Επισκέπτης
ρε μάγκες δεν ανοίγουμε καμιά φιλοσοφική κουβέντα καλύτερα;
πάλι ποιος είναι πιο σκατάς απ τους σκατάδες θ ασχολούμαστε;
ρε μάγκες δεν ανοίγουμε καμιά φιλοσοφική κουβέντα καλύτερα;
οσα θελει βγαζει ρε μαν.....γιαυτο εχει ΣΔΟΕ ....να παει να τον ελεγξει....και αν κανει αγορες,αν εχει καταθεσεις αν αν θα του βαλουν προστιμο αν δεν τα δικαιολογει.....ε καλα ενω ο γιατρος στον ιδιωτικο τομεα λιγα εβγαζε :o :o :o :o
Φέρτε πίσω τον Λάκη ρε μάγκες να κάνουμε καμιά συζήτηση
Δεν παλεύεται αυτό το πράμα... :S :S :S
Και μήτσο/αχαχούχα....![]()
ναι φερτε πισω τον μογγολο να τον χυνουμε στον κωλο.....χααχαχαχαχχχαχαχαΚαι μήτσο/αχαχούχα....![]()
οσα θελει βγαζει ρε μαν.....γιαυτο εχει ΣΔΟΕ ....να παει να τον ελεγξει....και αν κανει αγορες,αν εχει καταθεσεις αν αν θα του βαλουν προστιμο αν δεν τα δικαιολογει.....
Δεν κάνει ακριβως οτι κουμάντο θέλει εφοσον υπάρχουν νόμοι. Μου αρέσει που έμαθες και πως πηγαινει ο πλανήτης... τον έχεις γυρισει όλο? Η επιχειρηση για όποιον του κοβει λίγο ειναι ένα συστημα που αποτελείται απο πολλά γρανάζια και αν ένα δυσλειτουργει τοτε χαλάει ολο το σύνολο. Αυτο που περιγράφεις ειναι ο νομος του σατράπη οχι του επιχειρηματια. Με έναν σατραπη ελάχιστοι θέλουν να δουλέψουν. Δεν ειναι ροζ το να φέρεσαι σωστα στους υπαλλήλους σου ειναι αυτονοητο
τυπε δεν σε ξερω αλλα απο αυτα που μου γραφεις μαλλον δεν ειχες ποτε σου επιχειρηση με προσωπικο. επιχειρηση που να μην αποφασιζει το αφεντικο δεν υπαρχει. τα αλλα ειναι για να συζηταμε. το αν εισαι αδικος ή δικαιος, σατραπης ή φιλικος ειναι θεμα χαρακτηρα. ξαναλεω ή εχουμε ελευθερη αγορα ή οχι. αν εγω ειμαι μαλακας και θελω να φτιαξω σοφτγουερ αλλα ψαχνω για μισθους 200 ευρω θα παρω τα αρχιδια μου ή στη πρωτη ευκαιρια θα μου την κανουν οι μαγκες.
εγω οταν ημουν υπαλληλος και με κακοπληρωνανε σε καθε ευκαιρια τους δαγκωνα - σε μια δουλεια που ενιωσα οτι με πληρωνανε για την αξια μου, εμεινα 8 χρονια και τους εκανα παπαδες - στη τελικη παρολο που επαιρνα χοντρα, ηταν κερδισμενο το αφεντικο και πολυ καλα εκανε. το πηρα λοιπον το μαθημα μου. αλλα εχω παραιτηθει και 5 φορες απο δουλειες. ειπα οποιος εχει αρχιδακια ή κανει τη δικια του δουλεια για να δειξει και σε μας τους υπολοιπους πως γινεται, ή μας λεει ανοιχτα οτι θελει επανασταση.
ναι φερτε πισω τον μογγολο να τον χυνουμε στον κωλο.....χααχαχαχαχχχαχαχα
ναι τυπεΕσύ τον μπλόκαρες το Μήτσο,τύπε...?![]()
ντοκ να μπλοκαρεις και αυτον τον μπιλυ13ναι τυπε
ενα ενα με την σειρα τυπε....ολα θα γινουνντοκ να μπλοκαρεις και αυτον τον μπιλυ13
ειναι κοπροσκυλο
δν ειπα αυτο....αλλα οταν ο αλλος εχει περιουσια επιχειρηση πως μπορει να συγκριθει πχ με εναν αστυφυλακα?![]()
![]()
τυπε δεν σε ξερω αλλα απο αυτα που μου γραφεις μαλλον δεν ειχες ποτε σου επιχειρηση με προσωπικο. επιχειρηση που να μην αποφασιζει το αφεντικο δεν υπαρχει. τα αλλα ειναι για να συζηταμε. το αν εισαι αδικος ή δικαιος, σατραπης ή φιλικος ειναι θεμα χαρακτηρα. ξαναλεω ή εχουμε ελευθερη αγορα ή οχι. αν εγω ειμαι μαλακας και θελω να φτιαξω σοφτγουερ αλλα ψαχνω για μισθους 200 ευρω θα παρω τα αρχιδια μου ή στη πρωτη ευκαιρια θα μου την κανουν οι μαγκες.
εγω οταν ημουν υπαλληλος και με κακοπληρωνανε σε καθε ευκαιρια τους δαγκωνα - σε μια δουλεια που ενιωσα οτι με πληρωνανε για την αξια μου, εμεινα 8 χρονια και τους εκανα παπαδες - στη τελικη παρολο που επαιρνα χοντρα, ηταν κερδισμενο το αφεντικο και πολυ καλα εκανε. το πηρα λοιπον το μαθημα μου. αλλα εχω παραιτηθει και 5 φορες απο δουλειες. ειπα οποιος εχει αρχιδακια ή κανει τη δικια του δουλεια για να δειξει και σε μας τους υπολοιπους πως γινεται, ή μας λεει ανοιχτα οτι θελει επανασταση.
Και οταν ο αλλος εχει ενα μαγαζακι πως μπορει να συγκριθει με εναν ΔΕΗτζη η εναν της πολεοδομιας
τι να πουλουσατε τυπε?Με κάτι φιλους σκεφτομασταν παλιοτερα να ανοιξουμε επιχειρηση αλλα εγκαταλειφθηκε γρηγορα σαν ιδέα ... δεν ειναι η κατάλληλη εποχη.
Ποτε δεν ειχα επιχειρηση με προσωπικό. Και συμφωνω με το boldarismeno.
Δικια σου δουλειά αυτη τη περιοδο δεν μπορεις να κάνεις. Και οποιος τα καταφέρνει ειναι αξιέπαινος και το κρατος θα πρεπει να τον βοηθήσει. Σε γενικες γραμμές ομως θα δυσκολευτεις πολυ και στην χειροτερη θα κλεισεις γρήγορα.Απλα θα χάσεις μέσα σε ενα 6μηνο οσα ειχες μαζέψει σαν κεφαλαιο για να ανοιξεις κατι... το μονο που θα κερδισεις ειναι μια εγγραφή στο βιογραφικο και μια μικρή εμπειρία αλλα γενικα πιστευω σαν σκέψη απαγορεύεται. Και έχω ρωτησει οχι απλους μαγαζατορες αλλα διευθυντές και ιδιοκτητες Α.Ε επιχειρησεων που απασχολουν 30 - 40 άτομα προσωπικο και βάλε.
Με κάτι φιλους σκεφτομασταν παλιοτερα να ανοιξουμε επιχειρηση αλλα εγκαταλειφθηκε γρηγορα σαν ιδέα ... δεν ειναι η κατάλληλη εποχη.
τι να πουλουσατε τυπε?
παπαρια τριμαντολες, 4 πιτσιρικαδες κομπ σαι πηρανε αυτη τη βδομαδα 2 κατοσταρικα ραουντ 1 φαινανσινγκ απο λονδινο
απλα αυτοι τους τρωει ο κωλος τους και ναι παιζουν με 80% πιθανοτητα να αποτυχουν αλλα δε εχουν την αναγκη που χεις εσυ, να εξασφαλισουμε μισθο για μια ζωη κιας γυαλιζουμε πομολα