Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Επισκέπτης
ρε μάγκες δεν ανοίγουμε καμιά φιλοσοφική κουβέντα καλύτερα;

πάλι ποιος είναι πιο σκατάς απ τους σκατάδες θ ασχολούμαστε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε μάγκες δεν ανοίγουμε καμιά φιλοσοφική κουβέντα καλύτερα;

πάλι ποιος είναι πιο σκατάς απ τους σκατάδες θ ασχολούμαστε;

Δεν μας αδειάζεις την γωνια καλύτερα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ε καλα ενω ο γιατρος στον ιδιωτικο τομεα λιγα εβγαζε  :o :o :o :o
οσα θελει βγαζει ρε μαν.....γιαυτο εχει ΣΔΟΕ ....να παει να τον ελεγξει....και αν κανει αγορες,αν εχει καταθεσεις αν αν θα του βαλουν προστιμο αν δεν τα δικαιολογει.....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
οσα θελει βγαζει ρε μαν.....γιαυτο εχει ΣΔΟΕ ....να παει να τον ελεγξει....και αν κανει αγορες,αν εχει καταθεσεις αν αν θα του βαλουν προστιμο αν δεν τα δικαιολογει.....

προσωπικα στα αρχιδια μου για τη φοροδιαφυγη....ας μην υπηρχε κριση ολα καλα  :grin: :grin: :grin:
δν ειμαι τραμουντανας εγω  :grin: :grin: :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Δεν κάνει ακριβως οτι κουμάντο θέλει εφοσον υπάρχουν νόμοι. Μου αρέσει που έμαθες και πως πηγαινει ο πλανήτης... τον έχεις γυρισει όλο? Η επιχειρηση για όποιον του κοβει λίγο ειναι ένα συστημα που αποτελείται απο πολλά γρανάζια και αν ένα δυσλειτουργει τοτε χαλάει ολο το σύνολο. Αυτο που περιγράφεις ειναι ο νομος του σατράπη οχι του επιχειρηματια. Με έναν σατραπη ελάχιστοι θέλουν να δουλέψουν. Δεν ειναι ροζ το να φέρεσαι σωστα στους υπαλλήλους σου ειναι αυτονοητο

τυπε δεν σε ξερω αλλα απο αυτα που μου γραφεις μαλλον δεν ειχες ποτε σου επιχειρηση με προσωπικο. επιχειρηση που να μην αποφασιζει το αφεντικο δεν υπαρχει. τα αλλα ειναι για να συζηταμε. το αν εισαι αδικος ή δικαιος, σατραπης ή φιλικος ειναι θεμα χαρακτηρα. ξαναλεω ή εχουμε ελευθερη αγορα ή οχι. αν εγω ειμαι μαλακας και θελω να φτιαξω σοφτγουερ αλλα ψαχνω για μισθους 200 ευρω θα παρω τα αρχιδια μου ή στη πρωτη ευκαιρια θα μου την κανουν οι μαγκες.

εγω οταν ημουν υπαλληλος και με κακοπληρωνανε σε καθε ευκαιρια τους δαγκωνα - σε μια δουλεια που ενιωσα οτι με πληρωνανε για την αξια μου, εμεινα 8 χρονια και τους εκανα παπαδες - στη τελικη παρολο που επαιρνα χοντρα, ηταν κερδισμενο το αφεντικο και πολυ καλα εκανε. το πηρα λοιπον το μαθημα μου. αλλα εχω παραιτηθει και 5 φορες απο δουλειες. ειπα οποιος εχει αρχιδακια ή κανει τη δικια του δουλεια για να δειξει και σε μας τους υπολοιπους πως γινεται, ή μας λεει ανοιχτα οτι θελει επανασταση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε δεν σε ξερω αλλα απο αυτα που μου γραφεις μαλλον δεν ειχες ποτε σου επιχειρηση με προσωπικο. επιχειρηση που να μην αποφασιζει το αφεντικο δεν υπαρχει. τα αλλα ειναι για να συζηταμε. το αν εισαι αδικος ή δικαιος, σατραπης ή φιλικος ειναι θεμα χαρακτηρα. ξαναλεω ή εχουμε ελευθερη αγορα ή οχι. αν εγω ειμαι μαλακας και θελω να φτιαξω σοφτγουερ αλλα ψαχνω για μισθους 200 ευρω θα παρω τα αρχιδια μου ή στη πρωτη ευκαιρια θα μου την κανουν οι μαγκες.

εγω οταν ημουν υπαλληλος και με κακοπληρωνανε σε καθε ευκαιρια τους δαγκωνα - σε μια δουλεια που ενιωσα οτι με πληρωνανε για την αξια μου, εμεινα 8 χρονια και τους εκανα παπαδες - στη τελικη παρολο που επαιρνα χοντρα, ηταν κερδισμενο το αφεντικο και πολυ καλα εκανε. το πηρα λοιπον το μαθημα μου. αλλα εχω παραιτηθει και 5 φορες απο δουλειες. ειπα οποιος εχει αρχιδακια ή κανει τη δικια του δουλεια για να δειξει και σε μας τους υπολοιπους πως γινεται, ή μας λεει ανοιχτα οτι θελει επανασταση.

Μεγαλειοτατο θελουμε  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δν ειπα αυτο....αλλα οταν ο αλλος εχει περιουσια επιχειρηση πως μπορει να συγκριθει πχ με εναν αστυφυλακα? :headbang: :headbang:

Και οταν ο αλλος εχει ενα μαγαζακι πως μπορει να συγκριθει με εναν ΔΕΗτζη η εναν της πολεοδομιας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ποτε δεν ειχα επιχειρηση με προσωπικό. Και συμφωνω με το boldarismeno.

Δικια σου δουλειά αυτη τη περιοδο δεν μπορεις να κάνεις. Και οποιος τα καταφέρνει ειναι αξιέπαινος και το κρατος θα πρεπει να τον βοηθήσει. Σε γενικες γραμμές ομως θα δυσκολευτεις πολυ και στην χειροτερη θα κλεισεις γρήγορα.Απλα θα χάσεις μέσα σε ενα 6μηνο οσα ειχες μαζέψει σαν κεφαλαιο για να ανοιξεις κατι... το μονο που θα κερδισεις ειναι μια εγγραφή στο βιογραφικο και μια μικρή εμπειρία αλλα γενικα πιστευω σαν σκέψη απαγορεύεται. Και έχω ρωτησει οχι απλους μαγαζατορες αλλα διευθυντές και ιδιοκτητες Α.Ε επιχειρησεων που απασχολουν 30 - 40 άτομα προσωπικο και βάλε.

Με κάτι φιλους σκεφτομασταν παλιοτερα να ανοιξουμε επιχειρηση αλλα εγκαταλειφθηκε γρηγορα σαν ιδέα ... δεν ειναι η κατάλληλη εποχη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ποτε δεν ειχα επιχειρηση με προσωπικό. Και συμφωνω με το boldarismeno.

Δικια σου δουλειά αυτη τη περιοδο δεν μπορεις να κάνεις. Και οποιος τα καταφέρνει ειναι αξιέπαινος και το κρατος θα πρεπει να τον βοηθήσει. Σε γενικες γραμμές ομως θα δυσκολευτεις πολυ και στην χειροτερη θα κλεισεις γρήγορα.Απλα θα χάσεις μέσα σε ενα 6μηνο οσα ειχες μαζέψει σαν κεφαλαιο για να ανοιξεις κατι... το μονο που θα κερδισεις ειναι μια εγγραφή στο βιογραφικο και μια μικρή εμπειρία αλλα γενικα πιστευω σαν σκέψη απαγορεύεται. Και έχω ρωτησει οχι απλους μαγαζατορες αλλα διευθυντές και ιδιοκτητες Α.Ε επιχειρησεων που απασχολουν 30 - 40 άτομα προσωπικο και βάλε.

Με κάτι φιλους σκεφτομασταν παλιοτερα να ανοιξουμε επιχειρηση αλλα εγκαταλειφθηκε γρηγορα σαν ιδέα ... δεν ειναι η κατάλληλη εποχη.

παπαρια τριμαντολες, 4 πιτσιρικαδες κομπ σαι πηρανε αυτη τη βδομαδα 2 κατοσταρικα ραουντ 1 φαινανσινγκ απο λονδινο
απλα αυτοι τους τρωει ο κωλος τους και ναι παιζουν με 80% πιθανοτητα να αποτυχουν αλλα δε εχουν την αναγκη που χεις εσυ, να εξασφαλισουμε μισθο για μια ζωη κιας γυαλιζουμε πομολα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τι να πουλουσατε τυπε?

Ο ένας ήθελε κατι σχετικά με το φαγητο και οι 2 μαζι με εμενα σκεφτοντουσαν κατι σχετικα με υπολογιστες κτλπ

συζητησαμε και με έναν χρηματιστή που ήξερε τα της αγοράς και μας εξηγησε οτι ειναι δυσκολο διοτι καταρχην θα πρέπει να ξεκινησεις με την φορολογια τα ΤΕΒΕ και ολα αυτα μετα να προσθέσεις και τα άλλα εξοδα της επιχειρησης να δεις το τζιρο που θα κάνεις και μετα οτι μεινει θα ειναι ο κοπος και ο μισθος σου... αξιζει τον κοπο και το αγχος και το τρεξιμο?!

Η άλλη λυση η οποια ανήκει στην σφαιρα της φαντασιας ειναι να έχεις μια καλή ιδεα γυρω απο ενα λογισμικο να ανοιξεις μια startup να βρεις επενδυτες και το προιον σου να κάνει θραυση. Μονο έτσι αξιζει ο κοπος... αλλα αυτα ειναι ονειρα το βραδυ γιατι γενικα προυποθετει πολλες γνώσεις και να βρεις και τα κατάλληλα άτομα και φυσικα μια πολυ καλη ιδεα που θα έχει μεγαλη απηχηση στο κοσμο.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
παπαρια τριμαντολες, 4 πιτσιρικαδες κομπ σαι πηρανε αυτη τη βδομαδα 2 κατοσταρικα ραουντ 1 φαινανσινγκ απο λονδινο
απλα αυτοι τους τρωει ο κωλος τους και ναι παιζουν με 80% πιθανοτητα να αποτυχουν αλλα δε εχουν την αναγκη που χεις εσυ, να εξασφαλισουμε μισθο για μια ζωη κιας γυαλιζουμε πομολα

τυπε TempT στην ιδια δουλεια πρεπει να ειμαστε γιατι σε βλεπω πολυ ενημερωμενο για πολλα που εγω δεν λεω για να μην καρφωθω  :grin: :grin:

(εννοω τομεα οχι εταιρεια)  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom