Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (10 μέλη και 22 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Toνν εφαγε η κακια, ο ναρκισσισμος και το συνδρομο του σωτηρα που τον διακατειχε. Πολυ πιθανο να μην ειχε παθει καρκινο και να ζουσε 10+ χρονια περισσοτερο, αν ειχει επιλεξει μια πιο ηρεμη καθημερινοτητα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.414
Πόντοι
34.538

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.125
Πόντοι
456
Toνν εφαγε η κακια, ο ναρκισσισμος και το συνδρομο του σωτηρα που τον διακατειχε. Πολυ πιθανο να μην ειχε παθει καρκινο και να ζουσε 10+ χρονια περισσοτερο, αν ειχει επιλεξει μια πιο ηρεμη καθημερινοτητα.
Η ήρεμη καθημερινότητα και το να μην τσιτώνεσαι όλη την ώρα, ενδεχομένως να είναι στοιχείο μακροζωίας.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Η ήρεμη καθημερινότητα και το να μην τσιτώνεσαι όλη την ώρα, ενδεχομένως να είναι στοιχείο μακροζωίας.
Eννοειται αυτο φιλε. Και σιγουρα παιζει ρολο στην εμφανιση ή μη καρκινων που δε σχετιζονται άμεσα με καποια ασθενεια ή τη διατροφη-καταναλωση ουσιων.

Heavywash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
8
Like
802
Πόντοι
300
Για τόν συνάδελφό μοντέλοπνιχτη
Roses Funeral GIF by Un si grand soleil

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
319
Πόντοι
26

Δεν μπορούν τέτοιοι τύποι να έχουν ήρεμη καθημερινότητα
είχε πει ότι προτιμούσε να πεθάνει στο δικαστήριο οπότε καταλαβαίνεις τι περίπτωση ήταν

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
416
Πόντοι
21
Δεν θα μου λείψει καθόλου , ούτε νομίζω θα λείψει από κανέναν πλην των συγγενών του ,αδιάφορος ο θάνατος του.Εμετικος τύπος , ο συνήθης υποστηρικτής δολοφόνων και βιαστων,ένα βρωμερό σκουπίδι λιγότερο....Ας τα βρει με το Θεό, οι καταρες των ανθρώπων έπιασαν....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.833
Πόντοι
9.931

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.517
Πόντοι
4.006
Δεν μπορούν τέτοιοι τύποι να έχουν ήρεμη καθημερινότητα
είχε πει ότι προτιμούσε να πεθάνει στο δικαστήριο οπότε καταλαβαίνεις τι περίπτωση ήταν
Για αυτόν δεν υπήρχε καμία ανησυχία ήταν τρόπος ζωής που μάλιστα του άρεσε πολύ κατά τα λεγόμενα του! Για άλλους η ηρεμία είναι αυτό που θέλουν στην ζωή τους και για άλλους οι περιπετειώδεις καταστάσεις είναι αυτές που τους δίνουν ζωή ..Αυτό που έπαθε ήταν τυχαίο ! Καλό παράδεισο

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.973
Πόντοι
216
μεγαλη στιγμη οταν πηδηξε την περιφραξη του σκαι γιατι αδικουσαν πελατη του, και τελικα ειχε δικιο :confused:
Το πιο επικό και για εμένα το κορυφαίο ήταν όταν έβγαινε στις κάμερες ματωμένος από το ξύλο που του είχε ρίξει η Βατίδου...

RIP

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.113
Πόντοι
3.506
Εντάξει,δε ήταν καλός άνθρωπος για να υποστηρίζει δολοφόνους παιδιών και ανθρώπων γενικά.Ομως συλιπητηρια.Ολοι τρώνε λεφτά,διαπράττουν αμαρτίες αλλά ο θάνατος είναι κοινός τόπος.Γιαυτο μη είμαστε κακοί άνθρωποι και παραδοπιστοι στο χρήμα.
Αν και δεν μου ήταν συμπαθής, μία από τις τελευταίες δηλώσεις του μου είχε κάνει εντύπωση.
"Με κατηγορούν ότι υπερασπίζομαι δολοφόνους...
Εγώ υπερασπίζομαι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ δολοφόνους.."Υπάρχει τεράστια διαφορά, και είχε δίκιο.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Αν και δεν μου ήταν συμπαθής, μία από τις τελευταίες δηλώσεις του μου είχε κάνει εντύπωση.
"Με κατηγορούν ότι υπερασπίζομαι δολοφόνους...
Εγώ υπερασπίζομαι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ δολοφόνους.."Υπάρχει τεράστια διαφορά, και είχε δίκιο.
Δε νομίζω ότι υπάρχει διαφορά τεράστια.Κατηγορουμενοι δολοφόνοι ίσον δολοφόνοι.Η πισπιριγκου που υποστήριζε ήταν δολοφονα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.329
Πόντοι
5.006
Δεν θα μου λείψει καθόλου , ούτε νομίζω θα λείψει από κανέναν πλην των συγγενών του ,αδιάφορος ο θάνατος του.Εμετικος τύπος , ο συνήθης υποστηρικτής δολοφόνων και βιαστων,ένα βρωμερό σκουπίδι λιγότερο....Ας τα βρει με το Θεό, οι καταρες των ανθρώπων έπιασαν....
στην δουλεια του ηταν αψογος....επισης αν εξαιρεσεις τους αποδεδειγμενα παιδεραστες, ολοι οι υπολοιποι πρεπει να εχουν και καποιο συνηγορο....τι παπαριά ειναι αυτη που λενε ολοι οτι υπερασπιζοταν δολοφονους και βιαστες????!!!!!:headbang:
επισης οι περισσοτερες υποθεσεις για τις οποιες των μισούσε όλος ο κοσμος, νομικά είχαν πολύ ψωμί απο αποψη υπερασπισης..πχ. η δολοφονια του γρηγοροπουλου αν ηταν ευθεια βολη ή οι δολοφονιες της πισπιριγκου πως θα αποδειχτει οτι τα σκοτωσε....

εκει που το εχανε ο μοντελοπνιχτης ηταν η καρικατούρα που παρουσιαζε εκτος δικαστηριων...στα καναλια και αλλου και η οργη που εβγαζε για να υπερασπιστει τους πελατες του..

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.387
Πόντοι
2.356
Αντιπαθέστατος και μαλάκας.

Καταγέλαστο αυτό που πέταγε κατά καιρούς, περί "επιστήμης".

Attention whore απ' τα λίγα.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.113
Πόντοι
3.506
Δε νομίζω ότι υπάρχει διαφορά τεράστια.Κατηγορουμενοι δολοφόνοι ίσον δολοφόνοι.Η πισπιριγκου που υποστήριζε ήταν δολοφονα.
Οχι βέβαια,άλλο να κατηγορείται κάποιος για κάτι και άλλο να αποδειχθεί δικαστικά ότι είναι.
(Βασική αρχή του κράτους δικαίου.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom