tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μαλακοπιτουρα αμα δεν ξερεις για μενα μη μιλας...
εμμ άμπως εσύ ξέρεις για μένα ??
και εκει τα βρισκουμε..εχουμε το φλωρατο...αλλο να θέλεις να την βγάλεις τζάμπα και άλλο να σε κατηγορεί για απάτη (και να έχει και δίκιο).. τι θα κανεις ?? μετά αν στην φορέσει θα σου βγεί από το στόμα ...
ή μήπως προτιμάς να τραβήξει ένα τηλέφωνο σε κανένα ΣΔΟΕ και να σου βγεί η πούτσα από το στόμα τόσο που να φτάσει να την κάνεις γραβάτα ??
τι θα έφερνε μπράβους στην πλατεία χαλανδρίου ??? εε και ??
μα δεν ειπα κατι για εσενα...μονο οτι λες και καμια μαλακια...εμμ άμπως εσύ ξέρεις για μένα ??
ελα ρε ...οποτε γουσταρεις...αν θες πες μου εσυ που μενεις να ερθω να σε βρω εγω να μην περιμενουμε και το καλοκαιρι...και γιατι να μη μαθω? στειλε μου ενα ονομα μαγαζιου και το καλοκαιρι που θα περασω μια βολτιτσα απο το νησι σου θα δω αν μπορω να φυγω χωρις να πληρωσω η θα με... δειρουν
και εκει τα βρισκουμε..εχουμε το φλωρατο...
αμ δεν τα βρίσκεις... ειδικά αμα ο άλλος θέλει να στην φορέσει και το κυνηγήσει κανένας δεν βάζει το κεφάλι στον τορβά για να σε βοηθήσει και να σε καλύψει...
αμα το βρίσκαν οι δικοί του τότε θα γινόταν κάτι... αμα το κυνηγήσει κάποιος τρίτος (το κυνηγήσει όμως και δεν πετάξει μια καταγγελία και την αφήσει στην τύχη της) θα σε ξεχάσουν οι "φίλοι"
το ξερει...δεν παρεξηγει ο τραμου...δλδ τον λες μαλακα...
ελα ρε ...οποτε γουσταρεις...αν θες πες μου εσυ που μενεις να ερθω να σε βρω εγω να μην περιμενουμε και το καλοκαιρι...
ασε ρε μαλακα τα πολλα λογια...θαρθω ειναι στα πλανα. ε αφου δε περνανε πουθενα αυτα φανταζομαι σε κανενα μαγαζι δε θα μπορεσω να το κανω αυτο γιατι θα μαζεψω της χρονιας μου ναι?
αει ρε επαρχιωτ
Θα πας στα δικαστηρια με επιχειρηματια?
πωπω ολο μαλακιες διαβαζουμε... 2 μπραβους θα βαλει θα μαθουν που μενεις
και θα αποσυρεις τα παντα.
ναι ρε ο αθηναιος...Ο Λοπεζ ξερει πολλα πραγματα σιννερμαν πρεπει να τον ακους
ασε ρε μαλακα τα πολλα λογια...
ασε ρε βλαχο τα παχια λογια
ποιό δικαστήρι βρε παπάρα ?? επώνυμη καταγγελία στο ΣΔΟΕ θα κάνεις με την παρατήρηση ότι οφείλουν να σε ενημερώνουν για τις κινήσεις που έκαναν εναντίον του ..και αν δεν κάνουν κάτι τότε στρέφεσαι εναντίον του ΣΔΟΕ...