Στέφη κάτσε λίγο καλύτερα (πιό μουτζέ) στην καρέκλα που έχεις στο άβαταρ, σαν αναπληρωματικό μπακ που περιμένει να μπει αλλαγή κάθεσαι. Με συμπάθεια ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alexia Rossi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 7GRAFIKOS7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 183
- Εμφανίσεις 65K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.221
- Πόντοι
- 606
ρε φιλε δεν εχεις τηλ να την παρεις να της πεις τη θες??ALEXIA KOITA TA ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!!
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Πήρε φωτιά η Καλαμαριά λεμε!ρε φιλε δεν εχεις τηλ να την παρεις να της πεις τη θες??
cavlogiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
μεγαλυτερη από τις φωτογραφιες μετρια όχι καλη στυση
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Οχι καλη στυση...συμβαινει αυτο μονο οταν συντρεχουν ειδικοι λογοι..οπως να σε δαγκωνει καποιος στην επιμαχη περιοχη, να σε τραβολογαει τους ορχεις, και γενικα οταν κανει ατσαλες κινησεις κ εχει αδεξια συμπεριφορα.Οκ...δεν ειμαι απο σιδερο.μεγαλυτερη από τις φωτογραφιες μετρια όχι καλη στυση
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.886
- Πόντοι
- 7.316
Οχι καλη στυση...συμβαινει αυτο μονο οταν συντρεχουν ειδικοι λογοι..οπως να σε δαγκωνει καποιος στην επιμαχη περιοχη, να σε τραβολογαει τους ορχεις, και γενικα οταν κανει ατσαλες κινησεις κ εχει αδεξια συμπεριφορα.Οκ...δεν ειμαι απο σιδερο.
Η αλεξία είναι Ιέρεια του ερωτισμού, πολύ έμπειρη με πολύ όρεξη και άριστη επαγγελματίας σε όλα της.... Σαφώς και υπάρχουν στιγμές, δεν είναι ρομπότ αλλά άνθρωπος.
σχολιαστηκε και η ηλικια σε σχεση με τις φοτο εκτος απο την στυσηΟχι καλη στυση...συμβαινει αυτο μονο οταν συντρεχουν ειδικοι λογοι..οπως να σε δαγκωνει καποιος στην επιμαχη περιοχη, να σε τραβολογαει τους ορχεις, και γενικα οταν κανει ατσαλες κινησεις κ εχει αδεξια συμπεριφορα.Οκ...δεν ειμαι απο σιδερο.
θα παρεις θεση και γι αυτο ?????????
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Απλα θα συμφωνησω.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.221
- Πόντοι
- 606
εγω τ αλεξια δεν την εχω παρει αλλα μην ξεχναμαι οτι ολοι μεγαλονουμαι παιδια....
να αναφερω ενα περιστατικο προσφατο σε μια συναντιση με μια κρος ωραιο μωρο ρωταγα εδω καποιος κ δεν μου λεγαν...καλη καρδια....δεν αναφερω ονωμα δεν ειναι τ στυγμης
της εδωσα 30 αξιζε παραπανω μετα απο παζαρι αλλα λογο υλικιας μου γιατι ειμαι ακομα νεος
με δεχτηκε .....ετσι ειναι και με τισ τρανς κροσ και ολα αυτα παιζουν πολυ .....
αρα κ μεις στα 50 θα τ σκαμε αδρα για να παρουμαι μια 25 τρανς
να αναφερω ενα περιστατικο προσφατο σε μια συναντιση με μια κρος ωραιο μωρο ρωταγα εδω καποιος κ δεν μου λεγαν...καλη καρδια....δεν αναφερω ονωμα δεν ειναι τ στυγμης
της εδωσα 30 αξιζε παραπανω μετα απο παζαρι αλλα λογο υλικιας μου γιατι ειμαι ακομα νεος
με δεχτηκε .....ετσι ειναι και με τισ τρανς κροσ και ολα αυτα παιζουν πολυ .....
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Εσυ προσωπικα να τα σκας στα 50 δεν το βλεπω...εχεις το παζαρι στο αιμα σου....και την ομορφια...[b]δεν σε δεχτηκε επειδη εισαι νεος αλλα επειδη εισαι ομορφος[/b].Δεν σε εχω δει βεβαια απο κοντα,αλλα το εχω ακουσει απο πολλα κοριτσια.
εγω την εχω παρει κ αυτο που σημειωσα δεν το ειπα για να μειωσω την ιδια αλλα το να αναγραφεται σε αγγελια της 31 χρονων και να εχει αυτες τις φοτο που δεν την αντιπροσωπευουν 100% διοτι ειναι παλιες αυτο για μενα δεν ειναι οτι καλυτερο...εγω τ αλεξια δεν την εχω παρει αλλα μην ξεχναμαι οτι ολοι μεγαλονουμαι παιδια....
σιγουρα ολοι μεγαλωνουμε κ οριμαζουμε αλλωστε αυτο ειναι κ υπερ κ κατα σε καποιους τομεις αλλα εγω αναφερομαι κυριως σαν ενας πελατης
αυτη ειναι η ενσταση μου
Εσυ προσωπικα να τα σκας στα 50 δεν το βλεπω...εχεις το παζαρι στο αιμα σου....και την ομορφια...[b]δεν σε δεχτηκε επειδη εισαι νεος αλλα επειδη εισαι ομορφος[/b].Δεν σε εχω δει βεβαια απο κοντα,αλλα το εχω ακουσει απο πολλα κοριτσια.
Xαχαχαχα
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Μα γιατι γελας...ολες λενε οτι ειναι πολυ ομορφος...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.221
- Πόντοι
- 606
ευχαριστω για τ καλα σου λογιαΜα γιατι γελας...ολες λενε οτι ειναι πολυ ομορφος...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις