Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 824
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Ρε φίλε και ο ερασιτέχνης έλεγε ότι το γήπεδο δεν το δίνουμε στον Κούγια για να φύγει..
Όπως και οι οργανωμένοι τον εκραζαν από το πρώτο λεπτό ακόμα και όταν τους ανέβασε που δεν θα ξανά ανέβουν ποτέ
Τώρα εσύ λες μετά για παίχτες και σου εξηγώ ότι δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν έμεινε κάποιος απλήρωτος η οχι σίγουρα βάση νόμων από την ΟΥΕΦΑ δεν έμεινε πάντως..
Γ αυτόν που σου λέω ναι ξέρω από φίλο που έπαιζε εκείνη την εποχή στην αελ ο τερματοφυλκας είχε στήσει ματς με τον Ηρακλή και είχαν έρθει αποδείξεις στα χέρια του Κούγια ενώ ήταν στην κερκίδα μέσω του μπεου που μάλιστα τον κοροδευε κ ολας που δεν ήξερε τι του γίνεται..
Ο Κούγιας πήγε με μπραβους και στα αποδυτήρια μάλιστα και ο άλλος δεν ξαναπατησε καν στην πόλη
Τώρα όσο αφορά τα χρέη της ομάδας δεν νομίζω κάπου να το αρνήθηκα εσύ πάντως αν είχες δώσει 7-8μυρια εύκολα και από την πρώτη μέρα σε εβριζε όλο το γήπεδο όταν θα έφευγες να τους αφήνεις νοικοκυρεμενους αυτός προτίμησε να κάνει αυτό
Για τα περί γηπέδου λες κουταμαρες.
Για τους παίκτες ζήτησες ονόματα. Στα έγραψα.
Για άνοδο είναι το φαβορί η ομάδα στο Β. Όμιλο. 14-15 βαθμούς νομίζω είναι μπροστά από το δεύτερο.
Αποδείξεις γι αυτό που ισχυριζεσαι δεν έχεις. Συνηθεις αερολογιες αραδιαζεις.
Τα χρέη σε ΕΦΚΑ, εφορία είναι χρέη που αφήνει σε βάρος ολων μας.
Το ότι τον βρίζουν παντού από όπου περνάει δείχνει τι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ είναι.
Καλά, για τα 7 εκατομμύρια γελάει ο κόσμος.
Πρέπει να είσαι είτε ο ορισμός του βλάκα είτε του θλιβερού κολαουζου για να τα πιστεύεις αυτά.
Ο Κούγιας είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΑΠΛΟΣ, ΑΓΝΟΣ, ΑΝΟΘΕΥΤΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

Μπες τώρα εσύ να τον γλείψεις πάλι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.259
Πόντοι
6.536
Έγινε ρε
Λοιπόν για να σου πω να μαθαίνεις υπάρχουν τρόποι να μείνεις απλήρωτος αυτοι είναι ο υποβιβασμός ομάδας σε ερασιτεχνική κατηγορία και η αλλαγή αφμ το όποιο έχει γίνει 4-5 φορές όλες κ όλες
Το να κάνεις κάτι εσύ που να έχει το δικαίωμα να σπάσει το συμβόλαιο αν και αυτό και πάλι δεν χάνεις δεσουλευμενα και να παίρνεις διαφορετικό πόσο από ότι έχεις υπογράψει
Ισχύει.
Αν όμως ο πρόεδρος της ομάδας σου είναι μάφια πληρώνεσαι ότι θέλει,όταν θέλει και αν θέλει...
Και λες και ευχαριστώ...

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
45
Πόντοι
0
Για τα περί γηπέδου λες κουταμαρες.
Για τους παίκτες ζήτησες ονόματα. Στα έγραψα.
Για άνοδο είναι το φαβορί η ομάδα στο Β. Όμιλο. 14-15 βαθμούς νομίζω είναι μπροστά από το δεύτερο.
Αποδείξεις γι αυτό που ισχυριζεσαι δεν έχεις. Συνηθεις αερολογιες αραδιαζεις.
Τα χρέη σε ΕΦΚΑ, εφορία είναι χρέη που αφήνει σε βάρος ολων μας.
Το ότι τον βρίζουν παντού από όπου περνάει δείχνει τι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ είναι.
Καλά, για τα 7 εκατομμύρια γελάει ο κόσμος.
Πρέπει να είσαι είτε ο ορισμός του βλάκα είτε του θλιβερού κολαουζου για να τα πιστεύεις αυτά.
Ο Κούγιας είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΑΠΛΟΣ, ΑΓΝΟΣ, ΑΝΟΘΕΥΤΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

Μπες τώρα εσύ να τον γλείψεις πάλι.
Καλά ρε μαλακά είσαι χαζός?
Ξέρεις τι κόστη έχει μια οποιαδήποτε ομάδα για να παίξει? Ξέρεις πόσα χρόνια ήταν? Τα ονόματα που βρήκες ήταν δήλωση του επόμενου ιδιοκτήτη..
Επίσης λέει ότι το συνολικό ποσό ήταν 1.8 μύρια εγώ σε ρωτάω πόσα έδωσε ο επόμενος για να την πάρει?
Τελοσπαντων μπρο όσο και να τον βριζεις σε γλενταει από 1000μεριες και ξέρουμε πόσο θα τον ζηλευες τώρα όσο αφορά πόσοι τον βρίζουν κτλπα από κοντά του φιλανε τα χέρια και πίστεψε με στην Κόρινθο δεν κυκλοφορεί με μπραβους..
Τώρα εμένα στον πουτσο μου να κάτσω να εξηγήσω σε κάθε ναυάγιο πόσο πετυχημένος είναι ένας άνθρωπος που αν του καυλωσει βάζει φυλακή ακόμα και πρωθυπουργους χωρίς να τον έχει κατηγόρησει κάνεις για τπτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισχύει.
Αν όμως ο πρόεδρος της ομάδας σου είναι μάφια πληρώνεσαι ότι θέλει,όταν θέλει και αν θέλει...
Και λες και ευχαριστώ...
Το όταν θέλει πίστεψε με ισχύει στις περισσότερες ελληνικές ομάδες ακόμα και βάση νόμου μπορεί να σε καθυστερήσει αρκετά

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.954
Πόντοι
1.446
Ξέρεις τι κόστη έχει μια οποιαδήποτε ομάδα για να παίξει? Ξέρεις πόσα χρόνια ήταν? Τα ονόματα που βρήκες ήταν δήλωση του επόμενου ιδιοκτήτη..
Επίσης λέει ότι το συνολικό ποσό ήταν 1.8 μύρια εγώ σε ρωτάω πόσα έδωσε ο επόμενος για να την πάρει?
Τελοσπαντων μπρο όσο και να τον βριζεις σε γλενταει από 1000μεριες και ξέρουμε πόσο θα τον ζηλευες τώρα όσο αφορά πόσοι τον βρίζουν κτλπα από κοντά του φιλανε τα χέρια και πίστεψε με στην Κόρινθο δεν κυκλοφορεί με μπραβους..
Τώρα εμένα στον πουτσο μου να κάτσω να εξηγήσω σε κάθε ναυάγιο πόσο πετυχημένος είναι ένας άνθρωπος που αν του καυλωσει βάζει φυλακή ακόμα και πρωθυπουργους χωρίς να τον έχει κατηγόρησει κάνεις για τπτ

Το όταν θέλει πίστεψε με ισχύει στις περισσότερες ελληνικές ομάδες ακόμα και βάση νόμου μπορεί να σε καθυστερήσει αρκετά
Φυσικά μπορεί να βάλει τον οποιονδήποτε (από τον βοθρατζή μέχρι τον πρωθυπουργό) στην φυλακή, χωρίς αποδείξεις... Η ικανότητα αυτή βασίζεται (εκτός της αδιαμφισβήτητης) εξυπνάδας στις γνωριμίες με το (παρα) δικαστικό σινάφι και χώρο... Όπου ακούς δικηγόρο τρέχα, αλήτης με κουστούμι, γραβατωμένος... Ποινικολόγο; Ακόμα πιο μακρυά... Λερώνειειειειει...
Τώρα όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά, άλλη σαπίλα από εκεί...
Σαλιαρέληδες, Ψωμιάδηδες και δεν συμμαζεύεται...
Αφού ο Κούγιας είναι αλήτρα (παθιασμένος με το ποδόσφαιρο από μικρός), που θα έμπλεκε αλλού εκτός από αυτά;

Τελευταία τροποποίηση:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.070
Πόντοι
1.056

ΩΠΑ ΩΠΑ μεγάλε μην τρελαίνεσαι με το λαμόγιο.

Απλώς παίζει μπάλα στην έδρα του και δεν τον ενοχλεί κανείς,

Ολοι ξέρουμε και που ζούμε και πως δημιουργούνται τα καταπιστεύματα στην Κολομβια της Ευρώπης για να βγάζεις εσύ τον Κουγια άγιο...

Ένα μουνοπανο είναι που το ξέρει ακόμα και ο ιδιος

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Τελοσπαντων μπρο όσο και να τον βριζεις σε γλενταει από 1000μεριες και ξέρουμε πόσο θα τον ζηλευες τώρα όσο αφορά πόσοι τον βρίζουν κτλπα από κοντά του φι

λανε τα χέρια και πίστεψε με στην Κόρινθο δεν κυκλοφορεί με μπραβους..
Ο μόνος μαλάκας εδώ μέσα είσαι εσύ.
Έγραφες μαλακίες για το γήπεδο.
Έγραφες μαλακίες και για τις προσφυγές.
Τα ονόματα αφορούν προσφυγές επί ιδιοκτησίας του. Θα το έβλεπες αν κοιτούσες τις ημερομηνίες των άρθρων.
Ένας μαλάκας υπάλληλος είσαι που σε έχει βάλει εδώ μέσα να τον υπερασπίζεσαι και γελάει ο κόσμος με τα χάλια και των δυο σας.
Από κοντά είναι θρασύδειλος.
Στο καρεκλακι καθιστός να καταπίνει το σάλιο του και να παίζει το μπεγλερακι του μουρμουρίζοντας. Γιατί χωρίς πλάτες δίπλα του, παπαλα η μαγκιά.
Αν αυτό το λες "γλενταει" έτσι γλενταω κι εγώ το Ζαμπίδη.
Άντε τώρα μαλακα υπαλλληλακε να του φιλήσεις τα χέρια να βγάλεις μεροκάματο, σαλιαζοντας εδώ μέσα για την "αγιότητα" του Καραγκιόζη.
Νούμερο που θα μιλήσεις εσύ για ναυάγια, που είσαι ο ορισμός.

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
45
Πόντοι
0
Φυσικά μπορεί να βάλει τον οποιονδήποτε (από τον βοθρατζή μέχρι τον πρωθυπουργό) στην φυλακή, χωρίς αποδείξεις... Η ικανότητα αυτή βασίζεται (εκτός της αδιαμφισβήτητης) εξυπνάδας στις γνωριμίες με το (παρα) δικαστικό σινάφι και χώρο... Όπου ακούς δικηγόρο τρέχα... Ποινικολόγο; Ακόμα πιο μακρυά... Λερώνειειειειει...
Αυτό σημαίνει ότι είναι σαπιο το σύστημα και ότι οι δικαστές είναι λαμογια..
Απλά εγώ βλέπω ότι όσοι έχουν θέμα μαζί του δεν το έχουν μαζί του το έχουν με το επάγγελμα του το οποίο αυτός το έχει τερματίσει είναι ανώτερος από το επάγγελμα του

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.420
Πόντοι
34.538

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
45
Πόντοι
0
Ο μόνος μαλάκας εδώ μέσα είσαι εσύ.
Έγραφες μαλακίες για το γήπεδο.
Έγραφες μαλακίες και για τις προσφυγές.
Τα ονόματα αφορούν προσφυγές επί ιδιοκτησίας του. Θα το έβλεπες αν κοιτούσες τις ημερομηνίες των άρθρων.
Ένας μαλάκας υπάλληλος είσαι που σε έχει βάλει εδώ μέσα να τον υπερασπίζεσαι και γελάει ο κόσμος με τα χάλια και των δυο σας.
Από κοντά είναι θρασύδειλος.
Στο καρεκλακι καθιστός να καταπίνει το σάλιο του και να παίζει το μπεγλερακι του μουρμουρίζοντας. Γιατί χωρίς πλάτες δίπλα του, παπαλα η μαγκιά.
Αν αυτό το λες "γλενταει" έτσι γλενταω κι εγώ το Ζαμπίδη.
Άντε τώρα μαλακα υπαλλληλακε να του φιλήσεις τα χέρια να βγάλεις μεροκάματο, σαλιαζοντας εδώ μέσα για την "αγιότητα" του Καραγκιόζη.
Νούμερο που θα μιλήσεις εσύ για ναυάγια, που είσαι ο ορισμός.
Αρχικά στο γήπεδο κουμάντο έκανε ο ερασιτέχνης εκτός αν πιστεύεις ότι έκανε κουμάντο η τράπεζα και δεν το έπαιρνε ο Κούγιας έπειτα να σου πω ότι άλλο πρόσφυγες άλλο να έχει χάσει κάποιος τα λεφτά του πρόσφυγες έχουν κάνει σε όλους ΜΑΡΙΝΑΚΗ δαββιδη αλαφουζο τίγρη κτλπα σε όλους όμως γτ πολύ απλά μπορεί να έχει γίνει μια προφορική συμφωνία για καθυστέρηση μισθού και ο ποδόσφαιριστης να το δήλωσε για να μην τα χάσει ...
ΈΠΕΙΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΆΞΙΟ ΑΜ ΚΑΙ ΆΞΙΟ ΝΑΥΆΓΙΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΌΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΎΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΆΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΙΆΖΕΤΑΙ ΤΙ ΓΝΏΜΗ ΈΧΕΙ ΈΝΑ ΖΏΟ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΆΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙ ΚΑΛΆ ΛΌΓΙΑ
ΛΟΓΙΚΆ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΕ ΠΧ ΣΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΆΖΟΥΝ 40 ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΕ ΕΜΈΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΆΨΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΣΎ
Τέλος θα σου πω ότι όντως δεν ξέρεις καν τον Κούγια από την στιγμή που δεν ξέρεις πόσες φορές έχει πάει σε καυγάδες χωρίς κανέναν μπράβο κτλπα και ότι αν από κοντά του πεις ένα αντε γαμησου θα σου ορμηξει πάνω και ας είσαι 2 μέτρα ντερεκι καξ ας τις φάει στο τέλος..
Ααα και όσο αφορά τον χαρακτηρισμό που με έβρισες όπως τα είπες τα αντευχομαι και εύχομαι μια μέρα να γαμηθεις και να δε γαμησει ο Κούγιας χαχαχ

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Αρχικά στο γήπεδο κουμάντο έκανε ο ερασιτέχνης εκτός αν πιστεύεις ότι έκανε κουμάντο η τράπεζα και δεν το έπαιρνε ο Κούγιας έπειτα να σου πω ότι άλλο πρόσφυγες άλλο να έχει χάσει κάποιος τα λεφτά του πρόσφυγες έχουν κάνει σε όλους ΜΑΡΙΝΑΚΗ δαββιδη αλαφουζο τίγρη κτλπα σε όλους όμως γτ πολύ απλά μπορεί να έχει γίνει μια προφορική συμφωνία για καθυστέρηση μισθού και ο ποδόσφαιριστης να το δήλωσε για να μην τα χάσει ...
ΈΠΕΙΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΆΞΙΟ ΑΜ ΚΑΙ ΆΞΙΟ ΝΑΥΆΓΙΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΌΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΎΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΆΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΙΆΖΕΤΑΙ ΤΙ ΓΝΏΜΗ ΈΧΕΙ ΈΝΑ ΖΏΟ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΆΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙ ΚΑΛΆ ΛΌΓΙΑ
ΛΟΓΙΚΆ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΕ ΠΧ ΣΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΆΖΟΥΝ 40 ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΕ ΕΜΈΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΆΨΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΣΎ
Τέλος θα σου πω ότι όντως δεν ξέρεις καν τον Κούγια από την στιγμή που δεν ξέρεις πόσες φορές έχει πάει σε καυγάδες χωρίς κανέναν μπράβο κτλπα και ότι αν από κοντά του πεις ένα αντε γαμησου θα σου ορμηξει πάνω και ας είσαι 2 μέτρα ντερεκι καξ ας τις φάει στο τέλος..
Ααα και όσο αφορά τον χαρακτηρισμό που με έβρισεςΑοντρ όπως τα είπες τα αντευχομαι και εύχομαι μια μέρα να γαμηθεις και να δε γαμησει ο Κούγιας χαχαχ
Άιντε ρε ξεφτιλισμενε υπαλληλακε, τραβα παρακάτω.
Μπαμ κάνει ότι είσαι βαλτός από τις μαλακίες που αραδιαζεις.
Ειδικά για το γήπεδο γραφεις απιστευτες μαλακίες.
Μια χαρά τον ξέρω τον Καραγκιόζη. Τον έφαγα στη μάπα για κάποια χρόνια.
Από κοντά, στο μισό μέτρο, ότι σου έγραψα.
Κοντουλα λεμονιά, μοσχομυριστή, με άνθη φορτωμένη.
Χωρίς πλάτες ούτε ανάσα δεν παίρνει.
Θρασύδειλος ως το μεδούλι.
Οπότε τα γαμήσια άστα για κάποιον ικανότερο.
Τους χαρακτηρισμούς μαλάκας και ναυάγιο εσύ τους πρωτοεγραψες για μένα. Στους επεστρεψα.
Σύρε γαμήσου λοιπόν.
Εκτός κι αν δεν είσαι υπαλληλάκος, γιατί από τις μαλακίες που αραδιαζεις κάνει μπαμ ότι δεν έχεις μεγάλη σχέση με ποδοσφαιρικά κι είσαι κανας συγγενής του.
Διπλός Καραγκιόζης δηλαδή.
Σύρε γαμήσου και σ' αυτή την περίπτωση.

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
45
Πόντοι
0
Άιντε ρε ξεφτιλισμενε υπαλληλακε, τραβα παρακάτω.
Μπαμ κάνει ότι είσαι βαλτός από τις μαλακίες που αραδιαζεις.
Ειδικά για το γήπεδο γραφεις απιστευτες μαλακίες.
Μια χαρά τον ξέρω τον Καραγκιόζη. Τον έφαγα στη μάπα για κάποια χρόνια.
Από κοντά, στο μισό μέτρο, ότι σου έγραψα.
Κοντουλα λεμονιά, μοσχομυριστή, με άνθη φορτωμένη.
Χωρίς πλάτες ούτε ανάσα δεν παίρνει.
Θρασύδειλος ως το μεδούλι.
Οπότε τα γαμήσια άστα για κάποιον ικανότερο.
Τους χαρακτηρισμούς μαλάκας και ναυάγιο εσύ τους πρωτοεγραψες για μένα. Στους επεστρεψα.
Σύρε γαμήσου λοιπόν.
Εκτός κι αν δεν είσαι υπαλληλάκος, γιατί από τις μαλακίες που αραδιαζεις κάνει μπαμ ότι δεν έχεις μεγάλη σχέση με ποδοσφαιρικά κι είσαι κανας συγγενής του.
Διπλός Καραγκιόζης δηλαδή.
Σύρε γαμήσου και σ' αυτή την περίπτωση.
Ναι ρε τι σχέση να έχω με τα ποδοσφαιρικά? Επειδή σταμάτησα πριν 6μηνες? Επειδή έπαιξα σε ομάδες των πηλαδακη και Κούγια? Επειδή είχα 3 επαγγελματικά συμβόλαια? Όχι ρε καλά τα διαβάζεις καλά λες και όχι ρε δεν είσαι ναυάγιο που είσαι όλη μέρα καθε μέρα στο σαιτ και λες περί ανέμων και υδάτων και μάλιστα ψέματα και μαλακιες δεν έχω χρόνο για σένα μπρο πίστευε ότι θέλεις ότι δεν φτάνει η αλεπού που λένε καλή συνέχεια..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Ναι ρε τι σχέση να έχω με τα ποδοσφαιρικά? Επειδή σταμάτησα πριν 6μηνες? Επειδή έπαιξα σε ομάδες των πηλαδακη και Κούγια? Επειδή είχα 3 επαγγελματικά συμβόλαια? Όχι ρε καλά τα διαβάζεις καλά λες και όχι ρε δεν είσαι ναυάγιο που είσαι όλη μέρα καθε μέρα στο σαιτ και λες περί ανέμων και υδάτων και μάλιστα ψέματα και μαλακιες δεν έχω χρόνο για σένα μπρο πίστευε ότι θέλεις ότι δεν φτάνει η αλεπού που λένε καλή συνέχεια..
Ρε σύρε γαμήσου λέμε.
Είτε υπαλληλακος είσαι είτε σόι.
Για ροχαλο και στις δύο περιπτώσεις.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Σαν την μητέρα σου ένα πράγμα ε?
Λάθος πόρτα χτυπάς.
Η μητερα μου έχει πεθάνει.
Μάνες δεν πιάνω στο στόμα μου.
Και κράζω όποιον το κάνει, ακόμα και υπερασπιζόμενος ανθρώπους που έχω βριστει εδω μέσα, αν πιάσουν στο στομα μάνες για να τους την πουν.
Αυτό το στυλάκι το αφήνω για σένα ή τον πατέρα σου ή αν δεν είσαι της οικογενείας, το αφεντικό σου.
Οτι κι αν ισχύει από τα τρία.
Δείχνει και το ποιόν σας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.523
Πόντοι
3.656

Ναι,τωρα τον αγάπησε κι αυτή :jerking:

Όταν πήγε να του φάει την περιουσία με το διαζύγιο,πήρε τ'αρχίδια του

akalyptoss

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
45
Πόντοι
0
Λάθος πόρτα χτυπάς.
Η μητερα μου έχει πεθάνει.
Μάνες δεν πιάνω στο στόμα μου.
Και κράζω όποιον το κάνει, ακόμα και υπερασπιζόμενος ανθρώπους που έχω βριστει εδω μέσα, αν πιάσουν στο στομα μάνες για να τους την πουν.
Αυτό το στυλάκι το αφήνω για σένα ή τον πατέρα σου ή αν δεν είσαι της οικογενείας, το αφεντικό σου.
Οτι κι αν ισχύει από τα τρία.
Δείχνει και το ποιόν σας.
Α ναι ρε έχεις αρχές δεν πιάνεις μανες στο στόμα σου μόνο ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ 75αριδες με καρκίνο οι οποίοι παίζει αύριο να έχουν πεθανει

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.979
Πόντοι
456
Ναι,τωρα τον αγάπησε κι αυτή :jerking:

Όταν πήγε να του φάει την περιουσία με το διαζύγιο,πήρε τ'αρχίδια του
Ενηλικιώθηκαν τα παιδιά, να πάρει λεφτά πλέον δεν πρόκειται από διατροφές, οπότε ευκαιρία να τον αγαπήσει ξανά σε δημόσια θέα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.523
Πόντοι
3.656
Ενηλικιώθηκαν τα παιδιά, να πάρει λεφτά πλέον δεν πρόκειται από διατροφές, οπότε ευκαιρία να τον αγαπήσει ξανά σε δημόσια θέα.

Ή σου λέει τωρα που τα τινάζει,μπας και μου αφήσει κανα σπιτι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Α ναι ρε έχεις αρχές δεν πιάνεις μανες στο στόμα σου μόνο ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ 75αριδες με καρκίνο οι οποίοι παίζει αύριο να έχουν πεθανει
Σύρε γαμήσου ρε καραγκιόζη, που θα μας κάνεις μάθημα για αρχές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.523
Πόντοι
3.656
Άντε να δούμε και Λαζόπουλο να κάνει καμια δήλωση στηριξης στον ψηλό

Stories

Νέο!

Stories