- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
E dn esteles kai kati pou xriazetai apantisi...
σε ρώτησα, αλλά φαίνεται δεν διάβασες όλο το μήνυμα
E dn esteles kai kati pou xriazetai apantisi...
Να περάσω να σας βαλω ένα υπόθετο, μήπως αισθανθείτε καλύτερα;
Oxh kratiste to gia sas - tha to xreasteite mia mera.
Καλησπέρα κούκλα! Άνθρωποι είμαστε και εμείς και καταλαβαίνουμε! Φιλάκια!Aaa dn pate kala...Tha apantisw mi pws pio meta - antropos eimai borei na min exo diathesi i na min eimai kala..
εμενα 100 μου ειπε για μια ωρα....πόσο συνεχίζει να χρεώνει η κούκλα?
εχει πει η αλικη οτι ισχυει..αλλα δεν απανταει...καλησπερα,
το τηλεφωνο που τελειωνει σε 242 ισχυει ακομα για το αλικακι ;
σε μενα απαντισε αλλα μολις την ρωτησα κατι μου το κλισε στα μουτραεχει πει η αλικη οτι ισχυει..αλλα δεν απανταει...
εγω της έστειλα πμ κ μου είπε ενα ξέρω 150 κ τίποτα άλλο..εμενα 100 μου ειπε για μια ωρα....
εμενα μου ειπε 100 στο σπιτι της αλλα δνε μπορεσα να συννενοηθω,μαλλον μας δουλευει ομαδικος η κοπελα......το καλαμι το εχει καβαλησει...εγω της έστειλα πμ κ μου είπε ενα ξέρω 150 κ τίποτα άλλο..
σωστά τα λες μαν για αυτό μαύρο κ θα δεις οτι θα γίνει γατούλα γιατί εμείς την κάναμε ντίβα κ εμείς πρέπει να της δώσουμε ένα γερό μάθημα για αυτό κατάμαυρο...εμενα μου ειπε 100 στο σπιτι της αλλα δνε μπορεσα να συννενοηθω,μαλλον μας δουλευει ομαδικος η κοπελα......το καλαμι το εχει καβαλησει...
...ξερεις ποσες απο εδω μεσα την εχουν δει καπως?...να μην αρχιζω να λεω,γιατι θα παρεξηγηθουμε ομαδικως...ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!σωστά τα λες μαν για αυτό μαύρο κ θα δεις οτι θα γίνει γατούλα γιατί εμείς την κάναμε ντίβα κ εμείς πρέπει να της δώσουμε ένα γερό μάθημα για αυτό κατάμαυρο...
...ξερεις ποσες απο εδω μεσα την εχουν δει καπως?...να μην αρχιζω να λεω,γιατι θα παρεξηγηθουμε ομαδικως...ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!
...ξερεις ποσες απο εδω μεσα την εχουν δει καπως?...να μην αρχιζω να λεω,γιατι θα παρεξηγηθουμε ομαδικως...ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!
ολα τα κγκ γενικα ειναι ψηλομυτες....εκτος απ την κλελια,η οποια εχει αρχισει και ξεφευγει...Μια σαμπάνια στον κύριο... Ειδικά τον τελευταίο μήνα μου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν συννενοηθεί οι κορασίδες να ανεβάσουν τιμές και τουπέ... Η Αλίκη πάντως νομίζω πως είναι κορυφή στον συγκεκριμένο τομέα..
τελειωσε το κασερι και ξανα γυρισε αυτη?εμενα 100 μου ειπε για μια ωρα....
Μια σαμπάνια στον κύριο... Ειδικά τον τελευταίο μήνα μου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν συννενοηθεί οι κορασίδες να ανεβάσουν τιμές και τουπέ... Η Αλίκη πάντως νομίζω πως είναι κορυφή στον συγκεκριμένο τομέα..
...κυριοι ψυχραιμια...το θεμα ΔΕΝ ειναι,να μπαινουμε εδω μεσα,πισω απο την ανωνυμια του σαιτ,και να λεμε το μακρυ και το κοντο..αλλα ο καθεις απο την πλευρα του,να κανει αυτο που πρεπει να κανει,γιατι εχουν ξεφυγει οι τιμες στα κοριτσια...και γω ειμαι μεσα,γιατι εχω παρει ΑΡΚΕΤΕΣ απο εδω,οπως και απο δεξια αριστερα,και ειτε απο θεμα,ομορφιας,ειτε απο θεμα υπηρεσιας,ηταν παραπανω απο οτι πρεπει...
οντωςαλανια απλα τα πραγματα
τα χετε, τα δινετε. δε τα χετε, σ αλλες πορτοκαλιες
Δοξα το θεο υπαρχουν πααααααρα πολλες
τις καλησπερες μου