heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Τελικά είμαστε απίθανος λαός. Περί όνου σκιάς, γράφονται διδακτορικά.
τουλαχιστον καποιοι ειναι και μορφωμενοιΤελικά είμαστε απίθανος λαός. Περί όνου σκιάς, γράφονται διδακτορικά.
εννοείς ότι αντιγραφονται γνωμικά απο την Wikipedia...Τελικά είμαστε απίθανος λαός. Περί όνου σκιάς, γράφονται διδακτορικά.
ναι, ναι!!! ο αλπούλα....τουλαχιστον καποιοι ειναι και μορφωμενοι
νατος ο γατουλης ο αγαπουλης...Θα κάνω πρόταση στην Αλίκη να έρθει μόνιμα Θεσσαλονικη για να σταματήσουν οι " καυγάδες " .
Με το αζημίωτο φυσικα
εννοείς ότι αντιγραφονται γνωμικά απο την Wikipedia...
διότι δεν παρατήρησα καμία λαμπρή έκλαμψη νοημοσύνης εδώ μέσα...
διδακτορικά απο πουτανιαρηδες ρε συ? πολλά δεν ζητάς?
ναι, ναι!!! ο αλπούλα....
ασε ρε σε κατάλαβα πας να μου φας το χαρτζιλίκι...Jorge δε νομίζω να χρειάζεται να διευκρίνησω πως κάνω πλάκα .
ok αλλα να μείνει μεταξύ μας ε!ασε ρε σε κατάλαβα πας να μου φας το χαρτζιλίκι...
νατος ο γατουλης ο αγαπουλης...
ευγε!!!
παρεμπιπτόντως σας παραπέμπω σε ενα ποστ πείραμα για να δείτε πόσο εύκολο είναι να υπάρχεις στο μπουρδελα.κομ ως κηφήνας...
καλά ο συγκεκριμένος πιστεύει οτι οι πουτανιάρηδες δεν εχουν μόρφωση...κρίνει απο τον εαυτό του!!Μην το λες, υπάρχουν, υπάρχουν διδακτορικά και υφηγεσίες.
εννοείς ότι αντιγραφονται γνωμικά απο την Wikipedia...
διότι δεν παρατήρησα καμία λαμπρή έκλαμψη νοημοσύνης εδώ μέσα...
διδακτορικά απο πουτανιαρηδες ρε συ? πολλά δεν ζητάς?
ναι, ναι!!! ο αλπούλα....
Εγώ πάλι γιατί την τελευταία φορά που τσέκαρα, σε αυτούς που είχαν χιλιάρικα να δίνουν για τριήμερα, τα διδακτορικά τους τα παρέδιδαν στο σπίτι?
να σου πω ρε τυπε αμα εχεις κανα κονε στην ασοεε δεν με περνας και μενα με μερικα χιλιαρικα?άσχετο, αλλά έχεις δίκιο. Το τί έχουν δει τα ματάκια σε σχέση με τους συγγραφείς φαντάσματα. Σε μία κρίση είχε υποβληθεί διδακτορικό. Ήμουν μέλος της επιτροπής. Άρχισα να το διαβάζω. Όσο περνούσε η ώρα, αυτά που διάβαζα μου φαίνονταν γνωστά. Άρχισα να σκέπτομαι στα γερμανικά και τσουπ ήταν αντιγραφή από γερμανική υφηγεσία. Το παιδί δεν ήξερε τίποτα για αυτό, ούτε καν γερμανικά, για να αντιγράψει. Ήξερε, όμως, αυτός που το έγραψε για αυτόν. Τούτο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιστήμονες που ιδρώνουν για να γράψουν. συγγνώμη για το off topic.
εγω πειστευω ότι εργάζεται όποτε γουστάρει....Πάντως για να επαναφέρω την συζήτηση στο Αλικάκι δεν βλέπω να το χαιρόμαστε σύντομα...πολύ δουλειά πρέπει να έχει πέσει (η πολύ....δούλεμα δεν ξέρω).
Εγώ της έχω στείλει αρκετα μηνήματα και τίποτα ακόμα... Και απο τις φωτο φαίνεται και ωραίο γκομενάκι...
Ίδωμεν...
...εμενα παντως παρολο που δεν εχω ουτε μια κριτκη για κγκ και στ οταν της ζητησα πληροφοριες μου εδωσε κατευθειαν το τηλεφωνο της χωρις σουξουμουξου..Το κοριτσι ειναι για λιγους....(ακομα δεν το εχετε καταλαβει?) και μαγκια της οπως το χειριστηκε.
Άλλοι πρεπει να προβληματιζονται. Τα σεβη μου