Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Είπα και εγώ να ανοίξω το σχετικό thread για την εν λόγω κοπέλα, μια και είμαι ένας εκ των fun της!!!!
Και πολυ καλα εκανες pitsiriko μιας και η κοπελα ειναι κουκλα και σιγουρα κατατασεται στα ομορφοτερα κοριτσια που κυκλοφορουν σε στουντιο!Είπα και εγώ να ανοίξω το σχετικό thread για την εν λόγω κοπέλα, μια και είμαι ένας εκ των fun της!!!!
Νομίζω πως δεν χρειάζεται να απαντήσω η άποψή μου για την κοπέλα είναι λίγο πολύ γνωστή!!!!Και πολυ καλα εκανες pitsiriko μιας και η κοπελα ειναι κουκλα και σιγουρα κατατασεται στα ομορφοτερα κοριτσια που κυκλοφορουν σε στουντιο!
Εσύ πολύ καλά έκανες και το άνοιξες ! καμία Φώτο ρε αδελφέ δεν υπάρχει παντός να την δούμε την κοπέλα !? ούτε εδώ έχει το στούντιο στην Βριλησου 57 !Νομίζω πως δεν χρειάζεται να απαντήσω η άποψή μου για την κοπέλα είναι λίγο πολύ γνωστή!!!!
Σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!Νομίζω πως δεν χρειάζεται να απαντήσω η άποψή μου για την κοπέλα είναι λίγο πολύ γνωστή!!!!
Α ρε Spoon!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)Σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!
Αυτή είναι η Αλεξία από το στούντιο Αφροδίτη ! μετακόμισε ?ορίστε προς το παρόν...
δουλεύει στο Αφροδίτη (Αριστομένους), στη Φραντζή, στο 57, Βουλιαγμένης ...Αυτή είναι η Αλεξία από το στούντιο Αφροδίτη ! μετακόμισε ?
γι εγώ αυτή την απορία είχα όταν το είδα...Αυτο που βλεπω απο πανω μπορω να το παρω σαν προγραμμα?
χάρμα οφθαλμών........Όχι μόνο για καλλιτεχνικούς λόγους έχουν δημιουργηθεί οι photos της Αλέξιας με τη Σαμάνθα ;)
Σε ευχαριστουμε αυτοι που ενδιαφερομαστε!!!Για όσους ενδιαφέρονται... αύριο, Τετάρτη 25.02.09, η όμορφη και καυλιάρα Αλέξια θα είναι στο Studio 57 (Βριλησσού)... σίγουρα θα είμαι εκεί... ;) ;) ;)