Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μιλώ συχνά με πανεπιστημιακούς δασκάλους΄αλλα και εκπαιδευτικούς. Γνωρίζω ότι οι ίδιοι έχουν αυτη την αποψη που σου εξεφρασα. Οι νέες γενιές που έρχονται στις σχολές ειναι αναλφαβητες. Υπαρχει τεράστι έλλειμα μορφωσης. Τα παιδια εχουν μονο στειρες γνωσεις και μάλιστα χωρίς να μπορούν να τις συγκρινουν κρινουν και να αξιολογησουν. Κάτι αναλογο με αυτο που βλεπει κανεις στα γραπτα σου.
Η αποψη μου εχει διατυπωθει προσφατα σε δυο διημεριδες εδω θεσσαλονικη παρουσια μεγαλου μερους του εκπαιδευτικου κοσμου. Δεν νομιζω οτι ειναι υπεροψια να επιμενω να σου εξηγω πραγματα που πιθανον να σε βοηθησουν στην ζωη σου και ισως σε κανουν να σκεφτεις. περισσότερο υπομονετικη θα με χαρακτηριζα υπερ του δεοντως  :)

οσο για το θεμα με τα γκομενιλικια που εβαλες στην κουβεντα κανοντας αχταρμα τα παντα και ισοπεδωνοντας την κουβεντα με συσχετισμους ακυρους τι να πω; σου ευχομαι με ψεματα να γαμησεις αφου αυτο ειναι το ζητουμενο σου.  
δεν γαμαμε αναρχοκουμουνια, μην τριβεσαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα ρε τυπε δεν ειχατε σχεση?
δηλαδη μολις σε γνωρισε αυτη αμεσως ηθελε να σε παντρευτει?

Ε ειχαμε... αλλα οχι για πολυ.... εφοσον δεν ακουσε αυτα που ηθελε την εκανε.... ετσι δουλευει το ανθρωπινο συστημα  :P

Η καθεμια και ο καθενας ειναι εγωιστες ..... δεν τους ενδιαφερει ο αλλος... οποτε τι επιλογες εχεις?

Το παν ειναι να βλεπεις τα πραγματα μεσα απο τα ματια των αλλων ωστε να εισαι περισσοτερο αποτελεσματικος και να προβλεπεις κινησεις κ προβληματα πριν προκυψουν ασε την εριναλ μλκιες λεει  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε ειχαμε... αλλα οχι για πολυ.... εφοσον δεν ακουσε αυτα που ηθελε την εκανε.... ετσι δουλευει το ανθρωπινο συστημα  :P

Η καθεμια και ο καθενας ειναι εγωιστες ..... δεν τους ενδιαφερει ο αλλος... οποτε τι επιλογες εχεις?
ποσο τα ειχατε αν επιτρεπεται τυπε?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Παλια με ειχε παρατησει καποια μεγαλυτερη επειδη ηθελε γαμους κτλπ ενω εγω δεν της ειπα τετοια....

ξες ποσο το μετανιωσα????

επρεπε να της πω ετσι... και μετα να την πηδηξω... τωρα θα την πηδαει αλλος.

...

Δηλαδή σου ζήτησε γάμο πριν την πηδήξεις; Που ζεις; Στο Ιραν;

Δεν αντέχεσαι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Το παν ειναι να βλεπεις τα πραγματα μεσα απο τα ματια των αλλων ωστε να εισαι περισσοτερο αποτελεσματικος και να προβλεπεις κινησεις κ προβληματα πριν προκυψουν ασε την εριναλ μλκιες λεει  :P
Δηλαδη τυπε ηταν μεγαλυτερη σου,περιμενε 2-3 μερες να της παρεις μονοπετρο,και δεν σου εκατσε κιολας η ροφιανα.Καριολες τι να πεις. :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιλώ συχνά με πανεπιστημιακούς δασκάλους΄αλλα και εκπαιδευτικούς. Γνωρίζω ότι οι ίδιοι έχουν αυτη την αποψη που σου εξεφρασα. Οι νέες γενιές που έρχονται στις σχολές ειναι αναλφαβητες. Υπαρχει τεράστι έλλειμα μορφωσης. Τα παιδια εχουν μονο στειρες γνωσεις και μάλιστα χωρίς να μπορούν να τις συγκρινουν κρινουν και να αξιολογησουν. Κάτι αναλογο με αυτο που βλεπει κανεις στα γραπτα σου.
Η αποψη μου εχει διατυπωθει προσφατα σε δυο διημεριδες εδω θεσσαλονικη παρουσια μεγαλου μερους του εκπαιδευτικου κοσμου. Δεν νομιζω οτι ειναι υπεροψια να επιμενω να σου εξηγω πραγματα που πιθανον να σε βοηθησουν στην ζωη σου και ισως σε κανουν να σκεφτεις. περισσότερο υπομονετικη θα με χαρακτηριζα υπερ του δεοντως  :)

οσο για το θεμα με τα γκομενιλικια που εβαλες στην κουβεντα κανοντας αχταρμα τα παντα και ισοπεδωνοντας την κουβεντα με συσχετισμους ακυρους τι να πω; σου ευχομαι με ψεματα να γαμησεις αφου αυτο ειναι το ζητουμενο σου.  

Και ποιον κατηγορουν οι εκπαιδευτικοι ???? Τους γονεις που εχουν παραδοσει το παιδι τους σε αυτους να του μαθουν αυτα που πρεπει? Το θεμα το βλεπεις μονοπλευρα.... κατα τα αλλα εγω εχω στειρες γνωσεις που έβγαλα μια μαθηματικο υπολογιστικη σχολη που αν δεν καταλαβεις τι γινεται δεν την βγαζεις ουτε στα 8 χρονια ????????????/ Ενταξει εισαι αστεια....

Καθεσαι και ακους τον καθε δασκαλακο εκπαιδευτικο ... δηθεν που αντι να κανει σωστα την δουλεια του βγαινει και λεει οτι φταινε τα παιδια.... οι συναδελφοι του φταινε οχι μονο τα παιδια... καθεσαι και τον ακους ομως και δεν τον βαζεις στην θεση του.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Και ποιον κατηγορουν οι εκπαιδευτικοι ???? Τους γονεις που εχουν παραδοσει το παιδι τους σε αυτους να του μαθουν αυτα που πρεπει? Το θεμα το βλεπεις μονοπλευρα.... κατα τα αλλα εγω εχω στειρες γνωσεις που έβγαλα μια μαθηματικο υπολογιστικη σχολη που αν δεν καταλαβεις τι γινεται δεν την βγαζεις ουτε στα 8 χρονια ????????????/ Ενταξει εισαι αστεια....

Καθεσαι και ακους τον καθε δασκαλακο εκπαιδευτικο ... δηθεν που αντι να κανει σωστα την δουλεια του βγαινει και λεει οτι φταινε τα παιδια.... οι συναδελφοι του φταινε οχι μονο τα παιδια... καθεσαι και τον ακους ομως και δεν τον βαζεις στην θεση του.
εισαι χειμαρος δικε μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποσο τα ειχατε αν επιτρεπεται τυπε?

Ενα μηνα πανω κατω αλλα πηγα να της βαλω χερι και δεν εκατσε .....

περιμενε να δει .... τι σκοπους ειχα απο αυτην . Σας φαινεται απιστευτο και κοροιδευετε

ειναι ομως ενα καθημερινο φαινομενο και θα τυχει σε ολους σας... τοτε θα με θυμηθειτε τωρα κοροιδεψτε οσο θελετε δεν ξερετε και δεν σας παρεξηγω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εισαι χειμαρος δικε μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Ειναι αστειο να εχω του κοσμου τα Μαθηματικα στη σχολη μου
και να λεει η εριναλ οτι εχουμε στειρες γνωσεις να μας κατηγορει επειδη θελει να υποστηριξει τις αποψεις της και τους εκπαιδευτικους του φραπε μεσα στα σχολεια..... ακου εκει ρε καθονται και κατηγορουν τα παιδια... βγηκαν αναλφαβητα και ποιος φταιει ρε μαλακα? ΕΓΩ?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ενα μηνα πανω κατω αλλα πηγα να της βαλω χερι και δεν εκατσε .....

περιμενε να δει .... τι σκοπους ειχα απο αυτην . Σας φαινεται απιστευτο και κοροιδευετε

ειναι ομως ενα καθημερινο φαινομενο και θα τυχει σε ολους σας... τοτε θα με θυμηθειτε τωρα κοροιδεψτε οσο θελετε δεν ξερετε και δεν σας παρεξηγω
εγω σε πιστευω

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Α πες το οτι σε εχει πειραξει που βγαινω ραντεβου με το κοριτσακι μου....
ε τι να κανω ρε φιλε? και αποψε θα βγω... να την αφησω μοναχουλα????  :P
για να καθομαι να κανω παρεα σε σενα που εισαι μοναχουλης???
Νταξ, πεταει ο γαιδαρος; Πεταει!
Λιωνεις εδω μεσα ενω εχεις γκομενα να γαμησεις δηλαδη;
Τι προσπαθω να σου πω βασικα, δεν υπαρχει λογος.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ειναι αστειο να εχω του κοσμου τα Μαθηματικα στη σχολη μου
και να λεει η εριναλ οτι εχουμε στειρες γνωσεις να μας κατηγορει επειδη θελει να υποστηριξει τις αποψεις της και τους εκπαιδευτικους του φραπε μεσα στα σχολεια..... ακου εκει ρε καθονται και κατηγορουν τα παιδια... βγηκαν αναλφαβητα και ποιος φταιει ρε μαλακα? ΕΓΩ?
τα μουνοπανα οι αριστεροι φταινε που τα ξεσηκωνουν τα κωλοπαιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom