Ναι αυτό θέλω να πω . Η τηλέοραση θα σου δείξει ένα στιγμιότυπο που θέλει .Μπορεί να είναι κάτι θετικό μπορεί όμως και να είναι αρνητικό . Εγώ που τον έζησα στα δικαστήρια , μου άφησε σαν άνθρωπος θετική εντύπωση .Μιλάω πάντα για τον χαρακτήρα του και όχι για την δουλειά του .
Σαν δικηγόρος μπορεί να θεωρηθεί άριστος αν υποθέσουμε ότι δεν είχε κόλλημα να υπερασπίσει το οποιοδήποτε σκουπίδι και να το αθωώσει.
Για να το κάνεις όμως αυτό πρέπει να είσαι χωμένος στα σκατα μέχρι το μεδούλι.
Ένας άνθρωπος χωρίς ηθικούς φραγμούς ναι μπορεί να το κάνει.
Το να υπερασπίζεσαι έναν ενήλικα που είναι δολοφόνος το καταλαβαίνω.
Το να υπερασπίζεσαι όμως την πισπιριγκου που σκότωσε τα παιδιά της που δεν είχαν συνείδηση να αμυνθούν ή τον κορκονεα που δολοφόνησε ένα παιδί εκεί περνάς ένα όριο που επιστροφή δεν έχει.
Για φανταστείτε να αθωώνε την πισπιριγκου και να συνεχίζε να σκοτώνει παιδια άλλων ή να κάνει πάλι δικά της και να τα ξανασκοτωνε.
Είχε βάλει έναν στόχο,άρρωστο εννοείται,να αθωώσει την πισπιριγκου.
Απλά το έκανε για να αποδείξει πόσο καλός ήταν ως δικηγόρος.
Προσωπικά μου θυμίζει περίπτωση Βγενόπουλου.
Θυμάμαι ένα βίντεο έναν δημοσιογράφο να ρωτάει τον Βγενόπουλο τότε με το σκάνδαλο..Πόσα σκάφη έχεις; Και εκείνος σήκωσε το δεξί χέρι δείχνοντας με τα δάχτυλα του πολύ κυνικά τρία..Σκάφη 6-7 εκατομμυρίων ευρώ το καθένα.
Στα τελευταία του πάντως το έχασε ολοκληρωτικά.
Κάτι με τα ομοφοβικά του σχόλια κάτι με τα πλούτη του και την επιδειξιομανία του έχασε την μπάλα.
Δεν ξέρω και κατά πόσο τα πίστευε ή απλά τρολαρε μια ολόκληρη ελληνική κοινωνία για να υπάρχει στην δημοσιότητα.