Toνν εφαγε η κακια, ο ναρκισσισμος και το συνδρομο του σωτηρα που τον διακατειχε. Πολυ πιθανο να μην ειχε παθει καρκινο και να ζουσε 10+ χρονια περισσοτερο, αν ειχει επιλεξει μια πιο ηρεμη καθημερινοτητα.
Toνν εφαγε η κακια, ο ναρκισσισμος και το συνδρομο του σωτηρα που τον διακατειχε. Πολυ πιθανο να μην ειχε παθει καρκινο και να ζουσε 10+ χρονια περισσοτερο, αν ειχει επιλεξει μια πιο ηρεμη καθημερινοτητα.
Δεν θα μου λείψει καθόλου , ούτε νομίζω θα λείψει από κανέναν πλην των συγγενών του ,αδιάφορος ο θάνατος του.Εμετικος τύπος , ο συνήθης υποστηρικτής δολοφόνων και βιαστων,ένα βρωμερό σκουπίδι λιγότερο....Ας τα βρει με το Θεό, οι καταρες των ανθρώπων έπιασαν....
Από τις αλάνες της Πετρούπολης μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων, τα γήπεδα ποδοσφαίρου αλλά και τις δημόσιες παρεμβάσεις του, κατάφερε να αφήσει το έντονα μοναδικό του στίγμα
Για αυτόν δεν υπήρχε καμία ανησυχία ήταν τρόπος ζωής που μάλιστα του άρεσε πολύ κατά τα λεγόμενα του! Για άλλους η ηρεμία είναι αυτό που θέλουν στην ζωή τους και για άλλους οι περιπετειώδεις καταστάσεις είναι αυτές που τους δίνουν ζωή ..Αυτό που έπαθε ήταν τυχαίο ! Καλό παράδεισο
Εντάξει,δε ήταν καλός άνθρωπος για να υποστηρίζει δολοφόνους παιδιών και ανθρώπων γενικά.Ομως συλιπητηρια.Ολοι τρώνε λεφτά,διαπράττουν αμαρτίες αλλά ο θάνατος είναι κοινός τόπος.Γιαυτο μη είμαστε κακοί άνθρωποι και παραδοπιστοι στο χρήμα.
Αν και δεν μου ήταν συμπαθής, μία από τις τελευταίες δηλώσεις του μου είχε κάνει εντύπωση.
"Με κατηγορούν ότι υπερασπίζομαι δολοφόνους...
Εγώ υπερασπίζομαι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ δολοφόνους.."Υπάρχει τεράστια διαφορά, και είχε δίκιο.
Αν και δεν μου ήταν συμπαθής, μία από τις τελευταίες δηλώσεις του μου είχε κάνει εντύπωση.
"Με κατηγορούν ότι υπερασπίζομαι δολοφόνους...
Εγώ υπερασπίζομαι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ δολοφόνους.."Υπάρχει τεράστια διαφορά, και είχε δίκιο.
Δεν θα μου λείψει καθόλου , ούτε νομίζω θα λείψει από κανέναν πλην των συγγενών του ,αδιάφορος ο θάνατος του.Εμετικος τύπος , ο συνήθης υποστηρικτής δολοφόνων και βιαστων,ένα βρωμερό σκουπίδι λιγότερο....Ας τα βρει με το Θεό, οι καταρες των ανθρώπων έπιασαν....
στην δουλεια του ηταν αψογος....επισης αν εξαιρεσεις τους αποδεδειγμενα παιδεραστες, ολοι οι υπολοιποι πρεπει να εχουν και καποιο συνηγορο....τι παπαριά ειναι αυτη που λενε ολοι οτι υπερασπιζοταν δολοφονους και βιαστες????!!!!!
επισης οι περισσοτερες υποθεσεις για τις οποιες των μισούσε όλος ο κοσμος, νομικά είχαν πολύ ψωμί απο αποψη υπερασπισης..πχ. η δολοφονια του γρηγοροπουλου αν ηταν ευθεια βολη ή οι δολοφονιες της πισπιριγκου πως θα αποδειχτει οτι τα σκοτωσε....
εκει που το εχανε ο μοντελοπνιχτης ηταν η καρικατούρα που παρουσιαζε εκτος δικαστηριων...στα καναλια και αλλου και η οργη που εβγαζε για να υπερασπιστει τους πελατες του..