Kupidon-Ru
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2015
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Σαν τράβελομπούστας έχει γίνει στο πρόσωπο από της πλαστικές
Τότε ένταξη γάμησε τής τα ύφαλα της παλιοκαργιολαςέξαλλος είμαι
Τότε ένταξη γάμησε τής τα ύφαλα της παλιοκαργιολας
Γάμησε τα και αυτή και πολλές άλλες, πάνε και καταστρέφουν τα πρόσωπα τους δεν έχουν καταλάβει ότι το φυσικό είναι και ωραίο.Πρεπει να τις κόψει όμως τις πλαστικές.....ειναι 29 και φαίνεται 40
Δηλαδή τυπε θες να πεις οτι ειναι αρπακτικο, την πέφτει σε τύπους τους ξεπαραδιάζει δίνοντας μουνι-κωλο-στομα και μετα τους παρατάει στα κρυα του λουτρου;;;Κάτι φεγγάρια συνεργαζόμουνα με τον πρώην της πλαστικό πολύ ωραίος τύπος.και εντάξει θυμάμαι όταν τα έφτιαξε με τον survivor μου είπε μέχρι του χρόνου όταν θα μηδενιστη το κοντέρ θα είναι,,,
ειναι δυσκολη επιβίωση παιδιααα τρεχει κ δεν φτανειΌπου βρει χρήμα το ξεζουμιζει για πλάκα
φημες μην τα ακους αυτα χαχαχαΔηλαδή τυπε θες να πεις οτι ειναι αρπακτικο, την πέφτει σε τύπους τους ξεπαραδιάζει δίνοντας μουνι-κωλο-στομα και μετα τους παρατάει στα κρυα του λουτρου;;;
Ελλλαααααα δεν το πιστευω!!!!!
Κανονική ταμειακή μηχανή η τυπισα.
Ξεκάθαρα φαση τυπου, περιμένω το ραντεβού τον εξι, ευτυχώς που χύνει γρηγορα και θα τον ξεπετάξω στο τσακ μπαμ!Ώρα για την επόμενη βίζιτα...
Δεν θα προλάβεις τυπε να πατήσεις Ζ αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσειςΠες την να ερθει σπιτι μου να την ΠΑΤΗΣΩ ΕΝΑ Ζ , να κλεισει ταμειο
Τοσο τον θες?>("Τοσο φθάνει...
Μην με πουν και αχόρταγη...")
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Τάκης ΖαχαράτοςΏρα για την επόμενη βίζιτα...
δες τι ανεβάζει η καριολάρα!!! σε