Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω ξερω οτι εχω παραλαβει παιδακια γυμνασιου ... του 10-13 στα Μαθηματικα και μεσα σε 2 μηνες τους εκανα να γραψουν 17-19 στις εξετασεις τους και με επαιρναν οι μαναδες και με ευχαριστουσαν... και μου λες εσυ οτι θα φερεις τους καθηγητες σου να με κρινουν... αντε για να ερθουν να δουμε. Ενας καθηγητης ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ υπευθυνος για την προοδο την μορφωση την παιδεια μην σου πω και την συμπεριφορα ενος μαθητου... πρεπει ο ιδιος να μεριμνει και να ειναι σε επαγρυπνιση...  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειμαι σιγουρος μολις δει ο καθηγητης σου το 20 στην Ιστορια σε πανελλαδικες εξετασεις θα με αφησει αμεσως ησυχο. Ουτε ο ιδιος δεν ειχε γραψει τοσο για να μπει στην Φιλοσοφικη ήμουν ο μεγαλύτερος βαθμος οχι μονο στο σχολειο αλλα και σε ολη την περιοχη τοτε.  ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πω πω πω ρε πουστη μου, ρε ελατε να μαζεψουμε κανα φραγκο να του τα δωσουμε να παει να γαμησει να ξελαμπικαρει λιγο τοχει φαει η μαλακια κυριολεκτικα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω ξερω οτι εχω παραλαβει παιδακια γυμνασιου ... του 10-13 στα Μαθηματικα και μεσα σε 2 μηνες τους εκανα να γραψουν 17-19 στις εξετασεις τους και με επαιρναν οι μαναδες και με ευχαριστουσαν...
και ιδιαιτερα εκανες τυπε?
καλα ρε δικε μου ποτε τα προλαβαινεις ολα αυτα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ειμαι σιγουρος μολις δει ο καθηγητης σου το 20 στην Ιστορια σε πανελλαδικες εξετασεις θα με αφησει αμεσως ησυχο. Ουτε ο ιδιος δεν ειχε γραψει τοσο για να μπει στην Φιλοσοφικη ήμουν ο μεγαλύτερος βαθμος οχι μονο στο σχολειο αλλα και σε ολη την περιοχη τοτε.  ;)

μην τσιμπάς τόσο πολύ, δεν υπάρχει λόγος να αποδείξεις κάτι εδώ μέσα για τον εαυτό σου, ούτε μπορεί αυτό να ελεγχθεί, ούτε είναι σκόπιμο να γίνει :think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τελικά μάθαμε ποια γαμησε ο μοντελοπνίχτης?
:think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και ιδιαιτερα εκανες τυπε?
καλα ρε δικε μου ποτε τα προλαβαινεις ολα αυτα

Ενα 2ωράκι ο καθε μαθητης ρε συ απολυτε την εβδομαδα... εδω κοντα στην γειτονια μου τους ειχα.Τοτε υπηρχε και το αφορολογητο των 12.000 ευρω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μην τσιμπάς τόσο πολύ, δεν υπάρχει λόγος να αποδείξεις κάτι εδώ μέσα για τον εαυτό σου, ούτε μπορεί αυτό να ελεγχθεί, ούτε είναι σκόπιμο να γίνει :think:

Οχι. Δεν ειναι οτι τσιμπαω αλλα οταν κάποιος ερχεται και λεει εμενα αναλφαβητο και οτι δεν καταλαβαινω και δεν κατανοω θα πρεπει να απαντησω... καποιος που δεν κατανοει δεν γραφει τετοιους βαθμους και μεσα στην σχολη εχω γραψει 10αρακια καθαρα σε μαθηματα παλουκακια πχ κρυπτογραφια....

Μετα τι θα ειναι δυσκολο να κατανοησεις??? Την Σονατα του Σεληνοφωτος του Γ. Ριτσου του κομμουνιστη ή τα κειμενακια του Παπανουτσου ?

οποτε δεν μπορει καποιος να σε αδικει και να μην μιλας.... αυτο ειναι μαλακια. Οταν χρειαζεται πρεπει να μιλας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
χαχαχαχα αν και εχουν περασει χρονια απο τοτε που εχω δωσει εκθεση βαλε οτι θες δεν εχω προβλημα.

Aπλα μετα θα φερεις αυτους τους καθηγητες να κανουν και μια συζητηση με την Θεια μου που ειναι καθηγητρια στο Πανεπιστημιο... να δουμε κατα ποσο αξιζουν να παραμενουν στις δημοσιες θεσεις τους .
καλα θα τους φερω αν και οπως τα βλεπω κινδυνευουν να χασουν τη θεση τους αν σου βαλουν κακο βαθμο χαχαχαχααχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Οχι . Αλλα οπως σου εγραψα ειναι λιγακι αδυνατο να εχεις τελειωσει μια σχολη και να μην κατανοεις κειμενα ειχαμε 2-3 σελιδες εκφωνησεις σε εργασιες με κειμενο λες να τελειωσα ετσι? Με κρινει εμενα ο καθηγητης ? πλεον δεν μπορει ειμαι πτυχιουχος και εχω παιδαγωγικη επαρκεια .... μπορω και εγω να διδαξω πληροφορικη και εχω κανει μαθηματα σε φροντιστηριο εχω δουλεψει.ΤΙ κειμενο δεν κατανοησα για πες μου.... σου ειπα οτι μερικοι καθηγητες μονο να κραζουν ξερουν ψεμα ειναι αυτο? Οι περισσοτεροι ελληνες αυτο κανουν πλεον. Απο αυτοκριτικη ομως??? τι ειναι αυτο? υπαρχει ?

μεγαλο λαθος του εκπαιδευτικου μας συστηματος οτι εχουν επαρκεια σχολες που δεν εχουν κανει ουτε ενα μαθημα παιδαγωγικης πραγματι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα θα τους φερω αν και οπως τα βλεπω κινδυνευουν να χασουν τη θεση τους αν σου βαλουν κακο βαθμο χαχαχαχααχα

ΤΗν θεση τους δεν θα την χασουν αλλα οταν ενας εκπαιδευτικος βγαινει και λεει τα παιδια αναλφαβητα εμμεσα χωρις να το καταλαβαινει υπονομευει τις ικανοτητες και τη δουλεια του. Εσυ εισαι ο εκπαιδευτικος αυτη ειναι η δουλεια σου... ποιος θα μαθει τα παιδια? ο πατερας που δεν ειναι εκπαιδευτικος? ακομη και σπουδαγμενος να ειναι.... για αυτο τους πληρωνει το κρατος ΟΧΙ για να κραζουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγαλο λαθος του εκπαιδευτικου μας συστηματος οτι εχουν επαρκεια σχολες που δεν εχουν κανει ουτε ενα μαθημα παιδαγωγικης πραγματι

χαχαχα ρε κοριτσακι μου γλυκο .... που ξερεις εσυ αν η δικια μου σχολη δεν ειχε και παιδαγωγικα μαθηματα .... δεν δινουν ολες οι σχολες παιδαγωγικη επαρκεια στο ετσι. Εμ ειδες που δεν τα ξερεις!!!!! Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο ασχετος και ο αναλφαβητος  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγω ξερω οτι εχω παραλαβει παιδακια γυμνασιου ... του 10-13 στα Μαθηματικα και μεσα σε 2 μηνες τους εκανα να γραψουν 17-19 στις εξετασεις τους και με επαιρναν οι μαναδες και με ευχαριστουσαν... και μου λες εσυ οτι θα φερεις τους καθηγητες σου να με κρινουν... αντε για να ερθουν να δουμε. Ενας καθηγητης ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ υπευθυνος για την προοδο την μορφωση την παιδεια μην σου πω και την συμπεριφορα ενος μαθητου... πρεπει ο ιδιος να μεριμνει και να ειναι σε επαγρυπνιση...  :P

Δεν κατανοεις το κειμενο σημαινει οτι :  δεν κατανοεις εννοιες και οσο πιο αφηρημενες ειναι τοσο πιο μεγαλη δυσκολια στην κατανοηση και στην χρηση τους εχεις. επισης εχεις σοβαρο θεμα με το συντακτικο. ΠΟΤΕ δεν αμφισβητησα τις γνωσεις σου σε μαθηματικα και πληροφορικη. ενω λοιπον λες οτι κατανοεις τι σου λεω, μου απαντας σε δεκαπεντε ποστ οτι εβγαλες ιστορια 20 (παπαγαλια δηλαδη κομματιων κειμενου που συχνα επρεπε απλα να ξερεις οτι και στο αλλο κεφαλαιο εχει ενα κομματακι που κι αυτο παπαγαλιζοντας θα επρεπε να το γραψεις μαζι, και αυτο ΔΕΝ ειναι κατανοηση κειμενου ουτε κριση... ετοιμα σας τα δινουν τι θα γραφατε μαζι )
και συνεχιζεις να μου λες οτι εβγαλες μια σχολη πληροφορικης με καλους βαθμους στην κρυπτογραφιση και καλως εκανες και δεν αντιλεγω αλλα το οτι εχεις γνωση σε ενα θεμα σε κανει απλως ειδικευμενο αλλα δεν σε κανει μορφωμενο. Αφου τοση ωρα δεν δυνασαι να κατανοησεις αυτο το απλο πως στο διαβολο υποστηριζεις οτι κατανοεις εννοιες και κειμενα; σου λεω κατι και απαντας αλλα. το πιασες τωρα;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
images

:2funny: :2funny: :2funny:

+10000000000

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
χαχαχα ρε κοριτσακι μου γλυκο .... που ξερεις εσυ αν η δικια μου σχολη δεν ειχε και παιδαγωγικα μαθηματα .... δεν δινουν ολες οι σχολες παιδαγωγικη επαρκεια στο ετσι. Εμ ειδες που δεν τα ξερεις!!!!! Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο ασχετος και ο αναλφαβητος  :P

ψυχραιμία μαν, αφού ξέρεις ανάγνωση και γραφή δεν γίνεται να είσαι αναλφάβητος, αν έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου στην χειρότερη θα είσαι δυσλεκτικός :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
χαχαχα ρε κοριτσακι μου γλυκο .... που ξερεις εσυ αν η δικια μου σχολη δεν ειχε και παιδαγωγικα μαθηματα .... δεν δινουν ολες οι σχολες παιδαγωγικη επαρκεια στο ετσι. Εμ ειδες που δεν τα ξερεις!!!!! Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο ασχετος και ο αναλφαβητος  :P

ειχατε παιδαγωγικα; για πες σχολη να δω στον οδηγο σπουδων σας  

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και ειναι ανουσιο και γελοιο. Οτι θελει ο καθενας δηλωνει, ιντερνετ ειναι.
Εδω εσυ δηλωνεις straight.  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ψυχραιμία μαν, αφού ξέρεις ανάγνωση και γραφή δεν γίνεται να είσαι αναλφάβητος, αν έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου στην χειρότερη θα είσαι δυσλεκτικός :tooth:

λειτουργικός αναλφαβητισμός είναι η αδυναμία κατανόησης απλών γεγονότων τα οποία αναφέρονται στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων (κοινωνική, οικονομική, πολιτική). Αυτή η μορφή αναλφαβητισμού είναι ανεξάρτητη από την τυπική μόρφωση και συναντάται σε κάθε κοινωνικό στρώμα.

δυσλεξία :άτομα τα οποία δυσκολεύονται να μάθουν μέσω της γραπτής ή προφορικής γλώσσας, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
λειτουργικός αναλφαβητισμός είναι η αδυναμία κατανόησης απλών γεγονότων τα οποία αναφέρονται στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων (κοινωνική, οικονομική, πολιτική). Αυτή η μορφή αναλφαβητισμού είναι ανεξάρτητη από την τυπική μόρφωση και συναντάται σε κάθε κοινωνικό στρώμα.

δυσλεξία :άτομα τα οποία δυσκολεύονται να μάθουν μέσω της γραπτής ή προφορικής γλώσσας, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος

θεωρείς τον μπόλντεμορτ αναλφάβητο επειδή πιστεύεις ότι δεν σου απάντησε όπως θα ήθελες, μάλλον τον τρολάρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom