Είπε στον προστάτη.Αλλά μάλλον στον πνεύμονα ήτανε.Σκυλί ο Κούγιας.Μαχόμενη δικηγορία μέχρι τέλους.
Στο τέλος οι δικηγόροι τρελαίνονται,νομίζουν οτι έχουν απεριόριστη δύναμη,μπορούν να τα νικήσουν όλα.Η μπορεί να ήθελε να μεταβιβάσει το μέγιστο δυνατό στους κληρονόμους του,να μην υποψιαστούν οι πελάτες την αλήθεια.
Να δω Μπέο-Μελισσανίδη-Λαζόπουλο-Βαλλιανάτο να βγαινουν να κάνουν δηλώσεις στήριξης και θα τα εχω δει σχεδον ολα στην ζωή μου...τι μένει δηλαδή????Να βγει το ΚΚΕ αυτοδυναμη κύβερνηση...κααατι τετειο!!!!
Ενας άνθρωπος κρίνεται απ το συνολικό του έργο και όχι δεν παίρνει καμμία άφεση λόγω των δύσκολων ωρών του και αυτό διότι και άλλοι όταν πέρναγαν δύσκολες ώρες (όχι υγείας αλλά οικονομικές) ο Κούγιας ήτανε εκεί και τους βίαζε την ψυχούλα.
Ενας άνθρωπος κρίνεται απ το συνολικό του έργο και όχι δεν παίρνει καμμία άφεση λόγω των δύσκολων ωρών του και αυτό διότι και άλλοι όταν πέρναγαν δύσκολες ώρες (όχι υγείας αλλά οικονομικές) ο Κούγιας ήτανε εκεί και τους βίαζε την ψυχούλα.
Δεν μιλώ για άφεση και δεν τον υποστηρίζω φίλε μου.
Απλά εννοούσα ότι στην κατάσταση που είναι τώρα δεν μετράει το όνομα και κάνεις δεν μπορεί να κάνει τπτ.
Δεν μιλώ για άφεση και δεν τον υποστηρίζω φίλε μου.
Απλά εννοούσα ότι στην κατάσταση που είναι τώρα δεν μετράει το όνομα και κάνεις δεν μπορεί να κάνει τπτ.