tsakalos88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τικ τακ τικ τακ
Επειδη τα λεφτα μου ειναι λιγοστα και (αρα) πολυτιμα...
Αλικη ή Jolie???
Ιδου η απορια!
Θελω κοπελα νεα, ομορφη, να φιλαει (οχι με το στανιο) και να κανει πραματα νορμαλ. Οχι ψευτικα βογγιτα, "γαμα μου τα πρεκια" και τετοια...
Γενικα, μια πουτανα που να προσομοιαζει σε κανονικη γκομενα.
Λοιπον, ποια απ' τις δυο να παρω...?
ΥΓ Αν υπαρχει και 3η προταση, στα ιδια λεφτα, την δεχομαι
και η μαρινα ειναι πολυ καλη επιλογη σε 60 ευρω για μια ωρα,αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι τοσο ομορφη οσο οι δυο παραπανω που ανεφερες...Επειδη τα λεφτα μου ειναι λιγοστα και (αρα) πολυτιμα...
Αλικη ή Jolie???
Ιδου η απορια!
Θελω κοπελα νεα, ομορφη, να φιλαει (οχι με το στανιο) και να κανει πραματα νορμαλ. Οχι ψευτικα βογγιτα, "γαμα μου τα πρεκια" και τετοια...
και η μαρινα ειναι πολυ καλη επιλογη σε 60 ευρω για μια ωρα,αν και εχω ακουσει οτι δεν ειναι τοσο ομορφη οσο οι δυο παραπανω που ανεφερες...
μπορει να μην ειναι νεα αλλα αλλα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι vfm απ τις κριτικες που εχω διαβασει....Η Μαρινα, δεν ειναι νεα !!!
Η Jolie έφυγε πίσω Ρουμανία νομίζω, άρα η επιλογή σου είναι μόνον Αλίκη. Επίσης καλή είναι και η Adriana, αλλά μάλλον Αλίκη προτείνω και εγώ...Επειδη τα λεφτα μου ειναι λιγοστα και (αρα) πολυτιμα...
Αλικη ή Jolie???
Ιδου η απορια!
δεν νομιζω μονιμα ετσι?Η Jolie έφυγε πίσω Ρουμανία νομίζω, άρα η επιλογή σου είναι μόνον Αλίκη. Επίσης καλή είναι και η Adriana, αλλά μάλλον Αλίκη προτείνω και εγώ...
μπορει να μην ειναι νεα αλλα αλλα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι vfm απ τις κριτικες που εχω διαβασει....
Επειδη τα λεφτα μου ειναι λιγοστα και (αρα) πολυτιμα...
Αλικη ή Jolie???
Ιδου η απορια!
εχεις πμΣυντροφε εχω τιμησει την Jolie 2 φορες και δεν με συνταραξε. Θα μου πεις γιατι την τιμησες παραπανω απο μια φορα. Ιδεα δεν εχω. Δυστυχως δεν εχω δοκιμασει την Αλικη επειδη δεν απανταει αλλα εχω δοκιμαει την Adrianna που ειπε και ο Kaloeros και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος παραπανω απο μια φορα. Εγω αυτην συστηνω. Αν δεν ξερεις ποια ειναι, δες στις κριτικες μου.
αρκει να ειναι στα φεγγαρια της. εχω δωσει κριτικη.Ευχαριστω για την Adriana. Οχι, δεν την ηξερα, αλλα θα την εχω στα υποψιν, μιας που πολλοι απο τους κριτικους επισημαιναν τα βαθεια και ρεαλιστικα φιλια που δινει...
Δυστυχως, η Αλικη δεν απανταει στα pm, οποτε προβλεπω να χανει το 100ρικο μου
Δεν κρίνω σωστό στο thread της Αλίκης να μιλάμε για τον ανταγωνισμό.δεν νομιζω μονιμα ετσι?
αντριανα? κανα λινκ?
ναι το βρηκα .να σε καλα παντωςΔεν κρίνω σωστό στο thread της Αλίκης να μιλάμε για τον ανταγωνισμό.
Τέλος πάντων η Adriana εδώ Στο φιλί είναι πρωταθλήτρια, είναι εργατική, κορμί/πρόσωπο χάρμα, με μόνο μείον το μαραμένο μικρό βυζί.
Προτείνω πάντως να επιμείνεις και με την Αλίκη μας, που δίνει και το κουλουράκι της (άρα καλύτερο vfm).