gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μωρε ναι. Λίγες είναι αυτές που λένε ότι κάνουν ανάλ και όντος το κάνουν (μιλάω για τις πλερωμένες)ολες ετσι λενε πλερωμενες κ μη
Μωρε ναι. Λίγες είναι αυτές που λένε ότι κάνουν ανάλ και όντος το κάνουν (μιλάω για τις πλερωμένες)ολες ετσι λενε πλερωμενες κ μη
Κακώς. Της έδινες σε μέρες κρίσης 500 έουρο το μήνα και δε πήρες κώλο; Χαλάς τη πιάτσαΔεν την πηρα απο τον κωλο τύπε, δεν ειμαι φαν.
δεν καταλαβαίνω την αντίδραση σου όπως και κάποιων άλλων...να σε ζητησει σε ρομαντικό δείπνο ήθελες?να σε σκίσει θέλει!
Οι αγαπούληδες εχουν καταστρέψει το bou!
που είναι οι εποχές που συνομιλούσαμε εδω μεσα με τις τανες και λέγαμε "ταδε θελουμε να σου σκισουμε την κωλαρα" και εμπαινε και απανταγε "ειμαι ανοιχτη σε ολους σας"
ουτε σάλια,ούτε μέλια....κοσμοπολιταν εχει καταντησει!
βρε μπαγλαμα η αντιδραση της ηταν επειδη ειχε πει οτι δεν δινει κωλο
Σίγουρα; Γιατί μοιάζεις του Σπάιντερ μανΝαι οκ , και εγώ είμαι ο Batman
απο το 00:55 και μετα... σε ολους τους αγαπουληδες
αστο βλακάκο,όταν παίρνανε κωλο εδω μεσα οι παλιοί,εσυ δεν ησουν καν εδω....γνωριζουν τι λένε...στο εχω πει εκτιθεσαι στο εχω πει βλακα!βρε μπαγλαμα η αντιδραση της ηταν επειδη ειχε πει οτι δεν δινει κωλο
αστον,δεν ξερει και εκτιθεται,τυχαρπαστος ξερολας ειναι!Ναι οκ , και εγώ είμαι ο Batman
Πρέπει να αναρρώνει
Γαμώτο, θα περιμένω 9 μέρες (εκτώς αν θέλει παραπάνω μέρες απο τον κώλο για να αναρρώσει)
Δουλεύει κανονικά.Θα παραβλέψω τα εικονίδια που μου έβαλες γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα, και τι σχολίασα.
Βάλε ότι θέλεις αλλά γράψε και αν δουλεύεις ή όχι :-*
φιλακια,περασα υπεροχα μαζι σου παλι :-* :-Kalispera kali evdomada filakia
φιλακια,περασα υπεροχα μαζι σου παλι :-* :-