Πριν λίγες βδομάδες είχα διατυπώσει δημοσίως την αντίρρησή μου για το σκόπιμο της τόσης υπερέκθεσης σε δημοσιότητα μια κοπέλας που ήταν σίγουρο πως δεν θα μπορούσε να την χειριστεί και για υποκειμενικούς, αλλά πρωτίστως για αντικειμενικούς λόγους. Αν θέλουν να σε πηδήσουν 200 άτομα τη μέρα προφανώς δεν θα μπορέσεις να τους ικανοποιήσεις όλους!
Δηλαδή τί κακό θα ήταν να δούλευε κανένα μήνα χωρίς τόση δημοσιότητα; Θα γινόταν σύντομα γνωστή έτσι κι αλλιώς, αν είναι όντως καλή.
Αλλά είχα λάβει απάντηση που "χάιδευε" τα αυτιά του πόπολου και το ικανοποίησε βεβαίως. Τώρα όμως που δεν την βρίσκουν τα ακούει. Και ενίοτε απαντάει και η ίδια αγενώς, επειδή "finomi".
Tέλος πάντων...
Επειδή λοιπόν είναι απόλυτα λογικό να μην μπορεί να ανταπεξέλθει η κορασίς στην τόσο αυξημένη ζήτηση, όπως ήρθαν τα πράγματα νομίζω πως υπάρχει μόνο μια λύση.
Κούκλα ΑΥΞΗΣΕ την ταρίφα σου! Κάνε την 120, 130, 150. Μέχρι εκεί που τα μηνύματα που θα δέχεσαι καθημερινά θα μπορείς να τα απαντήσεις και επίσης θα μπορείς να εξυπηρετήσεις την καθημερινή ζήτηση της πελατείας σου δουλεύοντας με λογικούς ρυθμούς για να μην "καείς".
Διότι όσο και να σου αρέσει το σεξ, αν σε πηδάνε κάθε μέρα 10 σύντομα δεν θα σου αρέσει, θα σε "γκώσει" το πολύ γαμήσι. Κι εμένα μου αρέσει το κοκορέτσι, αλλά να τρώω μια μερίδα που και που. Αν ήμουν αναγκασμένος να τρώω μισή σούβλα στην καθησιά μου δεν θα μου άρεσε τελικά!
Και επί τέλους τώρα την έχεις την διασημότητα, τώρα θα την εκμεταλλευτείς! Δεν θα κρατήσει για πάντα και να το ξέρεις. Διότι είναι σίγουρο πως σε λίγο καιρό θα υπάρξει κάποια άλλη που θα στην κλέψει, το βλέπουμε χρόνια τώρα αυτό το έργο. Οπότε τότε επανέρχεσαι και γράφεις "Μωρά μου αποφάσισα να κάνω μείωση στις τιμές μου για να σας ευχαριστήσω όλους..." και άλλα τέτοια που επίσης έχουμε διαβάσει πολλές φορές. (Αν δεν μπορείς να το συντάξεις μου ζητάς με π.μ. να στο συντάξω εγώ ανιδιοτελώς κι εσύ το ποστάρεις)
Για όσους διατυπώσουν αντιρρήσεις στην πρότασή μου για αύξηση της τιμής, απλά να τους υπενθυμίσω πως η αγορά έτσι λειτουργεί. Και τα φρούτα και τα κηπευτικά όταν είναι πρώιμα πιο ακριβά τα πληρώνεις!
Όποιος τη θέλει ΤΩΡΑ την κοπέλα που πέσανε όλοι πάνω της (λες και έχουν τελειώσει οι υπόλοιπες πουτάνες δηλαδή, έλεος!) να πληρώσει την αυξημένη ταρίφα. Όποιος περιμένει θα την βρει και πιο φτηνή αργότερα, εκτός βέβαια κι αν έχουμε πάλι καμία περίπτωση Εβελίνας και το 150 αντί για 100 γίνει 250!!
Και πάλι όμως δεν θα πειράζει διότι οι πουτάνες είναι σαν τους συρμούς του μετρό. Αν χάσεις τον έναν είναι σίγουρο πως μετά από λίγο έρχεται άλλος...