argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.880
- Πόντοι
- 9.297
...μην πω και τον ΑΔΩΝΙ!ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ
...μην πω και τον ΑΔΩΝΙ!ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ
Δίνει μόρια ο σκύλος όπως οι ξένες γλωσσες στο Α.Σ.Ε.Π.Δηλαδή εάν είσαι gay κ έχεις σκύλο θεωρείσαι αυτομάτως και αριστερός;
Θα δείξει... ίσως την κάνει αντιπρόεδρο.
Εμενα ρωτας?Λογικό ... για την διατήρηση της ενότητας .... αν και διαρροές θα υπάρξουν.
Ο Σκουρλέτης τι θα κάνει;;;
Ο Ραγκούσης;;; θα γυρίσει στο ΠΑΣΟΚ;;; πως θα θρέψει τα παιδιά του;;;;
Εμενα ρωτας?
Δεν τους φοβαμαι καπου θα βολευτουν οπως ολοι απο κάθε κόμμα.
Πως το εριξε? Σε ερωτηση μου εαν εγινε μελος δεν μου απαντησε...εκανε πως δεν το διαβασε..!
Πως το εριξε? Σε ερωτηση μου εαν εγινε μελος δεν μου απαντησε...εκανε πως δεν το διαβασε..!
Εσυ εγινες μελος?
Τον δεύτερο....Κασσελάκης στο τιμόνι και πάμε ολοταχώς για τον πρώτο gay πρωθυπουργό για να γίνει η Ελλάδα Λουξεμβούργο!
Το έχει έτοιμο το bussiness plan. Θα πάρει κανένα δάνειο από την Εργατική Eστία και θα στήσει 3-4 airbnb βιλίτσες ακόμα...Ο Ραγκούσης;;; θα γυρίσει στο ΠΑΣΟΚ;;; πως θα θρέψει τα παιδιά του;;;;
Αφου εχεις τον @alex71 εμενα τι με θες?
Ψαξε αλλλου τυπε...
Όλοι οι "μεγάλοι" αριστεροί εύποροι ή πλούσιοι ήταν και είναι...φουσκα ειναι. αν ο τσιπρας ηταν ουφο αυτο ειναι 3 φορες. και θα φανει. οσο θα μιλαει θα εκτιθεται. εχει διατεταγμενη υπηρεσια. να διαλυσει την αριστερα. και θα το κανει. αλλα ειναι τοσο ντοβολα που δεν το βελεπουν. απο που κι ως που αυτος αριστερος η εστω σοσιαλοστης. χαχαχαχα. κοιταχτε μονο πως ζει. πως μεγαλωσε, που σπουδασε, τα σπιτια , τον περιγυρω αμερικανικο, απο μπαιντεν και λοιπους, δουλεια σε γκολτμαν σακς και αλλ απολλα. μην λεμε τρελες.
ΘεϊκόEγω γενικώς ειμαι παντα δυσπιστος στις συνωμοσιολογίες και στα "φυτευματα".
Στο κατω κατω, εχουν κανενα παραπονο τα συμφεροντα απο τον Κουλη δηλαδη? Αυτο εννοεις? Γιατι αλλιώς μας τα λετε τοσο καιρο.
Θελεις να σου πω τι πιστευω?
Ενα βραδακι που ηταν αγκαλια με τον Τάιλερ στον καναπε και βλεπανε τηλεοραση, του ειπε ο Τάιλερ "Ρε συ Stefanos, εσυ θα ησουν πολυ καλυτερος για αρχηγος απο αυτους τους τύπους που βλεπουμε στην tv". "Ελα τωρα darling, πού να κατεβαινω για αρχηγος, δεν με ξερει κανενας". "You wanna bet οτι με 3-4 βιντεακια στο τικτοκ θα τους παρεις τα pants?"
Τον τρίτο....Τον δεύτερο....