Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Επισκέπτης
η τηλεοραση ειναι τροπος διαφημισης που ειδικα στην ελλαδα πιανει. ο κοσμος ειναι ικανος να δωσει 8πλασια χρηματα για τις ιδες υπηρεσιες η για το ιδιο πραγμα επειδη παιζει στη τιβι. Ειναι γνωστο οτι ειμαστε προβατα. εκεινο το σουτιεν το ιζι μπρα παροτι δημιουργει δερματιτιδες σπευδουν να το παρουν οι γριες τρεχοντας. Αν δειτε τις ουρες στο μαγαζι θα καταλαβετε.  
ΑΝ φτιαξει μαγαζι ο τελευταίος πανελίστας στην τιβι θα σπευσουν να πανε ολοι και παει λεγοντας.
υπαρχει η βλακωδης αντίληψη ειναι στην τιβι αρα ειναι καλος. και για να κατανοησετε την βλακεια του κοσμου προσφατα δικηγορος θεσαλονικης αναλαμβανε δικαστηρια υπερχρεωμενων με την διαφημιστικη καμπανια της ειδικευσης (ειδικευση για ενα νομο που βγηκε προφατα ..αν ειναι δυνατον!) και επαιρνε 3.000 απο τους μαλακες γιατι θα εδινε ποσοστο στους δικαστες για να τους βαλουν στα υπερχρεωμενα και αυτοι τα εδιναν. για να μπουν το 2019 που θα δικαζονταν και τοτε να τους ζηταγε αλλα τοσα. Η τυπισσα απλα επειδη ηταν απληστη.... το εκανε τοσο εμφανες που το εμαθαν δικαστες.
με λιγα λογια παπατζα θελει ο κοσμος και εισαι γαματος στην δουλεια σου ειτε την κανεις σωστα ειτε οχι.

γενικά έχεις δίκιο, αλλά οι υπερχρεωμένοι είναι αλλη φάση
εκεί πάμε για εκμετάλλευση ανθρώπων σε απόγνωση και όχι τόσο σε διαφημιστικό τρικ

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007

Επι τέλους ο " erinal " είχε το ΘΑΡΡΟΣ να σας - μας ξεστραβώσει ΟΛΟΥΣ καί να γράψει τα σύκα- σύκα καί την σκάφη- σκάφη. Τώρα ελπίζω να καταλάβατε . Ο νοών νοείτω!!  SERAPIS.

Επισκέπτης

Επι τέλους ο " erinal " είχε το ΘΑΡΡΟΣ να σας - μας ξεστραβώσει ΟΛΟΥΣ καί να γράψει τα σύκα- σύκα καί την σκάφη- σκάφη. Τώρα ελπίζω να καταλάβατε . Ο νοών νοείτω!!  SERAPIS.

[size=30pt][size=30pt]H[/size][/size] erinal. archer10

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
η τηλεοραση ειναι τροπος διαφημισης που ειδικα στην ελλαδα πιανει. ο κοσμος ειναι ικανος να δωσει 8πλασια χρηματα για τις ιδες υπηρεσιες η για το ιδιο πραγμα επειδη παιζει στη τιβι. Ειναι γνωστο οτι ειμαστε προβατα. εκεινο το σουτιεν το ιζι μπρα παροτι δημιουργει δερματιτιδες σπευδουν να το παρουν οι γριες τρεχοντας. Αν δειτε τις ουρες στο μαγαζι θα καταλαβετε.  
ΑΝ φτιαξει μαγαζι ο τελευταίος πανελίστας στην τιβι θα σπευσουν να πανε ολοι και παει λεγοντας.
υπαρχει η βλακωδης αντίληψη ειναι στην τιβι αρα ειναι καλος. και για να κατανοησετε την βλακεια του κοσμου προσφατα δικηγορος θεσαλονικης αναλαμβανε δικαστηρια υπερχρεωμενων με την διαφημιστικη καμπανια της ειδικευσης (ειδικευση για ενα νομο που βγηκε προφατα ..αν ειναι δυνατον!) και επαιρνε 3.000 απο τους μαλακες γιατι θα εδινε ποσοστο στους δικαστες για να τους βαλουν στα υπερχρεωμενα και αυτοι τα εδιναν. για να μπουν το 2019 που θα δικαζονταν και τοτε να τους ζηταγε αλλα τοσα. Η τυπισσα απλα επειδη ηταν απληστη.... το εκανε τοσο εμφανες που το εμαθαν δικαστες.
με λιγα λογια παπατζα θελει ο κοσμος και εισαι γαματος στην δουλεια σου ειτε την κανεις σωστα ειτε οχι.
αυτο ισχυει για τους γιατρους και κυριως για τους πλαστικους
τωρα για τον κουγια δεν ξερω.εικαζω ομως αν τον εχεις δικηγορο ειναι πολυ καλο χαρτι στην δικη σου. ;)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

Τραβεστι ειναι :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν θα αντιπαρατεθώ εδώ με κανένα φίλο , όλων οι απόψεις είναι σεβαστές. Το ότι ο κ.Κούγιας είναι ένας      σοβαρός δικηγόρος δεν το αμφισβητεί κανένας , το         ότι έχει ανέβει ψηλά στην  δικηγορική ιεραρχία , όπως το ότι είναι δικηγόρος της κ.Αγγελοπούλου , επίσης .         Το πως ανέβηκε    τόσο ψηλά , το ξέρει κάποιος , να μας το πεί - γράψει? SERAPIS.

Στην αρχή ξεκίνησε όπως όλοι. Με αρχές και ιδανικά και πολλή δουλειά. Και τα πραγματικά απίστευτα προσόντα μνήμης που έχει.

Μετά είδε πως αυτά τα προσόντα δεν φτάνουν να φτάσεις ακόμα ψηλότερα κι αρχισε τα καραγκιοζιλίκια.

Τότε διαπίστωσε πως έτσι βγαίνουν ευκολότερα και περισσότερα λεφτά. Και διασημότητα οφκωρς.

Τι πειράζει να γίνεις λίγο καραγκιόζης, προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου;

Κι εγώ θα γινόμουν για να τον πετύχω. Απλά είναι τα πράγματα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
γενικά έχεις δίκιο, αλλά οι υπερχρεωμένοι είναι αλλη φάση
εκεί πάμε για εκμετάλλευση ανθρώπων σε απόγνωση και όχι τόσο σε διαφημιστικό τρικ

μην κολλας στο παραδειγμα δες το νοημα αυτων που λεω, ειμαστε προβατα και αν δουμε καποιον στην τιβι τρωμε το παραμυθι. Γνωριζω δικηγορους που βγαζουν τρελο χρημα ειτε γιατι εχουν κονε σε αστυνομιες και τους πασσαρουν δουλειες ειτε γιατι εχουν κυκλο και ειναι δημοσιοσχετιστες. Ο κοσμος παει εκει με κλειστα ματια και δινει οτι τους ζητησουν. Τα δικογραφα τους ειναι γτπ. Ο κοσμος ομως εντυπωσιαζεται απο την γραφειαρα την αυτοκινηταρα το υφος των δεκα καρδιναλλιων και την παπαρια εν γενει...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
 Στην αρχή ξεκίνησε όπως όλοι. Με αρχές και ιδανικά και πολλή δουλειά. Και τα πραγματικά απίστευτα προσόντα μνήμης που έχει.

Μετά είδε πως αυτά τα προσόντα δεν φτάνουν να φτάσεις ακόμα ψηλότερα κι αρχισε τα καραγκιοζιλίκια.

Τότε διαπίστωσε πως έτσι βγαίνουν ευκολότερα και περισσότερα λεφτά. Και διασημότητα οφκωρς.

Τι πειράζει να γίνεις λίγο καραγκιόζης, προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου;

Κι εγώ θα γινόμουν για να τον πετύχω. Απλά είναι τα πράγματα.
.....Τι "λιγο" γραφεις ρε συ ποδια?ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΝΗ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αυτο ισχυει για τους γιατρους και κυριως για τους πλαστικους
τωρα για τον κουγια δεν ξερω.εικαζω ομως αν τον εχεις δικηγορο ειναι πολυ καλο χαρτι στην δικη σου. ;)

οχι απαραιτητα. Στο κλαδο των δικαστων τετοιες μορφες δεν ειναι αρεστες. Συχνα οι δικαστες σκεφτονται. Εχει τον ταδε αρα ειναι ενοχος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εριναλ αυτα που γραφεις τωρα τα εχω πει απο πριν με τον Κουγια

οπου τον παιρνει να πουλαει μουρη ο καθενας το κανει για να φτιαχνει την εικονα του....
το οτι ο αλλος εχει μαθει να μην σκεφτεται και ενεργει σαν προβατο δεν με κανει εμενα να νιωθω ενοχες... για τον απλο λογο του οτι δεν τον εξαναγκαζω με βια ή τρομοκρατια η οτιδηποτε ΑΜΕΣΑ μη θεμιτο....

ο καθενας και η καθεμια ειναι ελευθεροι να επιλεξουν οπως και εμεις ειμαστε ελευθεροι να παιξουμε οπως θελουμε αρκει να μην κανουμε παρανομιες....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με την τηλεοραση δεν υπαρχει κανενα προβλημα αμα καθεσαι και σκεφτεσαι αυτα που λενε...

και τα φιλτραρεις... οπως ακριβως δεν υπαρχει προβλημα και με ολες τις γυναικες που μερικες ειναι πονηρες κτλπ ... αλλα μπορουμε να τις ξεχωριζουμε  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο που λες εχει γινει και με τον φιλο σου τον Λαζοπουλο τον αριστερο... οταν κανει λαικισμο μεσα απο την εκπομπη του... εβαλε καποιον στο Skype να πει οτι τους μεταναστες στην Ελλαδα μην τους κυνηγατε γιατι και εμεις στην Αμερικη μεταναστες ειμαστε χαχαχαχ ελεος

το θεμα ειναι οτι για να εισαι μεταναστης στην Αμερικη σου εχει φυγει ο πατος απο τους ελεγχους και δεν κλεβεις ευκολα και το κρατος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εριναλ αυτα που γραφεις τωρα τα εχω πει απο πριν με τον Κουγια

οπου τον παιρνει να πουλαει μουρη ο καθενας το κανει για να φτιαχνει την εικονα του....
το οτι ο αλλος εχει μαθει να μην σκεφτεται και ενεργει σαν προβατο δεν με κανει εμενα να νιωθω ενοχες... για τον απλο λογο του οτι δεν τον εξαναγκαζω με βια ή τρομοκρατια η οτιδηποτε ΑΜΕΣΑ μη θεμιτο....

ο καθενας και η καθεμια ειναι ελευθεροι να επιλεξουν οπως και εμεις ειμαστε ελευθεροι να παιξουμε οπως θελουμε αρκει να μην κανουμε παρανομιες....
το να εξαπατας τον πελατη  ως φουρναρης ειτε ως δικηγορος ειναι παρανομια μπολ και ενεχει ζημια του πελατη, πιθανον πολυ σοβαρη. Δεν θεωρησα στην ζωη μου ουτε θα θεωρησω ταλεντο την γλιτσα η την εκμεταλευση ανθρωπων που νοητικα ειναι κατωτεροι απο εμενα.
παρολα αυτα γνωριζω οτι συμβαινει κατα κόρον και ειναι εμφανες οτι μετραει σε κοινωνιες υποαναπτυκτες και αμορφωτες οπως η χωρα μας. Δυστυχως. θα ηθελα η χωρα μου να αξιοποιει τα μυαλα της με ηθος και να μεταρει η επαγγελματικη αξια, το επαγγελματικο ηθος και ο σεβασμος στον πελατη και οχι ο βαθμος γλιτσας.
Εσυ παλι μπορεις να επιθυμεις αυτο που επιθυμεις και ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου. Επειδη ομως ζεις και με εμενα στην ιδια κοινωνια καταλαβαινεις οτι με επηρεαζεις οποτε μου καταστρεφεις την κοινωνια στην οποια ζω. Στην ουσια δεν κατανοεις φυσικα οπως ειναι εμφανες οτι το να επικροτεις την λαμογια, την γλιτσιαση και τη εξαπατηση θα σου ρθει και σενα μπουμεραγκ αργα η γρηγορα. Αλλα μαλλον οσες φορες και να στο πω δεν δειχνεις να χαμπαριαζεις    

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αυτο που λες εχει γινει και με τον φιλο σου τον Λαζοπουλο τον αριστερο... οταν κανει λαικισμο μεσα απο την εκπομπη του... εβαλε καποιον στο Skype να πει οτι τους μεταναστες στην Ελλαδα μην τους κυνηγατε γιατι και εμεις στην Αμερικη μεταναστες ειμαστε χαχαχαχ ελεος

το θεμα ειναι οτι για να εισαι μεταναστης στην Αμερικη σου εχει φυγει ο πατος απο τους ελεγχους και δεν κλεβεις ευκολα και το κρατος.

αν αναφερεσαι σε μενα ο λαοπουλος δεν ειναι φιλος μου και δεν εχω καμμια εκτιμηση στο προσωπο του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το να εξαπατας τον πελατη  ως φουρναρης ειτε ως δικηγορος ειναι παρανομια μπολ και ενεχει ζημια του πελατη, πιθανον πολυ σοβαρη. Δεν θεωρησα στην ζωη μου ουτε θα θεωρησω ταλεντο την γλιτσα η την εκμεταλευση ανθρωπων που νοητικα ειναι κατωτεροι απο εμενα.
παρολα αυτα γνωριζω οτι συμβαινει κατα κόρον και ειναι εμφανες οτι μετραει σε κοινωνιες υποαναπτυκτες και αμορφωτες οπως η χωρα μας. Δυστυχως. θα ηθελα η χωρα μου να αξιοποιει τα μυαλα της με ηθος και να μεταρει η επαγγελματικη αξια, το επαγγελματικο ηθος και ο σεβασμος στον πελατη και οχι ο βαθμος γλιτσας.
Εσυ παλι μπορεις να επιθυμεις αυτο που επιθυμεις και ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου. Επειδη ομως ζεις και με εμενα στην ιδια κοινωνια καταλαβαινεις οτι με επηρεαζεις οποτε μου καταστρεφεις την κοινωνια στην οποια ζω. Στην ουσια δεν κατανοεις φυσικα οπως ειναι εμφανες οτι το να επικροτεις την λαμογια, την γλιτσιαση και τη εξαπατηση θα σου ρθει και σενα μπουμεραγκ αργα η γρηγορα. Αλλα μαλλον οσες φορες και να στο πω δεν δειχνεις να χαμπαριαζεις    

ΑΜορφωσια δεν υπαρχει στην χωρα μας... ΔΙΑΦΩΝΩ. Διοτι ολοι έχουν σπουδασει... ολοι. Για αυτο με το προγραμμα ΑΘΗΝΑ καταργουν αρκετα τμηματα.... αμορφωσια δεν υπαρχει... κακος χαρακτηρας και κακη συμπεριφορα υπαρχει ναι.

Δεν τον εξαπατω εγω... γιατι αν υπηρχε οντως θεμα εξαπατησης θα ηταν η πραξη αξιοποινη . Αυτος πρεπει να εχει μυαλο και να σκεφτεται αλλιως θα την πατησει λυπαμαι... ας την πατησω και εγω .... θα νευριασω λιγο στην αρχη μετα ομως θα καταλαβω οτι φερθηκα μαλακισμενα και καλα επαθα οποτε την επομενη φορα που θα πεσω σε αναλογο θα ειμαι πιο προετοιμασμενος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και τις γυναικες για να σου καθονται πρεπει να τις εξαπατας λιγο και να τους λες γλυκολογα και υποσχεσεις.... αλλιως θα εισαι μια ζωη μονος σου. Και θα τις γαμαει αλλος που παιζει ετσι και ενω αυτες τον λενε λαμογιο συνεχιζουν να ειναι μαζι του... αυτο λεγεται κοροιδια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλια με ειχε παρατησει καποια μεγαλυτερη επειδη ηθελε γαμους κτλπ ενω εγω δεν της ειπα τετοια....

ξες ποσο το μετανιωσα????

επρεπε να της πω ετσι... και μετα να την πηδηξω... τωρα θα την πηδαει αλλος.
Ποια η διαφορα για πες μου...μηπως υπογραφουμε συμβολαια??? για να μου πει μετα με εξαπατησες??? χαχαχα εμ δεν ακουσα μαυρο θανατο... που ελεγε οτι εταζε γαμους αρραβωνες τις γαμουσε και μετα εξαφανιζοταν μονο που σε αυτη την περιπτωση δεν θα εξαφανιζομουν εγω θα της ελεγα απλα οτι πλεον δεν ειμαι οπως παλια και δεν εχω σταθερη δουλεια (μετα ομως) και αν ηθελε ας εφευγε αυτη χαχαχα και μετα θα της φορτωνα οτι με παρατησε κιολας...

οι ξυπνιοι ετσι κινουνται δε πανε σα μαλακες και λενε ... α εγω δεν θελω να σε εξαπατησω και μαλακιες... αυτα ειναι παπαριες ολα. Κατσε με το πουλι στο χερι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom