erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν εχω καταλαβει γιατι σου αρεσει να με χαλαςεγω και ο τραμου που γαμαμε σερβιτορες του αερα![]()
δεν εχω καταλαβει γιατι σου αρεσει να με χαλαςεγω και ο τραμου που γαμαμε σερβιτορες του αερα![]()
Να παω θεσσαλονικη, να πηδηξω και να γυρισω χωρις να γινει αντιληπτη η απουσια μου από την αθηνα. Δεν είναι προφανες?μην μας κρατάς σε αγωνία...
τι σκοπεύεις να κάνεις;![]()
μην μας κρατάς σε αγωνία...
τι σκοπεύεις να κάνεις;![]()
Κοπελια ποσα κιλα εισαι?
Με εκτιμηση,
Δημητρης
Κοπελια ποσα κιλα εισαι?
Με εκτιμηση,
Δημητρης
Να παω θεσσαλονικη, να πηδηξω και να γυρισω χωρις να γινει αντιληπτη η απουσια μου από την αθηνα. Δεν είναι προφανες?
δεν εχω καταλαβει γιατι σου αρεσει να με χαλας
Να παω θεσσαλονικη, να πηδηξω και να γυρισω χωρις να γινει αντιληπτη η απουσια μου από την αθηνα. Δεν είναι προφανες?
αν θες να καταλαβεις μπορουσες να ρωτησεις ;)
γιαυτο η πολη ειναι ερωτικη γιατι εχει τα αεροπλανα τα κατάλληλα και ερχονται οι αθηναιοι και γαμανε αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχχαχαστο Hyatt Regency πηγαινουν γι αυτες τις δουλειες τυπε που ειναι και κοντα και σε πετανε με αυτοκινητο απο το ξενοδοχειο αν βιαζεσαι ..
Διακριτικα παντα![]()
Να σ ακουσουν οι Σαλονικιοι ......να λεs την πολη γαμιστρωνα θα σε..γιαυτο η πολη ειναι ερωτικη γιατι εχει τα αεροπλανα τα κατάλληλα και ερχονται οι αθηναιοι και γαμανε αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχχαχα
γιαυτο η πολη ειναι ερωτικη γιατι εχει τα αεροπλανα τα κατάλληλα και ερχονται οι αθηναιοι και γαμανε αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχχαχα
Να σ ακουσουν οι Σαλονικιοι ......να λεs την πολη γαμιστρωνα θα σε..![]()
![]()
για το πουτσο ειναι απλα βολευει λογο οτι δεν ειναι Αθηνα
Η ατμοσφαιρα, η θεα του Θερμαικου, το Πανοραμα, τα σαντουιτs.....Ολα αυτα δινουν μια μαγεια και οι ανθρωποι λυγιζουνολα τα κερατα της Αθηνας στην θεσσαλονικη πεφτουν![]()
για το πουτσο ειναι απλα βολευει λογο οτι δεν ειναι Αθηνα
Η ατμοσφαιρα, η θεα του Θερμαικου, το Πανοραμα, τα σαντουιτs.....Ολα αυτα δινουν μια μαγεια και οι ανθρωποι λυγιζουν
Η ατμοσφαιρα, η θεα του Θερμαικου, το Πανοραμα, τα σαντουιτs.....Ολα αυτα δινουν μια μαγεια και οι ανθρωποι λυγιζουν
λυγισες και συ ;![]()