προσεξα οτι κανεις απο τους υπερμαχους των αποδειξεων δεν ειναι ελευθερος επαγγελματιας. Οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερει λενε
Ελπιζω σε αναλογο πολεμικο κλιμα για το θεμα της φορολογιας στις ατομικες, οε και επε
Φιλε μου δεν υπαρχει ελευθερος επαγγελματιας και δημοσιος υπαλληλος, αυτα ειναι παπαριες.
Οταν παω στο περιπτερο και μου κοβει αποδειξη για τα 50λεπτα, θα ξαναπαω και θα ξαναπαω.
Οταν ομως παω για σουβλακια με την παρεα μου και μου φερνει ενα κωλοχαρτο που γραφει 30e προφανως και θα του την πω.
Κ εγω μπορει να μην ασχολουμαι και πολυ, αλλα σε καμια περιπτωση δεν αδικω οσους το τραβανε το θεμα.
Δε ζοριζεστε μονο εσεις μαγκες, μη διαχωριζετε δημοσιους και ελευθερους επαγγελματιες, γιατι στην τελικη πρωτα να μου πειτε τι δινετε και πως φερεστε στους υπαλληλους σας και μετα μιληστε για τους αλλους.
Καντε εσεις σωστα τη δουλεια σας με ευγενεια και επαγγελματισμο και δεν υπαρχει περιπτωση να εχετε ποτε προβλημα.
Απλα καλομαθατε ολοι με τις αρπαχτες και σας χαλαει τωρα που πρεπει να στρωσετε κωλο.
Και καπως ετσι κλεισανε ολα τα ρουχαδικα κ ανοιξανε καλαμαδικα και γιαουρταδικα.
Αν αυτα δεν ειναι αρπαχτες, τοτε τι ειναι?