεν εχει δικαιωμα επειδη ειναι και καλα αφεντικο κι ας ψωμοζει να εχει παροχες κοινωνικου τουρισμου,εργατικης κατοικιας,κοινωνικου βιβλιου κλπ.....ειπαμε ειναι ενας πλουσιος ελευθεροεπαγγελματιας καπιταλας

θ)αμα αρρωστησει βαρια η επιχειρηση του παει κατα διαολου ενω εσυ απλα εισαι σε μακρα αναρρωτικη μακρια απο δω και για τους δυο σας.....

ρε τζι ελ τι μας λες δηλαδη?οτι μετα την μεταπολιτευση εγιναν πιο πλουσιοι οι δημ.υπαλληλοι απο τους επιχειρηματιες? :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν έχω σκοπο να εκνευρισω κανέναν. Ο καθένας απο την πλευρά που ειναι όταν θα δεχθεί κριτική θα υποστηρίξει τον εαυτο του και την θέση του και ειναι απολυτα λογικό. Για αυτο και ειπα πριν οτι τελικα ευθυνες εχουν και οι 2. Τωρα που ο φορος ειναι υψηλός σε πειράζει και ειναι λογικο μέχρι να φτάσουμε ομως σε αυτο το σημειο δεν πλήρωνες κανονικα τους φορους σου και το κράτος φαλήρισε. Δεν φταις μονο εσυ βεβαια φταινε και άλλα σκάνδαλα προφανως.
τυπε συνεχιζεις να υποστηριζεις νδ ακομα? :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.285
Πόντοι
5.006
βρισκεις μια χαρα ακρη απλα ειναι χρονοβορο και εμπλεκονται αρκετες υπηρεσιες ενδιαμεσα (τμημα κρατικων οχηματων, δ/νση οικονομικου, δ/νση προυπολογισμου κλπ κλπ και τρεχα γυρευε. εαν δεν τα βρειτε στα οικονομικα πας στα πολιτικα δικαστηρια.
διοικητικα δικαστηρια.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ευθυνες και υποχρεώσεις απεναντι στο κράτος με την φορολογια. Δεν θα δεχθώ κριτική πχ απο σένα απο την στιγμη που δεν εισαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου. Διοτι το δικο σου μεριδιο που δεν πληρώνεις θα το φορτωθώ εγω. Απο μένα θα το αφαιρεσουν απο τον λογαριασμο μου οχι απο σενα που επιλεγεις αν θες να μην δειχνεις τον μισθο σου.
Κι εσύ που ξέρεις και μιλάς για το αν ειναι εντάξει με τις φορολογικές υποχρώσεις του άλλος, εφοριακός εισαι; Αυτή ειναι δουλειά αλλουνού. Πέφτεις σε παράπτωμα, γύρνα στη φιδότρυπά σου!
Ολοι οι πολίτες έχουν δικαίμα να κρίνουν για τις υπηρεσίες που παρέχει το κράτος ακόμα και οι άποροι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ρε τζι ελ τι μας λες δηλαδη?οτι μετα την μεταπολιτευση εγιναν πιο πλουσιοι οι δημ.υπαλληλοι απο τους επιχειρηματιες? :headbang: :headbang:
αν κρινω απο γιατρους του ΕΣΥ,εφοριακους,αστυνομικους,ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ,ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ,τελωνειακους,πολεοδομικους με καταθεσεις εκατομμυριων ναι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Γιατι εσυ τι νομιζεις οτι ο καθε επιχειρηματιας ειναι δισεκατομμυριουχος? Ο καθε ενας που εχει μια μικροεπιχειριση. Και βεβαια πολλοι δημοσιοι υπαλληλοι και με λαδωματα κλπ εγιναν πολυ πλουσιοτεροι απο επιχειρηματιες.  Και ξεκουραστα μαλιστα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αλλα επειδη δεν ειμαι λαικιστης δεν θα κρινω απο αυτα......περιπτωση φακελακι

θα κρινω απο οδηγους της ΕΘΕΛ,καθαριστριες βουλης και οδηγους υψηλων προσωπων και ενα σωρο αγραμματους που επαιρναν τριπλασιους μισθους απο μορφωμενους ανθρωπους στον ιδιωτικο τομεα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

θα κρινω απο οδηγους της ΕΘΕΛ,καθαριστριες βουλης και οδηγους υψηλων προσωπων και ενα σωρο αγραμματους που επαιρναν τριπλασιους μισθους απο μορφωμενους ανθρωπους στον ιδιωτικο τομεα
τυπε που ειναι ο λακης να χεσει τον ταφο του κολλα τωρα :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Μέσα σε ολους αυτους λοιπον θεωρεις οτι έχουν καμια σχέση οι στρατιωτικοι?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Γιατι εσυ τι νομιζεις οτι ο καθε επιχειρηματιας ειναι δισεκατομμυριουχος? Ο καθε ενας που εχει μια μικροεπιχειριση. Και βεβαια πολλοι δημοσιοι υπαλληλοι και με λαδωματα κλπ εγιναν πολυ πλουσιοτεροι απο επιχειρηματιες.  Και ξεκουραστα μαλιστα

δν ειπα αυτο....αλλα οταν ο αλλος εχει περιουσια επιχειρηση πως μπορει να συγκριθει πχ με εναν αστυφυλακα? :headbang: :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αν κρινω απο γιατρους του ΕΣΥ,εφοριακους,αστυνομικους,ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ,ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ,τελωνειακους,πολεοδομικους με καταθεσεις εκατομμυριων ναι

ε καλα ενω ο γιατρος στον ιδιωτικο τομεα λιγα εβγαζε  :o :o :o :o
αν εξαιρεσεις τις ΔΕΚΟ και πολεοδομια ο μεσος ελευθ.επαγγελματιας εβγαζε πιο πολλα απο το δημοσιο υπαλληλο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τον χεζω κι εγω δεν εχω θεμα επ αυτου....εχω φαει και μπολικα βλητα χτες θα εχει καλη κοπρια
_.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom