Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.982
Πόντοι
12.756
Αυτό για το Hyatt το γνωριζω. Τα ωραρια των αεροπλάνων δεν ηξερα ακριβως.

ωρες ωρες νομιζω οτι κανεις τον μαλακα , πιο πολλες πτησεις απο τα ταξι που ειναι στο αεροδρομιο εχει για μπουγατσουπολη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μωρε   το ματι   κλειστο 100 φορεs....Το σπιτι να μην του κλεισειs  :grin:
Και λοιπον? Θα τον χωρισει η γυναικα, θα παντρευτει τη γκομενα και μετα θα πηγαινει εκδρομη με άλλη, μεχρι να τον ξαναπιασουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ωρες ωρες νομιζω οτι κανεις τον μαλακα , πιο πολλες πτησεις απο τα ταξι που ειναι στο αεροδρομιο εχει για μπουγατσουπολη
Ειχα ψαξει καποια στιγμη ρε τύπε, αλλά για πτηση 2 τα χαραματα (που με βολευει απολυτως) πρωτη φορα ακουσα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως ρε τύπε, αυτό που πανε εκδρομες με την γκομενα, δεν το καταλαβα ποτέ μου.
Εδώ καμια εξοδο κανουμε, σε κανενα ξενοδοχειο παμε, και κοιταμε διαρκως γυρω γυρω. Αυτοι τι σκατα, αγχος δεν εχουν?

Τι να σου πω, τύπε. Δεν έχω υπάρξει παντρεμένος  :dunno:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Και λοιπον? Θα τον χωρισει η γυναικα, θα παντρευτει τη γκομενα και μετα θα πηγαινει εκδρομη με άλλη, μεχρι να τον ξαναπιασουν.
Τιs   διαδικασιεs σκεφτομαι.....Αλλα συ σαν δικηγοροs απο αυτα κονομαs  :grin: :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως ρε τύπε, αυτό που πανε εκδρομες με την γκομενα, δεν το καταλαβα ποτέ μου.
Εδώ καμια εξοδο κανουμε, σε κανενα ξενοδοχειο παμε, και κοιταμε διαρκως γυρω γυρω. Αυτοι τι σκατα, αγχος δεν εχουν?
Γι αυτο υπαρχει το Αγιο Ορος τυπε.Λενε στις γυναικες τους οτι θα το επισκεφτουν,και στο Βενιζελος εχουν ραντεβου με την γκομενα.Τι δεν καταλαβαινεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Γι αυτο υπαρχει το Αγιο Ορος τυπε.Λενε στις γυναικες τους οτι θα το επισκεφτουν,και στο Βενιζελος εχουν ραντεβου με την γκομενα.Τι δεν καταλαβαινεις?
Αχα.  :rolleyes:
Μάθετέ με ωραια πραγματα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.982
Πόντοι
12.756
εσυ δεν εχεις γαμησει εδω πανω. αν ειχες γαμησει δεν θα μιλαγες με τοσο πικρα λογια  :sunglasses: εκτός αν κακογαμησες... :grin:

για να γαμησει καλα εκει πανω πρεπει να φερει μαζι του Αθηναια  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πλακα με κανεις καρντασι? 4 μηνες πανω/κατω εναλλαξ, καναμε την πουτανα ετζιαν πλουσια

αλλο αυτο αλλη η σκατιλα του θερμαικου ομως

χρονια εχω να μυρισω τον θερμαικο. Εχεις καιρο να ρθεις . ελα να σε κανω βολτα στην νεα παραλια που εχει κοκκινα μπουρδελοφωτακια και θεματικα παρκα  και να μιλησουμε για την Μοσχα  :grin:

Επισκέπτης
Το 80% των προλαλησάντων είστε για τον πούτσο

Πρώτον γιατί μειώνεται μια πόλη που είναι απείρως καλύτερος γαμηστρώνας από την Αθήνα
Έχω ζήσει και στις δύο αρκετά χρόνια και ξέρω. Πιο εύκολο μουνί απ τη Σαλονίκη δεν υπάρχει πουθενά

Απόδειξη το ότι τρέχετε νυχτιάτικα να γαμήσετε σ αυτήν την πόλη (που την μειώνετε κι από πάνω) γιατί δε μπορέσατε να βρείτε μουνί σε ολόκληρη Αθήνα των 5.000.000

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.982
Πόντοι
12.756
Ειχα ψαξει καποια στιγμη ρε τύπε, αλλά για πτηση 2 τα χαραματα (που με βολευει απολυτως) πρωτη φορα ακουσα.

χειραποσκευη παρε , μην εισαι βλαχος και παρεις ολοκληρη βαλιτσα και περιμενεις σαν μαλακας βαλιτσα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Πρώτον γιατί μειώνεται μια πόλη που είναι απείρως καλύτερος γαμηστρώνας από την Αθήνα
Έχω ζήσει και στις δύο αρκετά χρόνια και ξέρω. Πιο εύκολο μουνί απ τη Σαλονίκη δεν υπάρχει πουθενά

Απόδειξη το ότι τρέχετε νυχτιάτικα να γαμήσετε σ αυτήν την πόλη (που την μειώνετε κι από πάνω) γιατί δε μπορέσατε να βρείτε μουνί σε ολόκληρη Αθήνα των 5.000.000
Χαλαρωσε τύπε.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
χρονια εχω να μυρισω τον θερμαικο. Εχεις καιρο να ρθεις . ελα να σε κανω βολτα στην νεα παραλια που εχει κοκκινα μπουρδελοφωτακια και θεματικα παρκα  και[size=20pt]να μιλησουμε για την Μοσχα[/size]   :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
Μόνο που το σκεφτομαι δηλαδή..  :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του όμως και ποιον θα συναντήσεις.
Εδώ είχα πάει Σπέτσες πριν λίγο καιρό για τριήμερο και συνάντησα γνωστούς.
Ο ένας τυπος παντρεμένος και τον πέτυχα με την γκόμενα.

Εγω πάλι πέτυχα τον Χατζηδάκη με  γκόμενο στην Taberna del Caracol στην Πάλμα.  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αγιοι ανθρωποι αργαγαλ. Εσένα σου μυρίζει μανα μου ο θερμαικος; η ολο βαλαωρίτου πας ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.982
Πόντοι
12.756

Αθηναιες γαμανε πανω σκιουρε , ξυπνα μαν  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom