KyklopasPolifimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Είχε πει ότι 26 Νοεμβρίου θα έφευγε για κανά μήνα. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν αυτό ισχύει?
Είχε πει ότι 26 Νοεμβρίου θα έφευγε για κανά μήνα. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν αυτό ισχύει?
Δηλαδη ρε τσακαλε για να καταλαβω, θα πληρωσω την τηλεφ.εταιρια λογω μηνυματων, θα πληρωσω το hoteli και καπακι και την Αλικη .. και ολα αυτα για ενα γαμησι..? Μαλλον θα παω στην παρακατω γειτονια να βρω πορτοκαλιες..αυτό το κουσουρη το ειχε και πριν ....δεν λεει κατι !!
Δηλαδη ρε τσακαλε για να καταλαβω, θα πληρωσω την τηλεφ.εταιρια λογω μηνυματων, θα πληρωσω το hoteli και καπακι και την Αλικη .. και ολα αυτα για ενα γαμησι..? Μαλλον θα παω στην παρακατω γειτονια να βρω πορτοκαλιες..
καλημερα συναγωνιστες κ συναγωνιστριες σε πια αγγελια μπορω να βρω το Αλικακι?????
Και αυτη να σε γράψειΕχει προφίλ εδώ, μπορείς να της γράψεις.
Και αυτη να σε γράψει
....δεν θα μπορουσε να μιλησει λογικα..θα περιμενουμε μετα τις 10 γεναρη...εγω την πηρα χθες μπας και το σηκωσει,τελικα το σηκωσε μετα απο πολλες προσπαθειες..δεν ειχα διαβασει τα ποστ σας οτι την εχει κοπανησει,και μου ειπε οτι δεν δουλευει,οταν την ρωτησα ποτε θα ξεκινησει μου ειπε οτι δεν δουλευει γενικα και μου εκλεισε το τηλεφωνο :S :Sμαλλον δεν νομιζω οτι μας την εκανε για παντα
Υ.Γ η φωνη της ειναι πολυ καυλιαρικη
δικε μου θα γυρισει μολις τις τελειωσουν τα φραγκα μην ανχςνεσεεγω την πηρα χθες μπας και το σηκωσει,τελικα το σηκωσε μετα απο πολλες προσπαθειες..δεν ειχα διαβασει τα ποστ σας οτι την εχει κοπανησει,και μου ειπε οτι δεν δουλευει,οταν την ρωτησα ποτε θα ξεκινησει μου ειπε οτι δεν δουλευει γενικα και μου εκλεισε το τηλεφωνο :S :Sμαλλον δεν νομιζω οτι μας την εκανε για παντα
Υ.Γ η φωνη της ειναι πολυ καυλιαρικη
δικε μου θα γυρισει μολις τις τελειωσουν τα φραγκα μην ανχςνεσε
ετσι κανουν ολες δικε μου ερωτευονται και σταματανε η φευγουν στην πατριδα τους και μολις τελειωσουν τα φραγκα τα ξεχνανε ολα και το ριχνουν παλι στοΣωστός ο sexy..