Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τυπε αυτο θα ειχε τυχη να το κανεις στην αμερικη
στην ελλαδα της κρισης δεν τραβανε αυτες οι ιδεες :S
μονο πρεζα και οπλα αξιζει να πουλαει κανεις εδω τυπε....δουλειες με φουντες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μονο πρεζα και οπλα αξιζει να πουλαει κανεις εδω τυπε....δουλειες με φουντες

Πολυ φοβαμαι οτι μάλλον δεν θα μπορέσεις να κάνεις τέτοιες δουλειές ακριβως επειδη η αστυνομία και το λιμενικο σώμα κάνουν πολυ καλά την δουλειά τους και δεν χρειάζονται επιχειρήματα στα λογια αλλα τα έργα μιλάνε απο μόνα τους :

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
η αστυνομία και το λιμενικο σώμα κάνουν πολυ καλά την δουλειά τους
προχθες εδω που μενω,στα κρατητηρια του Α.Τ. κρεμαστηκε με τα κορδονια του ενας 24 αρης τυπος...σε διαθεσιμοτητα οι δυο μπατσοι που ηταν σε υπηρεσια..βλεπεις πινανε καφεδακι μαλλον κ βλεπανε μουντιαλ...κανανε καλα την δουλεια τους.
Παμε για αλλα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
Πολυ φοβαμαι οτι μάλλον δεν θα μπορέσεις να κάνεις τέτοιες δουλειές ακριβως επειδη η αστυνομία και το λιμενικο σώμα κάνουν πολυ καλά την δουλειά τους και δεν χρειάζονται επιχειρήματα στα λογια αλλα τα έργα μιλάνε απο μόνα τους :

εχει περασει ολη η Κολομβια απο τα συνορα πιασαν εναν τονο ηρωινη και εγινε θεμα

Επισκέπτης
εχει περασει ολη η Κολομβια απο τα συνορα πιασαν εναν τονο ηρωινη και εγινε θεμα

εγώ πιστεύω ότι οι ταυτόχρονες συλλήψεις της ηρωίνης στην Ελλάδα και της φούντας στην Αλβανία, ήταν καραμπινάτα στημένες  :rockon: :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
εγώ πιστεύω ότι οι ταυτόχρονες συλλήψεις της ηρωίνης στην Ελλάδα και της φούντας στην Αλβανία, ήταν καραμπινάτα στημένες  :rockon: :rockon: :rockon:

λες και επιασαν τον Εσκομπαρ κανουν  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Eχεις αποδειξεις για αυτο που πιστευεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εσυ εχεις πηγουλα οτι δεν ηταν ?

Eγω δεν αμφισβητώ κάτι για να χρειάζομαι πηγές. Δεν ειμαι εμπαθής χωρις λογο.

Το να αμφισβητείς τις αρχές του τοπου σε οδηγει σε περιεργες νοοτροπιες αναρχικοι θα γινετε?

Επισκέπτης
Eχεις αποδειξεις για αυτο που πιστευεις?

Μην είσαι φαναντικός υποστηρικτής αυτών που βρίζει όλη η χώρα και όλος ο πλανήτης

Ούτως η άλλως σε 10 χρόνια κι εσύ θα τους βρίζεις απ το πρωί μέχρι το βράδυ (αυτό είναι το μόνο για το οποίο να είσαι σίγουρος)

Εξάλλου εγώ δεν υπονοούσα κάτι για τα πιλαφοσώματα. Υπονοώ ότι από πίσω κρύβεται κάποιος άλλος χονδρέμπορος που ξέκανε 2 βασικούς προμηθευτές του φετινού καλοκαιριού

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μην είσαι φαναντικός υποστηρικτής αυτών που βρίζει όλη η χώρα και όλος ο πλανήτης

Ούτως η άλλως σε 10 χρόνια κι εσύ θα τους βρίζεις απ το πρωί μέχρι το βράδυ (αυτό είναι το μόνο για το οποίο να είσαι σίγουρος)

Εξάλλου εγώ δεν υπονοούσα κάτι για τα πιλαφοσώματα. Υπονοώ ότι από πίσω κρύβεται κάποιος άλλος χονδρέμπορος που ξέκανε 2 βασικούς προμηθευτές του φετινού καλοκαιριού

Θα επρεπε να σε προβληματιζει οτι κράζεις χωρις αποδειξεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Το να αμφισβητείς τις αρχές του τοπου σε οδηγει σε περιεργες νοοτροπιες αναρχικοι θα γινετε?

ααααααααααααααααχαχχαχααχαχαχχααχχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

εισαι εμπαθης  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756

Ζητω η αναρχια της Γλυφαδας  :rockon:
καλω τους συντροφους για καφε Σολετο να σχεδιασουμε τα νεα βηματα της παραταξης  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom