jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Βρήκες κι εσυ την ημερα.....τωρα το site μαλωνει για την ροδινη![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![]()
![]()
![]()
![]()
Rodini??? Ti einai auto ti exasa palh![]()
Rodini??? Ti einai auto ti exasa palh![]()
λάθος!Βρήκες κι εσυ την ημερα.....τωρα το site μαλωνει για την ροδινη![]()
![]()
![]()
λάθος!
για συμπεριφορές μαλώνει!
Kala vgika egw filakia mou lipsate polli alithia![]()
ήταν με παρέα αδελφέ?Χθες Αλικάκι που σε φώναζα στο δρόμο γιατί έκανες πως δεν άκουγες;
Χθες Αλικάκι που σε φώναζα στο δρόμο γιατί έκανες πως δεν άκουγες;
Χθες Αλικάκι που σε φώναζα στο δρόμο γιατί έκανες πως δεν άκουγες;
Σοβαρά. 4 η ώρα πέρασες μπροστά μου δεν θα πω που, με μια ξανθιά που δεν πρόλαβα να δω αν ηταν η Sabby. Φόραγες Μπορντό ζακέτα και μαύρο κολαν. ;)Plaka kaneis i sovara tora?
Σοβαρά. 4 η ώρα πέρασες μπροστά μου δεν θα πω που, με μια ξανθιά που δεν πρόλαβα να δω αν ηταν η Sabby. Φόραγες Μπορντό ζακέτα και μαύρο κολαν. ;)
Σοβαρά. 4 η ώρα πέρασες μπροστά μου δεν θα πω που, με μια ξανθιά που δεν πρόλαβα να δω αν ηταν η Sabby. Φόραγες Μπορντό ζακέτα και μαύρο κολαν. ;)
Kala o pios me fonazei ekso sto dromo genika den dino simasia an kai ontos dn akousa tpt. Me tin Sabby eimastan nai kala to les.