sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μπα κιτρινο...υπαρχει και πρασινο? μπλε ηξερα...κίτρινο η πράσινο ?
μπα κιτρινο...υπαρχει και πρασινο? μπλε ηξερα...κίτρινο η πράσινο ?
απο βονιτσα εισαι??
ωραια η ναυπακτος...εχω παει με την μηχανη βολτα απο εκει...Κατά το ήμισυ Ναυπάκτιος, αλλά ζω στη χαμουτζία..
μπα κιτρινο...υπαρχει και πρασινο? μπλε ηξερα...
άκυρο μπερδεύτηκα..
Golden Virginia πρασινο έπαιρνα κάποτε.
η χαμουτζια που ειναι?Κατά το ήμισυ Ναυπάκτιος, αλλά ζω στη χαμουτζία..
η χαμουτζια που ειναι?
αιγιο? ριο? η μαλλον κορινθο εχεις πει οτι εισαι..Απέναντι από τη Ναύπακτο..
[size=20pt]+1[/size]Επειδη ως επι το πλειστον ψωνιζω απο συνοικιακα μαγαζακια και επειδη ξερω ποσο δυσκολα τα βγαζουν περα ζηταω απο μονος μου να μην μου κοβουν αποδηξεις
και βεβαια πληρωνω εφορια, γιατι προκειται για μεγαλη εταιρια που καθε μεροκαματο το περναει στα εξοδακαι φορους επι του μεροκαματου.. στανταρ.. χαχαχαχαχαχααχ πεφτει δουλεμα εδω μεσα συννεφο.. ααααααα Κοβει και αποδειξεις παροχης υπηρεσιωνανε χαχαχαχαχαχα αλλα ναναι καλα οι δημοσιοι υπαλληλοι γονεις...
Επειδη ως επι το πλειστον ψωνιζω απο συνοικιακα μαγαζακια και επειδη ξερω ποσο δυσκολα τα βγαζουν περα ζηταω απο μονος μου να μην μου κοβουν αποδηξεις
για πες μας και κανα αλλο ανεκδοτο...και βεβαια πληρωνω εφορια, γιατι προκειται για μεγαλη εταιρια που καθε μεροκαματο το περναει στα εξοδα
μου κραταει την ασφαλεια και την εφορια την πληρωνω εγω
αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα, αιωνια φοιτητρια..
φιλαρακι μου εδωσες πασα για νεο θεμα.θα μου επιτρεψεις ετσι γιατι εχει πολυ κουβεντα η υποθεση και με ενδιαφερει.Επειδη ως επι το πλειστον ψωνιζω απο συνοικιακα μαγαζακια και επειδη ξερω ποσο δυσκολα τα βγαζουν περα ζηταω απο μονος μου να μην μου κοβουν αποδηξεις
Θέλουν και σνίτσελ χοιρινό αλα κρεμ οι μπαστουνόβλαχοι! Δεν κοιτάνε εκεί που μέχρι πρότινος έτρωγαν προβατίνα στο κωλοχώρι τους.
ασε ρε κωλοβυσμα,δεν φτανει που υπηρετησες στην μαχιμη ΛΑΦ μιλας κιολας παλιογιωτα....επρεπε να σε εχω στο φυλακιο να χτυπας σκοπετο 2-4 με -18 στην γκατζολια και καπακι μαγειρια και τουαλετες......Ανοίγω το παρόν θέμα για να εκθέτουμε απόψεις εμείς τα στρατευμένα νιάτα σχετικά με τους ανωτέρους μας και την αχαριστία που δείχνουν.... Προσωπικά εδώ κ μια εβδομάδα είμαι στη Λέσχη αξιωματικών, σηκώνομαι αξημέρωτα, φτιάχνω ομελέτες σε κάτι απόστρατους αντιστράτηγους, μαγειρεύουμε για το συσίτιο για να φάνε οι διάφοροι καραβανάδες, ετοιμάζουμε τραπέζια και εκδηλώσεις για τον τξίαρχο, τραπεζώουμε φίλους και συγγενείς του κάθε αστεράτου....όλο το κορμί πονάει, η μέση μου είναι χάλια και όλα τα παιδιά παραπονιούνται από την αυπνία...και ένα "ευχαριστώ" ούτε έχει ειπωθεί, μια τιμητική δεν έχει δοθεί....ταθεωρούν όλα δεδομένα, ότι πρέπει να έχουν όλα αυτά τα προνόμια, άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητα θα μου έκλαναν τα αρχίδια...και τώρα μπορούν και το παίζουν ιστορία...
ξερω γω ρε,μπαινει ακομα ο λεμπρον φαινεταιΠου το ξεθάψατε αυτό ρε μλκ....
ασε ρε κωλοβυσμα,δεν φτανει που υπηρετησες στην μαχιμη ΛΑΦ μιλας κιολας παλιογιωτα....επρεπε να σε εχω στο φυλακιο να χτυπας σκοπετο 2-4 με -18 στην γκατζολια και καπακι μαγειρια και τουαλετες......