ξερω γω ρε,μπαινει ακομα ο λεμπρον φαινεται
Όλα παίζουν... ;)
ξερω γω ρε,μπαινει ακομα ο λεμπρον φαινεται
αμα ακουω τετοια με πιανουν τα διαολια μαντους τεντώνουν το κορμάκι στην ΛΑΦ θέλουνε τιμητικές τα παλικάρια
Επειδη ως επι το πλειστον ψωνιζω απο συνοικιακα μαγαζακια και επειδη ξερω ποσο δυσκολα τα βγαζουν περα ζηταω απο μονος μου να μην μου κοβουν αποδηξεις
Ξέρει ο "μπαρουτοκαπνισμένος" συναγωνιστής,κατά που πέφτει το Ε.Φ.(Ελληνικό Φυλάκιο για τους αδαείς...), Ε.Φ. Ωμέγα ????????ασε ρε κωλοβυσμα,δεν φτανει που υπηρετησες στην μαχιμη ΛΑΦ μιλας κιολας παλιογιωτα....επρεπε να σε εχω στο φυλακιο να χτυπας σκοπετο 2-4 με -18 στην γκατζολια και καπακι μαγειρια και τουαλετες......
το ωμεγα που τωρα βεβαια ειναι εγκαταλελειμενο το χω επισκεφτει....αλλα για να πας εκει πρεπει να κανεις το γνωστο περιπολο στα ελληνοβουλγαρικα συνορα.....που να τα ξερουν αυτα καποιοι που υπηρετησαν σε ΛΑΦ;;Ξέρει ο "μπαρουτοκαπνισμένος" συναγωνιστής,κατά που πέφτει το Ε.Φ.(Ελληνικό Φυλάκιο για τους αδαείς...), Ε.Φ. Ωμέγα ????????
ΑΝ όχι, ας πάρει το Αλφάβητο από την αρχή και ίσως συμπεράνει ΠΟΥ μπορεί να είναι...
Ι3 άοπλο μαν....
Σιγά το περίπολο!το ωμεγα που τωρα βεβαια ειναι εγκαταλελειμενο το χω επισκεφτει....αλλα για να πας εκει πρεπει να κανεις το γνωστο περιπολο στα ελληνοβουλγαρικα συνορα.....που να τα ξερουν αυτα καποιοι που υπηρετησαν σε ΛΑΦ;;
οι κυβερνησεις πέφτουνε μα οι στρατιωτικοι μενουν...Θέλει δεν θέλει ο Μπολ...
οι κυβερνησεις πέφτουνε μα οι στρατιωτικοι μενουν...
Θέλει δεν θέλει ο Μπολ...
Αν δεν είναι να πληρώνονται απο αλλου..Οι παπάδες είναι;
Όχι γιατί δεν έχουν ωράριο ούτε αργίες.Οι παπάδες είναι;