Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαριε51 ε δεν μπορω να ειμαι και συνεχεια εξω... 1-2 φορες την εβδομαδα βλεπομαστε

εφοσον της αρκει εγω παω πασο  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενα μηνα πανω κατω αλλα πηγα να της βαλω χερι και δεν εκατσε .....

περιμενε να δει .... τι σκοπους ειχα απο αυτην . Σας φαινεται απιστευτο και κοροιδευετε

ειναι ομως ενα καθημερινο φαινομενο και θα τυχει σε ολους σας... τοτε θα με θυμηθειτε τωρα κοροιδεψτε οσο θελετε δεν ξερετε και δεν σας παρεξηγω
τυπε απο καμια επαρχια θα ηταν αυτην
καλυτερα γιατι θα ηθελε να βγαλεις στο μπαλκονι το σεντονι απτην 1η νυχτα γαμου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε απο καμια επαρχια θα ηταν αυτην
καλυτερα γιατι θα ηθελε να βγαλεις στο μπαλκονι το σεντονι απτην 1η νυχτα γαμου

Οντως !!! Εισαι σωστος απολυτε

απλα ηταν στην Αθηνα καμια 10αρια χρονια επειδη δουλευε.... τεσπα περασμενα ξεχασμενα δεν θα την κατηγορησω την κοπελα.... απλα εμαθα απο τοτε το λαθος μου... επειδη τωρα ΑΝ αυτη εχει μεινει γεροντοκορη... και αγαμητη κιολας ή την γαμησαν και της φερθηκαν χειροτερα απο οτι θα φερομουν εγω ευθυνομαι εγω σε αυτο επειδη δεν επαιξα οπως επρεπε τοτε.... να ελεγχω εγω και να κινω το παιχνιδι οχι αυτη...  ;)

p.s Δεν παντρευτηκε ακομα... το εχω μαθει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Και ποιον κατηγορουν οι εκπαιδευτικοι ???? Τους γονεις που εχουν παραδοσει το παιδι τους σε αυτους να του μαθουν αυτα που πρεπει? Το θεμα το βλεπεις μονοπλευρα.... κατα τα αλλα εγω εχω στειρες γνωσεις που έβγαλα μια μαθηματικο υπολογιστικη σχολη που αν δεν καταλαβεις τι γινεται δεν την βγαζεις ουτε στα 8 χρονια ????????????/ Ενταξει εισαι αστεια....

Καθεσαι και ακους τον καθε δασκαλακο εκπαιδευτικο ... δηθεν που αντι να κανει σωστα την δουλεια του βγαινει και λεει οτι φταινε τα παιδια.... οι συναδελφοι του φταινε οχι μονο τα παιδια... καθεσαι και τον ακους ομως και δεν τον βαζεις στην θεση του.

Οι εκπαιδευτικοι δεν κατηγορουν τα παιδια ουτε κατηγορουν γενικα.δεν ξερεις ελληνικα ρε μπολ συγχεεις παιδεια και μορφωση με εκπαιδευση, ανακατευεις τις σχεσεις μεσα, σου μιλαω για διημεριδα για εκπαιδευση και συ μου λες οι εκπαιδευτικοι κατηγορουν τα παιδια.Δεν ξερεις να διαβαζεις και να αποτυπωνεις εννοιες. Δεν κατανοεις κειμενο. φιλολογικα μαθηματα κανατε; τι βαθμους επαιρνες;
εχεις ενα χαος στο κεφαλι σου πως να κουβεντιασω δεν ξερω τι  να σου πρωτογραψω  Το βαπτηστηρι μου στην ηλικια των 4 καταλαβαινει πολυ περισσοτερα απο σενα. Ειναι αδιανοητο το οτι εβγαλες σχολειο ειλικρινα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι εκπαιδευτικοι δεν κατηγορουν τα παιδια ουτε κατηγορουν γενικα.δεν ξερεις ελληνικα ρε μπολ συγχεεις παιδεια και μορφωση με εκπαιδευση, ανακατευεις τις σχεσεις μεσα, σου μιλαω για διημεριδα για εκπαιδευση και συ μου λες οι εκπαιδευτικοι κατηγορουν τα παιδια.Δεν ξερεις να διαβαζεις και να αποτυπωνεις εννοιες. Δεν κατανοεις κειμενο. φιλολογικα μαθηματα κανατε; τι βαθμους επαιρνες;
εχεις ενα χαος στο κεφαλι σου πως να κουβεντιασω δεν ξερω τι  να σου πρωτογραψω  Το βαπτηστηρι μου στην ηλικια των 4 καταλαβαινει πολυ περισσοτερα απο σενα. Ειναι αδιανοητο το οτι εβγαλες σχολειο ειλικρινα.

Εριναλ δεν θα το παιξω ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ τωρα. Καλο θα ειναι οταν γραφουμε και μας παρακολουθει κοσμος να μιλαμε συγκεκριμενα και απλα για να μας καταλαβαινουν ολοι.... επειδη ετσι εκατσες και εψαξες λιγο στο γκουγκλ καποιες εννοιες ηρθες να μου πουλησεις μουρη  :P

Εξηγω λοιπον απλα οτι ειναι παραλογη η αντιληψη να θεωρουν ολοι οι εκπαιδευτικοι οτι παιδια που έχουν περασει απο πανελλαδικες εξετασεις και εχουν περατωσει και τις σπουδες τους σε ενα ανωτατο ή ανωτερο εκπαιδευτικο ιδρυμα της χωρας οτι δεν εχουν επιπεδο νοημοσυνης και ειναι αμορφωτα ή αναλφαβητα ή δεν ξερω και εγω τι αλλο. Τωρα τι εννοεις με το παιδεια / μορφωση / καλλιεργεια κτλπ ... δεν το εξεταζω ξεχωριστα αλλα το βλεπω πιο απλα... και σου λεω οποιοσδηποτε εχει τελειωσει μπορει μετα με λιγη προσπαθεια να καταλαβει πραγματα ... το πανεπιστημιο σε βοηθα να ερευνας και σου δινει οικειοτητα με τα επιστημονικα βιβλια και πηγες.

Ειχα φιλολογικα και αρχαια και νεα.... στην ιστορια ειχα πιασει 20 και απο τους 2 βαθμολογητες ενω στην εκθεση 18... δεν μπορει ολοι να κανουν λαθος και εσυ να εισαι η σωστη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ μπορει να λες οτι ειμαι αναλφαβητος αλλα το θεμα ειναι οτι γνωριζω αρχαια ελληνικα καλυτερα απο εσενα που εισαι δικηγορος ενω εγω ειμαι πληροφορικος. Οποτε πρεπει να προσεχεις τι γραφεις και να μην βιαζεσαι....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αντε εδωσα και καινουργια λαβη εδω στις ψυχουλες τα φιλαρακια μου να εχουν να χλευαζουν  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εριναλ δεν θα το παιξω ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ τωρα. Καλο θα ειναι οταν γραφουμε και μας παρακολουθει κοσμος να μιλαμε συγκεκριμενα και απλα για να μας καταλαβαινουν ολοι.... επειδη ετσι εκατσες και εψαξες λιγο στο γκουγκλ καποιες εννοιες ηρθες να μου πουλησεις μουρη  :P

Εξηγω λοιπον απλα οτι ειναι παραλογη η αντιληψη να θεωρουν ολοι οι εκπαιδευτικοι οτι παιδια που έχουν περασει απο πανελλαδικες εξετασεις και εχουν περατωσει και τις σπουδες τους σε ενα ανωτατο ή ανωτερο εκπαιδευτικο ιδρυμα της χωρας οτι δεν εχουν επιπεδο νοημοσυνης και ειναι αμορφωτα ή αναλφαβητα ή δεν ξερω και εγω τι αλλο. Τωρα τι εννοεις με το παιδεια / μορφωση / καλλιεργεια κτλπ ... δεν το εξεταζω ξεχωριστα αλλα το βλεπω πιο απλα... και σου λεω οποιοσδηποτε εχει τελειωσει μπορει μετα με λιγη προσπαθεια να καταλαβει πραγματα ... το πανεπιστημιο σε βοηθα να ερευνας και σου δινει οικειοτητα με τα επιστημονικα βιβλια και πηγες.

Ειχα φιλολογικα και αρχαια και νεα.... στην ιστορια ειχα πιασει 20 και απο τους 2 βαθμολογητες ενω στην εκθεση 18... δεν μπορει ολοι να κανουν λαθος και εσυ να εισαι η σωστη.

δεν πιστευω οτι εγραψες 18 ουτε με σφαιρες. Πως καταλαβες το θεμα;  Ακομα και το οτι εχεις γκομενα μου φαινεται πιο πιστευτο  :2funny:  
για τα υπολοιπα που ειπες μην ξαναλεμε τα ιδια.  Μπορει μαθηματικα να ξερεις αλλα δεν ξερεις γραφη αναγνωση και κατανοηση κειμενου, αυτα τα κανατε στο δημοτικο. Το οτι εισαι καλος στην παπαγαλια και περασες δεν μου λεει τιποτα αντιθετως επιβεβαιωνει την αποψη μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εσυ μπορει να λες οτι ειμαι αναλφαβητος αλλα το θεμα ειναι οτι γνωριζω αρχαια ελληνικα καλυτερα απο εσενα που εισαι δικηγορος ενω εγω ειμαι πληροφορικος. Οποτε πρεπει να προσεχεις τι γραφεις και να μην βιαζεσαι....

λοιπον ακου μπολ θα σου δωσω ενα θεμα θα μου γραψεις μια εκθεσουλα θα το παω σε πεντε φιλολογους απο το απθ και αν σου βαλουν 18 θα βγω να πω οτι ειμαι μαλακας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποια παπαγαλια ? Η Ιστορια έχει ιστορικες πηγες άγνωστες ......

νομιζεις ειναι ευκολο να γραψεις καλα ακομη και αν εχεις παπαγαλισει το βιβλιο? τα θεματα που βαζουν ειναι συνδυαστικα. Για αυτο και στο σχολειο βαζαμε πλαγιοτιτλους διπλα απο καθε παραγραφο στην Ιστορια συγκεκριμενα. Ο δικος σας καθηγητης σας το εκανε αυτο????? ή βαριοταν και μετα του φταινε τα αναλφαβητα παιδια και καλα γιατι ξερω πολλους τετοιους που το μονο που κανουν ειναι να κραζουν αλλα απο σοβαρη δουλεια 0.

Κατανοηση κειμενου δεν μπορεις να πεις εσυ οτι δεν ξερω.... εχω κατανοησει τους δυσκολοτερους αλγοριθμους στην σχολη μας... και εχω κανει εργασιες αλγοριθμους που χρησιμοποιουνται στα ασυρματα δικτυα για να εχεις εσυ ασφαλισμενο ιντερνετ και να μην σου κλεβουν την πληροφορια και εχω γραψει και κωδικα επισης. Ειναι αστεια πραγματα τωρα αυτα και το ξερεις.. βρες κατι αλλο να με κατηγορησεις  :P

Αυτος που δεν κατανοει κειμενακια που λες... δεν μπορει να κατανοησει ουτε τα κειμενα των εργασιων που πρεπει να λυσει.... ουτε στις εξεταστικες τα θεματα ουτε τιποτα... ελεος επιτελους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λοιπον ακου μπολ θα σου δωσω ενα θεμα θα μου γραψεις μια εκθεσουλα θα το παω σε πεντε φιλολογους απο το απθ και αν σου βαλουν 18 θα βγω να πω οτι ειμαι μαλακας

χαχαχαχα αν και εχουν περασει χρονια απο τοτε που εχω δωσει εκθεση βαλε οτι θες δεν εχω προβλημα.

Aπλα μετα θα φερεις αυτους τους καθηγητες να κανουν και μια συζητηση με την Θεια μου που ειναι καθηγητρια στο Πανεπιστημιο... να δουμε κατα ποσο αξιζουν να παραμενουν στις δημοσιες θεσεις τους .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ποια παπαγαλια ? Η Ιστορια έχει ιστορικες πηγες άγνωστες ......

νομιζεις ειναι ευκολο να γραψεις καλα ακομη και αν εχεις παπαγαλισει το βιβλιο? τα θεματα που βαζουν ειναι συνδυαστικα. Για αυτο και στο σχολειο βαζαμε πλαγιοτιτλους διπλα απο καθε παραγραφο στην Ιστορια συγκεκριμενα.

Κατανοηση κειμενου δεν μπορεις να πεις εσυ οτι δεν ξερω.... εχω κατανοησει τους δυσκολοτερους αλγοριθμους στην σχολη μας... και εχω κανει εργασιες αλγοριθμους που χρησιμοποιουνται στα ασυρματα δικτυα για να εχεις εσυ ασφαλισμενο ιντερνετ και να μην σου κλεβουν την πληροφορια και εχω γραψει και κωδικα επισης. Ειναι αστεια πραγματα τωρα αυτα και το ξερεις.. βρες κατι αλλο να με κατηγορησεις  :P

δεν σε κατηγορω ρε μπολ, λυσσα..  οι αλγοριθμοι ειναι εννοιολογικη κατανοηση κειμενου;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν σε κατηγορω ρε μπολ, λυσσα..  οι αλγορυθμοι ειναι εννοιολογικη κατανοηση κειμενου;

Οχι . Αλλα οπως σου εγραψα ειναι λιγακι αδυνατο να εχεις τελειωσει μια σχολη και να μην κατανοεις κειμενα ειχαμε 2-3 σελιδες εκφωνησεις σε εργασιες με κειμενο λες να τελειωσα ετσι? Με κρινει εμενα ο καθηγητης ? πλεον δεν μπορει ειμαι πτυχιουχος και εχω παιδαγωγικη επαρκεια .... μπορω και εγω να διδαξω πληροφορικη και εχω κανει μαθηματα σε φροντιστηριο εχω δουλεψει.ΤΙ κειμενο δεν κατανοησα για πες μου.... σου ειπα οτι μερικοι καθηγητες μονο να κραζουν ξερουν ψεμα ειναι αυτο? Οι περισσοτεροι ελληνες αυτο κανουν πλεον. Απο αυτοκριτικη ομως??? τι ειναι αυτο? υπαρχει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom