Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 892
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
416
Πόντοι
21
Ρε bro, ποινικολόγος ήταν, κατηγορούμενους για εγκλήματα θα υπερασπιζόταν. Έτσι πάει.
οκ βρε συ, απλα ο αλλος ρωτουσε γιατι ο κοσμος λεει οτι υπερασπιζονταν φονιαδες και βιαστες, του εγραψα 2 παραδειγματα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.220
Πόντοι
12.756
Εγώ θα πω το εξής : επειδή τον κ.Κούγια τον είχα γνωρίσει από κοντά λόγω του επαγγέλματος μου , θα πω ότι ήταν σαν άνθρωπος πολύ καλός και ας με βρίσετε οι περισσότεροι εδώ μέσα .Ο άνθρωπος σεβόταν και μίλαγε ευγενικότατα από τον πιο χαμηλό σε βαθμό ως και τον πιο υψηλόβαθμο . Τώρα για όσους του ευχόντουσαν καρκίνο και ψόφο . Εύχομαι να μην χτυπήσει την πόρτα σας ποτέ αυτό το κακό .Ο καρκίνος είναι ένα μεγάλο κακό για οποιον ανθρωπο το έχει .Μεγάλο γολγοθά περνάει και το άτομο που πάσχει αλλά και οι οικείοι του . Ο Θεός θα τον κρίνει για τις πράξεις του και όχι εμείς .Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

Σωστά , μια χαρά τύπος ήταν , δεν ξέρω γιατί έκανε αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έκανε στην καθημερινότητα του στα κανάλια συνεντεύξεις κτλ.
Προφανώς και ήταν κάποια στρατηγική και πολιτική για το επαγγελματικό του , πάντως από κοντά μια χαρά ήταν.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.295
Πόντοι
1.446
οκ βρε συ, απλα ο αλλος ρωτουσε γιατι ο κοσμος λεει οτι υπερασπιζονταν φονιαδες και βιαστες, του εγραψα 2 παραδειγματα
Εντάξει, αυτό δείχνει ότι είχε ικανότητες. Το να μην τον συμπαθεί κάποιος επειδή ήταν γραφικός με το ποδόσφαιρο π.χ. το καταλαβαίνω. Αλλά το ότι αναλάμβανε κατηγορούμενους για σοβαρά αδικήματα δείχνει ότι μέτραγε στη δουλειά του και γι' αυτό έγινε και φίρμα. Αν υπερασπιζόταν πορτοφολάδες δε θα τον ήξερε η μάνα του.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.130
Πόντοι
456
Εγώ θα πω το εξής : επειδή τον κ.Κούγια τον είχα γνωρίσει από κοντά λόγω του επαγγέλματος μου , θα πω ότι ήταν σαν άνθρωπος πολύ καλός και ας με βρίσετε οι περισσότεροι εδώ μέσα .Ο άνθρωπος σεβόταν και μίλαγε ευγενικότατα από τον πιο χαμηλό σε βαθμό ως και τον πιο υψηλόβαθμο . Τώρα για όσους του ευχόντουσαν καρκίνο και ψόφο . Εύχομαι να μην χτυπήσει την πόρτα σας ποτέ αυτό το κακό .Ο καρκίνος είναι ένα μεγάλο κακό για οποιον ανθρωπο το έχει .Μεγάλο γολγοθά περνάει και το άτομο που πάσχει αλλά και οι οικείοι του . Ο Θεός θα τον κρίνει για τις πράξεις του και όχι εμείς .Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

Θέλω να είμαι ουδέτερος και να μην παθιάζομαι στην κρίση μου. Ειδικά σε ανθρώπους.

Δηλαδή αγαπητέ συνομιλητή θέλεις να μας πεις ότι ο Αλέξης που γνωρίσαμε από την δημόσια και τηλεοπτική εικόνα του, με τον Αλέξη των διαπροσωπικών σχέσεων από κοντά, ήταν μεγάλη η διαφορά ως άνθρωπος;

xaris@30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
278
Πόντοι
280
Θέλω να είμαι ουδέτερος και να μην παθιάζομαι στην κρίση μου. Ειδικά σε ανθρώπους.

Δηλαδή αγαπητέ συνομιλητή θέλεις να μας πεις ότι ο Αλέξης που γνωρίσαμε από την δημόσια και τηλεοπτική εικόνα του, με τον Αλέξη των διαπροσωπικών σχέσεων από κοντά, ήταν μεγάλη η διαφορά ως άνθρωπος;
Ναι αυτό θέλω να πω . Η τηλέοραση θα σου δείξει ένα στιγμιότυπο που θέλει .Μπορεί να είναι κάτι θετικό μπορεί όμως και να είναι αρνητικό . Εγώ που τον έζησα στα δικαστήρια , μου άφησε σαν άνθρωπος θετική εντύπωση .Μιλάω πάντα για τον χαρακτήρα του και όχι για την δουλειά του .

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.295
Πόντοι
1.446
Αδελφέ, καμιά φορά συμβαίνει αυτό. Κι ο Γιάννης Ιωαννίδης (παλιός προπονητής μπάσκετ και πολιτικός ΝΔ αν ασχολείσαι με αθλητικά θα τον ξέρεις) στη δημόσια εικόνα του ήταν πολύ arrogant αλλά φίλος που τον είχε γνωρίσει μου είχε πει ότι από κοντά ήταν ήπιος και ζεστός άνθρωπος.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.130
Πόντοι
456
Αδελφέ, καμιά φορά συμβαίνει αυτό. Κι ο Γιάννης Ιωαννίδης (παλιός προπονητής μπάσκετ και πολιτικός ΝΔ αν ασχολείσαι με αθλητικά θα τον ξέρεις) στη δημόσια εικόνα του ήταν πολύ arrogant αλλά φίλος που τον είχε γνωρίσει μου είχε πει ότι από κοντά ήταν ήπιος και ζεστός άνθρωπος.
Εννοείται ξέρουμε τον ξανθό οι 50ρηδες.
Αλλά ρε φίλε γράψε ένα ρημάδι σωστό ελληνικό αν έχεις την καλοσύνη..
Αρογκαντ και θρι λιτλ μπερντς αρ σιτινγκ... βαριέμαι να ψάχνω μετάφραση κιόλας :hi:

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.083
Πόντοι
206
Ναι αυτό θέλω να πω . Η τηλέοραση θα σου δείξει ένα στιγμιότυπο που θέλει .Μπορεί να είναι κάτι θετικό μπορεί όμως και να είναι αρνητικό . Εγώ που τον έζησα στα δικαστήρια , μου άφησε σαν άνθρωπος θετική εντύπωση .Μιλάω πάντα για τον χαρακτήρα του και όχι για την δουλειά του .
Σαν δικηγόρος μπορεί να θεωρηθεί άριστος αν υποθέσουμε ότι δεν είχε κόλλημα να υπερασπίσει το οποιοδήποτε σκουπίδι και να το αθωώσει.

Για να το κάνεις όμως αυτό πρέπει να είσαι χωμένος στα σκατα μέχρι το μεδούλι.

Ένας άνθρωπος χωρίς ηθικούς φραγμούς ναι μπορεί να το κάνει.

Το να υπερασπίζεσαι έναν ενήλικα που είναι δολοφόνος το καταλαβαίνω.

Το να υπερασπίζεσαι όμως την πισπιριγκου που σκότωσε τα παιδιά της που δεν είχαν συνείδηση να αμυνθούν ή τον κορκονεα που δολοφόνησε ένα παιδί εκεί περνάς ένα όριο που επιστροφή δεν έχει.

Για φανταστείτε να αθωώνε την πισπιριγκου και να συνεχίζε να σκοτώνει παιδια άλλων ή να κάνει πάλι δικά της και να τα ξανασκοτωνε.

Είχε βάλει έναν στόχο,άρρωστο εννοείται,να αθωώσει την πισπιριγκου.

Απλά το έκανε για να αποδείξει πόσο καλός ήταν ως δικηγόρος.

Προσωπικά μου θυμίζει περίπτωση Βγενόπουλου.

Θυμάμαι ένα βίντεο έναν δημοσιογράφο να ρωτάει τον Βγενόπουλο τότε με το σκάνδαλο..Πόσα σκάφη έχεις; Και εκείνος σήκωσε το δεξί χέρι δείχνοντας με τα δάχτυλα του πολύ κυνικά τρία..Σκάφη 6-7 εκατομμυρίων ευρώ το καθένα.

Στα τελευταία του πάντως το έχασε ολοκληρωτικά.
Κάτι με τα ομοφοβικά του σχόλια κάτι με τα πλούτη του και την επιδειξιομανία του έχασε την μπάλα.

Δεν ξέρω και κατά πόσο τα πίστευε ή απλά τρολαρε μια ολόκληρη ελληνική κοινωνία για να υπάρχει στην δημοσιότητα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.397
Πόντοι
2.596
Στο σημείο που θα τον κρίνω - γιατί στα υπόλοιπα είναι αδιάφορος - είναι η πλ€ονεξία...
Έκανε παιδιά μετά τα 50, χρήμα έχεις ρε άνθρωπε, άρχισε να ξεκόβεις από τις μπίζνες και στα 60 γράψτα στη ντούντα όλα και ζήσε όσα περισσότερα χρόνια μπορείς με τη φαμίλια σου, αυτή είναι το πολυτιμότερο που έχεις, αλλά φευ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.348
Πόντοι
5.006
σου υπενθυμιζω οτι υπερασπιζοταν τον λιγναδη και τη σατανιστρια της Παλληνης...
Και η υποθεση του λιγναδη ειχε πολυ ψωμι γιατι υπηρχαν βιασμοι σε βαθος χρονου...δηλαδη ειχε να αντικρουσει πραγματα ως υπερασπιση...
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι νομικα οι υποθεσεις του ηταν ενδιαφερουσες...υπηρχαν γκριζα σημεια οπου μπορουσες να αντιδικουσες...
Δεν ανελαβε πχ τον κτηνοτροφο που σκοτωσε 5 επειδη μπηκαν στο χωραφι του...αφου ο ιδιος βγηκε και ειπε οτι τους σκοτωσα γι αυτο το λογο...εδω τι υπερασπιση να κανεις? Αφου ο ιδιος ομολογησε...αρα ισοβια και παμε παρακατω...αδιαφορη νομικα υποθεση....

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.194
Πόντοι
456
Μαχητής και ευφυής!
Με τα καλά του και τα κακά του πολέμαγε και δεν μασούσε...!
Προσωπικά δεν τον γούσταρα γιατί ήταν από εκείνους τους μεγαλοδικηγόρους βουτηγμένοι στην στρεψοδικία...
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom