Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Επισκέπτης
Και τις γυναικες για να σου καθονται πρεπει να τις εξαπατας λιγο και να τους λες γλυκολογα και υποσχεσεις.... αλλιως θα εισαι μια ζωη μονος σου. Και θα τις γαμαει αλλος που παιζει ετσι και ενω αυτες τον λενε λαμογιο συνεχιζουν να ειναι μαζι του... αυτο λεγεται κοροιδια.

Έλα ρε δάσκαλε.
Για πες να μαθαίνουμε..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επομενως υπαρχουν εξαπατησεις και εξαπατησεις.... οι σοβαρες ειναι αξιοποινες... και ή της πλακας αν δεν τις κανεις δεν θα επιβιωσεις.... καλο βεβαια ειναι να χεις αντιληψη ωστε να καταλαβαινεις ποτε μπορεις να την κανεις και ποτε οχι.

Γιατι οπως ειπα και πριν το πραγμα ξεφευγει αμα πας να υπερασπιστεις εναν βιαστη ή χειρουργησεις ατομο που δεν το χρειαζεται... αυτα δεν τα κανεις οκ... αλλα ας μην ειμαστε και τελειως υπερβολικοι μαλακες.... να φοβομαστε να πουμε κ ενα τοσο δα μικρο ψεματακι... χαλαρωσε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έλα ρε δάσκαλε.
Για πες να μαθαίνουμε..

Βρε κοροιδευε εσυ αλλα ετσι ειναι τα πραγματα  :P

τα καλα παιδια ειναι ολα μονα τους.... δες τα γυρω. Μερικοι εχουν φτασει στο σημειο
να νομιζουν οτι ακομη και αν διεκδικησουν αυτα που τους ανηκουν .... ειναι ανηθικοι ΧΑΧΑΧ ελεος.

Μην παμε στο αλλο ακρο.....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ΑΜορφωσια δεν υπαρχει στην χωρα μας... ΔΙΑΦΩΝΩ. Διοτι ολοι έχουν σπουδασει... ολοι. Για αυτο με το προγραμμα ΑΘΗΝΑ καταργουν αρκετα τμηματα.... αμορφωσια δεν υπαρχει... κακος χαρακτηρας και κακη συμπεριφορα υπαρχει ναι.

Δεν τον εξαπατω εγω... γιατι αν υπηρχε οντως θεμα εξαπατησης θα ηταν η πραξη αξιοποινη . Αυτος πρεπει να εχει μυαλο και να σκεφτεται αλλιως θα την πατησει λυπαμαι... ας την πατησω και εγω .... θα νευριασω λιγο στην αρχη μετα ομως θα καταλαβω οτι φερθηκα μαλακισμενα και καλα επαθα οποτε την επομενη φορα που θα πεσω σε αναλογο θα ειμαι πιο προετοιμασμενος...

Η Μόρφωση και η εκπαιδευση ειναι διαφορετικές έννοιες. Ειλικρινα λυπάμαι βαθιά που βγαίνετε αναλφάβητοι απο τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Η εκπαιδευση τοσα χρόνια δημιουργησε γενια ολόκληρη αμόρφωτων παιδιών που απλά πέρασαν σε σχολές στο πανεπιστημιο μην μπορωντας να ξεχωρίσουν βασικές έννοιες. Λυπάμαι.

φορ δε ρεκορντ η απατη ειναι πραξη αξιόποινη.
Λυπάμαι επίσης που έχεις την λογική ότι οι σχέσεις των ανθρώπων πρέπει να στηρίζονται στην εξαπάτηση, στην κοροιδία κτλ. Θα βιώσεις πολύ πόνο στην ζωη σου και μοναξια με αυτη την συλλογιστική. πιθανόν να έχεις ηδη. Δεν σε κρίνω ειλικρινα,  απλά σε λυπάμαι. Ειναι τραγικο να σκέφτεσαι έτσι στην ηλίκία σου  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η Μόρφωση και η εκπαιδευση ειναι διαφορετικές έννοιες. Ειλικρινα λυπάμαι βαθιά που βγαίνετε αναλφάβητοι απο τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Η εκπαιδευση τοσα χρόνια δημιουργησε γενια ολόκληρη αμόρφωτων παιδιών που απλά πέρασαν σε σχολές στο πανεπιστημιο μην μπορωντας να ξεχωρίσουν βασικές έννοιες. Λυπάμαι.

φορ δε ρεκορντ η απατη ειναι πραξη αξιόποινη.
Λυπάμαι επίσης που έχεις την λογική ότι οι σχέσεις των ανθρώπων πρέπει να στηρίζονται στην εξαπάτηση, στην κοροιδία κτλ. Θα βιώσεις πολύ πόνο στην ζωη σου και μοναξια με αυτη την συλλογιστική. πιθανόν να έχεις ηδη. Δεν σε κρίνω ειλικρινα,  απλά σε λυπάμαι. Ειναι τραγικο να σκέφτεσαι έτσι στην ηλίκία σου  

:2funny: :2funny: :2funny:

ασε τους υπεροπτισμους εριναλ... οποιος εβγαλε πανεπιστημιο αμορφωτος και αναλφαβητος δεν ειναι... μην γινεσαι αστεια. Λες αρλουμπες τωρα....

Και αν θες σκεψου 10 φιλες σου που τον μεγαλυτερο τους ερωτα τον εζησαν οταν ο γκομενος τις εξαπατουσε.... θεσε το σαν θεμα συζητησης την επομενη φορα που θα βγειτε εξω.  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε τι ηλικιας ηταν αυτη?και εσυ ποσο?

23 και αυτη 28 μου εριχνε 5 χρονια ανετα..... γιατι μονο αυτη

εδω ενας γνωστος εκατσε σε παρθενα... και τι της ειπε ρε μλκα λεει ε να δεν θελω να σε σπασω επειδη μην σε παρατησω μετα ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ μαλακας τελειως.... λεω φερε να την πηδηξω εγω ρε μαλακα θα μας την γαμησει αλλος... ε και μετα μαθαμε οτι γαμηθηκε με αλλον και μετα απο 3-4 μηνες χωρισαν...και δεν επαθε και τιποτα αυτη ουτε του ειπε τιποτα.

Κοιτα αμα εισαι μαλακακος.... δεν θα βγαλεις τιποτα ποτε θα κοιμασαι καθε βραδυ με το σταυρο και θα λες μακαρι να εχουν ολοι λεφτα γιατι ειμαι ανθρωπιστης κομμουνιστης αχαχχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε εγω αδυνατω να πιστεψω οτι υπηρξε γυναικα που αφησε τον μπολτεμορτ.

Και γιατι να σε αφησει η γυναικα αμα την χειριζεσαι σωστα??? ορεξη εχει η καθεμια να βρισκει συνεχεια αλλον νομιζεις?????????????

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Και γιατι να σε αφησει η γυναικα αμα την χειριζεσαι σωστα??? ορεξη εχει η καθεμια να βρισκει συνεχεια αλλον νομιζεις?????????????
και εμεις πως θα γαμουσαμε τις παντρεμενες ρε μπολντι;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε ουσιαστικα ο μορτης την εδιωξε επειδη της αρνηθηκε γαμο :rockon:

Και αυτο... αλλα επρεπε να την πηδηξω πρωτα  :P
μετα ας με αφηνε αυτη.... θα της το πεταγα το μπαλακι πανω της.....

λες να εφευγε αμεσως???? και αμα ενιωθε πουτανακι???? Οπως βλεπουμε δεν αναγκαζω καμια να κανει κατι παρα την θεληση της... αρα που ειναι η εξαπατηση?  :P

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εσυ καπνιζεις μπαφους και πινεις για να ξεχασεις οχι εγω χαχαχα
Προσεχε μην πιστεψεις και εσυ ο ιδιος τα φιδια σου.
Θα γραψεις καμια παπατζα του στυλ " παω τωρα στο μωρακι μου" θα ξεχαστεις και θα αρχισεις να ντυνεσαι κλπ και στην πορτα θα συνειδητοποιησεις οτι μονο την παλαμη σου εχεις.  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:

ασε τους υπεροπτισμους εριναλ... οποιος εβγαλε πανεπιστημιο αμορφωτος και αναλφαβητος δεν ειναι... μην γινεσαι αστεια. Λες αρλουμπες τωρα....

Και αν θες σκεψου 10 φιλες σου που τον μεγαλυτερο τους ερωτα τον εζησαν οταν ο γκομενος τις εξαπατουσε.... θεσε το σαν θεμα συζητησης την επομενη φορα που θα βγειτε εξω.  :P

Μιλώ συχνά με πανεπιστημιακούς δασκάλους΄αλλα και εκπαιδευτικούς. Γνωρίζω ότι οι ίδιοι έχουν αυτη την αποψη που σου εξεφρασα. Οι νέες γενιές που έρχονται στις σχολές ειναι αναλφαβητες. Υπαρχει τεράστι έλλειμα μορφωσης. Τα παιδια εχουν μονο στειρες γνωσεις και μάλιστα χωρίς να μπορούν να τις συγκρινουν κρινουν και να αξιολογησουν. Κάτι αναλογο με αυτο που βλεπει κανεις στα γραπτα σου.
Η αποψη μου εχει διατυπωθει προσφατα σε δυο διημεριδες εδω θεσσαλονικη παρουσια μεγαλου μερους του εκπαιδευτικου κοσμου. Δεν νομιζω οτι ειναι υπεροψια να επιμενω να σου εξηγω πραγματα που πιθανον να σε βοηθησουν στην ζωη σου και ισως σε κανουν να σκεφτεις. περισσότερο υπομονετικη θα με χαρακτηριζα υπερ του δεοντως  :)

οσο για το θεμα με τα γκομενιλικια που εβαλες στην κουβεντα κανοντας αχταρμα τα παντα και ισοπεδωνοντας την κουβεντα με συσχετισμους ακυρους τι να πω; σου ευχομαι με ψεματα να γαμησεις αφου αυτο ειναι το ζητουμενο σου.  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για αυτο σου λεω να βρισκεις μικρουλες που θελουν μονο πουτσα και διαβασμα και δε μακους την πεφτεις ολο στην εριναλ. :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Θα γραψεις καμια παπατζα του στυλ " παω τωρα στο μωρακι μου" θα ξεχαστεις και θα αρχισεις να ντυνεσαι κλπ και στην πορτα θα συνειδητοποιησεις οτι μονο την παλαμη σου εχεις.  :2funny:
ολα τα κουκουδια ιδιοι ειστε, μην δειτε ανθρωπο να περναει καλα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Α πες το οτι σε εχει πειραξει που βγαινω ραντεβου με το κοριτσακι μου....
ε τι να κανω ρε φιλε? και αποψε θα βγω... να την αφησω μοναχουλα????  :P
για να καθομαι να κανω παρεα σε σενα που εισαι μοναχουλης???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και αυτο... αλλα επρεπε να την πηδηξω πρωτα  :P
μετα ας με αφηνε αυτη.... θα της το πεταγα το μπαλακι πανω της.....

λες να εφευγε αμεσως???? και αμα ενιωθε πουτανακι???? Οπως βλεπουμε δεν αναγκαζω καμια να κανει κατι παρα την θεληση της... αρα που ειναι η εξαπατηση?  :P
καλα ρε τυπε δεν ειχατε σχεση?
δηλαδη μολις σε γνωρισε αυτη αμεσως ηθελε να σε παντρευτει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom