ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εσενα θα σου στειλω τον αχαχουχα να σε καρπαζωσει...
ωωωωωωω ψυχη τσι ψυχης μου φωναξε τσου μπραβους μπηκε κακο μουτρο στο μαγαζι
εσενα θα σου στειλω τον αχαχουχα να σε καρπαζωσει...
παντως ο αχαχουχας κατι πρεπει να του εχει γαμησει για να τον εχει τοσο αχτι,,,Οποτε εχει τις μαυρες του μπαινει μεσα και βριζει ολο τον κοσμο
παντως ο αχαχουχας κατι πρεπει να του εχει γαμησει για να τον εχει τοσο αχτι,,,
τυπε θα του βαλει κανα μπαστουνι απο λαχεια η μητσαρας στο κωλοτρυπιδη του εκτορα.Εχει πιασει στο στομα του ατομα που δεν επρεπε για αυτο και του επιτιθεται συνεχως. Ετσι λεει ο λοπεζ.
Το θεμα δεν ειναι μονο ο αχαχουχας.... ειναι και αλλοι πολλοι που σιγα σιγα μαζευονται
και γιατι να μη μαθω? στειλε μου ενα ονομα μαγαζιου και το καλοκαιρι που θα περασω μια βολτιτσα απο το νησι σου θα δω αν μπορω να φυγω χωρις να πληρωσω η θα με... δειρουν
τα ραντεβου θανατου τωρα και στην πολη σαςελα ρε ...οποτε γουσταρεις...αν θες πες μου εσυ που μενεις να ερθω να σε βρω εγω να μην περιμενουμε και το καλοκαιρι...
τα ραντεβου θανατου τωρα και στην πολη σας
μεταφορα στο ραντεβου θανατουμε φουλ πρόγραμμα πόσο πάει ?
τραμου τωρα με τον καινουργιο νομο που σου επιτρεπει να την κοπανας αν δεν σου φερει αποδειξη θα εχεις ξεσκιστη στο τσαμπα...Ξεσκιστήκατε στο τρολ....Θα σας μπανάρω!Όσο για τον άλλο τον Ιεραπόστολο και τους μισθούς των Θείων του, να μου ποστάρει ΕΔΩ τα εκκαθαριστικά με σβησμενα τα στοιχεία, αλλά να φαίνεται οτι ειναι συνταξιούχοι Απόστρατοι..Αλλιως λέει ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!
τραμου τωρα με τον καινουργιο νομο που σου επιτρεπει να την κοπανας αν δεν σου φερει αποδειξη θα εχεις ξεσκιστη στο τσαμπα...
τωρα μιλας σωστα...μπααα... αμα δεν δίνει πάντα ζητάω...
τωρα μιλας σωστα...
τωρα μιλας σωστα...
nai re ta ξερω,το θεμα ειναι και αν δεν κοψεις μια αποδειξη πρεπει ο αλλος αν την θελει να στην ζητησει του την δινεις πληρωνει και ολα μια χαρα....τωρα αν δεν κοψεις αποδειξη και αρχισει ο αλλοσ τα δεν πληρωνο με τσαμπουκα εκει παει αλλου το πραμα..και μην ξεχνάς ότι ο νόμος προβλέπει ότι το σερβίρισμα συνοδεύεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από την απόδειξη για το ότι σερβιρίστηκε... αρα η ημερομηνία και ώρα έκδοσης της απόδειξης θα πρέπει να είναι συμβατός με την ώρα που ο πελάτης σερβιρίστηκε... ;)
εντιτ... δεν ξέρω τι σου λέει ο λογιστής σου ή το μέσον σου αλλά ένας μανουριάρης πελάτης μπορεί να σου κλείσει το μαγαζί από τα πρόστιμα...