Για τα περί γηπέδου λες κουταμαρες.Ρε φίλε και ο ερασιτέχνης έλεγε ότι το γήπεδο δεν το δίνουμε στον Κούγια για να φύγει..
Όπως και οι οργανωμένοι τον εκραζαν από το πρώτο λεπτό ακόμα και όταν τους ανέβασε που δεν θα ξανά ανέβουν ποτέ
Τώρα εσύ λες μετά για παίχτες και σου εξηγώ ότι δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν έμεινε κάποιος απλήρωτος η οχι σίγουρα βάση νόμων από την ΟΥΕΦΑ δεν έμεινε πάντως..
Γ αυτόν που σου λέω ναι ξέρω από φίλο που έπαιζε εκείνη την εποχή στην αελ ο τερματοφυλκας είχε στήσει ματς με τον Ηρακλή και είχαν έρθει αποδείξεις στα χέρια του Κούγια ενώ ήταν στην κερκίδα μέσω του μπεου που μάλιστα τον κοροδευε κ ολας που δεν ήξερε τι του γίνεται..
Ο Κούγιας πήγε με μπραβους και στα αποδυτήρια μάλιστα και ο άλλος δεν ξαναπατησε καν στην πόλη
Τώρα όσο αφορά τα χρέη της ομάδας δεν νομίζω κάπου να το αρνήθηκα εσύ πάντως αν είχες δώσει 7-8μυρια εύκολα και από την πρώτη μέρα σε εβριζε όλο το γήπεδο όταν θα έφευγες να τους αφήνεις νοικοκυρεμενους αυτός προτίμησε να κάνει αυτό
Για τους παίκτες ζήτησες ονόματα. Στα έγραψα.
Για άνοδο είναι το φαβορί η ομάδα στο Β. Όμιλο. 14-15 βαθμούς νομίζω είναι μπροστά από το δεύτερο.
Αποδείξεις γι αυτό που ισχυριζεσαι δεν έχεις. Συνηθεις αερολογιες αραδιαζεις.
Τα χρέη σε ΕΦΚΑ, εφορία είναι χρέη που αφήνει σε βάρος ολων μας.
Το ότι τον βρίζουν παντού από όπου περνάει δείχνει τι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ είναι.
Καλά, για τα 7 εκατομμύρια γελάει ο κόσμος.
Πρέπει να είσαι είτε ο ορισμός του βλάκα είτε του θλιβερού κολαουζου για να τα πιστεύεις αυτά.
Ο Κούγιας είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΑΠΛΟΣ, ΑΓΝΟΣ, ΑΝΟΘΕΥΤΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.
Μπες τώρα εσύ να τον γλείψεις πάλι.