sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
οπως καταλαβαινεις...δε νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισω την αντιπαραθεση με ατομα μειωμενης αντιληψης..
οπως καταλαβαινεις...δε νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισω την αντιπαραθεση με ατομα μειωμενης αντιληψης..
Tεβε πληρωνεις? Εφορια?Man εγω ανεργος ειμαι που δουλευω μεταφοραι-μετακομισεις οποτε εχει δουλεια.
μαυρα ολα...Tεβε πληρωνεις? Εφορια?
Tεβε πληρωνεις? Εφορια?
και εγω το ιδιο κανω τυπε....Επειδη ως επι το πλειστον ψωνιζω απο συνοικιακα μαγαζακια και επειδη ξερω ποσο δυσκολα τα βγαζουν περα ζηταω απο μονος μου να μην μου κοβουν αποδηξεις
Επειδη ως επι το πλειστον ψωνιζω απο συνοικιακα μαγαζακια και επειδη ξερω ποσο δυσκολα τα βγαζουν περα ζηταω απο μονος μου να μην μου κοβουν αποδηξεις
μαυρα ολα...
τώρα κάποιοι άλλοι την έχουν δει αλλά ποιος τους γαμεί...
20 ευρο το κιλο...ακόμα και καπνό στο χύμα ψωνίζω πλέον...
τελικά η κρίση έχει και τα καλά της !!!
20 ευρο το κιλο...
μια φορα που πηρα να δικιμασω απο φιλο απο το αγρινιο 20 το εχουν...αλλα δεν καπνιζεται το γαμημενο..μπλιαχχχχχμπα 35 τον βρίσκω απ όλους...
και φορους επι του μεροκαματου.. στανταρ.. χαχαχαχαχαχααχ πεφτει δουλεμα εδω μεσα συννεφο.. ααααααα Κοβει και αποδειξεις παροχης υπηρεσιωνανε χαχαχαχαχαχα
και εγω το ιδιο κανω τυπε....
μια φορα που πηρα να δικιμασω απο φιλο απο το αγρινιο 20 το εχουν...αλλα δεν καπνιζεται το γαμημενο..μπλιαχχχχχ
Κανονικα ετσι θα πρεπε, αλλα αν παιξει το παιχνιδι αυτο απο 50ε μεροκαματο θα εμεναν 20. Βγαλε και λειτουργικα εξοδα μενει καμμια 15ρα. Ετσι παιζει ο εε...
Και εγω
μια φορα που πηρα να δικιμασω απο φιλο απο το αγρινιο 20 το εχουν...αλλα δεν καπνιζεται το γαμημενο..μπλιαχχχχχ
type εγω φουμαρω αφορολογιτα ολντ χολμπουρν 40 ευρο η κουτα...10χ50γρ......στο Βόλο βρίσκω καλό πράμα...
πέρα από την πλάκα πολύ καλλίτερο από κάθε καπνό η τσιγάρο του εμπορίου.
type εγω φουμαρω αφορολογιτα ολντ χολμπουρν 40 ευρο η κουτα...10χ50γρ......
ρε τυπε..ενταξει δεν τα ξερω αυτα απλα ενας φιλος απο καρπενιση που μενει κεφαλονια και εχει ακρες απεναντι μου ειχε φερει,θα τον ρωτησω....απο βονιτσα εισαι??Δοκίμασε Βόνιτσας..