ntns_pnpls
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Aν θελεις στειλε μου το κινητο σου
exis pidiksi fititria??αλικη να σου πω λιγο
:-* :-* :-*
αυτή είναι η Αλίκη; Δεν το νομιζω:-* :-* :-*
Έχει βάλει καθρέφτη στο ταβάνι? Γιατί? Για να θαυμάζει τον εαυτό της όταν κάνει γαργάρες?
αυτή είναι η Αλίκη; Δεν το νομιζω
Αυτη η φωτο κατι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει ....τι μου θυμιζει...Καποια ζηλεψε απ'οτι φαινεται και σου λεει τωρα... (θα αποφυγω ονοματα προς αποφυγη παρεξηγησεων) θα μου φαει την πελατεια με τις φωτο της?? Να και εγω!! Λετε να εχουμε πολεμο με ποια θα βγαλει την καλυτερη φωτο? Λεω 'γω τωρα...
αυτή είναι η Αλίκη; Δεν το νομιζω
Αν δεν ειναι, τοτε ειναι πολυ κοντα. Το Αλικακι ειναι ξανθο τωρα........
Esu pou nomizo me gnorizeis kala esena pws sou irthe kai amfivaleis "tote einai polli konta" - i den anevazo tpt i anevazo tis dikes mou foto
Αυτη η φωτο κατι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει ....τι μου θυμιζει...Καποια ζηλεψε απ'οτι φαινεται και σου λεει τωρα... (θα αποφυγω ονοματα προς αποφυγη παρεξηγησεων) θα μου φαει την πελατεια με τις φωτο της?? Να και εγω!! Λετε να εχουμε πολεμο με ποια θα βγαλει την καλυτερη φωτο? Λεω 'γω τωρα...
Xορταρακι του θεου.. Και ποιος σου ειπε οτι παω καλα? Φυσικα και δεν παωEgw eimai auti sto ksenodoxio Prive sto skaramagka
Gia to ti egrapse o typos gia zilies kai oti mia klevei pilatia stin alei - ti pines kai na mi mas to dines gt den pas kala oti na nai eipes..
Σιγα που θα κατσω να ψαξω αλλα και παλι εαν θυμαμαι καλα ηταν μια δυο φωτο και αυτες οταν ανοιξε το θρεντ.... Οποιος εχει την μυγα κοριτσαραAxxaxaxaxxa oti nanai oti nanai Deis oles tis foto mou prepei na exo kai ales se idio stil kai meta milame mister Li